Binnaz Abla

dogru diyorsun bir de okunusuna dikkat etmek lazim mesela o ayetin okunusu Ela ya'lemu menhaleka ve huvvelletıyful habiyru'dur...bu arada paylasim icin tesekkurler canim :)

Kızlar nolur birinizde bana anlatsın nolur bende evleneceğim kişiyi rüyamda görmek istiyorum

tabiki istiyorum ben varmıki öle istiare :44::44::44:

delimisin ya tabıkı ıstıyorum hayatımın tek gayesı evlenecegım kısı gelsede kurtulsak

Bende istiyorum istihareyi

Aynen canim denemeye devam))
Kuzum tabiki super olur walla soylede yapalim sen yaptin mi gercekten gördün mu

Kızlar nolur birinizde bana anlatsın nolur bende evleneceğim kişiyi rüyamda görmek istiyorum

ne evlılık meraklısı kızlarsınız ya tövbe tövbe kandıl kandıl olcak iş mi şurda deselerkı bı universite daha okuyun okumazsınız kocaya gelınce hemen koşun ama cık cık cık

şimdi bir erkek arkadaşla muhabbet ediyorduk.çocuk evde kalıyoruz herkes evleniyor farkında mısın deyince bizi de görünce aklıma o soru geldi

bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız?

ne evlılık meraklısı kızlarsınız ya tövbe tövbe kandıl kandıl olcak iş mi şurda deselerkı bı universite daha okuyun okumazsınız kocaya gelınce hemen koşun ama cık cık cık

Üniversite de okuyorum ben zaten ayrıca bu normal bişi değil mi sadece merak ediyorum

tabiki istiyorum ben varmıki öle istiare :44::44::44:

delimisin ya tabıkı ıstıyorum hayatımın tek gayesı evlenecegım kısı gelsede kurtulsak

Bende istiyorum istihareyi

Aynen canim denemeye devam))
Kuzum tabiki super olur walla soylede yapalim sen yaptin mi gercekten gördün mu

Tatlim alcanzarcimdan cevap bekliyorum bende henuz yazmadi.. yazinca hep beraber öğreneceğiz. ...

Ayy çok merak ediyorum bunu

Ay kızlar bilseydim daha önce yazardım vallaha, arka arkaya mesajlar çok hoş olmuş.Sizi daha fazla bekletmiyim o zaman.Simdi canlar;BİR YASİN SURESI VE BİR DEFADA VAKIA SURESİ ,ni abdestli olarak ve "Allahım evleneceğim hayırlı kulunu bana göster"diye konuşmadan okuyarak uyuyorsunuz.Ben geçen yılın Mart ayında denedim.Hakikaten ilk gece gördüm.İsin ilginç tarafı gördüğüm kişiyi tanıyorum ve hep aynı kişiyi gördüm.İki üç ay sonra yaptım yine aynı kisiyi gòrdüm.Yalnız çıkar yada çıkmaz artık o Allah'ın takdiri.Her istiharede olduğu gibi 7 geceye kadar yapılabilir.Kafanıza takılan bişey varsa sorun kızlar.Hepinize yada pardon hepimize bol bol koca dilerim.

ııı ben onu kendımıde içine katarak espri mahiyetınde soylemiştim ama neyse

ayy kız korkuttun benide bende ciddi söyledin sandım üzüldüm (

çok saol canım en yakın zamanda deneyeceğim hiç göremeyen olmuş mu peki?

şimdi bir erkek arkadaşla muhabbet ediyorduk.çocuk evde kalıyoruz herkes evleniyor farkında mısın deyince bizi de görünce aklıma o soru geldi

bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız?
Eşleşme sorunu var be canım.Demek birbirine göre olmayanlar yalnız kalmış,kader be başka bisey değil.

Rezzan hep böyle küçük seyleri biliyo inşallah söylediği güzel ve önemli şeylerde çıkar sana canım.

hayır ya sacmalama nıye cıddı soylıyım aslında her genc kızın hayalıdır bu benımde oylekızlar bu arada rumii gelmıs bekleyen varsa kacırmasın bende attım 2. sıradayım:)

Vallaha canım ben deneyen bikaç kisiye şahit oldum,onlar görmüş ama tabi bu görüleni Rabbim alnına yazar yazmaz ona bişey diyemem.Zaman gösterir ancak.

Ay walla tolincim ne yalan soleyim tek gayem mutlu bi yuva:))))

hayır ya sacmalama nıye cıddı soylıyım aslında her genc kızın hayalıdır bu benımde oylekızlar bu arada rumii gelmıs bekleyen varsa kacırmasın bende attım 2. sıradayım:)

İyki attın Tolincim dün çok güzel cevaplamıştı sorularımı.

Ay walla tolincim ne yalan soleyim tek gayem mutlu bi yuva:))))
valla benımde oyle ama evlı olupta hala falcıya gıden bıkac kısıyle onustum ben evlı olsam falcıya falan gıtmemkı dedım o oyle olmuyo ıste sana sımdı hersey toz pembe ama evlılık oyle pembe panjurlu yuva demek dııl dıyolar inş biz oyle olmayız:18:
İyki attın Tolincim dün çok güzel cevaplamıştı sorularımı.

hadı bakalım cevap gelsın hemen yazcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…