Haklısın mülk suresi istiharelerinin pekçok rivayeti var.Ancak benim tavsiye ettiğimde latif habir esmaları ve namaz yok.Abdestli,konusmadan uyumak ve niyet etmek yeterli.Onlarca defa denedim,çok emin olduğum uygulamaları paylaşıyorum zaten.Bu yazdıklarınız benim uyguladıklarım kapsamında değil.Tabiki dileyen arkadaşlar böylede denesinler.
Kızlar nolur birinizde bana anlatsın nolur bende evleneceğim kişiyi rüyamda görmek istiyorum
Tatlim alcanzarcimdan cevap bekliyorum bende henuz yazmadi.. yazinca hep beraber öğreneceğiz. ...
tabiki istiyorum ben varmıki öle istiare :44::44::44:
delimisin ya tabıkı ıstıyorum hayatımın tek gayesı evlenecegım kısı gelsede kurtulsak
Bende istiyorum istihareyi
Aynen canim denemeye devam))
Kuzum tabiki super olur walla soylede yapalimsen yaptin mi gercekten gördün mu
Kızlar nolur birinizde bana anlatsın nolur bende evleneceğim kişiyi rüyamda görmek istiyorum
ne evlılık meraklısı kızlarsınız ya tövbe tövbe kandıl kandıl olcak iş mi şurda deselerkı bı universite daha okuyun okumazsınız kocaya gelınce hemen koşun ama cık cık cık
Üniversite de okuyorum ben zaten ayrıca bu normal bişi değil mi sadece merak ediyorum
tabiki istiyorum ben varmıki öle istiare :44::44::44:
delimisin ya tabıkı ıstıyorum hayatımın tek gayesı evlenecegım kısı gelsede kurtulsak
Bende istiyorum istihareyi
Aynen canim denemeye devam))
Kuzum tabiki super olur walla soylede yapalimsen yaptin mi gercekten gördün mu
Tatlim alcanzarcimdan cevap bekliyorum bende henuz yazmadi.. yazinca hep beraber öğreneceğiz. ...
Ayy çok merak ediyorum bunu
ııı ben onu kendımıde içine katarak espri mahiyetınde soylemiştim ama neyse
Ay kızlar bilseydim daha önce yazardım vallaha, arka arkaya mesajlar çok hoş olmuş.Sizi daha fazla bekletmiyim o zaman.Simdi canlar;BİR YASİN SURESI VE BİR DEFADA VAKIA SURESİ ,ni abdestli olarak ve "Allahım evleneceğim hayırlı kulunu bana göster"diye konuşmadan okuyarak uyuyorsunuz.Ben geçen yılın Mart ayında denedim.Hakikaten ilk gece gördüm.İsin ilginç tarafı gördüğüm kişiyi tanıyorum ve hep aynı kişiyi gördüm.İki üç ay sonra yaptım yine aynı kisiyi gòrdüm.Yalnız çıkar yada çıkmaz artık o Allah'ın takdiri.Her istiharede olduğu gibi 7 geceye kadar yapılabilir.Kafanıza takılan bişey varsa sorun kızlar.Hepinize yada pardon hepimize bol bol koca dilerim.
Eşleşme sorunu var be canım.Demek birbirine göre olmayanlar yalnız kalmış,kader be başka bisey değil.şimdi bir erkek arkadaşla muhabbet ediyorduk.çocuk evde kalıyoruz herkes evleniyor farkında mısın deyince bizi de görünce aklıma o soru geldi
bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız?
Rezzan hep böyle küçük seyleri biliyo inşallah söylediği güzel ve önemli şeylerde çıkar sana canım.Cancagizlarim hemen cikmak üzere olan fal haberi vereyim..rezzan ablaya 1 hafta once gönderdiğim falda uzaktan evinoze bor hanim misafiriniz gelecek demisti... biz akrabalarimizdan cok uzakta oldugumuz icin ihtimal vermemistim. Ancak bugun anneannemin bi süre bizde kalmasi gundeme geldi. Sanirim canim anneannem önümüzdeki gunlerde rezzan ablanin dedigi gibi bize misafir olacak...
Ben adaya haziran ayinda baktirmistim yalan yanlış şeyler doluydu fali.....
Hayırlı kandiller kizlar rabbim dualarinizikabul etsin.
ayy kız korkuttun benide bende ciddi söyledin sandım üzüldüm(
çok saol canım en yakın zamanda deneyeceğim hiç göremeyen olmuş mu peki?
Vallaha canım ben deneyen bikaç kisiye şahit oldum,onlar görmüş ama tabi bu görüleni Rabbim alnına yazar yazmaz ona bişey diyemem.Zaman gösterir ancak.ayy kız korkuttun benide bende ciddi söyledin sandım üzüldüm(
çok saol canım en yakın zamanda deneyeceğim hiç göremeyen olmuş mu peki?
ne evlılık meraklısı kızlarsınız ya tövbe tövbe kandıl kandıl olcak iş mi şurda deselerkı bı universite daha okuyun okumazsınız kocaya gelınce hemen koşun ama cık cık cık
hayır ya sacmalama nıye cıddı soylıyım aslında her genc kızın hayalıdır bu benımde oylekızlar bu arada rumii gelmıs bekleyen varsa kacırmasın bende attım 2. sıradayım:)
hayır ya sacmalama nıye cıddı soylıyım aslında her genc kızın hayalıdır bu benımde oylekızlar bu arada rumii gelmıs bekleyen varsa kacırmasın bende attım 2. sıradayım:)
valla benımde oyle ama evlı olupta hala falcıya gıden bıkac kısıyle onustum ben evlı olsam falcıya falan gıtmemkı dedım o oyle olmuyo ıste sana sımdı hersey toz pembe ama evlılık oyle pembe panjurlu yuva demek dııl dıyolar inş biz oyle olmayız:18:Ay walla tolincim ne yalan soleyim tek gayem mutlu bi yuva:))))
İyki attın Tolincim dün çok güzel cevaplamıştı sorularımı.
rumi kim kızlar anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?