Binnaz Abla

Birinci falı çıktı barışır gibi olduk sonra olmadı tekrar attım tespitleri fena değildi soruda anlattım olanları tahmin gibiydi sanki yakın zamanda düzelme yok dedi 1 ay geçmeden adam bayağı pişman şekilde geldi barıştık belki Gününde değildi ecem23 ilk falında tarif ettiği süreci yaşadım olacakları falan bildi yani.zaten bana genelde falcıların ilk falları çıkıyor çıkarsa

Sonuç olarak o kişiyle barıştınız mı şimdi yine mi bitti?

Sonuç olarak şu an biz barıştık hatta iyi gidiyor toparlamaya çalışıyoruz ilşkimizi ama zAman ne gösterir bilinmez tabi uzuun bi ayrılıktan sonra hemde

Bana ilk falar da çıkmıyor.Henüz yaşadığım hiç bir şey yok.

tşk ederim lizyaa inş sizinde beklediğiniz şey her neyse olur fal baktırıp bekleme psikolojisi berbat çünkü

sudenizi ben az fal baktırıp onların çıkacağına çok inandım heralde arada 4 ay falan ara verdim baktırmayı bıraktığım dönem gelişme oldu.çokta kaptırmamak lazım

Alex e bende bakyirmistim 8 10 ay once yanildigi bi cok sey vardi brnde ozellikle kisilik analizinde karamsar bi faldi gunlerce etkisinde kaldim
Alex bende önemli seyleri bildigi oldu ama genelde karamsar bakiyor. Birkac kere baktirdim çıktığı oldu ama bazı dedikleri daha olumlu ilerledi.

Burda yazılanlardan korkarak baktırmıştım Alex’e inanılmaz olumluydu dediği gibide Oldu fal enerji işi kimse yüzde yüz bilmiyor zaten

Nehir Atesoglu mu bu sozu edilen? Bende tamamen patlamisti, tarif ettigi is yeriyle yakindan uzaktan alakasi olmayan bir ise girmistim. Bir ofis ve calisma ortami tarif etmis benimkinin zitti diyebilirim. Onun disinda zaten bir ongorusu de yoktu anda da bilememisti.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır üyeliğini sonlandırmıştım lakin fal konusunda (çöp,ifşa,dönen entrikalar) hepsini yazmak için tekrar aktif ettim.Hepsini detaylı bi şekilde yazmadan önce kısa bi şeye değinmek istiyorum. Günler önce 24 yaşına girdim.Ve inanın 23 yaşıma kadar asla fal baktırmadım inanmıyordum belki de kaderin değişilmez olduğu saçma geliyordu.Bir süre baktım ama sonuç monuç beklemeden kendimi geri çektim.Ben öyle vade bekleyen bi falcının bana sen böyle evleneceksin,böyle barışacaksın demesini kaale almayacak kadar zeki bir kadınım.O yüzden zaten kendim araştırdım merak ettiğim belki de bi falcı bilir hisseder dediğim şeyi ayın 23 Aralığında kendim buldum.Ve o fal bakan-baktığını iddia eden- insancıklara da üzüldüm.

Zaten daha detaylı (çöp kutusu) postumda anlatacam.

Anlık,analiz,hisler Geysu kesinlikle boş değil diyebilirim.Hanımefendi, kibar kişilik yüreğinden öpüyorum.(Bazı işsizler gibi burayı okumuyordur eminim)

Chitra; hiç fal atmadım.Rüya yorumu atmıştım.merkür retrosundan dolayı görmüşsün deyip beni kandırmadan kredimi iade etmişti.Gönlü büyük eminim.

Nakta; ah canım Nakta inan buraları okuyorsundur belki bu mesajdan ötürü sinir küpü olmuşsundur.Ama olsun.Sana hiç fal atmadım atmam ama sahtekar olduğuna da eminim.Kendinin cinlerinin olduğunu iddia edip insanların duygularıyla oynama,ki inanıyorsan böyle bir şeye de hemen kliniğe yatman tavsiye.Burayı okuyon ya,selam

Zümra Lal; sana da fal atmadım çünkü bi zamanlar Bergüzar zamanıyken çok reklamın döndü biz de profesyonel olduk.Sana atan arkadaşlarım vardı baktığım kadarıyla sadece kart okumak.Ha hissin vardır.Annenin duru görü kalıtsal bi durumsa seni yabana atamam.Ama bir Allahın kulu da gelip falın çıktı demiyor. 70 yap 80 yap ama 150 tl yapmak senin hakkın değil.Aylık 10.000 kazanıyorsundur.Sen vicdan muhasebesini kesin bi şekilde yaparsın.

Ecem23'e hiç fal atmadım gelpisipisiye inandığım için boş falcı olduğuna inanmıyorum.Sayfasına baktım.Puan düşük ama hakkını yemişler.Allah ona da kolaylık versin

.

Gelpisipisi arkadaşım, canım armina türkay hakkında yorum yapmış.Burada tanıdığım sevdiğim bi arkadaşıma önerdim kimseyi beğenmez ama falında şok olmuş.Bu kadar uzun ayrıntı,nokta atışı yok diyor.Ben de okudum çok beğendim.Gelecek tabii bekleme de.Ama boş bi insan değil.Zümra'nın kart yorumlamasından iyi.

ksaca arkadaşlar böyle.Fal mevzusunda benim için 23 aralık günü kapanmıştı.Kendim imkanlarımla her şeyi öğrendim siz de öyle yapın gerekse gidin dedektif tutun kurcalayın:)))))

Burada sizi görünce ve bazıları umutlarınızla oynuyunca çok üzülüyorum. Umarım hepiniz kalbimizin ekmeğini yersiniz.

Sadece işim ve eğitime kanalize oluyorum.Ales sınavına giricem duanızı esirgemeyinn melek hanımlar:)

Sevgiyle,saygıyla kalın.

Falcı savunmak değil amacım ama hiç yorum almadığınız insanlar hakkında bu kadar sivri yazmanız bana ilginç geldi... Bu isimler içimde baktırdığımda var baktırmadığımda. Doğrusu hiç mesaim olmayan insanlar hakkında yazarken “ Evren’in hak yasasını “ hiç aklımdan çıkarmam..
Bir dönem bu işlerin içerisinde olmuş biri olarak bunu benden daha iyi biliyor olmanız da gerekir diye düşünürüm ayrıca sevgili Pethualinga :)))
Falcılarında burada profil açıp birbirlerine çamur atmalarından gına geldi

Tesekkur ederiz de hic fal atmadigin yorumculari elestirmen gereksiz ve sacma olmus.

Sana olumlu mu konuşmuşlar kıyamam:)))
Canım ben rant kasmadım rahat ol.Burada farklı imaj çizip reel hayatınla ilgilen.Senin gibi bi insan için bu siteden çok güzel insanlar gitti.
Ben maille en azından insanların yüreğine dookunabildim bu yüzden çok rahatım:) senin falını da demek ki iade etmişim.
Bak burada geysuyu ve chitrayı çok övdüm..Kendimi övdüm mü ? Pethualinga değil Pethulinqa seni çok kaale almıcam ben çok şey çözüm geldim rahat ol :))) hepsini de ifşa edicem.
@Lizya seni hiç kaale aalmıyorum.Falcılarla kanka,canik ve panpa olan insanlar benim muhattabım değil.

Yanlış istihbarat.. yerdiğiniz insanlara fal bile atmadım. Attığım kişiye de 8ay olmuş atalı.. tekrar atmayı düşünmüyorum. Size hiç fal atmadım ki iade etmiş olun. Benim yüzümden gitti dediğiniz insanların hepsi ile ben özelden görüşüyorum :))) etiketleyin onları gelir cevabını verirler. Gidenler sizin gibi bilmem nerede profil açıp fal bakıp sonrada gelip burada özelden milletin yarasına tuz basanlar yüzünden gitti. Bir mesajda kaç iftira falcı hanım..
Olumlu yoruma ihtiyacım da yok zira,
Hayatımla ilgilide hiç Sıkıntım yok şükürler olsun. Allah bekleyenlere de tez vakitte beklediklerini nasip etsin..
Seviyor seviliyorum. İşimin başındayım.. sorun yok yani :))
Kendinizi ortaya koydunuz işte. Üslüp ve kararmış kalbinizle...
Allah selamet versin...

Son düzenleme:

Yani buraya ben cikiyorum veda ediyorum deyip sonra baktirmadigi falcilar hakkinda yorum yapip ilgi cekmeye gelenler benim de muhatapim olamaz da sonucta fal bakan insanlarin da hakki var boyle goz gore gore haksizlik yapilip bilip bilmeden yorum yapilmasina goz yumamadim. Baktirmiyorsan baktirmazsin kimse ne olur fal baktir diye yalvarmiyor kimseye .Para verip yorum almak isteyen baktiriyor ve falcilar da bu insanlara fal bakiyorlar gayet basit bir alisveris, Burada baktirdigimiz falcilar hakkinda baktiracaklara faydali olsun diye tavsiye niteliginde yorum yaziyoruz cunku burasinin amaci bu. 23 yasina girdiginde bence fallardan medet ummadiginla sevinecegine biraz da bilip bilmeden denemeden insanlar hakkinda yorum yapilmamasi gerektigini ogrenebilseydin. Seni sessize aliyorum cevap verme o yuzden bosluga konusmus olursun.

Şimdi bu esen fırtına nerden çıktı?...Madilik, sen eskiden burada "adam gibi adam" denenleri utandıracak olgunluk ve hakkanıyette yazardın. Son mesajında Zumra ıcın dedıklerıne ben de sasırdım...Cıktı dıyen olmadı dıye demıssın ya.....Son yasadıklarımı bılıyorsun...Zumra'nın ses kaydını rahatlıkla sana gonderebılırım kı ncarenot 'a da gondermıstm...Aylar önce söylemıs çok net bıcımde....Sana da anlatmıstım zaten.....

E be deli dumrul Madilik'im sen ncarenot 'a nıye sardın? Isın ılgıncı aynı kumastansınız,aynı kumastanız....Sevdıgımızı tutarız,hıyanetlık etmeyız,puştluk nedir bılmeyız.....Ben son 2 senedır konusmuyordum onunla,tamamen benım tırtlıgım.Ama o son kavgada sırf haklının yanında durmak ıcın o küslugu sılıp atabılmıs "degme erkekler utansın" dedirtebılecek 1 kadındır. Burada en son mesajlarında o bahsettıgn falcılardan bırıyle yakınlıgından bahsettı,pekı HIC BURADA ALLAH ICIN 1 KERE BILE reklamını yaptı mı? Kı bılıyorum onunla dostlugu cok kısa 1 suredır var. E sımdı,sen onun "dost" dedıgn bırıne 1 sey yazınca o da onu savunmak ıstedı....VE yıne O DOSTLUK nedenıyle "o kısıye" fal baktıramadıgını da bılıyorum,fellem fellem falcı arıyor cunku....Ve Nehır'ın yollarını gözluyordu....

Yahu kız seni yerim,ben kılıklı. Iyılıgın ıyı ama delılıgın de aynı ben gıbı ı-ıh.....@ncarenot bılır o hallerımı,az mı cektı benım derdımı....

O zaman savunma çabanız? Beni çok iyi stalker altına alsaydın.Zira beni tanımadığın aşikar.Ben buraya üye olup belli zaman dilimin de fal atmış bi insanım.Yorumlarımda dolu dolu.Ne manipüle var ne de insanların önemsediği noktalara b.k atma.Evramdamla olayında da insanları önemsemişim ki son jübilemi yapıp kendimi yasaklattırmışım.Tertemiz bir yüreğe sahip olduğumu düşünüyorum.Zaten insanlar adına bi şey yaptım ki sana bunun görselini atıpta sağlayabilirim.Rant kazanmamış olmam gibi.Capella'nın senin kulağına fısıldadığı şeyleri bu arada kahramancılık oynama ironik olmuş.Ben burada kendimi övmek ya da yalanlar söylemek için gelmedim.Truva atı hikayesini bilir misin ben çok severim:) ben bunlara fal atmadım ama atan insanlarla çok konuştum.Çok güzel arkadaşlıklar kazandım.Senin yüzünden gideni sanma ki -sen gönderdin- ya da -ifşa ettin gitti- ! Bir söz vardım edebi el vermez edepsizlik edene susmak en güzel cevaptır edebi elden gidene.O insan giderken edepten gitti.Yüreğin kararmış derken bence ilk gördüğün aynaya bak.Burada yılların müdavimi olabilirsin ama ben de öyle yeni etme yeni üyelik değilim. Sevilip sevilmek ve fal atmak(?) umarım dilerim hep mutlu olursun zaten insanların acılarıyla mutlu olan bi insan olmadım.Ben de bi erkeğin beni sevmesine hiç muhtaç değilim: ) hata görüp hoş görebilirdim ama ben omurgalı yaşamaya devam ettim.Hem ben 24 yaşındayım:) vesselam öyle böyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…