Bir sonraki adımı sanırım pethualinga yı ( uygulamayı kaldırdığım için kontrol edemedim rumuzunu yanlış yazmış olabilirim :)) övmek olacaktı işte:)) ama olmadı.. bizi ifşa etmeden Gideyim ben.. zira çok korktumYani buraya ben cikiyorum veda ediyorum deyip sonra baktirmadigi falcilar hakkinda yorum yapip ilgi cekmeye gelenler benim de muhatapim olamaz da sonucta fal bakan insanlarin da hakki var boyle goz gore gore haksizlik yapilip bilip bilmeden yorum yapilmasina goz yumamadim. Baktirmiyorsan baktirmazsin kimse ne olur fal baktir diye yalvarmiyor kimseye .Para verip yorum almak isteyen baktiriyor ve falcilar da bu insanlara fal bakiyorlar gayet basit bir alisveris, Burada baktirdigimiz falcilar hakkinda baktiracaklara faydali olsun diye tavsiye niteliginde yorum yaziyoruz cunku burasinin amaci bu. 23 yasina girdiginde bence fallardan medet ummadiginla sevinecegine biraz da bilip bilmeden denemeden insanlar hakkinda yorum yapilmamasi gerektigini ogrenebilseydin. Seni sessize aliyorum cevap verme o yuzden bosluga konusmus olursun.
Madilik......bu sen misin.............gerçekten bu sen misin.............ben.......diyecek lafım yok....... Yasım kac olmus yok.........Bu öfke........Bu kadın sana ne yaptı?O zaman savunma çabanız? Beni çok iyi stalker altına alsaydın.Zira beni tanımadığın aşikar.Ben buraya üye olup belli zaman dilimin de fal atmış bi insanım.Yorumlarımda dolu dolu.Ne manipüle var ne de insanların önemsediği noktalara b.k atma.Evramdamla olayında da insanları önemsemişim ki son jübilemi yapıp kendimi yasaklattırmışım.Tertemiz bir yüreğe sahip olduğumu düşünüyorum.Zaten insanlar adına bi şey yaptım ki sana bunun görselini atıpta sağlayabilirim.Rant kazanmamış olmam gibi.Capella'nın senin kulağına fısıldadığı şeyleri bu arada kahramancılık oynama ironik olmuş.Ben burada kendimi övmek ya da yalanlar söylemek için gelmedim.Truva atı hikayesini bilir misin ben çok severim:) ben bunlara fal atmadım ama atan insanlarla çok konuştum.Çok güzel arkadaşlıklar kazandım.Senin yüzünden gideni sanma ki -sen gönderdin- ya da -ifşa ettin gitti- ! Bir söz vardım edebi el vermez edepsizlik edene susmak en güzel cevaptır edebi elden gidene.O insan giderken edepten gitti.Yüreğin kararmış derken bence ilk gördüğün aynaya bak.Burada yılların müdavimi olabilirsin ama ben de öyle yeni etme yeni üyelik değilim. Sevilip sevilmek ve fal atmak(?) umarım dilerim hep mutlu olursun zaten insanların acılarıyla mutlu olan bi insan olmadım.Ben de bi erkeğin beni sevmesine hiç muhtaç değilim: ) hata görüp hoş görebilirdim ama ben omurgalı yaşamaya devam ettim.Hem ben 24 yaşındayım:) vesselam öyle böyle :)))
Kişi kendinden bilir işi:))) keşke tarihleride takip etsen stalkercim.Ay zaten annem yaşındasın gelip saygısızlık yapmıycammBir sonraki adımı sanırım pethualinga yı ( uygulamayı kaldırdığım için kontrol edemedim rumuzunu yanlış yazmış olabilirim :)) övmek olacaktı işte:)) ama olmadı.. bizi ifşa etmeden Gideyim ben.. zira çok korktum
Hayir ciddi ciddi denemedigi falcilara hakkinda insanlarin sozleriyle burada yorum yapiyor mantiga bakar misin :) tepki gosterince de icindeki diger seyler fiskirdi resmen. Zumra bana cok olumlu degildi ama gercekleri soyledi ve anlik bildigi seylerle online falda en iyi falcilardan biri diyebilirim onun icin ki baktirip olumsuz yorum yazan cok azdir hakkinda.Bir sonraki adımı sanırım pethualinga yı ( uygulamayı kaldırdığım için kontrol edemedim rumuzunu yanlış yazmış olabilirim :)) övmek olacaktı işte:)) ama olmadı.. bizi ifşa etmeden Gideyim ben.. zira çok korktum
Tatlım ben kimseyi savunmadım ki.. yorum almadığı insanları yermesine anlam veremedim..Şimdi bu esen fırtına nerden çıktı?...Madilik, sen eskiden burada "adam gibi adam" denenleri utandıracak olgunluk ve hakkanıyette yazardın. Son mesajında Zumra ıcın dedıklerıne ben de sasırdım...Cıktı dıyen olmadı dıye demıssın ya.....Son yasadıklarımı bılıyorsun...Zumra'nın ses kaydını rahatlıkla sana gonderebılırım kıncarenot 'a da gondermıstm...Aylar önce söylemıs çok net bıcımde....Sana da anlatmıstım zaten.....
E be deli dumrul Madilik'im senncarenot 'a nıye sardın? Isın ılgıncı aynı kumastansınız,aynı kumastanız....Sevdıgımızı tutarız,hıyanetlık etmeyız,puştluk nedir bılmeyız.....Ben son 2 senedır konusmuyordum onunla,tamamen benım tırtlıgım.Ama o son kavgada sırf haklının yanında durmak ıcın o küslugu sılıp atabılmıs "degme erkekler utansın" dedirtebılecek 1 kadındır. Burada en son mesajlarında o bahsettıgn falcılardan bırıyle yakınlıgından bahsettı,pekı HIC BURADA ALLAH ICIN 1 KERE BILE reklamını yaptı mı? Kı bılıyorum onunla dostlugu cok kısa 1 suredır var. E sımdı,sen onun "dost" dedıgn bırıne 1 sey yazınca o da onu savunmak ıstedı....VE yıne O DOSTLUK nedenıyle "o kısıye" fal baktıramadıgını da bılıyorum,fellem fellem falcı arıyor cunku....Ve Nehır'ın yollarını gözluyordu....
Yahu kız seni yerim,ben kılıklı. Iyılıgın ıyı ama delılıgın de aynı ben gıbı ı-ıh.....@ncarenot bılır o hallerımı,az mı cektı benım derdımı....
Hahaha bence diyor ya yas degisiminde bir aydinlanma gelmis buna bir akli basina gelmis birden bire herhalde kisilik degismesi yasadi :))Madilik......bu sen misin.............gerçekten bu sen misin.............ben.......diyecek lafım yok....... Yasım kac olmus yok.........Bu öfke........Bu kadın sana ne yaptı?ncarenot sana ne yaptı?......... Nakta sana ne yaptı.........Zumra sana ne yaptı.........ben sana ne yaptım.........arada kaynayıp gıtmemden bellı...................
Yasım 39........yok......sözlerım boğazımda düğüm düğüm şu an........pes..........
Zaten Bana cevap verebilmen için bir 24 sene daha yaşayıp görmen lazım küçükhanım.. senin bildiğin kadar benim unuttuğum var şu hayatta :))Kişi kendinden bilir işi:))) keşke tarihleride takip etsen stalkercim.Ay zaten annem yaşındasın gelip saygısızlık yapmıycamm
Her şey keşke yaş ile olsaydı:) bu yaşıma kadar da güzel tecrübe yaşadım. Aydının en "aydın" şehrinde polis çocuğu olarak doğdum.Çok yer gezdim,çok insan,çok kkültür tanıdım.24 yaşına geldim bence tam "ham" oldum.Keşke 24 yaşına bakıp,şu kıza böyle çirkefleşerek yorum yapmasaydım diyebilseydim.Capella bana kırılıyor ama sen bana saldırdın.Bak ben her şey olabilirim ama "kadın düşmanı" asla.Ama ben bu site bariz şekilde kadın düşmanları var.Hastalık diye belirttiğin şeyi normal insanlara hakaret babında söylemen yaşına yakışmadı.Zaten Bana cevap verebilmen için bir 24 sene daha yaşayıp görmen lazım küçükhanım.. senin bildiğin kadar benim unuttuğum var şu hayatta :))
Merdi kıpti şecaat arz ederken sırkatin söylermiş..
Hadi biraz sözlük karıştır..
Çok geçmiş olsun...
Üslubun tavrın tarzın kullandığın kelimeler yaş vurgusu yapman, yaşça büyük olanları aşağılaman vs. bence sana cukk oturmuş. bu mesajla da zirveye oturdun.. Yine yanılmamışım dedirttin bana:))Her şey keşke yaş ile olsaydı:) bu yaşıma kadar da güzel tecrübe yaşadım. Aydının en "aydın" şehrinde polis çocuğu olarak doğdum.Çok yer gezdim,çok insan,çok kkültür tanıdım.24 yaşına geldim bence tam "ham" oldum.Keşke 24 yaşına bakıp,şu kıza böyle çirkefleşerek yorum yapmasaydım diyebilseydim.Capella bana kırılıyor ama sen bana saldırdın.Bak ben her şey olabilirim ama "kadın düşmanı" asla.Ama ben bu site bariz şekilde kadın düşmanları var.Hastalık diye belirttiğin şeyi normal insanlara hakaret babında söylemen yaşına yakışmadı.
yetişemedim.Nehir online oldu. Ama 80 Tl yapmış :))
Memnun kaldiniz mi ben ona 3 veya 4 defa baktirdim begeniyorum banada ekim kasim sonu sure verdi bekliyorum. Guzelde bakiyor gibi geliyor haniKızlar ares levise baktirdim. Uzun uzuuunn ayrıntılı açıkladı her şeyi tarihe kadar söyledi. Benim söylemediğim detaylar yakaladı iyiydi yani. Isle ilgili yapmak istediğim şeyler vardı onları bildi bunları bunları yapacaksın dedi. Bana sonuç olarak olumsuz kinustu ama doğru bildi yani
Aa bana sure verdiler kasim.sonuna kadar dediler hep ama hani her kart bir gezegeni temsil eder diye soylediler ordan sure verdiklerini soylediler. O zaman yalanmi bende yazsam kartlarimi sizeZamanı neye göre verdiğini bilmiyorum. Zira katina zaman vermez. Ama en uzun vadesi de 6 ayı geçmez. 6 ayda da biz kaç çeşit kafa karışıklığından geçeriz kimbilir. Katina ne yapsın
Ama ellerinizin birleşeceği doğrudur bu açılımda. Karşı tarafın aşk be ilgisi tam. Düşündüğünüzden de fazla hatta. Ama sizin tutumunuza göre tavır alacak. Sizin güvensizliğinizden kaynaklanan karşı tarafı bir darlama aynı şeyleri tekrar tekrar söyleme durumunuz var.. akışa bırakın sizinle iletişime geçtiği zaman :)))
Bu arada Nehir okullar tatilken fal bakımı yapmaz. Bir kaç haftada çocukların okula uyum sürecini ayarlar sonra gelir. Hatta bu ara gelmesi lazım. Gelse iyi olur :)))
Medyum fatima en iyi hangi fala bakiyor ne onerirsinizMerhaba. Aslinda soyle bir sey var cok begendigim bir falci oluyor, bir kac yorum alinca ilk fallari birebir cikan ayni falcinin son fallari cikmiyor hatta soylediklerinin tersi olabiliyor. Elfin Demet benim favorimdir ve ilk 2-3 falinda ne dediyse ve cok spesifik olarak her seyi yasamistim. Son iki falinda ise soylediklerinin neredeyse tersi oldu. Tabi kesin patlamis diyemiyorum cunku bazen fallarr biraz zaman gectikten sonra da tutabiliyor. Mesela ben Geysu'ya genel bir soru sorup 3 sene once fal atmistim, ne anda ne de gelecekte soyledikleri tutmustu bir daha da baktirmadim. Belki daha spesifik bir soru sorarsam daha iyi olabilir. Tabi bilemeyince bir daha da atmak icimden gelmedi. Chitra'nin da fali genel olarak karsi tarafin karakteriydi ve anda onun da bildigi bazi noktalar oldu yine de tekrar baktiracak sekilde etkilenmemistim. Ayrica gecen Mayis icin soyledigi seyler de olmadi. Binnaz'da Zumra Lal, cok tutarli ve cok hisli biri bence online falda en iyilerinden biri diye dusunuyorum. Her sey soyledigi dogrultuda oldu ve anda beni sok eden seyleri bilir her zaman. Bir de falalem'de Medyum Fatima bende %90 bilir, su ana kadar 3 yorum aldim ilk fali 3 sene kadar onceydi ve ne dediyse yasamistim. Son iki falini da su anda yasiyorum birebir dedigi gibi ilerliyor her sey. Tellwe'de uyumuzz ve Banu Yilmaz ayni kisilermis sanirim, her ikisi de bana bildi hatta Uyumsuzz biraz daha iyi bakiyor sanki. Banu'nun ilk fallari cok cikiyordu, son zamanlarda cok atmasam tutturdugu noktalar oluyordu. Yalniz ondaki problem cok kisa bakmasi ve cok bastan savma yorumlamasi, yoksa hisli bir kadin aslinda bana cok detayli seyler bilmisti zamaninda.
Sarayli Hanim'a da sanirim tellwe'deyken atmistim sesli bir yorumdu ama silmisim. hatirlamiyorum ama cok sasirtici veya etkileyici bir fal degildi sanirim.
özelden yazabilirsin canım..Aa bana sure verdiler kasim.sonuna kadar dediler hep ama hani her kart bir gezegeni temsil eder diye soylediler ordan sure verdiklerini soylediler. O zaman yalanmi bende yazsam kartlarimi size
Ben cok baktirdim anlik durumlari cok iyi soylemisti ama bekliyorum gelecek icin soylenenleri@ kızlar günaydın içinizde engin gümüş e fal baktiran var mı nasıl yorum yaparsanız sevinirim
en doğru zaman yakaladığın zamandır.. Nehir i yakalamak çok sorun olmuyor. Artık her gün düzenli girer başlayınca.yetişemedim.
Selam bana is konusunda tarot faliyla her seyi bilmisti ask icin de katinada cok iyiydi, genel anlamda kart fallari diyebilirim zaten tek tek kart yorumlamiyor.Medyum fatima en iyi hangi fala bakiyor ne onerirsiniz
Sema'nın bana verdiği vade 3 ay sarkmıştı ama istediği zaman iyi bakar.. Çok eskiden yorum almıştım..SEMA bana çıkmadı yaaa...Ağustosta dönüş var demişti yok ortada bir şey.Fal sepetinde kimi önerirsin?ECEM23'de çıkmadı.Tarihi geçti.
Üslubun tavrın tarzın kullandığın kelimeler yaş vurgusu yapman, yaşça büyük olanları aşağılaman vs. bence sana cukk oturmuş. bu mesajla da zirveye oturdun.. Yine yanılmamışım dedirttin bana:))
Hadi iyisin. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış..
Ha bir soru ? Armina Türkay'dan şüphe etmelimiyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?