Binnaz Abla

Bir sonraki adımı sanırım pethualinga yı ( uygulamayı kaldırdığım için kontrol edemedim rumuzunu yanlış yazmış olabilirim :)) övmek olacaktı işte:)) ama olmadı.. bizi ifşa etmeden Gideyim ben.. zira çok korktum

Madilik......bu sen misin.............gerçekten bu sen misin.............ben.......diyecek lafım yok....... Yasım kac olmus yok.........Bu öfke........Bu kadın sana ne yaptı? ncarenot sana ne yaptı?......... Nakta sana ne yaptı.........Zumra sana ne yaptı.........ben sana ne yaptım.........arada kaynayıp gıtmemden bellı...................

Yasım 39........yok......sözlerım boğazımda düğüm düğüm şu an........pes..........

Kişi kendinden bilir işi:))) keşke tarihleride takip etsen stalkercim.Ay zaten annem yaşındasın gelip saygısızlık yapmıycamm

Hayir ciddi ciddi denemedigi falcilara hakkinda insanlarin sozleriyle burada yorum yapiyor mantiga bakar misin :) tepki gosterince de icindeki diger seyler fiskirdi resmen. Zumra bana cok olumlu degildi ama gercekleri soyledi ve anlik bildigi seylerle online falda en iyi falcilardan biri diyebilirim onun icin ki baktirip olumsuz yorum yazan cok azdir hakkinda.

Tatlım ben kimseyi savunmadım ki.. yorum almadığı insanları yermesine anlam veremedim..
Beni tanımadığı halde hayatıma dil uzatması cidden sağlıklı bir kafanın yansıması değil. Yazık Allah şifa versin...

Hahaha bence diyor ya yas degisiminde bir aydinlanma gelmis buna bir akli basina gelmis birden bire herhalde kisilik degismesi yasadi :))

Kişi kendinden bilir işi:))) keşke tarihleride takip etsen stalkercim.Ay zaten annem yaşındasın gelip saygısızlık yapmıycamm
Zaten Bana cevap verebilmen için bir 24 sene daha yaşayıp görmen lazım küçükhanım.. senin bildiğin kadar benim unuttuğum var şu hayatta :))
Merdi kıpti şecaat arz ederken sırkatin söylermiş..
Hadi biraz sözlük karıştır..
Çok geçmiş olsun...

@lizyacım seni inan takmıyorum ama bazı şeyler diyorsun ya komiğime gidiyor .bu forumda seni seven var mı yazık ifşa olmuştun banuyılmaz konusunda sen de benim büyüğümsün susayım.yaşımı da kıskanma eminim benim yaşımda olmak için can atarsın

Her şey keşke yaş ile olsaydı:) bu yaşıma kadar da güzel tecrübe yaşadım. Aydının en "aydın" şehrinde polis çocuğu olarak doğdum.Çok yer gezdim,çok insan,çok kkültür tanıdım.24 yaşına geldim bence tam "ham" oldum.Keşke 24 yaşına bakıp,şu kıza böyle çirkefleşerek yorum yapmasaydım diyebilseydim.Capella bana kırılıyor ama sen bana saldırdın.Bak ben her şey olabilirim ama "kadın düşmanı" asla.Ama ben bu site bariz şekilde kadın düşmanları var.Hastalık diye belirttiğin şeyi normal insanlara hakaret babında söylemen yaşına yakışmadı.

Üslubun tavrın tarzın kullandığın kelimeler yaş vurgusu yapman, yaşça büyük olanları aşağılaman vs. bence sana cukk oturmuş. bu mesajla da zirveye oturdun.. Yine yanılmamışım dedirttin bana:))
Hadi iyisin. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış..
Ha bir soru ? Armina Türkay'dan şüphe etmelimiyiz ?

Memnun kaldiniz mi ben ona 3 veya 4 defa baktirdim begeniyorum banada ekim kasim sonu sure verdi bekliyorum. Guzelde bakiyor gibi geliyor hani

Aa bana sure verdiler kasim.sonuna kadar dediler hep ama hani her kart bir gezegeni temsil eder diye soylediler ordan sure verdiklerini soylediler. O zaman yalanmi bende yazsam kartlarimi size

Medyum fatima en iyi hangi fala bakiyor ne onerirsiniz

Aa bana sure verdiler kasim.sonuna kadar dediler hep ama hani her kart bir gezegeni temsil eder diye soylediler ordan sure verdiklerini soylediler. O zaman yalanmi bende yazsam kartlarimi size
özelden yazabilirsin canım..

en doğru zaman yakaladığın zamandır.. Nehir i yakalamak çok sorun olmuyor. Artık her gün düzenli girer başlayınca.
Fiyatı yüksek olduğu için ben indirim falan bekleyeceğim :)) Bu ara fal bütçem yok. Aman aman bir sorum da yok zaten..

SEMA bana çıkmadı yaaa...Ağustosta dönüş var demişti yok ortada bir şey.Fal sepetinde kimi önerirsin?ECEM23'de çıkmadı.Tarihi geçti.
Sema'nın bana verdiği vade 3 ay sarkmıştı ama istediği zaman iyi bakar.. Çok eskiden yorum almıştım..

Hahaha bazı yorumlarına şimdi denk geldim:) demişsin ya Evramdamla olayın da sitede son mesajı diye gitmiştin.Yahu Evramdamla olayında insanları önemsemiyor diye duruş sergiledim.Ki capellacım da bunu iyi bilir.Öyle güzel bi mesaj ile siteden ayrıldım ki öyle güzel dönütler aldım ki , herkesin kalbine dokundum ama falcolik birinin yüreğine dokunamamışım.Ben kendimi yasaklattırdım sonuçta ben kpss öğrencisiydim ve çalışmaya koyuldum.Hatta Mune "tekrar sizi aramızda görmek isteriz" dedi.Eee davete icabet etmekte benim işim:))) siz peki kendinizi banlattırıp neden döndünüz o daha bi komik :))) kazen bana davadan,tehditten bıdıbıdıdan bahsetmedi.Ben o olayın içerisinde değildim.Lafımı esirgemedim,yorumumu yaptım.Beni iyi stolklamamışsın ki.Ben mayıs mı haziran mı o ayda tekrar aktif oldum hatta bütünleştiğim tarot kartlarını ücretsiz birine HEDİYE etmek için.Para para para.Benim işim değil beni yanlış yerden vurma.Ben burada herkesin falını iade edip gönderen biriyim.Birine umut satmakla ben bi şey kazanmam.Ama bir kadın olarak her zaman kadınların yanındayım.Hakkaniyetli ve adil olarak hayatıma devam edicem.Beni yeni yetme değilim.Hala arkasındayım...Ey kk üyeleri,melek üyeler(tabii iyi niyetli olanlar için) ; geysu ve chitranın hakkını yemeyin.Hatta ecem23ün de.Yahu kadın emek veriyor o puan ne! Gelecek değişir, kendinizi üzmeyin..Ama deşarj olma olayı içinse anlık ve kişilik analizi sizin için yeterli olacaktır.Sizi insan yerine koyuyorlar emin olun.Armina Türkay ben olamam katina yorumcusu değilim ihihii.Ama olsam da fena olmazdı.İyi bakmış hatun.Kimse onun avukatlığını yapmıyor diye silikleşmesin. Diyeceklerim bu kadar.Ben kkda güzel ve farklı kategorilerde hep yazıcam:))iyi kadınların,gerçekten sevenlerin yüreğinden öpüyorum.Adalet er geç yanınızda olup mutlu olacaksınız eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…