A.s tsk ederim aktif oldugunda deniycem aslinda her falim olumlu cikiyor ama gercekte hep kotuye gidiyorSelam bana is konusunda tarot faliyla her seyi bilmisti ask icin de katinada cok iyiydi, genel anlamda kart fallari diyebilirim zaten tek tek kart yorumlamiyor.
Git kendini az ötede öv kardeşim ya... İyice milleti aptal yerine koydunuz. Nedir bu hırsınız anlamıyorum.. Bir sahici duruşunuz olsa anlattığınız gibi bu kadar çarşaf çarşaf yazmazsınız.. Kim kendini ne konuda övüyorsa o konuda eksikleri var demektir benim nazarımda...Hahaha bazı yorumlarına şimdi denk geldim:) demişsin ya Evramdamla olayın da sitede son mesajı diye gitmiştin.Yahu Evramdamla olayında insanları önemsemiyor diye duruş sergiledim.Ki capellacım da bunu iyi bilir.Öyle güzel bi mesaj ile siteden ayrıldım ki öyle güzel dönütler aldım ki , herkesin kalbine dokundum ama falcolik birinin yüreğine dokunamamışım.Ben kendimi yasaklattırdım sonuçta ben kpss öğrencisiydim ve çalışmaya koyuldum.Hatta Mune "tekrar sizi aramızda görmek isteriz" dedi.Eee davete icabet etmekte benim işim:))) siz peki kendinizi banlattırıp neden döndünüz o daha bi komik :))) kazen bana davadan,tehditten bıdıbıdıdan bahsetmedi.Ben o olayın içerisinde değildim.Lafımı esirgemedim,yorumumu yaptım.Beni iyi stolklamamışsın ki.Ben mayıs mı haziran mı o ayda tekrar aktif oldumhatta bütünleştiğim tarot kartlarını ücretsiz birine HEDİYE etmek için.Para para para.Benim işim değil beni yanlış yerden vurma.Ben burada herkesin falını iade edip gönderen biriyim.Birine umut satmakla ben bi şey kazanmam.Ama bir kadın olarak her zaman kadınların yanındayım.Hakkaniyetli ve adil olarak hayatıma devam edicem.Beni yeni yetme değilim.Hala arkasındayım...Ey kk üyeleri,melek üyeler(tabii iyi niyetli olanlar için) ; geysu ve chitranın hakkını yemeyin.Hatta ecem23ün de.Yahu kadın emek veriyor o puan ne! Gelecek değişir, kendinizi üzmeyin..Ama deşarj olma olayı içinse anlık ve kişilik analizi sizin için yeterli olacaktır.Sizi insan yerine koyuyorlar emin olun.Armina Türkay ben olamam katina yorumcusu değilim ihihii.Ama olsam da fena olmazdı.İyi bakmış hatun.Kimse onun avukatlığını yapmıyor diye silikleşmesin. Diyeceklerim bu kadar.Ben kkda güzel ve farklı kategorilerde hep yazıcam:))iyi kadınların,gerçekten sevenlerin yüreğinden öpüyorum.Adalet er geç yanınızda olup mutlu olacaksınız eminim:)
Armina Türkay sen değilsin zaten onu anlamamak için salak olmak lazım....Ama anlayan da anladı binnaza yeni girip sadece katina bakanın kim oldugunu......Keşke saldırganca 1 tavırla sağa sola sarmadan,fal bile baktırmadıgın insanlara öfke kusmadan yazsaydın yazacagını da o kişi de bu olumsuz tutumun yüzünden töhmet altında kalmasaydı....Hahaha bazı yorumlarına şimdi denk geldim:) demişsin ya Evramdamla olayın da sitede son mesajı diye gitmiştin.Yahu Evramdamla olayında insanları önemsemiyor diye duruş sergiledim.Ki capellacım da bunu iyi bilir.Öyle güzel bi mesaj ile siteden ayrıldım ki öyle güzel dönütler aldım ki , herkesin kalbine dokundum ama falcolik birinin yüreğine dokunamamışım.Ben kendimi yasaklattırdım sonuçta ben kpss öğrencisiydim ve çalışmaya koyuldum.Hatta Mune "tekrar sizi aramızda görmek isteriz" dedi.Eee davete icabet etmekte benim işim:))) siz peki kendinizi banlattırıp neden döndünüz o daha bi komik :))) kazen bana davadan,tehditten bıdıbıdıdan bahsetmedi.Ben o olayın içerisinde değildim.Lafımı esirgemedim,yorumumu yaptım.Beni iyi stolklamamışsın ki.Ben mayıs mı haziran mı o ayda tekrar aktif oldumhatta bütünleştiğim tarot kartlarını ücretsiz birine HEDİYE etmek için.Para para para.Benim işim değil beni yanlış yerden vurma.Ben burada herkesin falını iade edip gönderen biriyim.Birine umut satmakla ben bi şey kazanmam.Ama bir kadın olarak her zaman kadınların yanındayım.Hakkaniyetli ve adil olarak hayatıma devam edicem.Beni yeni yetme değilim.Hala arkasındayım...Ey kk üyeleri,melek üyeler(tabii iyi niyetli olanlar için) ; geysu ve chitranın hakkını yemeyin.Hatta ecem23ün de.Yahu kadın emek veriyor o puan ne! Gelecek değişir, kendinizi üzmeyin..Ama deşarj olma olayı içinse anlık ve kişilik analizi sizin için yeterli olacaktır.Sizi insan yerine koyuyorlar emin olun.Armina Türkay ben olamam katina yorumcusu değilim ihihii.Ama olsam da fena olmazdı.İyi bakmış hatun.Kimse onun avukatlığını yapmıyor diye silikleşmesin. Diyeceklerim bu kadar.Ben kkda güzel ve farklı kategorilerde hep yazıcam:))iyi kadınların,gerçekten sevenlerin yüreğinden öpüyorum.Adalet er geç yanınızda olup mutlu olacaksınız eminim:)
Ya da benim özel hayatımda nasıl bir ayıbım varmış da biliyormuş. İfşa ederim diye de aba altından sopa göstermiş ?Armina Türkay sen değilsin zaten onu anlamamak için salak olmak lazım....Ama anlayan da anladı binnaza yeni girip sadece katina bakanın kim oldugunu......Keşke saldırganca 1 tavırla sağa sola sarmadan,fal bile baktırmadıgın insanlara öfke kusmadan yazsaydın yazacagını da o kişi de bu olumsuz tutumun yüzünden töhmet altında kalmasaydı....
Ha bir dencarenot 'a "hayatın başka burada yazdıkların başka" demişsin....... Bak o lafı ne o ne de ben anlamadım.....Ikınızı de tanıyan benım.... ncarenot için sana ne demiş olabilirim de böyele bir sey yazdın, çünkü bunu yazmakla beni töhmet altında bıraktın? Sen bu kadının burada NE hatasını gördün?
Stolklamak...... o "kendinizi banlattırıp neden döndünüz " dediğin olay da stolk o zaman....Dıkkatlı olmak,sorgulamak,hatırlamak,unutmayıp aptal olmamak da stolk o zaman....Bu demek kı ben de stolkcunun önden gıdenıyım......Bu 1....siz peki kendinizi banlattırıp neden döndünüz o daha bi komik :))) kazen bana davadan,tehditten bıdıbıdıdan bahsetmedi.Ben o olayın içerisinde değildim.Lafımı esirgemedim,yorumumu yaptım.Beni iyi stolklamamışsın ki)
Amannn dava ise de dava... Kaçmadık göçmedik. Buradayız işte. :)) İyi ki dönmüşüz.. İnsanları çembere alamasınlar böyle rahat rahat:))Stolklamak...... o "kendinizi banlattırıp neden döndünüz " dediğin olay da stolk o zaman....Dıkkatlı olmak,sorgulamak,hatırlamak,unutmayıp aptal olmamak da stolk o zaman....Bu demek kı ben de stolkcunun önden gıdenıyım......Bu 1....
"kazen bana davadan,tehditten bıdıbıdıdan bahsetmedi.Ben o olayın içerisinde değildim.Lafımı esirgemedim,yorumumu yaptım."....Eeee ne olmus kazen bızı dava ıle tehdıt ettıyse....Sen de,ncarenot da ben de aynı konu yuzunden burada hakkımızı savunmuyormuyduk? Sen zaten olaylar olmadan önce gıdecegını soylemıstn ama olaylar bır anda patlayınca "hakkanıyetlı" tarafınla geelıp yazman gerekenı yazdın ve gıttın....Bu kadar,kalanlar da topyekun hadı bız de gıdelım mı dıyecektı, o olayda yapılan durumları yazmakla BIZ MI HAKSIZ olduk da bunu donup BIZE CEVIRDIN..... Banlanmıs da gelmısız,komıkmıs.......nıye burası evremdamlanın babasının yerı mıydı de ona bırakaydık? Ben anlamadım bunun nesı komık, ben anlamadım bu sozlerı nasıl yazabıldın....Ve yıne anlamadım "özellıkle bu konu ile" bizi nasıl vurmaya çalısıyorsun?
ncarenot , bu kadının o0 donem kac kısıyı korumaya calıstıgını,nasıl dık durdugunu anlatmıs olabılırım sana anlatsam anlatsam....Sevdıgı ınsana asla toz kondurmadıgını anlatmıs olabılırım anlatsam anlatsam.....Hadı tersını soyledın de,elını vıcdanına koy......
Isteyen cevap versın ısteyen vermesın bu saatten sonra umrumda değil. Ben bırıne deger verıyor ve sevıyorsam onun deger verdıgıne de verırırm. Ha bılmıyorumdur bunu amenna ama bıle bıle bunu yapmak...aslında o kısıye aslen deger vermedıgımı gösterır.
Bu konu benim için kapanmıstır.ncarenot ile tanısıklıgım burası sayesınde ve cok eskı. Bunu bılıp de ona anlamsızca sözler söylemek...Aslı astarı olsa hani bir yerde diyecegim....Ortada beni kabak gibi bırakıp,en deger verdiğim dostumla aramı bozmak.....Bozulmaz.....Çunku kökü sağlam........ Keşke herkes onun gibi olsaydı....
Amannn dava ise de dava... Kaçmadık göçmedik. Buradayız işte. :)) İyi ki dönmüşüz.. İnsanları çembere alamasınlar böyle rahat rahat:))
Şirketin hukuk müşavirine her ay danışmanlık ödüyorum.. Uğraşsın dursun işte..
Ben o gün %50 indirim vardı.Baya bir kredi aldım.Harcamadım.Yarın atacağım ama artık.en doğru zaman yakaladığın zamandır.. Nehir i yakalamak çok sorun olmuyor. Artık her gün düzenli girer başlayınca.
Fiyatı yüksek olduğu için ben indirim falan bekleyeceğim :)) Bu ara fal bütçem yok. Aman aman bir sorum da yok zaten..
Sizin onerebileceginiz bir yorumcu varmi binnazda doga dan mi zümra mi sizce benim iyi bir yorum almam lazim cikma ihtimali yuksek olanŞimdi benim tam olarak anlayamadığım Pethulinqa Madilik34’ mü? Öyleyse bu yapılan yorumlardan aylar sonra özelliklede benim anladığım kendisi sanırım en iyi falcı.
Ecem23 tatlı bir kadın ama bende patladı.
Geysu yine aynı şekilde.
Nakta en başından beri ki düzenli aylık alırım yorum ondan cini mi var neyi var beni ilgilendirmez bana en tutarlı fal bakan kişidir. En başından beri çizgisini hiç bozmadı ve çıkan çok şeyi oldu. Sezarın hakkı sezaradır.
Zümra da en başta bana sonbahar demiştir. Ve o kadın bana öyle bir şey yaptı ki o yüzden kendisinide ayrı bir severim. O özel nedende bende kalsın kendisini rahatsız eden çok kişi olur burada yazarsam.
Yani kısacası hiç baktırmadan bu insanlara bu eleştirileri yapmak çok komik ve reklam gibi geliyor o yüzdende itici oluyorsunuz
Doğa Dan tam patladı bende hiçbir dediği ne o an için uydu ne de daha sonrası.Sizin onerebileceginiz bir yorumcu varmi binnazda doga dan mi zümra mi sizce benim iyi bir yorum almam lazim cikma ihtimali yuksek olan
Doğa Dan tam patladı bende hiçbir dediği ne o an için uydu ne de daha sonrası.
Zümra’yı öneririm o yüzden. İnsanlığı da çok önemli benim için Zümra gerçekten harbi insan. Başka da Binnaz’da önereceğim kişi yok maalesef
Dogadan a cok baktirdim zumra ya bir defa halen fikir sahibi olamadim birde gercekten naktanin cinlerimi var o kisiyi bilmiyorum hic ama iyimi. Ares levi ye cok baktirdim engin gumus e cok baktirdim herkes ayni seyi soyluyor ama gercekte hersey kotuye gidiyorDoğa Dan tam patladı bende hiçbir dediği ne o an için uydu ne de daha sonrası.
Zümra’yı öneririm o yüzden. İnsanlığı da çok önemli benim için Zümra gerçekten harbi insan. Başka da Binnaz’da önereceğim kişi yok maalesef
Açıkçası bu dönemleri çok iyi anlıyorum. Bunu lafta olsun diyede yazmıyorum emin olun. Gerçekten çok baktırmak süreci çok etkiliyor. Ben şu an ne kadar saldım ve rahatladıysam bana dönüşlerde öyle güzel oldu. Haa yine baktırmıyor muyum hiç fal yalan olmasın baktırıyorum tabii ama ayda bir yada iki. Hem bütçem rahatladı hem ben. Şubat ayındaki benle şu anki ben arasında gerçekten güzel bir fark var dilerim sizde bunu fark edersiniz :)Dogadan a cok baktirdim zumra ya bir defa halen fikir sahibi olamadim birde gercekten naktanin cinlerimi var o kisiyi bilmiyorum hic ama iyimi. Ares levi ye cok baktirdim engin gumus e cok baktirdim herkes ayni seyi soyluyor ama gercekte hersey kotuye gidiyor
Ben suan berbat derecede sardim hergun baktiriyorum atlatmayi istiyorum cunku gercekte hic gelisme olmuyor daha berbat durumlar oluyor oyle oldukca daha cok baktiriyorumAçıkçası bu dönemleri çok iyi anlıyorum. Bunu lafta olsun diyede yazmıyorum emin olun. Gerçekten çok baktırmak süreci çok etkiliyor. Ben şu an ne kadar saldım ve rahatladıysam bana dönüşlerde öyle güzel oldu. Haa yine baktırmıyor muyum hiç fal yalan olmasın baktırıyorum tabii ama ayda bir yada iki. Hem bütçem rahatladı hem ben. Şubat ayındaki benle şu anki ben arasında gerçekten güzel bir fark var dilerim sizde bunu fark edersiniz :)
Evet banada oyle soyuyor arkadaslarim gulerek hatirliycaksin diye zaten bende birakmaya calisiyorum son diyorum bakalim oda altin gumus olunca kredi veriyorlarya o yuzdenBinnazda kimseye baktırmadım ama son mesajlara bi baktım, o yüzden yazmak istedim.
Bi dönem deliler gibi fal baktırdım ben de. Baktırdıkça beklentiye girdim, beklediğim olmayınca yine gittim fal baktırdım. Tam bir kısır döngü oldu ama ne zaman beklemeyi bıraktım aklımdan da kalbimden de çıkardım işte o zaman beklediğim şey oldu.
O yüzden fal baktırıp beklentiye girmemek lazım. Her şey geçiyor, şimdi çok bunaldığınız günleri ilerde gülümseyerek hatırlayacaksınız.
Madilik'in veya Gelpisipisinin hakkını asla yiyemem. Asla ben buyum,bana fal baktır,öv....gectım.....telwede pethulınqa'ya onunkım oldugunu ben-benım kım oldugumu o bılmezken falımı gunlerce beklettıgı ıcın ozur dıleyıp ıade edıp,bana maılını vermıs...gece gece,hasta bellı,nefes nefese kalarak fal bakmıstı....Ucretın lafını bıle etmedı....Kendımden utanmıstım....Tellwede de dogru-durust falcılık yapmadı,gelenı ıade ettı....Edemeyıp,içine sınmeyenlere uzulmesınler dıye maılden ucretsız baktı.....Tellweden 50 adet fal parası ıcın aldıgı ucretı sokak hayvanlarına bırseyler almak ıcın harcadı kı hep yapar.....AA hayretler içinde okudum burayı ve yazmadan edemedim,madilik e haksızlık ettiğinizi düşünüyorum, yahu kız kötü bişey dememiş ki falcı eleştirisinde bulunmuş parlamışsınız o da haliyle karşılık olarak sert konuşmuş. Ncarenot,capella burda önerilerini fikirlerini yorumlarını dikkate aldığım nadir insanların başında geliyor.. her ne kadar buraya artık yazmasam da arada girip okuyorum.. madilik ise durumumu bilen özelden de dertleştiğim ve bana moral veren bi insandı telwede falcı olduğunu da yeni öğreniyorum ki kesinlikle kötü niyetli olduğunu zerre düşünmüyorum. Hatta Yine de açtım madilik ile geçmişteki özel yazışmamızı bir kez daha gözden geçirdim ve bir kere bahsettiğiniz falcıyı pethulinqa mı nedir işte onu övmemiş adı bile geçmemiş eğer kötü niyetli olsaydı hazır durumumu da bilmişken bana pethulinqa yı övmez miydi ben de saf gibi ona güvendiğim için kanmazmıydım ama o bunu yapmadı. Bence yanlış anlaşılma sonucunda birbirinizi kırmışsınız ben üçünüzün de çok güzel bi kalbi olduğuna inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?