Binnaz Abla

Daha sonrası zaten toz duman. Ne yas polemıgı kaldı,ne evremdala olayında banlanmamız kaldı.......Saskınım....Hadı bız Madılık'ın uzerıne gıttık. Peki....@Lizyaa ....

Laf söylersin kavgayı kahkaya cevırırsın....Laf söylersın eglenceyi cenazeye çevırırsın....Bugun olanlar resmen bu sözün özeti oldu

Canım benim diyorum ya yanlış anlaşılma olmuş işte yoksa ben üçünüzün de güzel kalpleri olduğuna inanıyorum.. lizya önemsediğim biri değil canım benm onun hakkında yorum yapamıcam

Dün fal baktırdım ondan bahsetmek isterim. Zeynep Aksu ya baktırdım durugörü . Burdan öğrendiğim tabirle pembe tablo çizmedi. Mantıklı çıkarımlar yaptı, duygu durumu tahlili iyiydi. Falın ortası olur mu olur. Şöyle ki olacaksa şu zamanda olur olmadı mı bekleme hayatına yön ver dedi. Bakın olumlu bir şey yok olumsuz da. Bende artık fal baktırmak istemiyorum saplantıya dönüştü. Hem pahalı da. O parayla neler alınır. İki aylık bir vade verildi son iki falda onu beklemek istiyorum. Ecem23 çok olumsuz konuştu. Fallar çıkar mı bilmem. Ben duygu durumu dışında çıkan bir falım olmadı. Övülen isimleri hep denedim. Elfin , doğa , zümra, şevdar , ismin sonuna can ekleyen biri vardı. Yeşil çingene derken bayağı tecrübe kazandım çıkış yolu bulmaya derdime derman olmaya çalıştım. Vazgeçtim galiba artık fal bastırmaktan. Belki kendiliğinden olur ya da olmaz. Bende bu anıları gülerek hatırlamak isterim.
Not: falcı değilim. Falcı tanımam. :)

Seni severim biliyorsun.
Benim aktif olduğum zamanları da bilen birisi olarak tavrımı da az çok hatırlarsın. Ben kim olursa olsun hoşlanmadığım biri de olsa falcı da olsa zamanında tartışma yaşadığım biri de olsa ortada haksızlık varsa söylerim..
Fal baktırmadım bunlara ama çok kötüler derse biri bende baktırmadıysanız kötü olduklarını nereden biliyorsunuz derim. O mesajda gerçekten de iyiniyet yoktu. Hedef gösterdiği insanlar vardı sadece. Falcılıklarını da geçtim kişiliklere hakaret vardı. Onlar kötü ama bak Burada iyisi var. Eeee ona da kendi baktırmamış bir Arkadaşı baktırmış çok iyiymiş falan filan neyse.. sonrasını zaten herkes okudu. Herkes karakterini vizyonunu ortaya koydu. Ben kendimi burada kimseye karşı hiç bir zaman bozmadım.
Zaten aylardır tek tük yazıyorum.
Özel hayatıma gönderme yapıldı, ifşa ile tehdit edildik. Yaşımıza hakaret edildi. Siteden gitmişim de niye geri gelmişim? Benim yüzümden gidenler olmuş? Onlar kimler ? Neler neler Ya.. çamur at izi kalsın. Paralı parasız bakmış bakmamış kısmı da beni ilgilendirmiyor. Birine çamur atarken insan önce dönüp kendine bakmalı...
Kimse beni bu kişinin iyi niyetine ikna edemez. Çünkü iyiniyet göremiyorum ben..
Beni düzeltebilir kendini açıklayabilirdi ama yükseldikçe yükseldi..
kendisi 40 ına gelince huzurevine yatar.. ama bana veya başkasının yaşına hayatına dil uzatamaz... yaşla üstünlük taşlamalar falan cidden çok tanımsız haller.. hakkımda hiç birşey bilmiyorken falını iade ettim diye mi laf sokmalar.. hayatınla ilgilen vs.. nereden tutsam elimde kalıyor..
Bütün mesajları içinde kötü birşey yok diyorsan da Sadece “ daha ne olsun “ diyebilirim..

Allahın tokadı öyle iner ki insana 24 yaşa bakmaz.
Toyluk başka birşey haddi aşmak çok başka birşey...
Şuranın şaşmaz kuralı hep şu oldu. Falı bırakanlar sürecini tamamlayanlar sessiz sedasız çekildi gitti.. Show yapmadı...
Ama falı bıraktım. Fal çok kötü birşey zaten güZellemesi yapan herkesin bir yerlerde fal bakmaya başladığına hep şahit oldum..
Bı konu ile ilgili de daha fazla yazmayacağım.
İyi geceler

Ben başkalarından da duydum fal baktığını..
Sana jest yapan insanla bugün buraya yazan insan aynı olamaz diye de düşünüyorum. Ne kadar güzel anlatmıştın senin için yaptıklarını oysa ki... yazık gerçekten üzüldüm ben senin adına da kendi adıma da..

Memnun kaldiniz mi ben ona 3 veya 4 defa baktirdim begeniyorum banada ekim kasim sonu sure verdi bekliyorum. Guzelde bakiyor gibi geliyor hani

Aynen ya çok ayrıntılı anlatıyor ve bayağ hisli bence. Çünkü her şeyi anlattı diyebilirim. Bana olumsuz şeyler söyledi ama geçmiş an konusunda o kadar benimle yaşamış gihi anlattı ki öngörüleri de istemeden etkiledi ha ben yok daha neler olmaz öyle şey çıkmaz bu öngörü diye yüzüne de söyledim açıkçası adama ama o iddialı konuştu ama yinde de çok takilmiycam ha hisli mi dersen son olarak evet bence kesinlikle hisleri çok kuvvetli

Merhaba herkese,
Burasi ikinci gozagrim bu sitede. Ilk baslarda cekinik yazarken simdi bilindik yerlerden merhaba diyerek gecmenin rahatligindayim.
Hatta "ay simdi cok uzun yazdim ayip olacak yine" telasini da attim. Istemeyen okumaz gecer zaten diyorum. Kendimle, fallarla ilgili yazacak bir seyim yok. "Henuz" diyeyim yine de, hala pozitif olmaya calisan, ayakta kalan parcalarimla:) ncarenot hakkinda capella79 yazmis zaten. Ama ben de kendime sira kapmak istedim. Sessiz kalirsam catlarim. Cunku... ncarenot , benim icin; dogru ve iyi olabilmekten de ote, oyle kalabilmeyi basarmis (ki asil bu kisim zordur-damarina basinca uslubunu korumak zerafettir bence), iyilik dolu, akli selim, yuregi guzel, ictenlikle konusulasi, dinlenilesi, yazilasi, okunulasi, beraber gulunesi, candan sicacik bir dosttur. Ici disi ozu sozu bir haliyle oylesine benimser ki senin derdini sanki ona anlatinca hafiflersin. Hatta hayatinda yeni dert anlatabilmeye basladigin zamanda O'nu tanimanin ayricaligina sukredersin. Dunyanin bir ucundan sana her dakika yetisir hatta o kadar ki aylarca senin saatinle yasar nerdeyse. Sen artik yat uyu biraz diye ikna edersin. Oyle de gevezedir yani :))
Ha bir de yasla vs belden asagi vurmaya calismak sadece kisinin kendi uslubunu bozduguyla kalmasina sebep olur. Yazik olur yani...
Isin ozeti; hayatiniza degerse, iyi deger! guzel seyler getirir sansli oldugunuzu hissedersiniz.
Kendisi icin her daim duamdir; Allah seni kalbinin guzelligini gorup takdir edecek kiymet bilecek insanlarla bir arada kilsin.

Burasi benim icin nice guzel insanlarla dolu. Aklimdan gectiginizde gulumseme eksik olmaz yuzumden, hatiraniz bende guzeldir. Gelmisken sizlere de selam edeyim dedim. Iyi olmanizi, hayatinizda kalici asklarla basarilarla mutlulukla yol almanizi dilerim tekrar. Eksiklerim de vardir elbette ama simdilik aklima gelenlere iyi sabahlar:) nilmil antonie capella79 @ Nilufer_4u B Bones and Stones @gelpisipisipisii L Lepis75 M mavikurdele (gelmedi sanirim hala ama o bicir bicir mavi buyuk gozlu avatari cok enerjiktir hafizamda)

Yeni gelenlere:Herkes fal baktiracak biliyorum. Buraya geldiyseniz zaten ne desem bos. Ama sunu bilin ki bir an gelecek duracaksiniz. Her sey iyi her sey olumlu olmak zorunda degil ama hayati oldugu gibi almaya hazirim diyeceksiniz. Bu bir yolculuk hali sadece, o yuzden icinizden geldigi gibi gecirin. Yolunuz acik olsun. Dilerim yolunuzda en az benim kadar sansli olup cok guzel dostluklar da biriktirirsiniz.

ben de seni severim, madilik i de capella yı da.. zaten bu yüzden tutamadım kendimi ve yazmak istedim. evet ortada sert konuşulmuş, yanlış anlaşılmaya müsait kırıcı cümleler kurulmuş ama hala hiçbirinizin kötü niyetle söylemediğine eminim. sevgilerle.. ncarenot Madilik34 capella79

Sen de burası sayesınde tanıdıgım guzel insanlardan birisin sanemcee . Özelden konustuk,danıstık ama sohbetimizi özel hayatımıza taşımadık yıne de adın, güzel yüreğinle yazılı aklıma. Burada ne yazıyorsn vs. dıye çok söylendi bana....Iyı de normal hayatımda karşılaşıp-tanışmama imkan olmayan, tanımaktan zevk duydugum çok hoş insanlarla yolum kesişti burada. Burasının bana kattıgı bu, "güzelliği" nasıl göz ardı edeyim? Evet insanlar arkadan konusuyor ama zannetmeyın kı hep dedıkodu yapıyor. Buranın en guzel getırısı arada menfı -akraba vs. kan bagı olmayan ınsanlarla ılıskını "onun sana ne hıssettırdıgıne" bakarak devam ettırıyorsun. Sevmedıysen,konusmazsın bıle......Mesela Leyla_74 , ncarenot 'un ondaki yansımalarını anlatmış.....Bir ara biz de onun arkasından konusmustuk ncarenot "o ne guzel insandı,hastanedeyken,her gun-her gun aradı.akraba yapmazdı" dıye.....

Ben dünkü konuda ismi geçen isimlerle ilgili başka bir şey demeyeceğim. Ama o küçümsenen "yaş" mevzusu insana "olgunluk" da veriyor. Olaylara çok farklı,çok boyutlu bakmaya baslıyorsun. "Deger verdiğim" 1 insanın "deger verdiğini" çok iyi bildiğim 1 insan için artık gelişigüzel birşey yazmam da söylemem de. Çünkü söylediğim söz aslında kendi "deger verdiğimi" incitir mi diye düşünürüm....İlle de 1 sey yazacaksam daha yumusak yazmaya calısırım veya çok önemli değilse oralı bile olmam....Kaldı ki ilk yazılan mesajda bahsettiği falcılar fal baktırıp da yorum yaptıgı insanlar değil. Arkadasları baktırmıs...Bu çok önemli benim için. Burada kendi baktırdıgım falcıları yazdıgımda baskalarına cıkmadıgında bıle vebal aldım dıye uzuluyorum. (Buna ragmen yıne de yazıyorsun dıyeceksınız, burada yazılar nedenıyle fal baktırıp da cok begendıgım falcılar oldu. Isın 1 de bu boyutu var,ne yapayım?) Hal böyleyken baskalrının deneyımı uzerınden konusmak.....Buna ragmen Madilik'in ilk yazdıgı mesaja yıne de ortamı yumusatacak seyler yazdım....

Da 1 baktım öyle zor 1 durumda kaldım ki..... ncarenot telefonla arıyor,sesi titriyor,bu ne demek diye.....Haksız mı? Ona kızabilirmiyim? Ben olsam aynı şeyleri düşünmezmiyim? Benim kopma noktam da "orası" oldu zaten..... @ncarenot bile benim, şu kişi acaba şöylemidir-böylemidir dıye kuşkulu,saçmalarımı kaç kere olgunlukla abartma-saçmalama diye bertaraf etmiş kişidir.... O raddede biri, bir anda "ne oluyor" haline geldiyse..... Yaşlanmak kötü değildir kızlar...emin olun yaşın getirdiği olgunluğun tadı hiçbirşeyde yoktur....

O kadar konuşup duruyoruzda özelden burayı hala okuduğunu bilmiyordum..
Bilmiyorum nereden ama '' Bir dua düşsede alıp göğsüme taksam ( N.Pakdil ) ''dizesi gelmişti aklıma ofise gelirken yolda.. Sonra yorumunu okudum.
Duan bana emanet..

merhaba leyloş
sen etiketleyince şu eski tartışmaları da bir okuyayım dedim, görmemiştim öncesinde ama kafam karıştı, almadı. atladım o sayfaları, bu güzel yoruma geldim :)

bende de “henüz” güzel bir durum yok. fal baktırdığım konu unutuldu kapandı gitti, yerine başka bir konu geldi. öyle ki sadece ben ve arkadaşlarım değil, falcılar da benden haber bekliyor yüz yüze baktırdığım bir abla beni “sonucu mutlaka bana haber ver, tamam mı?” diye tembihleyerek telefon numarasını verdi… isim vermeyeyim ama onlineda da aynı durumu yaşadım :)

güzel bir şeyler olursa ben yazarım, siz de güzel haberlerinizden mahrum etmeyin herkesi öptüm

yaşla üstünlük taşlamalar falan cidden çok tanımsız haller..
olayı genel olarak çok anlayamadım ama bu kısmı hele hiiç anlamadım :) yaşla üstünlük taslanacaksa eğer bunu yapması gereken taraf büyük olan taraf değil midir? sonuçta daha tecrübeli, bilgili olan taraf o taraf…

Boşver onu :)) iyi geliyor sesin sedan..Sevindim

Arkadaşlar Binnaz dan yorum almayalı çok zaman olmuştur sanırım. Bu arada epeyce hediye kredim birikmiş :))
Bu İngilizce uygulamadan fal bakan yorumculardan tanıdığınız bildiğiniz yorum aldığınız birileri varmıdır acaba ?
Puanları yüksek bir Ethan var birde Lina Mary isimli biri..
Bilgisi olan yazıversin 2 satır. @MissCherryBlossom sen bilirsin hatun :))

Sizin onerebileceginiz bir yorumcu varmi binnazda doga dan mi zümra mi sizce benim iyi bir yorum almam lazim cikma ihtimali yuksek olan
Ben Lina'ya baktirmistim kesinlikle hisleri var. Gerci bende falcilar bana tamamen ikiye bolunmus durumda bir kismi karsi tarafi yerin dibine sokup bir daha gorusmememi onerirken diger kisim isler duzelecek, bu kisinin duygusu var ve daha yakinlasmalar olacak diyor. Olumsuz olan kisim daha hakli bana kalirsa, Lina da olumsuz yorum yapanlardan. Her seyi direkt soyluyor bence deneyebilirsin ben begenmistim. Ethan'i gormedim olmazsa ona da baktirabilirim :)

Lina ya ne yollamıştın peki ? Kahve gördüm ama ? Tarot konsepte daha uygun sanki ?

Aa ben onu hiç bilmiyordum ee İngilizce yorumluyorlar değil mi o zaman doğal olarak
Yessssss
Lakin hiç güvenim de yok., sahiciler mi yoksa isimler mi English. Acaba origin mi ?
Ethan dediğimiz gayet de Kamil Abi çıkabilir
Hahhh bak yine vazgeçtim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…