Canım benim diyorum ya yanlış anlaşılma olmuş işte yoksa ben üçünüzün de güzel kalpleri olduğuna inanıyorum.. lizya önemsediğim biri değil canım benm onun hakkında yorum yapamıcamDaha sonrası zaten toz duman. Ne yas polemıgı kaldı,ne evremdala olayında banlanmamız kaldı.......Saskınım....Hadı bız Madılık'ın uzerıne gıttık. Peki....@Lizyaa ....
Laf söylersin kavgayı kahkaya cevırırsın....Laf söylersın eglenceyi cenazeye çevırırsın....Bugun olanlar resmen bu sözün özeti oldu
Seni severim biliyorsun.AA hayretler içinde okudum burayı ve yazmadan edemedim,madilik e haksızlık ettiğinizi düşünüyorum, yahu kız kötü bişey dememiş ki falcı eleştirisinde bulunmuş parlamışsınız o da haliyle karşılık olarak sert konuşmuş. Ncarenot,capella burda önerilerini fikirlerini yorumlarını dikkate aldığım nadir insanların başında geliyor.. her ne kadar buraya artık yazmasam da arada girip okuyorum.. madilik ise durumumu bilen özelden de dertleştiğim ve bana moral veren bi insandı telwede falcı olduğunu da yeni öğreniyorum ki kesinlikle kötü niyetli olduğunu zerre düşünmüyorum. Hatta Yine de açtım madilik ile geçmişteki özel yazışmamızı bir kez daha gözden geçirdim ve bir kere bahsettiğiniz falcıyı pethulinqa mı nedir işte onu övmemiş adı bile geçmemiş eğer kötü niyetli olsaydı hazır durumumu da bilmişken bana pethulinqa yı övmez miydi ben de saf gibi ona güvendiğim için kanmazmıydım ama o bunu yapmadı. Bence yanlış anlaşılma sonucunda birbirinizi kırmışsınız ben üçünüzün de çok güzel bi kalbi olduğuna inanıyorum..
Ben başkalarından da duydum fal baktığını..Madilik'in veya Gelpisipisinin hakkını asla yiyemem. Asla ben buyum,bana fal baktır,öv....gectım.....telwede pethulınqa'ya onunkım oldugunu ben-benım kım oldugumu o bılmezken falımı gunlerce beklettıgı ıcın ozur dıleyıp ıade edıp,bana maılını vermıs...gece gece,hasta bellı,nefes nefese kalarak fal bakmıstı....Ucretın lafını bıle etmedı....Kendımden utanmıstım....Tellwede de dogru-durust falcılık yapmadı,gelenı ıade ettı....Edemeyıp,içine sınmeyenlere uzulmesınler dıye maılden ucretsız baktı.....Tellweden 50 adet fal parası ıcın aldıgı ucretı sokak hayvanlarına bırseyler almak ıcın harcadı kı hep yapar.....
Ben,madılık'ın Pethulınga oldugunu ögrendıgımde agladıgımı bılıyorum....2 farklı guzel yureklı ınsan derken...meger aslında aynı kısıymıs....
Benım Madılık'ın ılk yazdıgı mesajda Zumra'nın hıc falı cıkmıyor....lafına sasırdım....Daha kac gun oldu şu bunu dedı-bu bunu dedi derken ben o kişiden de bahsettım....Kart okuyor...."Sen bu adamdan bır haber alacaksın bak demedı deme,mektup kartı var......... en son ....ah adhemdeva kartı geldı...hıc hoşlanmadım.....son kart...ay...bulusmak ıcın ararsa gıtme uzuleceksın,iyi seyler hıssetmıyorum....."Bunları bana Zumra,hazıranda soyledı kı ben o an adhemdevanın ne anlama geldıgını kavramam ıcın sonrasını yasamam gerekıyormus... Eylulun 17'sınde cıktı dedıgı....evet ay kartı kadar kotu hıssedıyorm ve bunu Madılık ıle paylasmıstm. Hal boyleykeni o "kımseye cıkmıyor" dedıgnde sessız kalmam......insanlıga sıgarmıydı...
Sonrancarenot ile atısmaya basladıklarında... Madılık, senin burada yazdıgın ayrı,dısarıdakı halin ayrı tarzı 1 sey yazınca...Hatun haklı olarak şok oldu. Ikımızı de tanıyan sensın bu ne demek diye......E ben de şok...Sanki hatunun arkasından ayrı,yüzüne ayrı konusan bır pıslık durumuna düştüm.
Evet pethulingayı ona ben söyledım.....Ama nasıl söyledım...nıyetım neydı....Orada "fısıldamıs" lafındakı ımadakı gıbı mı? Yahu sıze yukarıda en basta anlattgım tavrı hıc tanımadıgınız bırı yapsa gozlerınız dolmazmı onun ınsanlıgına,anlatmak ıstemezmısınz sevdıklerınıze...Istersen sen de baktır tellwedekı hesabından dıye tavsıye ettmncarenot varsa hesabı para yatırırm,öyle bedava fal istemem dedi ve konu da öyle kapandı.....
Memnun kaldiniz mi ben ona 3 veya 4 defa baktirdim begeniyorum banada ekim kasim sonu sure verdi bekliyorum. Guzelde bakiyor gibi geliyor hani
ben de seni severim, madilik i de capella yı da.. zaten bu yüzden tutamadım kendimi ve yazmak istedim. evet ortada sert konuşulmuş, yanlış anlaşılmaya müsait kırıcı cümleler kurulmuş ama hala hiçbirinizin kötü niyetle söylemediğine eminim. sevgilerle..Seni severim biliyorsun.
Benim aktif olduğum zamanları da bilen birisi olarak tavrımı da az çok hatırlarsın. Ben kim olursa olsun hoşlanmadığım biri de olsa falcı da olsa zamanında tartışma yaşadığım biri de olsa ortada haksızlık varsa söylerim..
Fal baktırmadım bunlara ama çok kötüler derse biri bende baktırmadıysanız kötü olduklarını nereden biliyorsunuz derim. O mesajda gerçekten de iyiniyet yoktu. Hedef gösterdiği insanlar vardı sadece. Falcılıklarını da geçtim kişiliklere hakaret vardı. Onlar kötü ama bak Burada iyisi var. Eeee ona da kendi baktırmamış bir Arkadaşı baktırmış çok iyiymiş falan filan neyse.. sonrasını zaten herkes okudu. Herkes karakterini vizyonunu ortaya koydu. Ben kendimi burada kimseye karşı hiç bir zaman bozmadım.
Zaten aylardır tek tük yazıyorum.
Özel hayatıma gönderme yapıldı, ifşa ile tehdit edildik. Yaşımıza hakaret edildi. Siteden gitmişim de niye geri gelmişim? Benim yüzümden gidenler olmuş? Onlar kimler ? Neler neler Ya.. çamur at izi kalsın. Paralı parasız bakmış bakmamış kısmı da beni ilgilendirmiyor. Birine çamur atarken insan önce dönüp kendine bakmalı...
Kimse beni bu kişinin iyi niyetine ikna edemez. Çünkü iyiniyet göremiyorum ben..
Beni düzeltebilir kendini açıklayabilirdi ama yükseldikçe yükseldi..
kendisi 40 ına gelince huzurevine yatar.. ama bana veya başkasının yaşına hayatına dil uzatamaz... yaşla üstünlük taşlamalar falan cidden çok tanımsız haller.. hakkımda hiç birşey bilmiyorken falını iade ettim diye mi laf sokmalar.. hayatınla ilgilen vs.. nereden tutsam elimde kalıyor..
Bütün mesajları içinde kötü birşey yok diyorsan da Sadece “ daha ne olsun “ diyebilirim..
Allahın tokadı öyle iner ki insana 24 yaşa bakmaz.
Toyluk başka birşey haddi aşmak çok başka birşey...
Şuranın şaşmaz kuralı hep şu oldu. Falı bırakanlar sürecini tamamlayanlar sessiz sedasız çekildi gitti.. Show yapmadı...
Ama falı bıraktım. Fal çok kötü birşey zaten güZellemesi yapan herkesin bir yerlerde fal bakmaya başladığına hep şahit oldum..
Bı konu ile ilgili de daha fazla yazmayacağım.
İyi geceler
Sen de burası sayesınde tanıdıgım guzel insanlardan birisin
Merhaba herkese,
Burasi ikinci gozagrim bu sitede. Ilk baslarda cekinik yazarken simdi bilindik yerlerden merhaba diyerek gecmenin rahatligindayim.
Hatta "ay simdi cok uzun yazdim ayip olacak yine" telasini da attim. Istemeyen okumaz gecer zaten diyorum. Kendimle, fallarla ilgili yazacak bir seyim yok. "Henuz" diyeyim yine de, hala pozitif olmaya calisan, ayakta kalan parcalarimla:)ncarenot hakkinda capella79 yazmis zaten. Ama ben de kendime sira kapmak istedim. Sessiz kalirsam catlarim. Cunku... ncarenot , benim icin; dogru ve iyi olabilmekten de ote, oyle kalabilmeyi basarmis (ki asil bu kisim zordur-damarina basinca uslubunu korumak zerafettir bence), iyilik dolu, akli selim, yuregi guzel, ictenlikle konusulasi, dinlenilesi, yazilasi, okunulasi, beraber gulunesi, candan sicacik bir dosttur. Ici disi ozu sozu bir haliyle oylesine benimser ki senin derdini sanki ona anlatinca hafiflersin. Hatta hayatinda yeni dert anlatabilmeye basladigin zamanda O'nu tanimanin ayricaligina sukredersin. Dunyanin bir ucundan sana her dakika yetisir hatta o kadar ki aylarca senin saatinle yasar nerdeyse. Sen artik yat uyu biraz diye ikna edersin. Oyle de gevezedir yani :))
Ha bir de yasla vs belden asagi vurmaya calismak sadece kisinin kendi uslubunu bozduguyla kalmasina sebep olur. Yazik olur yani...
Isin ozeti; hayatiniza degerse, iyi deger! guzel seyler getirir sansli oldugunuzu hissedersiniz.
Kendisi icin her daim duamdir; Allah seni kalbinin guzelligini gorup takdir edecek kiymet bilecek insanlarla bir arada kilsin.
Burasi benim icin nice guzel insanlarla dolu. Aklimdan gectiginizde gulumseme eksik olmaz yuzumden, hatiraniz bende guzeldir. Gelmisken sizlere de selam edeyim dedim. Iyi olmanizi, hayatinizda kalici asklarla basarilarla mutlulukla yol almanizi dilerim tekrar. Eksiklerim de vardir elbette ama simdilik aklima gelenlere iyi sabahlar:)nilmil antonie capella79 @ Nilufer_4u B Bones and Stones @gelpisipisipisii L Lepis75 M mavikurdele (gelmedi sanirim hala ama o bicir bicir mavi buyuk gozlu avatari cok enerjiktir hafizamda)
Yeni gelenlere:Herkes fal baktiracak biliyorum. Buraya geldiyseniz zaten ne desem bos. Ama sunu bilin ki bir an gelecek duracaksiniz. Her sey iyi her sey olumlu olmak zorunda degil ama hayati oldugu gibi almaya hazirim diyeceksiniz. Bu bir yolculuk hali sadece, o yuzden icinizden geldigi gibi gecirin. Yolunuz acik olsun. Dilerim yolunuzda en az benim kadar sansli olup cok guzel dostluklar da biriktirirsiniz.
merhaba leyloşMerhaba herkese,
Burasi ikinci gozagrim bu sitede. Ilk baslarda cekinik yazarken simdi bilindik yerlerden merhaba diyerek gecmenin rahatligindayim.
Hatta "ay simdi cok uzun yazdim ayip olacak yine" telasini da attim. Istemeyen okumaz gecer zaten diyorum. Kendimle, fallarla ilgili yazacak bir seyim yok. "Henuz" diyeyim yine de, hala pozitif olmaya calisan, ayakta kalan parcalarimla:)ncarenot hakkinda capella79 yazmis zaten. Ama ben de kendime sira kapmak istedim. Sessiz kalirsam catlarim. Cunku... ncarenot , benim icin; dogru ve iyi olabilmekten de ote, oyle kalabilmeyi basarmis (ki asil bu kisim zordur-damarina basinca uslubunu korumak zerafettir bence), iyilik dolu, akli selim, yuregi guzel, ictenlikle konusulasi, dinlenilesi, yazilasi, okunulasi, beraber gulunesi, candan sicacik bir dosttur. Ici disi ozu sozu bir haliyle oylesine benimser ki senin derdini sanki ona anlatinca hafiflersin. Hatta hayatinda yeni dert anlatabilmeye basladigin zamanda O'nu tanimanin ayricaligina sukredersin. Dunyanin bir ucundan sana her dakika yetisir hatta o kadar ki aylarca senin saatinle yasar nerdeyse. Sen artik yat uyu biraz diye ikna edersin. Oyle de gevezedir yani :))
Ha bir de yasla vs belden asagi vurmaya calismak sadece kisinin kendi uslubunu bozduguyla kalmasina sebep olur. Yazik olur yani...
Isin ozeti; hayatiniza degerse, iyi deger! guzel seyler getirir sansli oldugunuzu hissedersiniz.
Kendisi icin her daim duamdir; Allah seni kalbinin guzelligini gorup takdir edecek kiymet bilecek insanlarla bir arada kilsin.
Burasi benim icin nice guzel insanlarla dolu. Aklimdan gectiginizde gulumseme eksik olmaz yuzumden, hatiraniz bende guzeldir. Gelmisken sizlere de selam edeyim dedim. Iyi olmanizi, hayatinizda kalici asklarla basarilarla mutlulukla yol almanizi dilerim tekrar. Eksiklerim de vardir elbette ama simdilik aklima gelenlere iyi sabahlar:)nilmil antonie capella79 @ Nilufer_4u B Bones and Stones @gelpisipisipisii L Lepis75 M mavikurdele (gelmedi sanirim hala ama o bicir bicir mavi buyuk gozlu avatari cok enerjiktir hafizamda)
Yeni gelenlere:Herkes fal baktiracak biliyorum. Buraya geldiyseniz zaten ne desem bos. Ama sunu bilin ki bir an gelecek duracaksiniz. Her sey iyi her sey olumlu olmak zorunda degil ama hayati oldugu gibi almaya hazirim diyeceksiniz. Bu bir yolculuk hali sadece, o yuzden icinizden geldigi gibi gecirin. Yolunuz acik olsun. Dilerim yolunuzda en az benim kadar sansli olup cok guzel dostluklar da biriktirirsiniz.
olayı genel olarak çok anlayamadım ama bu kısmı hele hiiç anlamadım :) yaşla üstünlük taslanacaksa eğer bunu yapması gereken taraf büyük olan taraf değil midir? sonuçta daha tecrübeli, bilgili olan taraf o taraf…yaşla üstünlük taşlamalar falan cidden çok tanımsız haller..
Boşver onu :)) iyi geliyor sesin sedan..Sevindimolayı genel olarak çok anlayamadım ama bu kısmı hele hiiç anlamadım :) yaşla üstünlük taslanacaksa eğer bunu yapması gereken taraf büyük olan taraf değil midir? sonuçta daha tecrübeli, bilgili olan taraf o taraf…
Sizin onerebileceginiz bir yorumcu varmi binnazda doga dan mi zümra mi sizce benim iyi bir yorum almam lazim cikma ihtimali yuksek olan
Ben Lina'ya baktirmistim kesinlikle hisleri var. Gerci bende falcilar bana tamamen ikiye bolunmus durumda bir kismi karsi tarafi yerin dibine sokup bir daha gorusmememi onerirken diger kisim isler duzelecek, bu kisinin duygusu var ve daha yakinlasmalar olacak diyor. Olumsuz olan kisim daha hakli bana kalirsa, Lina da olumsuz yorum yapanlardan. Her seyi direkt soyluyor bence deneyebilirsin ben begenmistim. Ethan'i gormedim olmazsa ona da baktirabilirim :)Arkadaşlar Binnaz dan yorum almayalı çok zaman olmuştur sanırım. Bu arada epeyce hediye kredim birikmiş :))
Bu İngilizce uygulamadan fal bakan yorumculardan tanıdığınız bildiğiniz yorum aldığınız birileri varmıdır acaba ?
Puanları yüksek bir Ethan var birde Lina Mary isimli biri..
Bilgisi olan yazıversin 2 satır. @MissCherryBlossom sen bilirsin hatun :))
Lina ya ne yollamıştın peki ? Kahve gördüm ama ? Tarot konsepte daha uygun sanki ?Ben Lina'ya baktirmistim kesinlikle hisleri var. Gerci bende falcilar bana tamamen ikiye bolunmus durumda bir kismi karsi tarafi yerin dibine sokup bir daha gorusmememi onerirken diger kisim isler duzelecek, bu kisinin duygusu var ve daha yakinlasmalar olacak diyor. Olumsuz olan kisim daha hakli bana kalirsa, Lina da olumsuz yorum yapanlardan. Her seyi direkt soyluyor bence deneyebilirsin ben begenmistim. Ethan'i gormedim olmazsa ona da baktirabilirim :)
Binnaz Abla canım.. İngilizce seçeneğine dönersen yabancı yorumcular var orada :))Lina ve Ethan neredeler?
Aa ben onu hiç bilmiyordumBinnaz Abla canım.. İngilizce seçeneğine dönersen yabancı yorumcular var orada :))
YessssssAa ben onu hiç bilmiyordumee İngilizce yorumluyorlar değil mi o zaman doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?