Binnaz Abla

Yessssss
Lakin hiç güvenim de yok., sahiciler mi yoksa isimler mi English. Acaba origin mi ?
Ethan dediğimiz gayet de Kamil Abi çıkabilir
Hahhh bak yine vazgeçtim ...
Riskli valla. Selin İmer falanda var o İngilizce kısmında. Birde bizimkilerden daha tuzlu bunlar 200, 250 kredi

Yessssss
Lakin hiç güvenim de yok., sahiciler mi yoksa isimler mi English. Acaba origin mi ?
Ethan dediğimiz gayet de Kamil Abi çıkabilir
Hahhh bak yine vazgeçtim ...
Evet bende meraktan baktırmıştım. İngilizce yorumluyor ve ingilizcesi bence iyiydi yabacı olduklarını düşünüyorum. Surekli my dear diyor gerçi:))

Binnaz ne sıklıkla indirim yapıyor geçen günkü %50yi kaçırdım zümraya baktırmak istiyorum 150 veremem anca indirimden kredi almam lazım. Bunlar nasıl fiyat böyle parayı ne zorluklarla kazanıyoruz ne umutlarla fal baktırıyoruz yolladıkları 2-3 cümle bişey.

Ayda bir yapıyorlar genelde. Binnazabla app var telefon için her gun oradan giriş yapınca kredi veriyor, az çok birikiyor aklında olsun.

Ayda bir yapıyorlar genelde. Binnazabla app var telefon için her gun oradan giriş yapınca kredi veriyor, az çok birikiyor aklında olsun.
Bugün 20 kredi verdi hediye olarak çok mutlu oldum :)
Böyle böyle 3 sene sonra zümra’ya baktırabileceğim

Bugün 20 kredi verdi hediye olarak çok mutlu oldum :)
Böyle böyle 3 sene sonra zümra’ya baktırabileceğim
Bende uygulamayı indiriyim 3 seneye anca kredi birikir kesinlikle bu durum protesto edilmeli sonuçta fal en fazla anlık durumu verir gelecek çıkmaz hepimiz yaşıyoruz bunu. Buraya üye olan olmayan yazan yazmayan bir sürü insan eminim buraları okuyup baktırıyor çünkü bende yaptım zamanında. Falcılarda burayı takip ediyor ve bu kadar insanı salak yerine koyuyolar hele tellwe kadar boş insanın falcı diye geçindiği bi site görmedim. Ben kendi protestomu yapıyorum zaten çok fal baktırmam ama indirim olmadan boş falcılar sitelerden çıkarılmadan baktırmıcam. Destek bekliyorum kızlar fal baktırmadanda aynı şekilde yaşıyoruz 10 gün baktırmazsak bişey kaybetmeyiz :)

Ben binnazda aylardır fal baktırmayan biri olarak 180 tl biriktirdim Vee haftada her gün de alamadım hediye unuttum. Ama bana çoğu kez 50 kredi verdi
Ben de uzun zamandır bakmıyordum bugün toptan 20 kredi verdi galiba
Hediye kredilerle biriktirebileceğimi düşünüyorum valla

Ben binnazda aylardır fal baktırmayan biri olarak 180 tl biriktirdim Vee haftada her gün de alamadım hediye unuttum. Ama bana çoğu kez 50 kredi verdi
Ben 1 yıldır kredi almıyorum Binnaz dan. 110 kredi birikmiş. Çoğu zamanda unutmuşumdur senin gibi. Arada da minnak bir yorum aldım ki o da hediye kredilerden:)))
Binnaz bizi ayıklar mı dersin ?

1 kredi verdiği günlerde insan biraz üzülüyor ama olsun
Tellwe binnaza göre daha uygun ama falcılarında iş yok. Binnaz da gerçekten çok gereksiz pahalı. Ama protesto ettiğimizle kalırız gibime geliyor

Ben 1 yıldır kredi almıyorum Binnaz dan. 110 kredi birikmiş. Çoğu zamanda unutmuşumdur senin gibi. Arada da minnak bir yorum aldım ki o da hediye kredilerden:)))
Binnaz bizi ayıklar mı dersin ?
Bende Nehir girmişken minnak bir yorum alayım dedim ama 80 yapmış pek minnak olmayacak :) Bence Binnaz yakında ayıklar bizi

1 kredi verdiği günlerde insan biraz üzülüyor ama olsun
Tellwe binnaza göre daha uygun ama falcılarında iş yok. Binnaz da gerçekten çok gereksiz pahalı. Ama protesto ettiğimizle kalırız gibime geliyor
Hiç öyle düşünme canım onlar bize muhtaç biz onlara değil bunun ayrımını yapmak lazım. Hem 2 gün fal baktırmasak paramız cebimizde kalır ama onlar kazanamaz :) burayı okuyorum ara sıra her gün fal baktıranlar var yapmayın arkadaşlar bu kadar kapılmayalım. Biz bu falcılara prim veriyoruz unutmayın onlar bize muhtaç. Lütfen bir süre kimseye fal baktırmayalım

Diğer topikleride okuyorum İstanbul’da falcılar tellwe falan insanlar birbiriyle tartışıyor olmaz böyle. Bir fala en az 50 liraya bakılıyo en fazla yarım saat acaba siz yarım saatte ne kadar para kazanıyorsunuz ben o kadar kazanmıyorum. Kimisi 10 satır cümle yazıyor hoop 50 lira cepte. Tamam emek var ama eminim bizler daha çok emek vererek para kazanıyoruz. Kimseye akıl vermiyorum yanlış anlamayın ama bize üzülüyorum kendimde dahil. Başkalarının ağzından çıkacak kelimelere bakıyoruz, ona inanmıyoruz öbürüne gidiyoruz böyle sürüp gidiyor.

Kesinlikle katılıyorum. Hele bi de bi falcıyı sonuna kadar savunmayı hiç anlamıyorum. Dediği her şey çıksa bile ben bu kadar savunmam.
Tabii ki falcıların da bi emeği var ama ne bileyim en az 50 lira edecek kadar büyük bi emek de değil işte. 350 liraya bakanı duydum.
Biraz da akışına bırakmamız gerekiyor artık.

Binnaz Abla ile Faladdin uygulamalarının kurucusunun aynı kişi olduğunu yeni öğrendim ehehe. O yüzden Faladdin'de bedava baktırmayı tercih ediyorum, çoğu Binnaz falcısından daha iyi bir de fiyatları uçurmuşlar iyice bir daha baktıracağımı sanmam. Belki hediye kredi çok birikirse. Twitter'daki falcılarla ilgileniyorum şu ara, onlar fena değiller bir de ucuzlar.

Falaaddin yapay zeka bilgilerini alıyormuş ben öyle biliyorum

Falaaddin yapay zeka bilgilerini alıyormuş ben öyle biliyorum

İki uygulamanın da kurucusu aynı kişi ama bana öyle mesajlarımdan nokta atışı fallar hiç gelmedi. Uygulamanın izinlerini kaldırırsanız bir sorun olacağını sanmam.

bende baktırmıyorum çünkü 200 tl olanlar var ya niye kendim sıkıntıya sokayım diyorum vazgeçiyorum.Çok fazla fal krizim tutarsa da fal sepeti kesinlikle... tellweye 2 sene fal baktırdım kimse çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…