8-9 tl vardı en son bende de :)))) şuan 50 tl ye bakanlara eskiden biz 15 tl vermezdik bilemezlerdi yani o yüzden bana gereksiz geliyor fal işlerine para vermekBugün 20 kredi verdi hediye olarak çok mutlu oldum :)
Böyle böyle 3 sene sonra zümra’ya baktırabileceğim
Lütfen iyi bakan biri yok muuuuuuuu çok çaresizim.Daha dün BYV da Gizli Hisler diye birine baktırdım.Aman ha uzak durun.Berbat ki ne berbat.Olumsuz yorum yaptım dur bakim yayınlayacaklar mı!!!! SANMIYORUM,YAYINLAMAZLAR...saol cnm evet kararımı verdim online tırttt yaa
Ben Telwe de çok baktırmadım.Binnaz'dan umudumu kestim artık.bende baktırmıyorum çünkü 200 tl olanlar var ya niye kendim sıkıntıya sokayım diyorum vazgeçiyorum.Çok fazla fal krizim tutarsa da fal sepeti kesinlikle... tellweye 2 sene fal baktırdım kimse çıkmadı
Hadi ya ben baktırmayı düşünüyordum.O kadar çok öneren var kiiiBana da tek satırı çıkmadı
bana çıkmadı yani ne adam döndü ne gidenler döndü güya evleniyorduk geçen sene kasım bırak evlenmeyi yeni birini bile bulamadımBen Telwe de çok baktırmadım.Binnaz'dan umudumu kestim artık.
Bende dün ona atacaktım son anda vazgeçtimLütfen iyi bakan biri yok muuuuuuuu çok çaresizim.Daha dün BYV da Gizli Hisler diye birine baktırdım.Aman ha uzak durun.Berbat ki ne berbat.Olumsuz yorum yaptım dur bakim yayınlayacaklar mı!!!! SANMIYORUM,YAYINLAMAZLAR...
Kizlar su ana kadar baktirdiklarimdan bir tek sema olumsu konustu onun disinda herkes cok olumluydi .Sema da herkesin sadik dedigi kisiye capkin dedi.Simdi size soruyorum anda kim daha iyidir ayevii,tumay cennet gibi falcilar mi yoksa sema mi?Yada kisilik analizinda en iyiler kimse su anki net dusuncesini tegitlemek icin atayim.
Binnazdakileri gec bence, cogu bos beles. Ayevi bilmiyorum ama Sema ani biliyor (bence)
Kız sen bunlara da mı baktırıyorsun, Ankara'daki hatuna neden baktırmıyorsun?
sema geçen yıl bütün falcıların hayatında kimse yok arkadaşı dediği kız için birlikte dedi inanmadım hatta ona bir tek onun dediği gibiymiş anı çok iyi biliyor benceKizlar su ana kadar baktirdiklarimdan bir tek sema olumsu konustu onun disinda herkes cok olumluydi .Sema da herkesin sadik dedigi kisiye capkin dedi.Simdi size soruyorum anda kim daha iyidir ayevii,tumay cennet gibi falcilar mi yoksa sema mi?Yada kisilik analizinda en iyiler kimse su anki net dusuncesini tegitlemek icin atayim.
Bir yolun var da nick adi FalciSema f diye gecen kisi mi semasema geçen yıl bütün falcıların hayatında kimse yok arkadaşı dediği kız için birlikte dedi inanmadım hatta ona bir tek onun dediği gibiymiş anı çok iyi biliyor bence
Anda bana Zumra cok cok iyi biliyor, daha sonra teyit ettigim seyleren biliyorum bir de Medyum Fatima. Baktirmis miydin?Kizlar su ana kadar baktirdiklarimdan bir tek sema olumsu konustu onun disinda herkes cok olumluydi .Sema da herkesin sadik dedigi kisiye capkin dedi.Simdi size soruyorum anda kim daha iyidir ayevii,tumay cennet gibi falcilar mi yoksa sema mi?Yada kisilik analizinda en iyiler kimse su anki net dusuncesini tegitlemek icin atayim.
evet benim bahsettiğim byv falcısema bana çıkanBir yolun var da nick adi FalciSema f diye gecen kisi mi sema
bu arada telwede ecem23 ve sardunyada anlık karşı tarafta iyiydilerKizlar su ana kadar baktirdiklarimdan bir tek sema olumsu konustu onun disinda herkes cok olumluydi .Sema da herkesin sadik dedigi kisiye capkin dedi.Simdi size soruyorum anda kim daha iyidir ayevii,tumay cennet gibi falcilar mi yoksa sema mi?Yada kisilik analizinda en iyiler kimse su anki net dusuncesini tegitlemek icin atayim.
Teşekkür ederimevet benim bahsettiğim byv falcısema bana çıkan
ya atmayı düşünüyorum ama anı bilmesi dışında gelecek öngörüleri yada sürecin dediği gibi ilerlemesi oldu musema geçen yıl bütün falcıların hayatında kimse yok arkadaşı dediği kız için birlikte dedi inanmadım hatta ona bir tek onun dediği gibiymiş anı çok iyi biliyor bence
Ben Sema'ya baktırdım.Vadesi çıkmadı.Bundan sonra çıksa da çıktı saymam.Ağustosta güya arayacaktı.Tümay Cennet anlık güzel yorumluyor.Vadesi Kasım sonu.Bilmiyorum.Kizlar su ana kadar baktirdiklarimdan bir tek sema olumsu konustu onun disinda herkes cok olumluydi .Sema da herkesin sadik dedigi kisiye capkin dedi.Simdi size soruyorum anda kim daha iyidir ayevii,tumay cennet gibi falcilar mi yoksa sema mi?Yada kisilik analizinda en iyiler kimse su anki net dusuncesini tegitlemek icin atayim.
Sema'nın vadesi bende çıkmadı.ya atmayı düşünüyorum ama anı bilmesi dışında gelecek öngörüleri yada sürecin dediği gibi ilerlemesi oldu mu
hı agustosun ustune 1 ay daha geçti yani çıkmadı sayılır neyse o zaman ben vazgeçeyim ya 30 lira cebimde kalsın eski falı dinlerim .Sema'nın vadesi bende çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?