Binnaz Abla

Bugün 20 kredi verdi hediye olarak çok mutlu oldum :)
Böyle böyle 3 sene sonra zümra’ya baktırabileceğim
8-9 tl vardı en son bende de :)))) şuan 50 tl ye bakanlara eskiden biz 15 tl vermezdik bilemezlerdi yani o yüzden bana gereksiz geliyor fal işlerine para vermek

saol cnm evet kararımı verdim online tırttt yaa
Lütfen iyi bakan biri yok muuuuuuuu çok çaresizim.Daha dün BYV da Gizli Hisler diye birine baktırdım.Aman ha uzak durun.Berbat ki ne berbat.Olumsuz yorum yaptım dur bakim yayınlayacaklar mı!!!! SANMIYORUM,YAYINLAMAZLAR...

bende baktırmıyorum çünkü 200 tl olanlar var ya niye kendim sıkıntıya sokayım diyorum vazgeçiyorum.Çok fazla fal krizim tutarsa da fal sepeti kesinlikle... tellweye 2 sene fal baktırdım kimse çıkmadı
Ben Telwe de çok baktırmadım.Binnaz'dan umudumu kestim artık.

Kizlar su ana kadar baktirdiklarimdan bir tek sema olumsu konustu onun disinda herkes cok olumluydi .Sema da herkesin sadik dedigi kisiye capkin dedi.Simdi size soruyorum anda kim daha iyidir ayevii,tumay cennet gibi falcilar mi yoksa sema mi?Yada kisilik analizinda en iyiler kimse su anki net dusuncesini tegitlemek icin atayim.

Lütfen iyi bakan biri yok muuuuuuuu çok çaresizim.Daha dün BYV da Gizli Hisler diye birine baktırdım.Aman ha uzak durun.Berbat ki ne berbat.Olumsuz yorum yaptım dur bakim yayınlayacaklar mı!!!! SANMIYORUM,YAYINLAMAZLAR...
Bende dün ona atacaktım son anda vazgeçtim

Binnazdakileri gec bence, cogu bos beles. Ayevi bilmiyorum ama Sema ani biliyor (bence)

Kız sen bunlara da mı baktırıyorsun, Ankara'daki hatuna neden baktırmıyorsun?

Ona Ankara'ya gidince baktiriyorum panpaBir de bakmiyor hatun, ugursuzluk getiriyor diyor, bakmak istemiyor. Zaten cok dindar, en son yana yakila sordum yine de yok biraktim dedi

sema geçen yıl bütün falcıların hayatında kimse yok arkadaşı dediği kız için birlikte dedi inanmadım hatta ona bir tek onun dediği gibiymiş anı çok iyi biliyor bence

Anda bana Zumra cok cok iyi biliyor, daha sonra teyit ettigim seyleren biliyorum bir de Medyum Fatima. Baktirmis miydin?

Son düzenleme:
bu arada telwede ecem23 ve sardunyada anlık karşı tarafta iyiydiler

sema geçen yıl bütün falcıların hayatında kimse yok arkadaşı dediği kız için birlikte dedi inanmadım hatta ona bir tek onun dediği gibiymiş anı çok iyi biliyor bence
ya atmayı düşünüyorum ama anı bilmesi dışında gelecek öngörüleri yada sürecin dediği gibi ilerlemesi oldu mu

Ben Sema'ya baktırdım.Vadesi çıkmadı.Bundan sonra çıksa da çıktı saymam.Ağustosta güya arayacaktı.Tümay Cennet anlık güzel yorumluyor.Vadesi Kasım sonu.Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…