Ya şu Arnısa Bahadır'ın falı çıkacak gibi ama kesin değil.hı agustosun ustune 1 ay daha geçti yani çıkmadı sayılır neyse o zaman ben vazgeçeyim ya 30 lira cebimde kalsın eski falı dinlerim .
geçen ocakta baktırmışım ocak mayıs arası vade verdi mayıs kesin görüşme var dedi pişman bir şekilde aynen dediği gibi oldu şunu şunu diyecek falan onlarda çıktı.bana çıktı dedikleri dediğim gibi herkese uyacak diye bişey yok o anki hisle alakalı dahada baktırmadım ona korkuyorum çünküya atmayı düşünüyorum ama anı bilmesi dışında gelecek öngörüleri yada sürecin dediği gibi ilerlemesi oldu mu
kahve atmayı düşünüyorum da değişir mi fala göre?geçen ocakta baktırmışım ocak mayıs arası vade verdi mayıs kesin görüşme var dedi pişman bir şekilde aynen dediği gibi oldu şunu şunu diyecek falan onlarda çıktı.bana çıktı dedikleri dediğim gibi herkese uyacak diye bişey yok o anki hisle alakalı dahada baktırmadım ona korkuyorum çünkü
Sagol aman sema cikmasin zaten :)))).Ben Sema'ya baktırdım.Vadesi çıkmadı.Bundan sonra çıksa da çıktı saymam.Ağustosta güya arayacaktı.Tümay Cennet anlık güzel yorumluyor.Vadesi Kasım sonu.Bilmiyorum.
kahve attım ben zaten kahvesi iyiydi fala göre değişebilir bazısı sadece kart okuyor çünkükahve atmayı düşünüyorum da değişir mi fala göre?
Ben hic ona baktirmadim ya simdi nehiri bekliyorum online olsun diyeBu Binnaz'daki Smyrna Pera nasıl acaba?
Nehir döndü.Hafta içi 11 ile 2.30 arası online oluyorBen hic ona baktirmadim ya simdi nehiri bekliyorum online olsun diye
Oglen mi yani? Ozaman kacirdim ya peki maya demir mi selin imer mi sence?Nehir döndü.Hafta içi 11 ile 2.30 arası online oluyor
Uff bu sonradan bozma olayina da hastayim... gerci ben dogadan ve zumraya da baktirmistim ilk fallari cikti ama 2.fallarinin vadelerini bekliyorum insallah 2.sinde bozmamislardir da cikarevet.maya demir'e baktırmadım.Selin İmer'e çok oldu baktırmıştım.İlk falı çıkmıştı herhalde %50 si.Son 2 falı berbattı. Anlamıyorum bu kadını.Ama ben Nehir derim.
Bana Doğa çıkmadı.Uff bu sonradan bozma olayina da hastayim... gerci ben dogadan ve zumraya da baktirmistim ilk fallari cikti ama 2.fallarinin vadelerini bekliyorum insallah 2.sinde bozmamislardir da cikar
Selin imerin ilk falının çoğu banada çıkmıştı vadesiyle geçen yılOglen mi yani? Ozaman kacirdim ya peki maya demir mi selin imer mi sence?
Bence biraz hisli olan falcıların ilk falları çıkıyor genelde O yüzden çok fazla aynı kişiye baktırmamak lazım benceSelin İmer' başka bir profilden attım daha sonra ,acaip saçmalamıştı.Ama hiç bilgi vermedim.Hiç bilemedi.İllaki bilgi mi vemek gerekiyor anlamadım.İlk falında bilgi verdim evet.VE o çIktı. 2. ve 3. falı İSE sıfır.
Tabiki zümranın fiyat yerinde kalirsa ben zumra ve dogadan kararsiz kaldim insallah son bir fal baktirmak istiyorumlBugün 20 kredi verdi hediye olarak çok mutlu oldum :)
Böyle böyle 3 sene sonra zümra’ya baktırabileceğim
Hic 50 kredi girmedim daha 20 veya 10 birde 5 veriyorBen binnazda aylardır fal baktırmayan biri olarak 180 tl biriktirdimVee haftada her gün de alamadım hediye unuttum. Ama bana çoğu kez 50 kredi verdi
Gizli hislerin bana dedigi cikmisti 8 ay gibi bir sure vermisti o zaman sacma gelmisti ama sonradan cikmistiLütfen iyi bakan biri yok muuuuuuuu çok çaresizim.Daha dün BYV da Gizli Hisler diye birine baktırdım.Aman ha uzak durun.Berbat ki ne berbat.Olumsuz yorum yaptım dur bakim yayınlayacaklar mı!!!! SANMIYORUM,YAYINLAMAZLAR...
Geçen gün 50 kredi verdi bana, 2 gündür 5’er kredi veriyor ama olsunTabiki zümranın fiyat yerinde kalirsa ben zumra ve dogadan kararsiz kaldim insallah son bir fal baktirmak istiyoruml
Hic 50 kredi girmedim daha 20 veya 10 birde 5 veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?