Binnaz Abla

ya atmayı düşünüyorum ama anı bilmesi dışında gelecek öngörüleri yada sürecin dediği gibi ilerlemesi oldu mu
geçen ocakta baktırmışım ocak mayıs arası vade verdi mayıs kesin görüşme var dedi pişman bir şekilde aynen dediği gibi oldu şunu şunu diyecek falan onlarda çıktı.bana çıktı dedikleri dediğim gibi herkese uyacak diye bişey yok o anki hisle alakalı dahada baktırmadım ona korkuyorum çünkü

kahve atmayı düşünüyorum da değişir mi fala göre?

evet.maya demir'e baktırmadım.Selin İmer'e çok oldu baktırmıştım.İlk falı çıkmıştı herhalde %50 si.Son 2 falı berbattı. Anlamıyorum bu kadını.Ama ben Nehir derim.

evet.maya demir'e baktırmadım.Selin İmer'e çok oldu baktırmıştım.İlk falı çıkmıştı herhalde %50 si.Son 2 falı berbattı. Anlamıyorum bu kadını.Ama ben Nehir derim.
Uff bu sonradan bozma olayina da hastayim... gerci ben dogadan ve zumraya da baktirmistim ilk fallari cikti ama 2.fallarinin vadelerini bekliyorum insallah 2.sinde bozmamislardir da cikar

Fama hakkinda bir sey yazmak boynumun borcu oldu.Bu kadin bana 1 sene once bakmis suan byvda semaya baktirmaya calisirken hesabimdan onu kontrol ettim.ve gozlerim fal tasi oldu.6 ay sonra soyledigi sey soyledigi zamanda olmus.Uslubu inanilmaz igrencti bakin kotu degil igrenc diyorum.Ama cidden cikmis ya..bana gelecekte baslayacak olan iliskimi soylemis tarih vermis ve iliski baslamadan once karsi tarafin durumunu soylemis ben de 1 vermisim cok absurd seyler soylediniz diye ... suan şoktayim ama.Birdaha gitmek istemiyorum sirf o uslubundan dolayi ama yoruma da cikarsa gelir bunu soylerim demisim.Kendi sozumun altinda kalmayayim.Fama cilar varsa lutfen bana ozelden ulassin.Birkac sorum olucak

Selin İmer'e 2.ve 3. falımda başka bir profilden atmıştım bilgi vermemiştim,acaip saçmalamıştı ya.Anlamadım.İlla ki bilgi mi vermek gerekir.

Selin İmer' başka bir profilden attım daha sonra ,acaip saçmalamıştı.Ama hiç bilgi vermedim.Hiç bilemedi.İllaki bilgi mi vemek gerekiyor anlamadım.İlk falında bilgi verdim evet.VE o çIktı. 2. ve 3. falı İSE sıfır.

Bence biraz hisli olan falcıların ilk falları çıkıyor genelde O yüzden çok fazla aynı kişiye baktırmamak lazım bence

Bugün 20 kredi verdi hediye olarak çok mutlu oldum :)
Böyle böyle 3 sene sonra zümra’ya baktırabileceğim
Tabiki zümranın fiyat yerinde kalirsa ben zumra ve dogadan kararsiz kaldim insallah son bir fal baktirmak istiyoruml
Ben binnazda aylardır fal baktırmayan biri olarak 180 tl biriktirdim Vee haftada her gün de alamadım hediye unuttum. Ama bana çoğu kez 50 kredi verdi
Hic 50 kredi girmedim daha 20 veya 10 birde 5 veriyor

Lütfen iyi bakan biri yok muuuuuuuu çok çaresizim.Daha dün BYV da Gizli Hisler diye birine baktırdım.Aman ha uzak durun.Berbat ki ne berbat.Olumsuz yorum yaptım dur bakim yayınlayacaklar mı!!!! SANMIYORUM,YAYINLAMAZLAR...
Gizli hislerin bana dedigi cikmisti 8 ay gibi bir sure vermisti o zaman sacma gelmisti ama sonradan cikmisti

Tabiki zümranın fiyat yerinde kalirsa ben zumra ve dogadan kararsiz kaldim insallah son bir fal baktirmak istiyoruml

Hic 50 kredi girmedim daha 20 veya 10 birde 5 veriyor
Geçen gün 50 kredi verdi bana, 2 gündür 5’er kredi veriyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…