Binnaz Abla

fama ya 2015 te baktırmışım işim hakkında bana alakasız şeyler söylemiş bende 1 vermişim. sema ya da baktırmışım 2016 da onun falıda alakasızmış malesef

fama ya 2015 te baktırmışım işim hakkında bana alakasız şeyler söylemiş bende 1 vermişim. sema ya da baktırmışım 2016 da onun falıda alakasızmış malesef
Ben de aynisini yapmisim ama soyle bir durum var fali birinci durum icin anlik dogru sonra sana donmez diyen adam 1.5yildir her ay affetli mesj atiyor ama falin 2.kisminda ilerde baslicak iliski dedigi o tarihin degil 2 sene sonra nisaninda basladi yani 2 sene sonraki seyi soylemis oldu ama iliskinin baslangic sureci vs korkunc dogru okuyunca bir irkildim ama üuslubuda cingenemsi

BYV da semaya attim ama 1 gün gecti ilerleme yok pisman oldum çeksem o krediyi napicam ne diyorsunuz kizlar cok bekletirmi daha
emine kurtuluşu denediniz mi biraz karışık yazıyor ama bende tuturdukları oldu o sitede krediside düşük 20 tl idi benim en son bildiğim tabiki herkes herkeste tutturamıyor bu bir gerçek. toprak vardı orda benim birden fazla baktırdığım birde

Yok denemedim suanda online degil online olanlardan burda iyi kotu yorumu gecen sema var bari kalsin ama elimde bana cok yuksek oranda tutan birinin cok guzel bir fali vardi onun ustune niye fal attim..ben kafam iste meraktan sirf ,ceksem de 30 liram herturlu bosa gitmis olcak ,bir de iletisim diye bir mailleri yok resmen birakmislar o siteyi oraya ,mail aticam sacma bir mesaj kutusu var donüt alamiyorum.Falsepeti binnaz tellwe bunlarda mail atinca ayni gun hatta cok kisa zamanda donuyolar en azindan.Yok anacim bu son

o kişi kimdi sakıncası yoksa yüksek oranda tutan dediğiniz ben her falda yazıyordum ne zaman bakılacak falıma diye çünkü çok geç bakıyorlar bende beklemeyi sevmiyorum yazınca ilgileniyorlardı bir teko yönlerini seviyorum açıkçası

dayanamadım bugün yine eylül acar'a fal baktırdım.binnazdaki yorumlara kalırsa muhteşem ama ben ikilemde kalmış hissediyorum
Eylül acar a fal baktıran varsa yorum yapabilir mi?
Ben Eylül Acar' a çok baktırdım.Kartları mükemmel yorumluyor ama zaman hep ötelendi durdu.ben de bıraktım.

Kemal Devrim çok boş bir falcı.Ama nasıl bu kadar beğeneni var anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…