- 23 Ağustos 2012
- 51.933
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.966
- 898
Selin İmer' başka bir profilden attım daha sonra ,acaip saçmalamıştı.Ama hiç bilgi vermedim.Hiç bilemedi.İllaki bilgi mi vemek gerekiyor anlamadım.İlk falında bilgi verdim evet.VE o çIktı. 2. ve 3. falı İSE sıfır.
Selin imer hangi sitedeBen genelde çok çok az bilgi veririm.
Selin imerin ilk falı bana da çıkmıştı çok az bilgiyle. Bilgi vermekle alakası yok bence bu kadının ilk falı çıkıyor sadece.
Valla selin imer bana cok falaaddin gibi bakti ya hangi kismi cikar emin degilimBen genelde çok çok az bilgi veririm.
Selin imerin ilk falı bana da çıkmıştı çok az bilgiyle. Bilgi vermekle alakası yok bence bu kadının ilk falı çıkıyor sadece.
Geldi ben begenemedim sebebi de çok gelecek odakli olmuş yani şuanda sunu gormus diebilecegim bisey yok yaz aylarina tarih vermis bu da genelde yapilan birsey anlayamayim 4 5 ay diye boyle olumsuz demis flort donemindeyim dedim bir yakinlasip bir uzaklasiyorsunuz demis , e evet flort donemi iste soylemisim zaten, bilemedim yanuMerhaba falınız geldi mi Sema hanımdan
Selin imer hangi sitede
Sonrada cikmadiysa gayet memnunum bana surekli cikan falci olumlu konusmustu simdi onu dinlicem ve olumluya kodlicam bakalimfama ya 2015 te baktırmışım işim hakkında bana alakasız şeyler söylemiş bende 1 vermişim. sema ya da baktırmışım 2016 da onun falıda alakasızmış malesef
Senin beğendiğin Yağmur’du değil mi yanlış hatırlamıyorum. Ona bir bakayım dedim ses kaydı silinmişSonrada cikmadiysa gayet memnunum bana surekli cikan falci olumlu konusmustu simdi onu dinlicem ve olumluya kodlicam bakalim
fal sepeti yağmur muSenin beğendiğin Yağmur’du değil mi yanlış hatırlamıyorum. Ona bir bakayım dedim ses kaydı silinmiş
selin imer 3 sene önce mi ne bana bakmıştı çıkmıştıValla selin imer bana cok falaaddin gibi bakti ya hangi kismi cikar emin degilim
Evet benim dediğim o ama aniston24’ü bilemiyorum :)fal sepeti yağmur mu
Tamam canim kasim sonu yaz mutlaka .Bana baktigi fal biraz fazla olumluydu goruruz.bende de anlık durumu iyi ama bilmiyorum vade tutar mı?Kasım sonu bekliyorum.
Geldi ben begenemedim sebebi de çok gelecek odakli olmuş yani şuanda sunu gormus diebilecegim bisey yok yaz aylarina tarih vermis bu da genelde yapilan birsey anlayamayim 4 5 ay diye boyle olumsuz demis flort donemindeyim dedim bir yakinlasip bir uzaklasiyorsunuz demis , e evet flort donemi iste soylemisim zaten, bilemedim yanu
Benim yagmur ya yine bir yeni falci deneyeyim dedim yok olmadi yaSenin beğendiğin Yağmur’du değil mi yanlış hatırlamıyorum. Ona bir bakayım dedim ses kaydı silinmiş
ben beğendim gibi onu çıkıyor mu falıEvet benim dediğim o ama aniston24’ü bilemiyorum :)
ben 2016 dan beri baktırıyorum ona şuana kadar yanıldığını duymadım bazı yerlerde uzun süreç var demiş bunu ben oyalama diye görürdüm ilk fallarım da sonra cidden o kişiler ben onları bıraktıktan 6 7 ay sonra bir dönüp pir dönmeye başladı .bazıları için konuşursunuz ama netlik olmaz demiş o kişilerle gerçekten hiç olmadı.Son kişi için 4 fal attım temmuzda arama olacak dediği kişi ayın son gününde aradı.Bu son attığım fal daben beğendim gibi onu çıkıyor mu falı
Valla bir kere atmışım onu ses kaydı silindiği için dinleyemiyorum şu an. O yüzden bir yorum yapamayacağım bilseydim bilgisayara indirirdimben beğendim gibi onu çıkıyor mu falı
falsepetine mail atın onlar sizin mailinize kaydı gönderiyor.siteyi güncelleyince benimde fallarım gitmişti istedim tek tek drive a yükledim sonra daValla bir kere atmışım onu ses kaydı silindiği için dinleyemiyorum şu an. O yüzden bir yorum yapamayacağım bilseydim bilgisayara indirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?