Binnaz Abla

Ben genelde çok çok az bilgi veririm.
Selin imerin ilk falı bana da çıkmıştı çok az bilgiyle. Bilgi vermekle alakası yok bence bu kadının ilk falı çıkıyor sadece.

Merhaba falınız geldi mi Sema hanımdan
Geldi ben begenemedim sebebi de çok gelecek odakli olmuş yani şuanda sunu gormus diebilecegim bisey yok yaz aylarina tarih vermis bu da genelde yapilan birsey anlayamayim 4 5 ay diye boyle olumsuz demis flort donemindeyim dedim bir yakinlasip bir uzaklasiyorsunuz demis , e evet flort donemi iste soylemisim zaten, bilemedim yanu

fama ya 2015 te baktırmışım işim hakkında bana alakasız şeyler söylemiş bende 1 vermişim. sema ya da baktırmışım 2016 da onun falıda alakasızmış malesef
Sonrada cikmadiysa gayet memnunum bana surekli cikan falci olumlu konusmustu simdi onu dinlicem ve olumluya kodlicam bakalim

Kizlar son donemde paraciklara kiydim sevdar a ve firuze ahu tanyeliye attim .Sevdar an da biliyormu gelecekte ciktigi oldumu size yorumlar asiri olumlu cunku.Bu arada bana online fal dunyasindan tek olumsuz konusan sema .Sevdar,bilge yildiz ,pethulinqa(bu kadinin bazi soyledigi surecler oldu cok iyi bu arada sonuc cikarsa yazarim),ayevii,fal sepeti .bugra,melisa ,sennur ,filab hep olumlu son 3 ay attiklarimin toplami bunlar .Disarida baktirdiklarimdan da 1 kisi olumsuz monusti 1 kiside ortada konustu digerleri olumlu.Olmasini cok istedigim birsey ama benimde soru isaretlerim var.KAFAM cok karisik.Bu aralar akisina biraktim fal olayini da kestim tamamen .:))

ben beğendim gibi onu çıkıyor mu falı
ben 2016 dan beri baktırıyorum ona şuana kadar yanıldığını duymadım bazı yerlerde uzun süreç var demiş bunu ben oyalama diye görürdüm ilk fallarım da sonra cidden o kişiler ben onları bıraktıktan 6 7 ay sonra bir dönüp pir dönmeye başladı .bazıları için konuşursunuz ama netlik olmaz demiş o kişilerle gerçekten hiç olmadı.Son kişi için 4 fal attım temmuzda arama olacak dediği kişi ayın son gününde aradı.Bu son attığım fal da

Yagmur: bir noktaya senin çabanla geliceksiniz ben başaracağını çok net gördüm dedi

sema: siz böyle başlar böyle gidersiniz dedi

ben yagmur un falına geçmiş tecrubelerime göre inanıyorum o böyle dediyse bir bildiği vardır.sema da bilemem ilk falım ona ,

Valla bir kere atmışım onu ses kaydı silindiği için dinleyemiyorum şu an. O yüzden bir yorum yapamayacağım bilseydim bilgisayara indirirdim
falsepetine mail atın onlar sizin mailinize kaydı gönderiyor.siteyi güncelleyince benimde fallarım gitmişti istedim tek tek drive a yükledim sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…