Aa tamam canım mail atayım şimdi çok sağol :)falsepetine mail atın onlar sizin mailinize kaydı gönderiyor.siteyi güncelleyince benimde fallarım gitmişti istedim tek tek drive a yükledim sonra da
Yagmura ne baktiriyosunuz?ben 2016 dan beri baktırıyorum ona şuana kadar yanıldığını duymadım bazı yerlerde uzun süreç var demiş bunu ben oyalama diye görürdüm ilk fallarım da sonra cidden o kişiler ben onları bıraktıktan 6 7 ay sonra bir dönüp pir dönmeye başladı .bazıları için konuşursunuz ama netlik olmaz demiş o kişilerle gerçekten hiç olmadı.Son kişi için 4 fal attım temmuzda arama olacak dediği kişi ayın son gününde aradı.Bu son attığım fal da
Yagmur: bir noktaya senin çabanla geliceksiniz ben başaracağını çok net gördüm dedi
sema: siz böyle başlar böyle gidersiniz dedi
ben yagmur un falına geçmiş tecrubelerime göre inanıyorum o böyle dediyse bir bildiği vardır.sema da bilemem ilk falım ona ,
ben herşeyi atmışım ya genelde tarot atmışım son zamanlarda kahve 1 tane atmışım ben de ne attığım etkilemiyor çok ama katinası daha iyi sankiYagmura ne baktiriyosunuz?
Bahsettiginiz yagmur hangi sitedeben herşeyi atmışım ya genelde tarot atmışım son zamanlarda kahve 1 tane atmışım ben de ne attığım etkilemiyor çok ama katinası daha iyi sanki
falsepetinde ama benimki sadece yagmur, orda 2.yagmur sortis diye biri daha var o değlBahsettiginiz yagmur hangi sitede
Peki dedikleri cikiyormufalsepetinde ama benimki sadece yagmur, orda 2.yagmur sortis diye biri daha var o değl
Ben kime baktirirsam baktirayim ayni seyi söylüyorlar farkli sitelerde olsalar bile o yuzden baktirip duruyorum. Hmm kotu birseymi soyluyorlar derseniz hayir tüm yorumcularda olumlu istedigim seyin olcagini söyluyorlarben memnunum ama 3 senenin sonunda herkesin ayrı bir falcısı olduğunu gördüm birine çıkan öbürüne çıkmıyor eski ueyeler daha net bilir dediğimi biri mudavini olur oburu sacmalamış der aynı kişi için...ikisi de haklıdır çünkü o kişiyle uyum öenmli bunu anlamanın yolu da 1 kere denemek ve beklemek ben yagmurda yakaladım bu uyumu sizi bilemem saçmalar belki belki bomboştur bilemem
inancınız mı eksik olumluyaBen kime baktirirsam baktirayim ayni seyi söylüyorlar farkli sitelerde olsalar bile o yuzden baktirip duruyorum. Hmm kotu birseymi soyluyorlar derseniz hayir tüm yorumcularda olumlu istedigim seyin olcagini söyluyorlar
Ben semanın falından sonra 1 hafta kendime gelememiştim sonuç için 5 aylık süre verdi banada sonucu ne olacağı belli değil demişti olumlu oldu yani bazı şeyler bizim elimizde çok takılmamak lazım30 lira verip 1 gun bekleyerek bombos bir fal aldim bir de moralimi bozdum kendimi tebrik ederim .
Aslinda inanç degilde olmasi imkansiz gibi birsey yada mucize olur sanirim o derece. Herkesin ama herkesin olumlu konusmasi ki bazen inanin kelimeler bile ayni ki farkli sitelerde baktirdigimda var bilmiyorum sanirim olumsuz duysam evet bu diyip fal baktirmayi birakacagiminancınız mı eksik olumluya
Süreci bencede biliyor bu arada.Ben ona eski sevgilim icin yillar once baktirmistim o zaman. Olumlu konusmustu mesela olumsuz oldu sonuc.Simdi baktirdim olumsuz demis gorucez.Ben semanın falından sonra 1 hafta kendime gelememiştim sonuç için 5 aylık süre verdi banada sonucu ne olacağı belli değil demişti olumlu oldu yani bazı şeyler bizim elimizde çok takılmamak lazımama süreci bilmişti
1 gün bekletmiyor ya bYagmura attim ben ama baya gec bakiyo galiba
teşekkur ederim çıkmadi haberlerini gulumseyerek okuyorumSüreci bencede biliyor bu arada.Ben ona eski sevgilim icin yillar once baktirmistim o zaman. Olumlu konusmustu mesela olumsuz old.
? u sonuc.Simdi baktirdim olumsuz demis gorucez.
Begenmedim yagmuru ben ya ole cok pembe geldi supersin aslansin kaplansin seviyo tabii falan gibi bi faldi... ben yine nakta, zumra, dogadan ve kaanciyim ya karar verdim sirf onlara sık baktiramiyorum diye aralarda sacma sapan atiyorum iste :)))1 gün bekletmiyor ya b
teşekkur ederim çıkmadi haberlerini gulumseyerek okuyorum
Valla ben o konuda naktanin ustune tanimiyorum baktirdin mi bilmiyorum ama gerci begenmeyen de varmis ama sen bilirsin tabiiKızlar merhaba bana karşıdaki insanın düşüncesini bilen bi kişi lazım gelecek önemli değil
Nakta’yı öneririm bende ama tabii beğenende var beğenmeyende var bunu unutmayalım. Bana enerjisinin uyduğunu düşünüyorumKızlar merhaba bana karşıdaki insanın düşüncesini bilen bi kişi lazım gelecek önemli değil
Nakta nerde bakıyo kızlarNakta’yı öneririm bende ama tabii beğenende var beğenmeyende var bunu unutmayalım. Bana enerjisinin uyduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?