Binnaz Abla

Yagmura ne baktiriyosunuz?

ben memnunum ama 3 senenin sonunda herkesin ayrı bir falcısı olduğunu gördüm birine çıkan öbürüne çıkmıyor eski ueyeler daha net bilir dediğimi biri mudavini olur oburu sacmalamış der aynı kişi için...ikisi de haklıdır çünkü o kişiyle uyum öenmli bunu anlamanın yolu da 1 kere denemek ve beklemek ben yagmurda yakaladım bu uyumu sizi bilemem saçmalar belki belki bomboştur bilemem

Ben kime baktirirsam baktirayim ayni seyi söylüyorlar farkli sitelerde olsalar bile o yuzden baktirip duruyorum. Hmm kotu birseymi soyluyorlar derseniz hayir tüm yorumcularda olumlu istedigim seyin olcagini söyluyorlar

30 lira verip 1 gun bekleyerek bombos bir fal aldim bir de moralimi bozdum kendimi tebrik ederim .
Ben semanın falından sonra 1 hafta kendime gelememiştim sonuç için 5 aylık süre verdi banada sonucu ne olacağı belli değil demişti olumlu oldu yani bazı şeyler bizim elimizde çok takılmamak lazım ama süreci bilmişti

inancınız mı eksik olumluya
Aslinda inanç degilde olmasi imkansiz gibi birsey yada mucize olur sanirim o derece. Herkesin ama herkesin olumlu konusmasi ki bazen inanin kelimeler bile ayni ki farkli sitelerde baktirdigimda var bilmiyorum sanirim olumsuz duysam evet bu diyip fal baktirmayi birakacagim

Süreci bencede biliyor bu arada.Ben ona eski sevgilim icin yillar once baktirmistim o zaman. Olumlu konusmustu mesela olumsuz oldu sonuc.Simdi baktirdim olumsuz demis gorucez.

1 gün bekletmiyor ya b

teşekkur ederim çıkmadi haberlerini gulumseyerek okuyorum
Begenmedim yagmuru ben ya ole cok pembe geldi supersin aslansin kaplansin seviyo tabii falan gibi bi faldi... ben yine nakta, zumra, dogadan ve kaanciyim ya karar verdim sirf onlara sık baktiramiyorum diye aralarda sacma sapan atiyorum iste :)))

Merhaba. Hesabımda az kredim vardı onu bitireyim dedim az ya yenilere yetiyor. ALEYNA YILDIZLAR diye birine attım. Sonuç o paraya iyiydi kesinlikle. Diğer falların sistemden özeti değilse umarım değildir. Bu kız yükselir diyim size. 17.50 lira. Denemek isteyenler için Binnaz da.

Kızlar merhaba bana karşıdaki insanın düşüncesini bilen bi kişi lazım gelecek önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…