Binnaz Abla

Ay walla tolincim ne yalan soleyim tek gayem mutlu bi yuva:))))

Ahh guzel kalplim tesekkur ederim insallah bir denemede görürüm. ..

Rezzan ablaya haksizlik edemem canim bana en tutarli yorum yapan kisilerden..ama malesef her yorumcu hepimoze ayni olmuyor...

Ahh guzel kalplim tesekkur ederim insallah bir denemede görürüm. ..

Rezzan ablaya haksizlik edemem canim bana en tutarli yorum yapan kisilerden..ama malesef her yorumcu hepimoze ayni olmuyor...

Ayyy yine kendo paylasimimi alinti yaptim pardon alcanzarcim bu paylasim sanaydi

Evet evet yaz muhakkak bekliyorum.Bu arada canlarım ben bi günah daha işledim.Hale Yıldırım a fal attım.Dövün beynimi ya hakikaten dövün beni.

Ay bende evli olsam ne isim var falcida sevgilimle beraberkende oyle fal baktirmazdim cok nadirdi... elimin altinda adam neyine baktirayim..zaten telefonu falan sürekli karistiririm:))) cigerini bilirim fala ne gerek

Ayyy yine kendo paylasimimi alinti yaptim pardon alcanzarcim bu paylasim sanaydi
Rica ederim canım benim ne demek.Biliyorum canım Rezzan sende hep tutarlıydı,ama inşallah önemli ve esas beklentilerinide bilir.Ne olur dene bunuda bakalım evlilik için ne görücen?

Rica ederim canım benim ne demek.Biliyorum canım Rezzan sende hep tutarlıydı,ama inşallah önemli ve esas beklentilerinide bilir.Ne olur dene bunuda bakalım evlilik için ne görücen?

Deneyecem bitanem insallah...mutlaka paylasirim

kızlar rumii nın falı geldı ve ben soylemeden benımkının hayatında baska bırının oldugunu bılmıs ben begendım bence ucretide düşükken deneyın derım

kızlar rumii nın falı geldı ve ben soylemeden benımkının hayatında baska bırının oldugunu bılmıs ben begendım bence ucretide düşükken deneyın derım

Canim ne gonderdin ? Kahve mi tarot mu

Canim ne gonderdin ? Kahve mi tarot mu

Neye baktırdın ve ücreti ne kadar?

Tolincigime katılıyorum.Dün yazmıştım bu krediye koşun diye.Sadece sanal fincan ,ruya ve dertleşme açık.Sanal fincanda üç soru alıp yorumluyor.Bende çok beğendim.Deneyin derim.

Rumiiye bende baktirdim eski faliyla bazi paralel durumlar var ask durumlari baharda diyor amaaverdigi burclar farkli eski falda hava grubu yenisinde toprak grubundan burclar verdi detaya takilmak istemem ama oncekinde evlilikten bahsederken bu falda sana bagli diye belirtti valla fallar beynimi karistiriyor artik ((

Benim aklima takilan biri var onla tanismadan onla bisi olmayacagibi anlayana kdr hayatima kimseyi sokmayacagim

Su istiareleri banada ögretin kizlar ltfen (((((

Kızlar aranızda varmıydı baktıran?Falım şu ana kadarki en uzun fal.16dk.55sn.Ben özel hayat için baktırmıştım.Sağolsun hem genel yorum hem iş hem duygularımı özel bi sorum daha vardı hepsine bakmış.Samimi bi yorumu var.3.ayın sonu4.ayın başı ilk verdiği tarij.Tabi esas değerlendirmem o zaman olacak.Gerçekten fazla fazla yorum yapıyo ve pembe tablo değil kesinlikle.Soru bölümünde istediğiniz kadar sorun diyor.Ben üç soru sordum şimdi onu bekliyorum.

Bana verdiģi zaman kişi ve burç tarifi Eylül ayında baktırdığım falıyla birebir aynı.İstihareleride detaylı yazdım kendi uyguladıklarımı.

Bana verdiģi zaman kişi ve burç tarifi Eylül ayında baktırdığım falıyla birebir aynı.İstihareleride detaylı yazdım kendi uyguladıklarımı.

alcanzarcım iyice yapılacaklar listem çoğaldı en kestirmesi senin son verdiğin istihare:) evleneceğimiz kişiyi görebilirsek bununla olup olmamasının da merak edilecek bir yanı kalmıyor otomatik olarak öğrenmiş oluyoruz:)
şimdi abdest aldım niyet ettim evleneceğim kişiyi göster diye sonrasında bir yasin ve bir vakıa okuyup uyudum öyle değil mi alcanzarcım bu kadarcık?

hep beraber yapalım kızlar yarında yazalım buraya olur mu:)?

in dediklerinden çıkan var mı dostlar? bana taban tabana zıt yorumlar yapmışlar.Ayşe Melek olumsuzlukta vurmuş ve öldürmüş.

in dediklerinden çıkan var mı dostlar? bana taban tabana zıt yorumlar yapmışlar.Ayşe Melek olumsuzlukta vurmuş ve öldürmüş.

Canim ayse melek ekim ayinda baktirdirdigim falda bana kasim diyen bayandir. Hatta bak görürsün ayse hanim demisti dersin diye yorum yapmis..ayse hanimcim butun kasim diyenlerle beraber patladı

Tolincigime katılıyorum.Dün yazmıştım bu krediye koşun diye.Sadece sanal fincan ,ruya ve dertleşme açık.Sanal fincanda üç soru alıp yorumluyor.Bende çok beğendim.Deneyin derim.

Ayyy rumiye sanal fincan gönderdim. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…