- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Ay kızlar bilseydim daha önce yazardım vallaha, arka arkaya mesajlar çok hoş olmuş.Sizi daha fazla bekletmiyim o zaman.Simdi canlar;BİR YASİN SURESI VE BİR DEFADA VAKIA SURESİ ,ni abdestli olarak ve "Allahım evleneceğim hayırlı kulunu bana göster"diye konuşmadan okuyarak uyuyorsunuz.Ben geçen yılın Mart ayında denedim.Hakikaten ilk gece gördüm.İsin ilginç tarafı gördüğüm kişiyi tanıyorum ve hep aynı kişiyi gördüm.İki üç ay sonra yaptım yine aynı kisiyi gòrdüm.Yalnız çıkar yada çıkmaz artık o Allah'ın takdiri.Her istiharede olduğu gibi 7 geceye kadar yapılabilir.Kafanıza takılan bişey varsa sorun kızlar.Hepinize yada pardon hepimize bol bol koca dilerim.
Ay walla tolincim ne yalan soleyim tek gayem mutlu bi yuva:))))
Ahh guzel kalplim tesekkur ederim insallah bir denemede görürüm. ..
Rezzan ablaya haksizlik edemem canim bana en tutarli yorum yapan kisilerden..ama malesef her yorumcu hepimoze ayni olmuyor...
Evet evet yaz muhakkak bekliyorum.Bu arada canlarım ben bi günah daha işledim.Hale Yıldırım a fal attım.Dövün beynimi ya hakikaten dövün beni.valla benımde oyle ama evlı olupta hala falcıya gıden bıkac kısıyle onustum ben evlı olsam falcıya falan gıtmemkı dedım o oyle olmuyo ıste sana sımdı hersey toz pembe ama evlılık oyle pembe panjurlu yuva demek dııl dıyolar inş biz oyle olmayız:18:
hadı bakalım cevap gelsın hemen yazcam buraya
valla benımde oyle ama evlı olupta hala falcıya gıden bıkac kısıyle onustum ben evlı olsam falcıya falan gıtmemkı dedım o oyle olmuyo ıste sana sımdı hersey toz pembe ama evlılık oyle pembe panjurlu yuva demek dııl dıyolar inş biz oyle olmayız:18:
hadı bakalım cevap gelsın hemen yazcam buraya
Rica ederim canım benim ne demek.Biliyorum canım Rezzan sende hep tutarlıydı,ama inşallah önemli ve esas beklentilerinide bilir.Ne olur dene bunuda bakalım evlilik için ne görücen?Ayyy yine kendo paylasimimi alinti yaptim pardon alcanzarcim bu paylasim sanaydi
Rica ederim canım benim ne demek.Biliyorum canım Rezzan sende hep tutarlıydı,ama inşallah önemli ve esas beklentilerinide bilir.Ne olur dene bunuda bakalım evlilik için ne görücen?
kızlar rumii nın falı geldı ve ben soylemeden benımkının hayatında baska bırının oldugunu bılmıs ben begendım bence ucretide düşükken deneyın derım
kızlar rumii nın falı geldı ve ben soylemeden benımkının hayatında baska bırının oldugunu bılmıs ben begendım bence ucretide düşükken deneyın derım
Canim ne gonderdin ? Kahve mi tarot mu
Neye baktırdın ve ücreti ne kadar?
Neye baktırdın ve ücreti ne kadar?
Rumiiye bende baktirdim eski faliyla bazi paralel durumlar var ask durumlari baharda diyor amaaverdigi burclar farkli eski falda hava grubu yenisinde toprak grubundan burclar verdi detaya takilmak istemem ama oncekinde evlilikten bahsederken bu falda sana bagli diye belirtti valla fallar beynimi karistiriyor artik((
Benim aklima takilan biri var onla tanismadan onla bisi olmayacagibi anlayana kdr hayatima kimseyi sokmayacagim
Su istiareleri banada ögretin kizlar ltfen(((((
Bana verdiģi zaman kişi ve burç tarifi Eylül ayında baktırdığım falıyla birebir aynı.İstihareleride detaylı yazdım kendi uyguladıklarımı.
in dediklerinden çıkan var mı dostlar? bana taban tabana zıt yorumlar yapmışlar.Ayşe Melek olumsuzlukta vurmuş ve öldürmüş.
Tolincigime katılıyorum.Dün yazmıştım bu krediye koşun diye.Sadece sanal fincan ,ruya ve dertleşme açık.Sanal fincanda üç soru alıp yorumluyor.Bende çok beğendim.Deneyin derim.
Canim ayse melek ekim ayinda baktirdirdigim falda bana kasim diyen bayandir. Hatta bak görürsün ayse hanim demisti dersin diye yorum yapmis..ayse hanimcim butun kasim diyenlerle beraber patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?