Bana da zaman var demiş :/ben 2016 dan beri baktırıyorum ona şuana kadar yanıldığını duymadım bazı yerlerde uzun süreç var demiş bunu ben oyalama diye görürdüm ilk fallarım da sonra cidden o kişiler ben onları bıraktıktan 6 7 ay sonra bir dönüp pir dönmeye başladı .bazıları için konuşursunuz ama netlik olmaz demiş o kişilerle gerçekten hiç olmadı.Son kişi için 4 fal attım temmuzda arama olacak dediği kişi ayın son gününde aradı.Bu son attığım fal da
Yagmur: bir noktaya senin çabanla geliceksiniz ben başaracağını çok net gördüm dedi
sema: siz böyle başlar böyle gidersiniz dedi
ben yagmur un falına geçmiş tecrubelerime göre inanıyorum o böyle dediyse bir bildiği vardır.sema da bilemem ilk falım ona ,
Instagramdan bulabilirsin tellwede artik bakmiyor bi suredir sanirimNakta nerde bakıyo kızlar
30 lira olmuş bile..Merhaba. Hesabımda az kredim vardı onu bitireyim dedim az ya yenilere yetiyor. ALEYNA YILDIZLAR diye birine attım. Sonuç o paraya iyiydi kesinlikle. Diğer falların sistemden özeti değilse umarım değildir. Bu kız yükselir diyim size. 17.50 lira. Denemek isteyenler için Binnaz da.
Selin Imer bana hiic bilemedi ya iki uc defa atmistim cok alakasiz seyler soylemisSelin imerin ilk falının çoğu banada çıkmıştı vadesiyle geçen yıl
Binaz'da dusuk kredi olup iyi olan yok ama ben ingilizce Binnaz'da Lina Marry'ye kahve baktirmistim bence iyiydi, olumsuzdu ama gercekci bir faldi. 2oo kredi civariydi sanirim. Yalniz bir sorun var tabi Ingilizce sorman gerekiyor soruyor yorum da ingilizce geliyor.kızlar merhaba 400 krediye kime baktırılır en iyi
Çok sorudan yürüyüp gitmiş.Binaz'da dusuk kredi olup iyi olan yok ama ben ingilizce Binnaz'da Lina Marry'ye kahve baktirmistim bence iyiydi, olumsuzdu ama gercekci bir faldi. 2oo kredi civariydi sanirim. Yalniz bir sorun var tabi Ingilizce sorman gerekiyor soruyor yorum da ingilizce geliyor.
Turk olabilir diye dusunmedim degil cunku bazi ingilizce cumleleri birebir turkceden cevirmis gibi ama ben dsoruda cok detay vermedim bende bildigi seyler oldu.Çok sorudan yürüyüp gitmiş.
I did'nt like her comment. Also, I think she is Turkish :))
Ben hiç detay vermedim.. olumluydu da ama sevmedim... evlilik falanda sormadığım halde ki hiç düşünmüyorum evlendirmiş beni 2019’da :))) ilşkim var diye herhalde..Turk olabilir diye dusunmedim degil cunku bazi ingilizce cumleleri birebir turkceden cevirmis gibi ama ben dsoruda cok detay vermedim bende bildigi seyler oldu.
Valide destenin en kotu enerjili kartı ama çok sık katina atıyorsan çıkabiliyormuş ben bir ara çok ustuste baktırdığımda valide çıkınce bir falcı çok katina atmışsın galiba, deste yanıt vermiyor aynı soruya, en az 21 gun ara vermelisin demişti. Yalnız gunes de en iyi kartı olduğu için bir açılımda guneş çıkarsa butun kotu anlamlı kartları daha olumlu hale getiriyormuş. Dare mutlu olacağın haber Adhemdeva da bir aşk irafı demek diye biliyorum.Ben imparator acilimi attim kartlarim
Dare _ güneş_ valide _ anahtar (ters )_ yol(ters)_ bedes(ters) _ nil nehri _ isfahan _ selcuksassa(ters) _ adhamdeva
Geldi bu valide çok kötü bir kartmi bir defa bana valideleri getirdiniz demislerdi
ValideBen imparator acilimi attim kartlarim
Dare _ güneş_ valide _ anahtar (ters )_ yol(ters)_ bedes(ters) _ nil nehri _ isfahan _ selcuksassa(ters) _ adhamdeva
Geldi bu valide çok kötü bir kartmi bir defa bana valideleri getirdiniz demislerdi
Evet demistim ya cok attim diye baya baya yaniValide destenin en kotu enerjili kartı ama çok sık katina atıyorsan çıkabiliyormuş ben bir ara çok ustuste baktırdığımda valide çıkınce bir falcı çok katina atmışsın galiba, deste yanıt vermiyor aynı soruya, en az 21 gun ara vermelisin demişti. Yalnız gunes de en iyi kartı olduğu için bir açılımda guneş çıkarsa butun kotu anlamlı kartları daha olumlu hale getiriyormuş. Dare mutlu olacağın haber Adhemdeva da bir aşk irafı demek diye biliyorum.
Cok olumsuz bir yorum degildi bana herkes ayni yorumu yapiyorValideBi ara merak salmıştım kartlara. Senin yolun başka oluru yok derdim ben. Nasıl yorumladılar ?
Naktanin instagtamda Adini Biliyor musunuz?Instagramdan bulabilirsin tellwede artik bakmiyor bi suredir sanirim
Fal_naktaNaktanin instagtamda Adini Biliyor musunuz?
Zaten falcılar olumsuz yorum pek yapmaz ki özellikle binnazda rastlamadım. Ancak dedikler "valide ara kart olarak çıkmış, sık fal baktırmışsın ondan çıkmış, modun düşmüş ondan çıkmış" bla bla bla. Laf kalabalığı. Hepsi olumlu konuşur olumsuz kartları söylemezler önümüzdeki bir kaç ay içinde de tarih sallar tamamdır. Kartlar eğlenceli geldiğinden merak etmiştim geçen yıl ama kart fallarına pek itibarım yok.Cok olumsuz bir yorum degildi bana herkes ayni yorumu yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?