Binnaz Abla

Kizzz Sen de mi burdasin

karşı tarafın kartı olarak çıkmış onun durumunun kötü olduğunu fln yani

Olumsuz olmasını kabullenememek diyorum :) umarım öyledir, onun durumudur.
Aslinda kabullenmemek degil ben cok fal baktirdim ffarkli sitelerden farkli kisilere hepsi olumlu soyledi o yuzden israrla baktiriyorum belki birisi olumsuz soylese birakacagim. Is yerimde rast gelise birisine kahve fali baktirdim o bile ayni seyi soyledi. Ben olumsuz bekliyorum aaa evet olumsuz diyip birakmak icin

Bende diyorum ki bi çok kişi olumsuz kartlara olumlu yorum yapıyor. Geçen yıl çok fal baktırdım hep olumlu duydum senin gibi olumsuz fal gelse duracağım derdim. Olumsuz gelmezdi hiç. Sonra kartlarımı merak edip baktım hep olumsuzlardı. Ama umarım ki senin yorumladıkları gibidir.

A Ariman valide degisik sekillerde yorumlanabilir aslında ama bu acilimda valide butunluk saglamıs cunku diger kartlarınız da olumsuz... ters anahtar ters yol ters bedes isfahan falan da var bna da olumsuz bi fal gibi geldi kartlar size tutumun yanlıs hemen burdan don diyor...bi de konu asksa ters selcuksassa genellikle sorulan kisinin baskalarıyla yasadıgı cinselliktir bu konuda uyarıyor...katinada tarottaki gibi kartların belirli anlamları yok o falcının yorumuna kalmıs bisey sadece zaman akısı vardır o yuzden her kart her acılım yorumcuya gore degisebilir farklı yorumlanabilir ben de yanlıs yorumlamıs olabilirim tabiki kesinlikle cok iyi bildigimi soyleyemem sadece bakınca icimden boyle geldi...

Vee kızlar asıl konuların vadesi var ama melisa donukuk’un soyledigi bisey cıktı. Neden bilmem bana zaten hisli gelmisti bu kadın

lizya sen zumraya baktırdın mı? veya sevdar a?

lizya sen zumraya baktırdın mı? veya sevdar a?
Baktirdim canim Zumra'ya 4 defa falan baktirdim dedigi gibi oldu her sey cok iyiydi ama son iki falda bir sey icin kesin bir dille olumsuz dedigi icin tekrar atmadim yani bir gelisme de olmadi konuyla alakali. Sevdar bu konuyla ilgili cok bilemedi bana ama arkadasim az cok dediklerini yasamisti. Gerci onun durumu olumsuzdu ayrildi ayrilacaksin dedi ama fazla abartmisti, kavga gurultu nefret vs gibi seyler soylemis cok oyle dedigi gibi olmamis ama ayrilmislar. Zumra cok daha iyi Sevdar'dan bence.

bana ne doğa ne zümre nede sevdar çıktı ne sansizim ilk zamanlar biraz elfin tuttururdu artık hiç tutmuyor baktirmiyorumda
Ilk defa Zumra hic cikmiyor duiyen birini gordum:) Keske bana da cikmasa tabi o ayri :)) Peki bir gelisme oluyor ve farkli seyler mi sosylemis oluyorlar yoksasoyledikleri seyler mi olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…