Kizzz Sen de mi burdasinZaten falcılar olumsuz yorum pek yapmaz ki özellikle binnazda rastlamadım. Ancak dedikler "valide ara kart olarak çıkmış, sık fal baktırmışsın ondan çıkmış, modun düşmüş ondan çıkmış" bla bla bla. Laf kalabalığı. Hepsi olumlu konuşur olumsuz kartları söylemezler önümüzdeki bir kaç ay içinde de tarih sallar tamamdır. Kartlar eğlenceli geldiğinden merak etmiştim geçen yıl ama kart fallarına pek itibarım yok.
Fal baktırmasam da sıkıldıkça buradayımKizzz Sen de mi burdasin
karşı tarafın kartı olarak çıkmış onun durumunun kötü olduğunu fln yaniZaten falcılar olumsuz yorum pek yapmaz ki özellikle binnazda rastlamadım. Ancak dedikler "valide ara kart olarak çıkmış, sık fal baktırmışsın ondan çıkmış, modun düşmüş ondan çıkmış" bla bla bla. Laf kalabalığı. Hepsi olumlu konuşur olumsuz kartları söylemezler önümüzdeki bir kaç ay içinde de tarih sallar tamamdır. Kartlar eğlenceli geldiğinden merak etmiştim geçen yıl ama kart fallarına pek itibarım yok.
Olumsuz olmasını kabullenememek diyorum :) umarım öyledir, onun durumudur.karşı tarafın kartı olarak çıkmış onun durumunun kötü olduğunu fln yani
Nevet mi nayır nolamaz olsun benceAlora nevet e hediye kredilerimle baktirdim valla fena degildi oneririm..
Aslinda kabullenmemek degil ben cok fal baktirdim ffarkli sitelerden farkli kisilere hepsi olumlu soyledi o yuzden israrla baktiriyorum belki birisi olumsuz soylese birakacagim. Is yerimde rast gelise birisine kahve fali baktirdim o bile ayni seyi soyledi. Ben olumsuz bekliyorum aaa evet olumsuz diyip birakmak icinOlumsuz olmasını kabullenememek diyorum :) umarım öyledir, onun durumudur.
Bende diyorum ki bi çok kişi olumsuz kartlara olumlu yorum yapıyor. Geçen yıl çok fal baktırdım hep olumlu duydum senin gibi olumsuz fal gelse duracağım derdim. Olumsuz gelmezdi hiç. Sonra kartlarımı merak edip baktım hep olumsuzlardı. Ama umarım ki senin yorumladıkları gibidir.Aslinda kabullenmemek degil ben cok fal baktirdim ffarkli sitelerden farkli kisilere hepsi olumlu soyledi o yuzden israrla baktiriyorum belki birisi olumsuz soylese birakacagim. Is yerimde rast gelise birisine kahve fali baktirdim o bile ayni seyi soyledi. Ben olumsuz bekliyorum aaa evet olumsuz diyip birakmak icin
Ben de Öyle gizli gizli okuyorum burayi, hediye krediler biriktikce Kime atsam diyorumFal baktırmasam da sıkıldıkça buradayım
lizya sen zumraya baktırdın mı? veya sevdar a?Binaz'da dusuk kredi olup iyi olan yok ama ben ingilizce Binnaz'da Lina Marry'ye kahve baktirmistim bence iyiydi, olumsuzdu ama gercekci bir faldi. 2oo kredi civariydi sanirim. Yalniz bir sorun var tabi Ingilizce sorman gerekiyor soruyor yorum da ingilizce geliyor.
Sevdar nasildir sevdar ?Kimlere cikti sevdar ?lizya sen zumraya baktırdın mı? veya sevdar a?
Ben falın kendisine inanmıyorumben ne telefon da fal bakanlara ne de,boyle nette fal bakanlara ınanmıyorum kesınlıkle !
Hediye krediler candır bende 200'e dayandıBen de Öyle gizli gizli okuyorum burayi, hediye krediler biriktikce Kime atsam diyorum
Ben baktordim da cikiyo sanki. Teyit edemiyorum.Sevdar nasildir sevdar ?Kimlere cikti sevdar ?
Baktirdim canim Zumra'ya 4 defa falan baktirdim dedigi gibi oldu her sey cok iyiydi ama son iki falda bir sey icin kesin bir dille olumsuz dedigi icin tekrar atmadim yani bir gelisme de olmadi konuyla alakali. Sevdar bu konuyla ilgili cok bilemedi bana ama arkadasim az cok dediklerini yasamisti. Gerci onun durumu olumsuzdu ayrildi ayrilacaksin dedi ama fazla abartmisti, kavga gurultu nefret vs gibi seyler soylemis cok oyle dedigi gibi olmamis ama ayrilmislar. Zumra cok daha iyi Sevdar'dan bence.lizya sen zumraya baktırdın mı? veya sevdar a?
bana ne doğa ne zümre nede sevdar çıktı ne sansizim ilk zamanlar biraz elfin tuttururdu artık hiç tutmuyor baktirmiyorumdaBen de 3-4 kere zumraya baktirdim hepsi cikmisti son falinin cikmasini bekliyorum valla
Ilk defa Zumra hic cikmiyor duiyen birini gordum:) Keske bana da cikmasa tabi o ayri :)) Peki bir gelisme oluyor ve farkli seyler mi sosylemis oluyorlar yoksasoyledikleri seyler mi olmuyor?bana ne doğa ne zümre nede sevdar çıktı ne sansizim ilk zamanlar biraz elfin tuttururdu artık hiç tutmuyor baktirmiyorumda
Hangi sitede zumraIlk defa Zumra hic cikmiyor duiyen birini gordum:) Keske bana da cikmasa tabi o ayri :)) Peki bir gelisme oluyor ve farkli seyler mi sosylemis oluyorlar yoksasoyledikleri seyler mi olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?