- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
canım ben ona Bergüzarken baktirdim falı uzun ucu açık bir faldi söylediği şeyleri yaşamadım enerjisi tutmadı bendeIlk defa Zumra hic cikmiyor duiyen birini gordum:) Keske bana da cikmasa tabi o ayri :)) Peki bir gelisme oluyor ve farkli seyler mi sosylemis oluyorlar yoksasoyledikleri seyler mi olmuyor?
Binnaz'daHangi sitede zumra
zumra sadece katina mı bakıyordu? ben de atayım dedım 150 lira ooyyy oyyBaktirdim canim Zumra'ya 4 defa falan baktirdim dedigi gibi oldu her sey cok iyiydi ama son iki falda bir sey icin kesin bir dille olumsuz dedigi icin tekrar atmadim yani bir gelisme de olmadi konuyla alakali. Sevdar bu konuyla ilgili cok bilemedi bana ama arkadasim az cok dediklerini yasamisti. Gerci onun durumu olumsuzdu ayrildi ayrilacaksin dedi ama fazla abartmisti, kavga gurultu nefret vs gibi seyler soylemis cok oyle dedigi gibi olmamis ama ayrilmislar. Zumra cok daha iyi Sevdar'dan bence.
Zümra nın anlık duygu durumu analizi iyi. Bazı ayrıntıları da bilebiliyor bunun dışında çıkmadı bende de. Baktırdığım fallarda duygu durumları çıktı genel anlamda tabi yüksek kredili olanlar için geçerli bu ama sonrası yok. En son PELİN BİLGE ve ZEYNEP AKSU iyi baktı bana. Pelin astroloji destekli bakıyor sinastri analizi filan da yapıyor. Ben onun vadesini bekliyorum Zeynep hanımla aynı zaten. Zeynep hanımda iyi beğendim ben. Hangisi deseniz ilk baktıracaksanız Pelin mesela. Şaşırtıyor. Bu benim değerlendirmem tabi.Ilk defa Zumra hic cikmiyor duiyen birini gordum:) Keske bana da cikmasa tabi o ayri :)) Peki bir gelisme oluyor ve farkli seyler mi sosylemis oluyorlar yoksasoyledikleri seyler mi olmuyor?
Modu yüksekken yorumluyor canım. Yazar sana zaten bugün yorumlayacağım diyeGeysu ya çok merak edip gonderdim baya sira var kac gune yorumluyor bilen yardimci olabilir mi
Yok canim bakiyorum aklima geldikce online olmuyor galibaLizyaa fatımaya denk geldin mi cnm hic? goren duyan baktıran oldu mu?
Pelin’le benim enerjim tutmadi hic cikmamistiyillar once baktigi fali zaten tavsiye gibi hic nokta atisi yoktu. Zeynep Aksu’ya baktirmadim hic sanirim. Fiyatlar cok yuksek artik sadece bildiklerime atiyorum yeni kisi deneyemiyorum, iade hakkinda kalkti artik neredeyse ayda yilda bir baktiriyorum orda. Zumra bana anlik cok iyi biliyor evet, karsi tarafin duygu durumunu vs ama bana asla olmayacak bir son yok dedi mesela ama ben hem katina 6 aylik durumu gosterir hem de asla olmaz demelerini pek anlamiyorum bu 6 ay icinde olmaz dese tamam ama bu kesinlik katina icin biraz yanlis geliyor. Yine de anlik ve yakin gelecek icin Zumra’dan sasmam. Bu ara Ares Levi’yi duuyorum ama o da telefonda bakiyor telefonda baktirmayi sevmiyorum binnaz’da ozellikle soru hakki olmamasi, sadece 10 dk bakim yapmalari cok yetersiz.Zümra nın anlık duygu durumu analizi iyi. Bazı ayrıntıları da bilebiliyor bunun dışında çıkmadı bende de. Baktırdığım fallarda duygu durumları çıktı genel anlamda tabi yüksek kredili olanlar için geçerli bu ama sonrası yok. En son PELİN BİLGE ve ZEYNEP AKSU iyi baktı bana. Pelin astroloji destekli bakıyor sinastri analizi filan da yapıyor. Ben onun vadesini bekliyorum Zeynep hanımla aynı zaten. Zeynep hanımda iyi beğendim ben. Hangisi deseniz ilk baktıracaksanız Pelin mesela. Şaşırtıyor. Bu benim değerlendirmem tabi.
Evet sadece katina. Ben ona yildiznamedeken 15 tl falanken atmistim hic 150 vermedim, binnaza ilk geldiginde de 4.99 dan baktirmistim. Ama o zaman o fiyata bile uzun ve detayli bakim yapti bana uzun uzun ve her soruma da upuzun ve yeni acilimlar yaparak cevaplamisti hakkini asla yiyemem, kesinlikle paragoz biri degil. yardimc olmaya calisiyor. Bir aksam attigimda moralim cok bozuktu sorumda belirttim o da bana tam uc acilim yapip her yonden bakip upuzun bir fal yorumu atmisti. hatta fal alimimi senin icin kapattum bu sekilde uzgunken rahat edemem sana yonelmek istedim demisti, unutamam o aksam fali cok iyi gelmisti biraz olumsuz olmasina ragmen. Yeri ayri benim icin bu yuzden. 150 de yine veririm acimam ona ama su an bir gelisme yok ve eminim ayni seyleri soyleyecek o yuzden nisan’dan beri baktirmadim ona.zumra sadece katina mı bakıyordu? ben de atayım dedım 150 lira ooyyy oyy
Ares leviye cok baktirdim zamani iyi kullaniyor o an soru sorabiliyorum. Zumra ya iki defa baktirdim ilkinde kadin enerjisi var demisti bende biliyordum oldugunu ikinci baktirdigimda kadin enerjisi almiyorum dedi birgun sonra ayrildiklarini ögrenmistim vePelin’le benim enerjim tutmadi hic cikmamistiyillar once baktigi fali zaten tavsiye gibi hic nokta atisi yoktu. Zeynep Aksu’ya baktirmadim hic sanirim. Fiyatlar cok yuksek artik sadece bildiklerime atiyorum yeni kisi deneyemiyorum, iade hakkinda kalkti artik neredeyse ayda yilda bir baktiriyorum orda. Zumra bana anlik cok iyi biliyor evet, karsi tarafin duygu durumunu vs ama bana asla olmayacak bir son yok dedi mesela ama ben hem katina 6 aylik durumu gosterir hem de asla olmaz demelerini pek anlamiyorum bu 6 ay icinde olmaz dese tamam ama bu kesinlik katina icin biraz yanlis geliyor. Yine de anlik ve yakin gelecek icin Zumra’dan sasmam. Bu ara Ares Levi’yi duuyorum ama o da telefonda bakiyor telefonda baktirmayi sevmiyorum binnaz’da ozellikle soru hakki olmamasi, sadece 10 dk bakim yapmalari cok yetersiz.
elfin nasıl çıkıyormu ben ona hiç baktırmadımBu arada Doga Dan’in da hakkini yiyemem bu konuda o da sadece yorumlayip gecmiyor asla. Moralim bozuk oldugu bir gun fal disinda uzun bir yorum yapmisti bana ve destek olmustu onu da severim ama artik dedigim gibi hersey ayni pek bir gelisme olmuyor, cok baktirmiyorum o yuzden. Oldugu an baktiracagim kisiler Doga Dan, Elfin ve Zumra olur Binnaz’da.
Onu da denemelisin bir defa. Son falari anlik ve yakin gelecek iyiydi henuz tam soyledigi seyleri yasamadim ama ilk iki falinda ne dediyse yasadim, resmen ne yasayacaksam bir bir karsimdaki kisinin bana soyleyecegi cumleye kadar bilmisti. Sonra cok sık attım ona ayda bir katina atmak iyi değil ara verdim biraz. Ama sen hiç baktırmadıysan mutlaka bir dene derim.elfin nasıl çıkıyormu ben ona hiç baktırmadım
Denerim muhakkak o zaman ama nerdeyse hergun katina baktirdim biraz zaman gecsindeOnu da denemelisin bir defa. Son falari anlik ve yakin gelecek iyiydi henuz tam soyledigi seyleri yasamadim ama ilk iki falinda ne dediyse yasadim, resmen ne yasayacaksam bir bir karsimdaki kisinin bana soyleyecegi cumleye kadar bilmisti. Sonra cok sık attım ona ayda bir katina atmak iyi değil ara verdim biraz. Ama sen hiç baktırmadıysan mutlaka bir dene derim.
Doga da zumra da iyi ciktimi derseniz daha benim butun baktirdigim fallarda kasim sunu dendi o kadar cok baktirdim ki ama elfin i de deniycem cok duydum adini birde asenat a cok baktirmak istemistim hic denk gelmedizumra dogadan elfin ya hepsi 150 tl. napıcaz para dayanmıyor ? bari arada indirim yapsalar. dogadana zaten baktırıyorum. elfin mi zumra mı bilemedim 150 de hic az degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?