serkan tek i forumda çok yazdılar kötü diye keşke geçmiş sayfalardan bir taratsaydın özellikle onun için çok uyarı olduğunu hatırlıyorum eski zamanlardaFal yorumlarını okurken Serkan Tek diye birini duydum byv de. Baktırmak istedim üç saat de bekledim daha fazla. Tarot attım ve fal gelene kadar kartların yorumlarına da baktım. Sanki kahve falı bakmış uydurmuş insan biraz kartla uyumlu sallar. Ben internette okuduğum kadarıyla kupa 9 ve kupa 10 vardı. Bunlar nişan düğün gibi şeylermiş mesela evlilikle alakalı birşey gözükmüyor yazmış. Soruda detay vermedim aşk adına ne var dedim sadece. Doğulu biriyle evleneceksin yazmış bende bunu sana hangi kart söyledi dedim ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsun? V vaselin 35 lirayı böyle bir fala vermektense 150 lira iyi bir falcıya verilebilir. Yalnız kim ola ki o iyi falcı herkes arıyor bulamıyor
ben uzun zamandır ona baktırmıyorum baya uzun oldu ama? yanlıs mı etiketlendim ki? tam anlayamadım?Fal yorumlarını okurken Serkan Tek diye birini duydum byv de. Baktırmak istedim üç saat de bekledim daha fazla. Tarot attım ve fal gelene kadar kartların yorumlarına da baktım. Sanki kahve falı bakmış uydurmuş insan biraz kartla uyumlu sallar. Ben internette okuduğum kadarıyla kupa 9 ve kupa 10 vardı. Bunlar nişan düğün gibi şeylermiş mesela evlilikle alakalı birşey gözükmüyor yazmış. Soruda detay vermedim aşk adına ne var dedim sadece. Doğulu biriyle evleneceksin yazmış bende bunu sana hangi kart söyledi dedim ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsun? V vaselin 35 lirayı böyle bir fala vermektense 150 lira iyi bir falcıya verilebilir. Yalnız kim ola ki o iyi falcı herkes arıyor bulamıyor
Sanirim bana bir dedigi cikti anlik birsey yazmistim daha oncede iki defa baktirdim ilkinde kadin enerjisi aliyorum bir kadin var demisti bende zaten biliyordum ikinci baktirdigimda kadin enerjisi almiyorum kisa vadede bitirmis olabilirler demisti faldan bir gun sonra ayrilmislarKızlar Binnazdaki Zumra lal’ın dedikleri kimde çıktı ?
Sanirim bana bir dedigi cikti anlik birsey yazmistim daha oncede iki defa baktirdim ilkinde kadin enerjisi aliyorum bir kadin var demisti bende zaten biliyordum ikinci baktirdigimda kadin enerjisi almiyorum kisa vadede bitirmis olabilirler demisti faldan bir gun sonra ayrilmislar
Bu anlikti zaten hani benimde karsi tarafinda durumlarini soyluyor benimki bana uygun tabiki karsi tarafi bilemiyorum ki ama gercekten iyi bakiyorPeki Anlık nasıl sence iyi biliyormu?
Peki vade patladımı sendeBu anlikti zaten hani benimde karsi tarafinda durumlarini soyluyor benimki bana uygun tabiki karsi tarafi bilemiyorum ki ama gercekten iyi bakiyor
Ben o kadar cok kisiye o kadar cok fal baktirdim ki cogu bana kasim sonuna kadar zaman verdi zumra da oyle yani bekliyorum zaten olursada olmazsada burdan yazarimPeki Vade patladımı sende
Vallah bu kiz bana digerlerinden farklı geldi gibi ondan bi Sorayım dedimBen o kadar cok kisiye o kadar cok fal baktirdim ki cogu bana kasim sonuna kadar zaman verdi zumra da oyle yani bekliyorum zaten olursada olmazsada burdan yazarim
Baktirdinizmi nasil farkli yani benim ogrenmek istedigim konuda herkes ayni cevabi verdi farkli sitelerde farkli fal cesitlerinde hatta kendi is yerimde oylesine bir kahve fali baktirdim onda bile ayni sey soylendigi icin su iyi bu kotu diyemiyorum baktirdiklarimdaVallah bu kiz bana digerlerinden farklı geldi gibi ondan bi Sorayım dedim
Bir sefer baktırdım be beklemedeyim. Vallah bilemiyor benimki bir his sadece Baktirdinizmi nasil farkli yani benim ogrenmek istedigim konuda herkes ayni cevabi verdi farkli sitelerde farkli fal cesitlerinde hatta kendi is yerimde oylesine bir kahve fali baktirdim onda bile ayni sey soylendigi icin su iyi bu kotu diyemiyorum baktirdiklarimda
Kimlere baktirmistiniz ki ortak baktirdigimiz cikarmi kiBir sefer baktırdım be beklemedeyim. Vallah bilemiyor benimki bir his sadece Ve simdiye kadar baktırdıklarımın hepsi patladı . Beklicem ve görücem aralik ayina kadar
Ben en son Nisan'da baktirmistim, ayni dedigi sekilde ilerledi surec, sonra baktirmadim gelisme olmadigi icin.Kızlar Binnazdaki Zumra lal’ın dedikleri kimde çıktı ?
Benim baktırdıklarım : pelin bilge ozdogru, Deniz kara, hilal mutlu, kemal devrim, Helen Devmen , Su ada , Deniz Fidan , Burcu ozsoy , hasibe dogan , elanur yilmaz, zumra lalKimlere baktirmistiniz ki ortak baktirdigimiz cikarmi ki
Peki vadesi gecikmelimi ? nasil olduBen en son Nisan'da baktirmistim, ayni dedigi sekilde ilerledi surec, sonra baktirmadim gelisme olmadigi icin.
Sadece ortak zumra lal var kemal devrim e bir ara niyetlendim pek memnun kalinmamis vazgectimBenim baktırdıklarım : pelin bilge ozdogru, Deniz kara, hilal mutlu, kemal devrim, Helen Devmen , Su ada , Deniz Fidan , Burcu ozsoy , hasibe dogan , elanur yilmaz, zumra lal
Bana vade vermedi kisacasi bosver uzak dur dedi :) Yani sen devam edersen hep boyle gelgitli olur ama sen uzulursun sonunda dedi yani bana birakti sonucu aslinda. Dedigi sekilde ilerledi karsi tarafin davranislari vs.Peki vadesi gecikmelimi ? nasil oldu
Banada yeni biri geliyor dedi az vakit te haha keşkeBana vade vermedi kisacasi bosver uzak dur dedi :) Yani sen devam edersen hep boyle gelgitli olur ama sen uzulursun sonunda dedi yani bana birakti sonucu aslinda. Dedigi sekilde ilerledi karsi tarafin davranislari vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?