Binnaz Abla

serkan tek i forumda çok yazdılar kötü diye keşke geçmiş sayfalardan bir taratsaydın özellikle onun için çok uyarı olduğunu hatırlıyorum eski zamanlarda

ben uzun zamandır ona baktırmıyorum baya uzun oldu ama? yanlıs mı etiketlendim ki? tam anlayamadım?

Kızlar Binnazdaki Zumra lal’ın dedikleri kimde çıktı ?
Sanirim bana bir dedigi cikti anlik birsey yazmistim daha oncede iki defa baktirdim ilkinde kadin enerjisi aliyorum bir kadin var demisti bende zaten biliyordum ikinci baktirdigimda kadin enerjisi almiyorum kisa vadede bitirmis olabilirler demisti faldan bir gun sonra ayrilmislar

Peki Anlık nasıl sence iyi biliyormu?

Vallah bu kiz bana digerlerinden farklı geldi gibi ondan bi Sorayım dedim
Baktirdinizmi nasil farkli yani benim ogrenmek istedigim konuda herkes ayni cevabi verdi farkli sitelerde farkli fal cesitlerinde hatta kendi is yerimde oylesine bir kahve fali baktirdim onda bile ayni sey soylendigi icin su iyi bu kotu diyemiyorum baktirdiklarimda

Bir sefer baktırdım be beklemedeyim. Vallah bilemiyor benimki bir his sadece ‍ Ve simdiye kadar baktırdıklarımın hepsi patladı . Beklicem ve görücem aralik ayina kadar

Elfine baktirdim da oyle ahim sahim bisey bilmedi yani. Ama iyi bir kadin. Fakat deneyimlerime gore Dogadan daha dolu bakiyor. Zumrayi da deniycem yazarim

Benim baktırdıklarım : pelin bilge ozdogru, Deniz kara, hilal mutlu, kemal devrim, Helen Devmen , Su ada , Deniz Fidan , Burcu ozsoy , hasibe dogan , elanur yilmaz, zumra lal
Sadece ortak zumra lal var kemal devrim e bir ara niyetlendim pek memnun kalinmamis vazgectim

Bana vade vermedi kisacasi bosver uzak dur dedi :) Yani sen devam edersen hep boyle gelgitli olur ama sen uzulursun sonunda dedi yani bana birakti sonucu aslinda. Dedigi sekilde ilerledi karsi tarafin davranislari vs.
Banada yeni biri geliyor dedi az vakit te haha keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…