Binnaz Abla

Banada yeni biri geliyor dedi az vakit te haha keşke
Hayret Zümra yeni kişi gormez genelde olana ve sordugun kisiye bakar hatta biosunda ne zaman biriyle tanışırım tarzı sorulara bakmıyorum yazmış. Demek ki her zaman hissetmiyor hissederse soyluyor.

Hayret Zümra yeni kişi gormez genelde olana ve sordugun kisiye bakar hatta biosunda ne zaman biriyle tanışırım tarzı sorulara bakmıyorum yazmış. Demek ki her zaman hissetmiyor hissederse soyluyor.
bende zümra ya yaklaşık 4 ay önce fal baktirdim o zaman baktirdim kişi için olmayacak başka biri giricek hayatınıza dedi siz aklınızdan çıkaracaksınız bu insanı dedi o zaman inanmadım bir senedir olan bir durumdu sonrası iki ay sonra dediği gibi oldu sadece burcunu bilemedi sizden bir yaş küçük olacak dedi ben ondan bir yaş küçüğüm sanırım o kadar da olur diye düşünüyorum

Ben zaten geri donecekmi falan evet bi vaade verdi olursa cok iyi olur ama ben baska birisini sormamıştım bilemiyorum artik

Peki seninki geri döndümü vade tuttumu? Banada düşünücen bi yenileşme görüyorun sanki bu cocugu istemiceksin falan dedi ve baska bir yeni kişiyide soyledi keşkeee öyle olsa

Peki seninki geri döndümü vade tuttumu? Banada düşünücen bi yenileşme görüyorun sanki bu cocugu istemiceksin falan dedi ve baska bir yeni kişiyide soyledi keşkeee öyle olsa
şöyle ki onun kişiliğini durumunu direk söyledi tekrar görüşme var göreceksiniz birbirinizi dedi bana bu adam üzgünüm sizin sevdiğiniz gibi sizi sevmiyor dedi sonrası sizin hayatınıza biri girecek siz aklınızdan çıkaracaksınız dedi o zaman ben ihtimal vermedim sonrası öyle oldu şimdi yaşadığım durumu baktirmak istiyorum baktiramadim meşgul hep

Banada soyledi 6 ay icinde birisi daha gelecek ama sen istemiyceksin dedi

valla kızlar ben çok eski üyeyim burada 8 sene olmuştur buradan çok yakın dostum da oldu tanısıp hala ailecek görüştüğüm bi zaman tavsiye ettim neslihan vardı duvara bakıp söyleyen ben tavsiye ettim baktirdi burada ki arkadaşlar sonrası buradan yazılanlara bakıp bende birilerine baktirdim gittim vs fal bu size çıkan bana çıkmaz bana çıkanlar size çıkmaz kimseyi önermekte ne kadar size iyi gelir bilemiyorum zümra dedim bana yazdım bildi ama elfin doğadan asenat kemal ucuz pahalı bi çok kişi bilmedi bi de hakkını yemiyim yeşilcingene bana 2 senedir bildi benden tavsiye istiyorsanız diyeceklerim bu

8 senedir mi üyesin bu sitede ?

yok canım ben tellwe de sadece çingeneye baktiriyorum 2 senedir sürekli değil o da
Anladim, Yesil cingene bana sadece karakter analizi yapip istersen olur gibi bir seyler soylemisti, anda da oyle cok iyi bildi diyecegim bir sey olmadi. Ecem yakin gelecek dedigi sekilde ilerledi ama uzak vade icin soyledigi olur mu onu merak ediyorum.

........................pişman olacağı gösteriliyor bunun içinde 6 vadelik bir süreç verilmiş . bu 6 saat olur , 6 gün olur 6 hafta olur , 6. ay olur maksimum 6 aydır yani 6 ya dayanan süreçte yeniden birlikte olma ihtimalinizin oluşacağı gösteriliyor sen affedersin , affetmezsin orası senin bileceğin iş fakat o geri gelecek bu kafa karışıklığı uzun sürmez , ferah elde edeceğin gösteriliyor . barışmasan dahi o dönmüş olacak eninde sonunda . şimdilik söyleyebileceklerim bunlar canım , sorun olursa memnuniyetle cevaplarım . sevgilerimle
yeşilcingene falımdan bir kesit tabiki ne gelen oldu ne giden benimde enerjim uymadı çingeneyle 1,5 yıl önceki falımdı bir daha da atmadım tabi..lizya seninle aynı fikirdeyim yeşilçingene konusunda.

şöyle diyim internetten baktirdiklarim içinde iyisi diyim sen anla. geçen ay binnaz da engin gümüş e baktirdim çok akıcı hiç duraksamadan bir fal bakmış çıkar mi bilmiyorum ama bakış şekli güzeldi

Online falda bana bilenler oluyor ama begenilenlere atiyorum genelde olmuor o yuzden kendi icimden gecene atmaya calisiyorum. Ares Levi'yi merak ediyorum simdi, guzel denmis. Sen onu denemis miydin?

Bana Nakta da hic olmadi mesela, Geysu da. Geysu'ya cok once atmistim hic tutan bir yer olmadigi icin bir daha atmadim gerci, belki onu bir kere daha deneyebilirim.

Bana Nakta da hic olmadi mesela, Geysu da. Geysu'ya cok once atmistim hic tutan bir yer olmadigi icin bir daha atmadim gerci, belki onu bir kere daha deneyebilirim.
oooo nakta diyince böyle direkt gözümün önüne kara kara bulutlar geliyor....ben onu hiç beğenemedim .gerçi beğenmek ayrı birşey olsa gerek benimle çok alakasız yine ilişkimle çok alakasız şeyler söyledi..olumsuzunda olumsuzu bir yorum almıştım, ama ucundan kıyısından öyle bir ilişkim yoktu. olmaz demişti olmadı o ayrı ..ama süreç ve geçmiş benim için önemli yani onun dediği gibi olmadı. zaten bir insan için ya dönecek denir ya dönmeyecek ..bu falı çıkmış saymam o nedenle ...birşeyler bilseydi evet biliyor derdim ama ..enerji işi olsa gerek bana tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…