yok denemedim yorumları okudum biliyor demiş herkes baktirirsan yorumunu yaz bana ona göre denerim bendeOnline falda bana bilenler oluyor ama begenilenlere atiyorum genelde olmuor o yuzden kendi icimden gecene atmaya calisiyorum. Ares Levi'yi merak ediyorum simdi, guzel denmis. Sen onu denemis miydin?
Telwe de ki Yesilcingene de iyiymis sen denedinmiyok canım eskiden giriyordum siteye bayan petek diye kayitliydim sonra bıraktım girmeyi o yüzden 2017 yazıyordur
iki senedir tek ona baktiriyorum tellwe de üç dört ayda bana biliyor beğeniyorum benTelwe de ki Yesilcingene de iyiymis sen denedinmi
Hala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimiZümra Lal a bayildim benim karsi tarafin tum korkularini tum sureco dokmus.Zumra genel olarak kimlere cikti yanliz zaman vermiyor.3 vade demis gecmis .Sizlere bildimi ?
ayy ne zaman yakaladın zumrayı? ben bekliyorum dun girmediZümra Lal a bayildim benim karsi tarafin tum korkularini tum sureco dokmus.Zumra genel olarak kimlere cikti yanliz zaman vermiyor.3 vade demis gecmis .Sizlere bildimi ?
bana temmuz da baktirmistim zümra ya 1 senedir olan biri için bu erkek olmayacak kızmayın bana siz kafanizdan atacaksınız ben başka biri görüyorum eylül gibi dedi inanmadım o zaman ben ihtimal vermedim 2 ayda nasıl atarım kafamdan diye bilmiyorum bana mı denk geldi bildi dediği gibi oldu durumum o yüzden biliyor birşeyler hisleri var diye düşünüyorumHala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimi
Kizlar nakta artk tellwede bakmiyo sadece instagramda mi bakiyo ?
Zümra Lal a bayildim benim karsi tarafin tum korkularini tum sureco dokmus.Zumra genel olarak kimlere cikti yanliz zaman vermiyor.3 vade demis gecmis .Sizlere bildimi ?
Ben eski sevgilim icin sormadim farkli bir durum ,yeni kisi var dedi ama sen istemeyeceksin dedi bana .Ama olaylara verdigi vade 3 vade 3 hafta mi 3 aymi orasi net degil.Hala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimi
Hadi bakalim.bana temmuz da baktirmistim zümra ya 1 senedir olan biri için bu erkek olmayacak kızmayın bana siz kafanizdan atacaksınız ben başka biri görüyorum eylül gibi dedi inanmadım o zaman ben ihtimal vermedim 2 ayda nasıl atarım kafamdan diye bilmiyorum bana mı denk geldi bildi dediği gibi oldu durumum o yüzden biliyor birşeyler hisleri var diye düşünüyorum
Hala girmedi online olsa baktirsak. Ulasabilen var mi?Hadi bakalim.
İyi diyen de var.serkan tek i forumda çok yazdılar kötü diye keşke geçmiş sayfalardan bir taratsaydın özellikle onun için çok uyarı olduğunu hatırlıyorum eski zamanlarda
doğru söylüyorsun duymak istediklerimizi ve sorudan yola çıkarak anlatıyor sevgili kelebek canEvet o masal anlatiyor nasil o kadar puanlık ediyor bu adam anliyamiyorum
Hala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimi[/QUOT
K Kelebek7734449 bana dedi geri dönecek sonra geri gidecek ne geldi ne gitti. Bencil dedi. Bana kızma benim de kız kardeşlerim var dedi.Hala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimi
Yani Zumra da Masalcı çıktı senin baktıgın başka falcı varmı ama sahtekar olmayan. Zumra sana vade verdimiK Kelebek7734449 bana dedi geri dönecek sonra geri gidecek ne geldi ne gitti. Bencil dedi. Bana kızma benim de kız kardeşlerim var dedi.
Sahtekar??? Zumra??? Falı çıkmadı desen anlarım da sahtekar dıyebılmen ıcın sana baskasıyla aynı falı vs. gondermesı gerekmez mı?.... Daha bugun burada yesılcıngenenın bana baktıgı 1 falda "dan dan olumsuz" dedı dıye falında nerede falso bulsam dıye dusundugum 1 konuynun aslında AYNEN oyle oldugunu gordugum ıcın OZUR DILEDIM....Yıne bıle Cıngeneye sahtekar demedım dıyemem de burada ona fal baktıranlar bılırkı enerjı uymaz cıkmaz ama asla SAHTEKAR dıyemeyecegınız ısımlerden bırıdır Cıngene,NAKTA,CHITRA....Zumra ne yapmış sahtekar olmak ıcın hakıkaten merak ettım yoksa kantarın topuzu mu kacmıs....Yani Zumra da Masalcı çıktı senin baktıgın başka falcı varmı ama sahtekar olmayan. Zumra sana vade verdimi
kesinlikle sahtekar kelimesini haketmiyor. benim gorusum.Yani Zumra da Masalcı çıktı senin baktıgın başka falcı varmı ama sahtekar olmayan. Zumra sana vade verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?