Binnaz Abla

Online falda bana bilenler oluyor ama begenilenlere atiyorum genelde olmuor o yuzden kendi icimden gecene atmaya calisiyorum. Ares Levi'yi merak ediyorum simdi, guzel denmis. Sen onu denemis miydin?
yok denemedim yorumları okudum biliyor demiş herkes baktirirsan yorumunu yaz bana ona göre denerim bende

Zümra Lal a bayildim benim karsi tarafin tum korkularini tum sureco dokmus.Zumra genel olarak kimlere cikti yanliz zaman vermiyor.3 vade demis gecmis .Sizlere bildimi ?

Zümra Lal a bayildim benim karsi tarafin tum korkularini tum sureco dokmus.Zumra genel olarak kimlere cikti yanliz zaman vermiyor.3 vade demis gecmis .Sizlere bildimi ?
ayy ne zaman yakaladın zumrayı? ben bekliyorum dun girmedi

Yeşilçingene konusu açılmışken, aylar önce ya bu topikte ya da tellwe topiğinde en son baktıgı tarot falını begenmedıgımı yazms,yerden yere vurmustum.....

Yıne de adı geçmeye baslayınca bırkaç ay sonra baska bır hesabımdan kahve falı gönderdm,aynı soruyla.Bu kez mevcut durumu olumlu görmüştü AMA FALIN SONUNDA sordugum kısıyle barısma olduktan sonra 1 kadın nedenıyle sıkıntı yasanacagını ve surecın bozulacagını söylemişın ismindeki harfleri-tipini bile tarif etmiş, Ama o kadar kibar ve yumusak bır dıl kullanmıskı ben anlamamısım. Bu falı çıktı bana Çingenenin, sadece verdiği tarih çok tutmamış.....

Olay yasandıktan sonra Çingenın falını yenıden okudum VE O AN SOYLEDIGI SEYIN yasandıgını ama ben FALI okurken çok anlamadıgımı FARK ettm. Tekrar fal gönderıp durumu anlattgmda Çingene bana;"aslında sen o ılk falı gonderdgınde de bu konu hakkında suphelerın vardı ve ben de o yuzden soyledım" dedı....

Bu kez donup 7-8 ay once Çingene'yi yerden yere vurdugumbaska hesabımdan gönderdıgım tarot falına baktım..... Onda da verdıgı vade tutmamıs..... Orada "bu adamla yenıden beraber olursan senı maddı-manevı zarara ugratır,mahkeme kartı var lafı yuzunden KI BU KESINKES OLMAYACAK 1 sey oldugu ıcın elıme kesın bır koz geçti ya adamın hayatında olan 1 kadından bahsetmişti ve orada da "mali anlamda bu kadından faydalanıyor" dedıgınde HAH, dedım bana 2. falsonu da verdın demekkı senın bu fal hıkaye ve Çingeneyı burada eleştırdım......

Iste o fala yenıden bakınca aslında bana o falda verdıgı kadın tarıfı ıle (isim,tıp vs) diğer çıkan falımda verdıgı tarıf bırebır AYNIYMIS.....Ilk falda olamaz dedıgm seyler yuzunden bu dedıklerını de yalan saymıstım, hata etmısım. Sımdı 1 kez daha dusunuyorum da Çingenenın "mali anlamda bu kadından faydalanıyor" lafını.....parasını yıyıyor dıye anlamak benım salaklığımmış.....Bu kadın....adamın bankacısı olabilir....borsacısı olabılır.....ki bılıyorum ıkısı de kadın.....Mali anlamda bır bag deyınce ben ne anlamısım..... O yuzden Cıngene'ye kocaman bır ozru borç bılırım.

Aynı durumu Parlakzel ıle de yasamıstm,farklı bır konu hakkında..2. falında soyledıgı 1 seyı o an anlamadım ve ınat ettm yok oyle 1 sey dıye....Cok sonra dank ettı haklı oldugu. O yuzden bazen falcılara "olmadı-etmedı" derken....kendı adıma soyleyeyım hata da edilebiliyormus.....Sezarın hakkı da Sezara şimdi.

Hala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimi
bana temmuz da baktirmistim zümra ya 1 senedir olan biri için bu erkek olmayacak kızmayın bana siz kafanizdan atacaksınız ben başka biri görüyorum eylül gibi dedi inanmadım o zaman ben ihtimal vermedim 2 ayda nasıl atarım kafamdan diye bilmiyorum bana mı denk geldi bildi dediği gibi oldu durumum o yüzden biliyor birşeyler hisleri var diye düşünüyorum

zümra dan bir defa yorum aldım çok detayşı bir fal değildi fakat az çok tutan durumlar oldu diyebilirim.. ama tekrar denk gelirsem yorumunu alabilirim..

Hala hala neden herkese 2 veya 3 vade diyor ya. Peki sana yeni kisi gelicek dedimi ve senin eskin bencil biri dedimi
Ben eski sevgilim icin sormadim farkli bir durum ,yeni kisi var dedi ama sen istemeyeceksin dedi bana .Ama olaylara verdigi vade 3 vade 3 hafta mi 3 aymi orasi net degil.

Hadi bakalim.

serkan tek i forumda çok yazdılar kötü diye keşke geçmiş sayfalardan bir taratsaydın özellikle onun için çok uyarı olduğunu hatırlıyorum eski zamanlarda
İyi diyen de var.
Evet o masal anlatiyor nasil o kadar puanlık ediyor bu adam anliyamiyorum
doğru söylüyorsun duymak istediklerimizi ve sorudan yola çıkarak anlatıyor sevgili kelebek can

Yani Zumra da Masalcı çıktı senin baktıgın başka falcı varmı ama sahtekar olmayan. Zumra sana vade verdimi
Sahtekar??? Zumra??? Falı çıkmadı desen anlarım da sahtekar dıyebılmen ıcın sana baskasıyla aynı falı vs. gondermesı gerekmez mı?.... Daha bugun burada yesılcıngenenın bana baktıgı 1 falda "dan dan olumsuz" dedı dıye falında nerede falso bulsam dıye dusundugum 1 konuynun aslında AYNEN oyle oldugunu gordugum ıcın OZUR DILEDIM....Yıne bıle Cıngeneye sahtekar demedım dıyemem de burada ona fal baktıranlar bılırkı enerjı uymaz cıkmaz ama asla SAHTEKAR dıyemeyecegınız ısımlerden bırıdır Cıngene,NAKTA,CHITRA....Zumra ne yapmış sahtekar olmak ıcın hakıkaten merak ettım yoksa kantarın topuzu mu kacmıs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…