Masalcı diye baska falcidan bahsetti galiba ya Serkan tek ya da Engin Gumus icin dedi. Zumra degil. Zumra sahtekar falan degil tabi ki karakter olarak sevdigim yorumclardan, tam tersi yardim etmeye calisir ozenir fal yorumuna.Yani Zumra da Masalcı çıktı senin baktıgın başka falcı varmı ama sahtekar olmayan. Zumra sana vade verdimi
Ajhhhh o serkan tek yillar once atiyirdum ben ona 2016 da 7 fal attim hepsi pembe tablo.Beyefendi sizi seviyor siz bekleyin ,bekle seviyor adam evlendi cocugu bile olacak neredeyse.Masalcı diye baska falcidan bahsetti galiba ya Serkan tek ya da Engin Gumus icin dedi. Zumra degil. Zumra sahtekar falan degil tabi ki karakter olarak sevdigim yorumclardan, tam tersi yardim etmeye calisir ozenir fal yorumuna.
Bu baktirdigim kisi farkli biriydi o zaman evlenince cok hayal kirikligina ugradi.Ajhhhh o serkan tek yillar once atiyirdum ben ona 2016 da 7 fal attim hepsi pembe tablo.Beyefendi sizi seviyor siz bekleyin ,bekle seviyor adam evlendi cocugu bile olacak neredeyse.
Sendeki bilinç altı değil aşure kazanı Cherry:)Valla panpalar alakasiz olacak ama dun gece ruyamda ilk askimi gordumNe alaka simdi dedim, neden bu adam bilincaltimdn cikti simdi?
Sendeki bilinç altı değil aşure kazanı Cherry:)
Kaç defa etrafımdakılere senin hani bir ara burada konuşulan "tuzlu bırseyler yıyıp akabınde uyudugunda ruyanda kımı görürsen evleneceğin o olur" konusu açılmıştı da sen "evde kimse de yok,ya tansıyonum yukselırse" dedıgın halde rüyanda Müslüm Gürses'i gördüğünü söylemiştin...İşte bunu kime anlatsam gülmekten yerlere yattılar.
Bır de geçen yiğenimle ilgili bir sıkıntı yüzünden kk'daki psikoloj, baslıgına bakarken bır uye yenı evlı oldugunu,kocasını fln görmek istemedgını,boguldugunu,psıkolojık sorunları oldugunu yazmıs....Baktım bızım Cherry hemen yorumu yapıstırmıs sene 2006 mı ne yanlıs hatırlamıyorsam eskıydı o yazın onu net hatırlıyorum: "Allah'ım ne manyaklar koca buluyor,bız hala eevde kaldık" dıye....Kahkahayı patlattım, dedim yapmış yapacagını yıne:)
Aynennn. Bende ilk askimi gordum ruyamda!! Bende anlamadimValla panpalar alakasiz olacak ama dun gece ruyamda ilk askimi gordumNe alaka simdi dedim, neden bu adam bilincaltimdn cikti simdi?
Zümra duygu durumunda iyi anlık benim kanaatim. Gelecekle alakalı tutmadı yani vade gerçekleşmedi ama geçmiş ve şimdi konusunda iyi. Bu arada erkek arkadaşıma da bencil dengesiz ve taktikçi sıfatlarını kullanmış. Çoğunu denedim ama kimsenin birşey bildiği yok belki de olumsuzdur. Burdan duyup fal attıklarım oldu ama kimin falı derseniz aklıma gelen yok duygu durumu dışında. Kemal devrim Ecem yeşil çingene .... Zaten sorudan yürüyorlar. İki falcı önceki falı okuyup nerede kalmıştık önce bir özet geçiyim yada döndü mü gibi sorular sorup fal yorumladı ki her ikisi de 150 liralık. Ben artık yenilere atarım atsam atsam. Günlük kredi toplayıp. Bu alışkanlık biter umarım zamanla. Beklediğim iki astrolojik destekli yorum var Venüs retrolu. Pek umudum da kalmadı açıkcası. Bizden bir sıla Ahmet kural çıkmıyor - imrendim. Vade tutarsa haberdar ederim.Yani Zumra da Masalcı çıktı senin baktıgın başka falcı varmı ama sahtekar olmayan. Zumra sana vade verdimi
Ah Raprap:) geçen yıldan beri bana adam için bunları söyleyenleri sayayım:MedyumÇetin ilk falıydı katina baktırmıstm, aynen bana buna benzer şeyler söylemiş,adamın hayatndakı dıger kadını da bılmıs..........dıbıne dek olumsuzdu...... o fala 5 verdım haklıydı ama kendımce yıne onu haksız çıkarmaya çalıstım, yok katına öyle mi bakılırmış, yok baykuş kartının anlemı haber değilmiş vs. dıye. Özelden bunu konustgm 1-2 kısı var gecmıste,özel mesajlarında hala vardır yazdıklarım...Aslında bilinçaltım "evet bu falcı haklı ve helal olsun olumsuzu cekınmeden soyluyor" dıyor,dıger salak yanım ise yanılsın istediği için nerede hata bulsam diye çırpınıyordu.... Medyum Çetın nasıldır dıye soranlara "aman gec" deyıp bu dedıkleırmı saydım....Ha sonradan baska hesaptan attgm kahve falı cıkmadı onu da ekleyeyımZümra duygu durumunda iyi anlık benim kanaatim. Gelecekle alakalı tutmadı yani vade gerçekleşmedi ama geçmiş ve şimdi konusunda iyi. Bu arada erkek arkadaşıma da bencil dengesiz ve taktikçi sıfatlarını kullanmış.
Ah Raprap:) geçen yıldan beri bana adam için bunları söyleyenleri sayayım:MedyumÇetin ilk falıydı katina baktırmıstm, aynen bana buna benzer şeyler söylemiş,adamın hayatndakı dıger kadını da bılmıs..........dıbıne dek olumsuzdu...... o fala 5 verdım haklıydı ama kendımce yıne onu haksız çıkarmaya çalıstım, yok katına öyle mi bakılırmış, yok baykuş kartının anlemı haber değilmiş vs. dıye. Özelden bunu konustgm 1-2 kısı var gecmıste,özel mesajlarında hala vardır yazdıklarım...Aslında bilinçaltım "evet bu falcı haklı ve helal olsun olumsuzu cekınmeden soyluyor" dıyor,dıger salak yanım ise yanılsın istediği için nerede hata bulsam diye çırpınıyordu.... Medyum Çetın nasıldır dıye soranlara "aman gec" deyıp bu dedıkleırmı saydım....Ha sonradan baska hesaptan attgm kahve falı cıkmadı onu da ekleyeyım
Yeşilçingene...tarot göndermişim.O tellweye ilk geldiğinde de ona fal göndermiştim....O ilk falında "hersey güzel olacak" dedi ve çıkmadı dıye bır daha fal atmamıstm.....Pembeci dedim.......Bu tarot falında da olumsuzu "dan dan" dedi diye ve "uymayan 1 şey buldum ya" hah onunda gazıyla söylendim durdum....
Ecem...belki 3 yıl önce baktırdıgım falında demişti ama bunu.....Yukarıda saydıgım falcılar kadar ayrıntılı degıldı ama olumsuzdu....Ne yaptım....Fal gondermeye devam ettım.....Başka falcılara ama......
Tellwe Nurgamze'yi eklemem lazım bu listeye ama ona kızamadım,çünkü çok dostça yaklaştıgını çok iyi hissetmiştim....Ha onu dinlemedim....Sonuç...:)
Bazen de falcılara pembeci diye kızmamamk mı lazım ne? Sanırım bizim yüzümüzden mecbur kalıyorlar sanki böyle olmaya.....Gerçi bu da çözüm olmuyor bu kez çıkmayınca da pembeci diye kızıyoruz olara, dogruyu deseler 9 köyden kovuyoruz.....
Hayallerimiz,arzularımızla gerçekler uymayınca falcılarda umut arıyoruz parası ile.....İçten içe olumlu dediklerinde kader değişsin istiyoruz da.... Ah biz adam olmayız.....böyle falcı falcı gezer dururz işte....
Ha bu yazdıklarım aslında kendime öz eleştiri.....Dünkü yazdıgım salaklıgımdan beri hala kendime çok kızgınım.....Olumlu dese de falcıya kızmışım olumsuz dese de....resmen zamanımı ve paramı saçıp savurmak istemişim....Yanıma kar kalan ise sadece burası sayesinde edindiğim güzel dostlar....O kadar....
Ayisigim'a ben de cok umutlanarak atmistim ama anda dahi hic tutturamadi bana, begenen cok olmus sanirim uyusmadi benimle enerjisi.Kızlar falsepetinde Ayışığı na hiç baktirmamanizi öneririm bazı olumlu mesajlar görerek baktirdim ama çok sert bir dili var resmen kavga eder gibi yazmış benim param boşa gitti sizin gitmesin. Bu arada yesilcingene gerçekten özenli bakıyor tavsiye ederim
Bende diyorum o 30 kişi kim çok uzun valla ben dayanamaz başkasına atardım, 2-3 günde bakıyordu ama site yönetimi ne diyor bakmaması içinkizlarrr 1 aydab coktur ilkayi bekliyorum hala bakmadi yaa oldu mu bukadar bekleyenn
Ilkay'a 30 kisi mi var sirada ve 1 ay mi bekletiyor? Ilkay neden bu kadar tutuluyor hic anlamadim oyle ahim sahim da degildir negatiflik abidesi bir kadin, bana baktigi fal da kariyerle alakali hic nokta atisli bir seyi yoktu zaten sadece tavsiyeler vermis.kizlarrr 1 aydab coktur ilkayi bekliyorum hala bakmadi yaa oldu mu bukadar bekleyenn
Canim ben ona bir katina bir de yildizname gondermistim ama yildizname cok detayli degildi gerek yok daha fazla vermeye. Yorumlayis tarzi detayli degil, tarzi biraz kisa ve devrik cumleler kuruyor ama soyledigi sekilde ilerledi hatta sordugum kisiyle gorustugum ve aramizda sorun olmayan bir donemde atmistim bir ara uzaklasacak ondan kaynakli olacak ama yapamayip kendi geri donecek demisti ayni dedigi surec yasandi, karsi tarafin gecmisle ilgili bir durumunu da bilmisti. Tek tek kart yorumlayan bir falci degil o yuzden katina veya tarot aynidir diye dusunuyorum hangisi en ucuz faliysa onu dene derim :)Lizyaa merhaba , uyumsuza fal göndersemmi diye düşünüyorum sen ne falı gönderdin kahvemi tarotmu katinamı daha sağlıklıdır? birde kaç saatte bakıyor?
Canim ben ona bir katina bir de yildizname gondermistim ama yildizname cok detayli degildi gerek yok daha fazla vermeye. Yorumlayis tarzi detayli degil, tarzi biraz kisa ve devrik cumleler kuruyor ama soyledigi sekilde ilerledi hatta sordugum kisiyle gorustugum ve aramizda sorun olmayan bir donemde atmistim bir ara uzaklasacak ondan kaynakli olacak ama yapamayip kendi geri donecek demisti ayni dedigi surec yasandi, karsi tarafin gecmisle ilgili bir durumunu da bilmisti. Tek tek kart yorumlayan bir falci degil o yuzden katina veya tarot aynidir diye dusunuyorum hangisi en ucuz faliysa onu dene derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?