Binnaz Abla

Canim sen Tellwe Ecem23'e hic baktirmis miydin?
Ecem'e 3 yıl evvel kahve yollamıştım.. Yerin 7 kat dibine soktu beni :)) sonra kendi imkanlarımla geri çıktım
Gününü gün etmiş, geçmiş gitmiş aklına bile gelmiyorsun dediği adamla 1,5 yıldır yeniden beraberiz...

ecemin iyileşme yok dediği adamla bizde barıştık çok olumsuzdu dedikleri olmadı 2. falında ama ilk falı çıkmıştı hakkını yemiyim

OO cok olumsuz bir yorum yapmis sana gercekten, bana olumluydu fali ilginc bir sekilde. Gerci sadece yakin gelecek dedigi sey oldu ve anlik durumlari bildi. Bana da Zumra aslinda oldukca olumsuz bir yorum yapti hatta en olumsuzu o diyebilirim kesinlikle bir son gormuyorum dedi, kesin bir dille :) Fal oldugunu bilsek de iste bu kesin konusmalar fallar insani ister istemez etkileyip uzuyor.

söyledikleriniz ne kadar doğru.Kim bilebilir ki yarını ama ben de kendi adıma konuşayım
Söylediklerinize canı gönülden katılıyorum.Hani bir şarkı sözü var.'Kim önceden yazmış yarını'diye.Çıkmaza girdiğimi düşündüğümde atmaya başladım ve binnaz abla kötü bir bağımlılık oldu.Mantığım bırak diyor inşallah iradem galip gelecek

yok denemedim yorumları okudum biliyor demiş herkes baktirirsan yorumunu yaz bana ona göre denerim bende
Ben cok baktirdim 5 veya 6 defa acikcasi ares zumra ve dogadan bana cok benzer seyler soylediler ama daha oncede dedigim gibi zamani guzel kullaniyor zaman kasim sonu en son zumra en gec aralik dedi

Binnaz abla aynen bende de cok bagimlilik yapti bana butum yorumcular ayni yorumu yapiyor ve sanirim bende olumsuz duymak istiyorum baktiriyorumda baktiriyorun

O benim kahve falını iade etti enerjim tutmadi diye siz ne yollamistiniz
ben en son tarot gonderim kendi bana sana katına açtım bakıyorum daha uygun durumuna dedi katina bakti. sonrası soru sordum cevap kisminda su ya bakicam sana soruna net cevap alman için dedi o şekilde bakim yaptı. gerçi ben iki senedir baktiriyorum yeşilcingeneye o yüzden sanırım kendi insiyatifini kullanıyor

Zumra olumsuzuda soyluyor mu?Sana ciktimi daha once baktigi fal ?

Kızlar merhaba
Şevdar'a baktırdığım falı bugun tekrar dinledim ve dediği zaman aralığında süreç aynı şekilde gelişmiş. O köprünün üstünden çok sular aktı iyi ki olmamış diyorum gerçi şimdi de çok övülmüş zümra nasıl? İkisi arasında kaldım ya

bana binnaz da bir sene içinde çok kişiye fal baktirdim baktirdigim kişi için olmayacağını bir pelin bilge bir de zümra söyledi geri kalan elfin doğa dan, asenat ve bir çoğu bilemedi olacak dedi hepsi

Ben butun fallarim patladi diyebilirim ama net olarak kasim sonunda tekrar yazarim baktirdigim kadinla tekrar barismis tekrar birsey olmiycak sana gelecek demisti herkes

Ben butun fallarim patladi diyebilirim ama net olarak kasim sonunda tekrar yazarim baktirdigim kadinla tekrar barismis tekrar birsey olmiycak sana gelecek demisti herkes
Barıştıkları kesin mi?? Herkes donecek demişti sana gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…