Ecem'e 3 yıl evvel kahve yollamıştım.. Yerin 7 kat dibine soktu beni :)) sonra kendi imkanlarımla geri çıktımCanim sen Tellwe Ecem23'e hic baktirmis miydin?
ecemin iyileşme yok dediği adamla bizde barıştık çok olumsuzdu dedikleri olmadı 2. falında ama ilk falı çıkmıştı hakkını yemiyimEcem'e 3 yıl evvel kahve yollamıştım.. Yerin 7 kat dibine soktu beni :)) sonra kendi imkanlarımla geri çıktım
Gününü gün etmiş, geçmiş gitmiş aklına bile gelmiyorsun dediği adamla 1,5 yıldır yeniden beraberiz...
OO cok olumsuz bir yorum yapmis sana gercekten, bana olumluydu fali ilginc bir sekilde. Gerci sadece yakin gelecek dedigi sey oldu ve anlik durumlari bildi. Bana da Zumra aslinda oldukca olumsuz bir yorum yapti hatta en olumsuzu o diyebilirim kesinlikle bir son gormuyorum dedi, kesin bir dille :) Fal oldugunu bilsek de iste bu kesin konusmalar fallar insani ister istemez etkileyip uzuyor.Ecem'e 3 yıl evvel kahve yollamıştım.. Yerin 7 kat dibine soktu beni :)) sonra kendi imkanlarımla geri çıktım
Gününü gün etmiş, geçmiş gitmiş aklına bile gelmiyorsun dediği adamla 1,5 yıldır yeniden beraberiz...
Söylediklerinize canı gönülden katılıyorum.Hani bir şarkı sözü var.'Kim önceden yazmış yarını'diye.Çıkmaza girdiğimi düşündüğümde atmaya başladım ve binnaz abla kötü bir bağımlılık oldu.Mantığım bırak diyor inşallah iradem galip gelecekAh Raprap:) geçen yıldan beri bana adam için bunları söyleyenleri sayayım:MedyumÇetin ilk falıydı katina baktırmıstm, aynen bana buna benzer şeyler söylemiş,adamın hayatndakı dıger kadını da bılmıs..........dıbıne dek olumsuzdu...... o fala 5 verdım haklıydı ama kendımce yıne onu haksız çıkarmaya çalıstım, yok katına öyle mi bakılırmış, yok baykuş kartının anlemı haber değilmiş vs. dıye. Özelden bunu konustgm 1-2 kısı var gecmıste,özel mesajlarında hala vardır yazdıklarım...Aslında bilinçaltım "evet bu falcı haklı ve helal olsun olumsuzu cekınmeden soyluyor" dıyor,dıger salak yanım ise yanılsın istediği için nerede hata bulsam diye çırpınıyordu.... Medyum Çetın nasıldır dıye soranlara "aman gec" deyıp bu dedıkleırmı saydım....Ha sonradan baska hesaptan attgm kahve falı cıkmadı onu da ekleyeyım
Yeşilçingene...tarot göndermişim.O tellweye ilk geldiğinde de ona fal göndermiştim....O ilk falında "hersey güzel olacak" dedi ve çıkmadı dıye bır daha fal atmamıstm.....Pembeci dedim.......Bu tarot falında da olumsuzu "dan dan" dedi diye ve "uymayan 1 şey buldum ya" hah onunda gazıyla söylendim durdum....
Ecem...belki 3 yıl önce baktırdıgım falında demişti ama bunu.....Yukarıda saydıgım falcılar kadar ayrıntılı degıldı ama olumsuzdu....Ne yaptım....Fal gondermeye devam ettım.....Başka falcılara ama......
Tellwe Nurgamze'yi eklemem lazım bu listeye ama ona kızamadım,çünkü çok dostça yaklaştıgını çok iyi hissetmiştim....Ha onu dinlemedim....Sonuç...:)
Bazen de falcılara pembeci diye kızmamamk mı lazım ne? Sanırım bizim yüzümüzden mecbur kalıyorlar sanki böyle olmaya.....Gerçi bu da çözüm olmuyor bu kez çıkmayınca da pembeci diye kızıyoruz olara, dogruyu deseler 9 köyden kovuyoruz.....
Hayallerimiz,arzularımızla gerçekler uymayınca falcılarda umut arıyoruz parası ile.....İçten içe olumlu dediklerinde kader değişsin istiyoruz da.... Ah biz adam olmayız.....böyle falcı falcı gezer dururz işte....
Ha bu yazdıklarım aslında kendime öz eleştiri.....Dünkü yazdıgım salaklıgımdan beri hala kendime çok kızgınım.....Olumlu dese de falcıya kızmışım olumsuz dese de....resmen zamanımı ve paramı saçıp savurmak istemişim....Yanıma kar kalan ise sadece burası sayesinde edindiğim güzel dostlar....O kadar....
Ben cok baktirdim 5 veya 6 defa acikcasi ares zumra ve dogadan bana cok benzer seyler soylediler ama daha oncede dedigim gibi zamani guzel kullaniyor zaman kasim sonu en son zumra en gec aralik dediyok denemedim yorumları okudum biliyor demiş herkes baktirirsan yorumunu yaz bana ona göre denerim bende
O benim kahve falını iade etti enerjim tutmadi diye siz ne yollamistiniziki senedir tek ona baktiriyorum tellwe de üç dört ayda bana biliyor beğeniyorum ben
Binnaz abla aynen bende de cok bagimlilik yapti bana butum yorumcular ayni yorumu yapiyor ve sanirim bende olumsuz duymak istiyorum baktiriyorumda baktiriyorunsöyledikleriniz ne kadar doğru.Kim bilebilir ki yarını ama ben de kendi adıma konuşayım
Söylediklerinize canı gönülden katılıyorum.Hani bir şarkı sözü var.'Kim önceden yazmış yarını'diye.Çıkmaza girdiğimi düşündüğümde atmaya başladım ve binnaz abla kötü bir bağımlılık oldu.Mantığım bırak diyor inşallah iradem galip gelecek
ben en son tarot gonderim kendi bana sana katına açtım bakıyorum daha uygun durumuna dedi katina bakti. sonrası soru sordum cevap kisminda su ya bakicam sana soruna net cevap alman için dedi o şekilde bakim yaptı. gerçi ben iki senedir baktiriyorum yeşilcingeneye o yüzden sanırım kendi insiyatifini kullanıyorO benim kahve falını iade etti enerjim tutmadi diye siz ne yollamistiniz
Zumra olumsuzuda soyluyor mu?Sana ciktimi daha once baktigi fal ?OO cok olumsuz bir yorum yapmis sana gercekten, bana olumluydu fali ilginc bir sekilde. Gerci sadece yakin gelecek dedigi sey oldu ve anlik durumlari bildi. Bana da Zumra aslinda oldukca olumsuz bir yorum yapti hatta en olumsuzu o diyebilirim kesinlikle bir son gormuyorum dedi, kesin bir dille :) Fal oldugunu bilsek de iste bu kesin konusmalar fallar insani ister istemez etkileyip uzuyor.
Soyluyor bana soyledi :) 5-6 ay once baktıgı fal çıktı, aynı onun dedigi sekilde ilerledi durumlar.Zumra olumsuzuda soyluyor mu?Sana ciktimi daha once baktigi fal ?
Ben de 3 sene önce atmistim canli falda hic olmadi hic bisey tutmadi ne an ne gecmis ne gelecekAyisigim'a ben de cok umutlanarak atmistim ama anda dahi hic tutturamadi bana, begenen cok olmus sanirim uyusmadi benimle enerjisi.
evet bana da soyledi. gerci falı yenı baktırdım amaSoyluyor bana soyledi :) 5-6 ay once baktıgı fal çıktı, aynı onun dedigi sekilde ilerledi durumlar.
bana binnaz da bir sene içinde çok kişiye fal baktirdim baktirdigim kişi için olmayacağını bir pelin bilge bir de zümra söyledi geri kalan elfin doğa dan, asenat ve bir çoğu bilemedi olacak dedi hepsiKızlar merhaba
Şevdar'a baktırdığım falı bugun tekrar dinledim ve dediği zaman aralığında süreç aynı şekilde gelişmiş. O köprünün üstünden çok sular aktı iyi ki olmamış diyorum gerçi şimdi de çok övülmüş zümra nasıl? İkisi arasında kaldım ya
Barıştıkları kesin mi?? Herkes donecek demişti sana gerçekten.Ben butun fallarim patladi diyebilirim ama net olarak kasim sonunda tekrar yazarim baktirdigim kadinla tekrar barismis tekrar birsey olmiycak sana gelecek demisti herkes
%100 eminim hatta iki kisinin sasilacak derece ayni soyledigini söylemistimBarıştıkları kesin mi?? Herkes donecek demişti sana gerçekten.
Elfin’e baktırmış mıydın peki? En son o kalmıştı.%100 eminim hatta iki kisinin sasilacak derece ayni soyledigini söylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?