- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Yok denk gelemedim hic cok erken aktif oluyor oElfin’e baktırmış mıydın peki? En son o kalmıştı.
Kasım sonu için kimin falını bekliyorsunuz ? Birde kimler kısmen patladı diyebilirsinizBen butun fallarim patladi diyebilirim ama net olarak kasim sonunda tekrar yazarim baktirdigim kadinla tekrar barismis tekrar birsey olmiycak sana gelecek demisti herkes
Simdi isim vermiyeyim ama her baktirdigim kasim sonuna kadar demisti ben suan patladi diyorum ama hani sure dolsun zaten isimleri yazacagimKasım sonu için kimin falını bekliyorsunuz ? Birde kimler kısmen patladı diyebilirsiniz
Asla olmaz siziin yollarınız birleşmez konuşma dahi geçmez dediği kişiyle barışan var. Bkz. benYeşilçingene'nin şu aylar riskli dediği kişilerden ayrılanlar var mı?
Peki baktığı falda çıkan bir kaç kısım oldu mu? Hiçbir şey mi bilemedi ?Asla olmaz siziin yollarınız birleşmez konuşma dahi geçmez dediği kişiyle barışan var. Bkz. ben
Şöyle anlatayım, ben 1.5 yıl boyunca ayrı kaldım (fal baktırdığım sürede bununla aynı) ama karşı tarafın hayatını genelde biliyordum. (ortak arkadaş, stalk falan) Görüştüğü kızların harfi yaşan şekli ruh hali her şey anlık süper biliyordu. Benim genel yaşamımda biliyordu hatta bazı şeyler için olumsuz konuşmuştu doğruydu ama ilşkinin seyri için aranızda konuşma dahi geçmez demişti hepPeki baktığı falda çıkan bir kaç kısım oldu mu? Hiçbir şey mi bilemedi ?
Anladım. Geleceği tahmin edemiyor o zaman. Bende de çok karışık. Adam iyi mi kötü bilmiyorum, anlayamıyorum. Muhakkak sana yazacak dediği adam yazdı ama harf verip şöyle biriyle tanışacaksın dediği hiç tutmadı.Şöyle anlatayım, ben 1.5 yıl boyunca ayrı kaldım (fal baktırdığım sürede bununla aynı) ama karşı tarafın hayatını genelde biliyordum. (ortak arkadaş, stalk falan) Görüştüğü kızların harfi yaşan şekli ruh hali her şey anlık süper biliyordu. Benim genel yaşamımda biliyordu hatta bazı şeyler için olumsuz konuşmuştu doğruydu ama ilşkinin seyri için aranızda konuşma dahi geçmez demişti hep
Enerji olayı işte, bende de anlık çok çok iyiydi çingene. Hem umudu kesme belki çıkar öyle biriAnladım. Geleceği tahmin edemiyor o zaman. Bende de çok karışık. Adam iyi mi kötü bilmiyorum, anlayamıyorum. Muhakkak sana yazacak dediği adam yazdı ama harf verip şöyle biriyle tanışacaksın dediği hiç tutmadı.
Fallara mi hiccc inancim kalmadi o kadar cok baktitdim ki herkes her sitede baktirdigim istisnasiz herkesin soylediginin tersi olduEnerji olayı işte, bende de anlık çok çok iyiydi çingene. Hem umudu kesme belki çıkar öyle biri
Kime baktırdınız instagramda?Binnaz telwe falsepeti en iyi bilinen nesibe de dahil olmak uzere hepsinin fali patladi bendebosuna para vermisim hele binnazdaki fal ucretlerini gorunce yuh dedim artik.oyle dolasirken instagram uzerinden birisiyle tanistim sayfasinda birsuru yorum vardi hadi deneyim dedim 2 ay once falan uygun da bakiyo oylesine baktirmistim onun fali cikti cok enteresan nokta atislari yapti online sitelere hic bulasmam artik para tuzagi
Buraya yazmam sikinti olur diye soylemedim denemek isterseniz ozeldeen yazayim bi bakarsiniz sayfasinaKime baktırdınız instagramda?
Banada yazarmisiniz sanirim.ben akillanmiycağımBuraya yazmam sikinti olur diye soylemedim denemek isterseniz ozeldeen yazayim bi bakarsiniz sayfasina
Günaydın benimle de paylaşabilir misinizBinnaz telwe falsepeti en iyi bilinen nesibe de dahil olmak uzere hepsinin fali patladi bendebosuna para vermisim hele binnazdaki fal ucretlerini gorunce yuh dedim artik.oyle dolasirken instagram uzerinden birisiyle tanistim sayfasinda birsuru yorum vardi hadi deneyim dedim 2 ay once falan uygun da bakiyo oylesine baktirmistim onun fali cikti cok enteresan nokta atislari yapti online sitelere hic bulasmam artik para tuzagi
Merhaba, dikkatimi çektiği için yazmadan edemedim..Daha önce muhabbeti geçti mi dikkatimden kaçmış olabilir; fakat ben Merve Katre, Evremdamla olabilir mi diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Evremdamla'ya ait instagram hesabı Merve adıyla paylaşılmıştı. Katre de damla demek. Evrem de Merve'nin değiştirilerek yazılmış şekli. Her iki hesaba da baktıran arkadaşlar ayırt edebilir aslında. Eğer aynı hesapsa yeni yollayacak arkadaşlar da boşuna para harcamamış olur açığa çıkarsa..
Haberdarım o olaylardan..Merve Katre adı merak edilip dillendirilince yeni birinin uyandırdığı merakı uyandırmasın diye dikkatimi çeken şeyi yazmak istedim. Aynı kişiyse en azından diğer tarafta daha düşük ücretli..İki hesaptan birine yollayan varsa diğerine yollamaktan vazgeçip boşuna aynı kişiye para harcamamış olur..
Bu üyenin dedikleri bana bayagı mantıklı gelmişti.Kızlar Binnaz’da Merve Katre için tellwe’deki Evremdamla denmişti, bu iki isim aynı mı, baktıran var mı Merve Katre’ye? 100 puan da merak ettim, evremdamla ise gerek yok bana gelecek hakında dedikleri pek çıkmamıştı anlık durumda fena degildi ama 150 tl değecek bir falcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?