Binnaz Abla

Doğa dan a baktırdım.Bilmiyorum süreç nasıl ilerler
Doğa dan hakkında yorumu olanlar yazabilir mi?

Bendeki binnaz bağımlılığı yine yükselişe geçti.Oluruna bıraktım artık

Ben butun fallarim patladi diyebilirim ama net olarak kasim sonunda tekrar yazarim baktirdigim kadinla tekrar barismis tekrar birsey olmiycak sana gelecek demisti herkes
Kasım sonu için kimin falını bekliyorsunuz ? Birde kimler kısmen patladı diyebilirsiniz

Zümra online yakalasaydım deneyecektim kısmet değilmiş iki yorum aldım bu ay yeter girdi baya. Doğa ile şevdara baktırdım bakalım yine en doğrusunu Allah bilir. Doğanın dediği gibi kaderde olan kabulümdür. Haberdar ederim sizleri de. Ne zaman derseniz ki vazgeçtim işte o zaman gelecek beklediğiniz şey kaldı ki vazgeçilmez değil kimse bunu öğrendim şu fal sürecinden. Vicdanınız rahatsa hiçbir şey umurunuzda olmasın. Benden bu kadar kızlar. Hepinize sevgiler...

Peki baktığı falda çıkan bir kaç kısım oldu mu? Hiçbir şey mi bilemedi ?
Şöyle anlatayım, ben 1.5 yıl boyunca ayrı kaldım (fal baktırdığım sürede bununla aynı) ama karşı tarafın hayatını genelde biliyordum. (ortak arkadaş, stalk falan) Görüştüğü kızların harfi yaşan şekli ruh hali her şey anlık süper biliyordu. Benim genel yaşamımda biliyordu hatta bazı şeyler için olumsuz konuşmuştu doğruydu ama ilşkinin seyri için aranızda konuşma dahi geçmez demişti hep

Anladım. Geleceği tahmin edemiyor o zaman. Bende de çok karışık. Adam iyi mi kötü bilmiyorum, anlayamıyorum. Muhakkak sana yazacak dediği adam yazdı ama harf verip şöyle biriyle tanışacaksın dediği hiç tutmadı.

Enerji olayı işte, bende de anlık çok çok iyiydi çingene. Hem umudu kesme belki çıkar öyle biri

Binnaz telwe falsepeti en iyi bilinen nesibe de dahil olmak uzere hepsinin fali patladi bende bosuna para vermisim hele binnazdaki fal ucretlerini gorunce yuh dedim artik.oyle dolasirken instagram uzerinden birisiyle tanistim sayfasinda birsuru yorum vardi hadi deneyim dedim 2 ay once falan uygun da bakiyo oylesine baktirmistim onun fali cikti cok enteresan nokta atislari yapti online sitelere hic bulasmam artik para tuzagi

Kime baktırdınız instagramda?

Günaydın benimle de paylaşabilir misiniz

Kızlar Binnaz’da Merve Katre için tellwe’deki Evremdamla denmişti, bu iki isim aynı mı, baktıran var mı Merve Katre’ye? 100 puan da merak ettim, evremdamla ise gerek yok bana gelecek hakında dedikleri pek çıkmamıştı anlık durumda fena degildi ama 150 tl değecek bir falcı değil.

Bu üyenin dedikleri bana bayagı mantıklı gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…