Binnaz Abla

Fallara mi hiccc inancim kalmadi o kadar cok baktitdim ki herkes her sitede baktirdigim istisnasiz herkesin soylediginin tersi oldu
Bende geçen yıl çok baktırırdım ta ki bırakana kadar. 2017 ağustos eylül gibi bıraktım çok nadir bir iki kişiye danıştım. Ayda, iki ayda bir gibi. ekim kasım gibi gelişmeler yaşamaya başladım ocakta karşı tarafta net adım gelmişti. tabi ondan öncesinde kocaman beklentiyle geçen 1.5 yıl. Kısacası beklentiyi kesince oluyor.

kesinlikle beklemediğimiz herşey bize geliyor bende bu durumu yaşadım.. fal işi ara ara yorum almak mantıklı artık..

Ben yesilcingenenin tanışacaksın dediği kisiyle tanışmıştım. Tarif ettiği gibi biri harfler falan hepsi uyuyordu ilişkide oldu ama çok kısa sürmüştü .Bana sürekli biriyle tanışacaksın diyor senin kaderin dediği 2 senedir falan ayni kişiyi tarif ediyor bakalım bekliyorum :)

Peki size de ayrılmadan önce “şu aylara dikkat et,riskli” dediği oldu mu ?

yüzlerce fal baktıran birisi olarak dün itibarı ile ÇIKAN FALLARIM NAKTA nın söyledikleri tarih aksamış olsa da söylediği gibi oldu ayrıca NAKTA ve RAZİYE ŞİMŞEK bilmiş,REZZAN ABLA,BANU YILMAZ,FAMA,MARZUKA YAVUZ (en çok ona verdiğim paraya üzüldüm) BUNLARINDA FALLARI PATLADI her defasında artık Baktırmam diyorum ama en ufak sıkıntıda yine fal atıyorum SONUÇ ÇOĞU ZAMAN HÜSRAN VE BÜTÇEME ZARAR

HELE MARZUKA YAVUZ A VERDİĞİM 150 TL YE HALEN YANARIM NASIL BÖYLE BİR SAÇMALIK YAPTIM DİYE AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMIŞ DURMUŞ

raziye Şimşek hangi sitede

Chitranın bakıp da tutmayanlar yazabilir mi? Bana olumsuz görüyorum,kabul ediceksen bakıyim deyip şartlı fal seçeneği gönderdi,yorum puan iade yok diye. Çok merak ettim ve korktum. Tutmayanlar söyleyebilir mi bana?

Chitranın bakıp da tutmayanlar yazabilir mi? Bana olumsuz görüyorum,kabul ediceksen bakıyim deyip şartlı fal seçeneği gönderdi,yorum puan iade yok diye. Çok merak ettim ve korktum. Tutmayanlar söyleyebilir mi bana?

Aslında baya özenli bakıyor ama göremediği noktalar da oluyor yani ben birkaç kere baktirmistim dedikleri direk birebir çıktı diyemem ama analizi güzel

Anlık fena değildi ama gelecek için soyledikleri olmadı bana.

Bana olumlu bakmıştı olmadı ama.bence daha iyi birilerini bulmak lazım

Not şartlı fala açık yorum yapılamaz diyordu kızlar ama hiç yorum yapılanıyormuş,sorularımı soramadım yani,sinirlendim... neden böyle bir şey yaptı ki sırf olumsuz gördü diye...

bana yakın gelecek baktırıp fali çıkan binnaz da ares levi oldu geçen hafta baktirdim telefon da bakıyor ilk defa baktirdim çok hızlı seri bakti süreyi de güzel kullandı soru cevap gayet güzel cevapladı size de bilgi verim dedim bana pek çıkmaz çünkü baktirdiklarim

bende beğendim bir dediği konu verdiği vadeden sonra oldu esas konu vadesi var

Zumra lal da mı ?
Kelebek Zumra sana çok mu olumsuz konustu?...Her postunda bır Zumradır gıdıyorsun yahu....Bana da bayagı olumsuz konustu...Hani bıraz kekreyım, içimde bır umut son kez fal gönderdım ama...ı..ıh....Oturdu söyledıkleri içime.....İçimden bir ses "hiçte bile,bu kez bılemedın Zumra" diyip duruyor ama o içimdeki ses yaz başı da öyle demişti.....Adhemdevadan bu denlı emın degılken....Zumra bana demıstı...kale almamıstım....

Daha garıbı evdekı bır durumu bıldı Zumra,aileden bır erkek,sıkıntılı bır erkek dıye erkek kardesımın yedıgı haltları bıldı, Bızım gelının uzun zamandır bunu bılıp sakladıgını....Tabı o bu sekılde demedı, durumu da bız evce 1 hafta önce ögrenmıstık o nedenle onun sözlerınden ne demek ıstedıgını çok net anladım....Sonra ıcımdekı "bılemedı" dıyen sese bunu hatırlatıyorum...bunu nasıl bıldı dıye....Insallah bu kez bılememıssındır ama Zumra...Elımdekı sankı gul bahcesı de ben ona dıken dıyene kızıyorum.....Akıl işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…