Bende geçen yıl çok baktırırdım ta ki bırakana kadar. 2017 ağustos eylül gibi bıraktım çok nadir bir iki kişiye danıştım. Ayda, iki ayda bir gibi. ekim kasım gibi gelişmeler yaşamaya başladım ocakta karşı tarafta net adım gelmişti. tabi ondan öncesinde kocaman beklentiyle geçen 1.5 yıl. Kısacası beklentiyi kesince oluyor.Fallara mi hiccc inancim kalmadi o kadar cok baktitdim ki herkes her sitede baktirdigim istisnasiz herkesin soylediginin tersi oldu
Bende geçen yıl çok baktırırdım ta ki bırakana kadar. 2017 ağustos eylül gibi bıraktım çok nadir bir iki kişiye danıştım. Ayda, iki ayda bir gibi. ekim kasım gibi gelişmeler yaşamaya başladım ocakta karşı tarafta net adım gelmişti. tabi ondan öncesinde kocaman beklentiyle geçen 1.5 yıl. Kısacası beklentiyi kesince oluyor.
Ben yesilcingenenin tanışacaksın dediği kisiyle tanışmıştım. Tarif ettiği gibi biri harfler falan hepsi uyuyordu ilişkide oldu ama çok kısa sürmüştü .Bana sürekli biriyle tanışacaksın diyor senin kaderin dediği 2 senedir falan ayni kişiyi tarif ediyor bakalım bekliyorum :)Anladım. Geleceği tahmin edemiyor o zaman. Bende de çok karışık. Adam iyi mi kötü bilmiyorum, anlayamıyorum. Muhakkak sana yazacak dediği adam yazdı ama harf verip şöyle biriyle tanışacaksın dediği hiç tutmadı.
Peki size de ayrılmadan önce “şu aylara dikkat et,riskli” dediği oldu mu ?Ben yesilcingenenin tanışacaksın dediği kisiyle tanışmıştım. Tarif ettiği gibi biri harfler falan hepsi uyuyordu ilişkide oldu ama çok kısa sürmüştü .Bana sürekli biriyle tanışacaksın diyor senin kaderin dediği 2 senedir falan ayni kişiyi tarif ediyor bakalım bekliyorum :)
HELE MARZUKA YAVUZ A VERDİĞİM 150 TL YE HALEN YANARIM NASIL BÖYLE BİR SAÇMALIK YAPTIM DİYE AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMIŞ DURMUŞBinnaz telwe falsepeti en iyi bilinen nesibe de dahil olmak uzere hepsinin fali patladi bendebosuna para vermisim hele binnazdaki fal ucretlerini gorunce yuh dedim artik.oyle dolasirken instagram uzerinden birisiyle tanistim sayfasinda birsuru yorum vardi hadi deneyim dedim 2 ay once falan uygun da bakiyo oylesine baktirmistim onun fali cikti cok enteresan nokta atislari yapti online sitelere hic bulasmam artik para tuzagi
raziye Şimşek hangi sitedeyüzlerce fal baktıran birisi olarak dün itibarı ile ÇIKAN FALLARIM NAKTA nın söyledikleri tarih aksamış olsa da söylediği gibi oldu ayrıca NAKTA ve RAZİYE ŞİMŞEK bilmiş,REZZAN ABLA,BANU YILMAZ,FAMA,MARZUKA YAVUZ (en çok ona verdiğim paraya üzüldüm) BUNLARINDA FALLARI PATLADI her defasında artık Baktırmam diyorum ama en ufak sıkıntıda yine fal atıyorum SONUÇ ÇOĞU ZAMAN HÜSRAN VE BÜTÇEME ZARAR
Chitranın bakıp da tutmayanlar yazabilir mi? Bana olumsuz görüyorum,kabul ediceksen bakıyim deyip şartlı fal seçeneği gönderdi,yorum puan iade yok diye. Çok merak ettim ve korktum. Tutmayanlar söyleyebilir mi bana?
Anlık fena değildi ama gelecek için soyledikleri olmadı bana.Chitranın bakıp da tutmayanlar yazabilir mi? Bana olumsuz görüyorum,kabul ediceksen bakıyim deyip şartlı fal seçeneği gönderdi,yorum puan iade yok diye. Çok merak ettim ve korktum. Tutmayanlar söyleyebilir mi bana?
Bana olumlu bakmıştı olmadı ama.bence daha iyi birilerini bulmak lazımChitranın bakıp da tutmayanlar yazabilir mi? Bana olumsuz görüyorum,kabul ediceksen bakıyim deyip şartlı fal seçeneği gönderdi,yorum puan iade yok diye. Çok merak ettim ve korktum. Tutmayanlar söyleyebilir mi bana?
Bir yolun var sitesi söyledikleri kısmen çıktı ama nakta nin söyledikleri daha isabetliydi canımraziye Şimşek hangi sitede
Tesbitleri güzeldi üç kez baktırdım ama çıkan olmadıChitranın bakıp da tutmayanlar yazabilir mi? Bana olumsuz görüyorum,kabul ediceksen bakıyim deyip şartlı fal seçeneği gönderdi,yorum puan iade yok diye. Çok merak ettim ve korktum. Tutmayanlar söyleyebilir mi bana?
Ben ayrıldıktan sonra baktirmistim öyle bir şey demediPeki size de ayrılmadan önce “şu aylara dikkat et,riskli” dediği oldu mu ?
Zumra lal da mı ?HELE MARZUKA YAVUZ A VERDİĞİM 150 TL YE HALEN YANARIM NASIL BÖYLE BİR SAÇMALIK YAPTIM DİYE AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMIŞ DURMUŞ
bende beğendim bir dediği konu verdiği vadeden sonra oldu esas konu vadesi varbana yakın gelecek baktırıp fali çıkan binnaz da ares levi oldu geçen hafta baktirdim telefon da bakıyor ilk defa baktirdim çok hızlı seri bakti süreyi de güzel kullandı soru cevap gayet güzel cevapladı size de bilgi verim dedim bana pek çıkmaz çünkü baktirdiklarim
Kelebek Zumra sana çok mu olumsuz konustu?...Her postunda bır Zumradır gıdıyorsun yahu....Bana da bayagı olumsuz konustu...Hani bıraz kekreyım, içimde bır umut son kez fal gönderdım ama...ı..ıh....Oturdu söyledıkleri içime.....İçimden bir ses "hiçte bile,bu kez bılemedın Zumra" diyip duruyor ama o içimdeki ses yaz başı da öyle demişti.....Adhemdevadan bu denlı emın degılken....Zumra bana demıstı...kale almamıstım....Zumra lal da mı ?
OANA BAKTIRMADIM CANIM AMA TÜM SİTELERDE %80 BAKTIRMIŞ BİRİYİM REEL DE BAKTIRDIKLARIM DIŞINDA :)Zumra lal da mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?