Binnaz Abla

Evet canım"Allah ım evleneceğim hayırlı kulunu bana göster"tam olarak böyle niyetlensen daha doğru olur.Ve sakın konuşma canım,konuşursan zaten olmaz.

canim ben memnun kalmistim kendisinden iyice anliyorum ki bizim fal zevkimiz begenimiz oratk alcanzarcim.uzerine daha cok konusalim lutfen/.cenk parsa baktirdim bugun ve asiri guzel bir faldi

canim ben memnun kalmistim kendisinden iyice anliyorum ki bizim fal zevkimiz begenimiz oratk alcanzarcim.uzerine daha cok konusalim lutfen/.cenk parsa baktirdim bugun ve asiri guzel bir faldi

Evet Marple cim bende kesinlikle anladımki aynı falcılardan memnun kalıyoruz.Bende bu akıl daim olurken Cenk Pars ıda denerim elbet.

kızlar, binnazdaki serra güngören ne zaman online oluyor genellikle? bilen eden var mıdır acaba?bende geçen aylarda söylediği bir şey çıkmış. şimdi okurken farkettim

kızlar, binnazdaki serra güngören ne zaman online oluyor genellikle? bilen eden var mıdır acaba?bende geçen aylarda söylediği bir şey çıkmış. şimdi okurken farkettim

Serra nın dediģi bişeyin çıkması gerçek bi mucize.Tamamen pembe tablocu ne sorsan olacak diyen bir falcı.Bu örneği yine Serra için daha öncede vermiştim."Yarın Monaco prensesi olacakmıyım"diye sorsan "evet olacaksın"der.Senin yaşadığın gerçek bi mucize arkadaşım.

ahahhaha kiz bana olumsuz konustu ya ooo

sevgili alcanzar, konuşmadan okuyarak derken tam olarak ne demek istedin? yani duaları sessizce içimizden okuyup direkt konuşmadan yatmak mı? yoksa duaları sesli okuyup konuşmadan yatmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…