alcanzarcım iyice yapılacaklar listem çoğaldıen kestirmesi senin son verdiğin istihare:) evleneceğimiz kişiyi görebilirsek bununla olup olmamasının da merak edilecek bir yanı kalmıyor otomatik olarak öğrenmiş oluyoruz:)
şimdi abdest aldım niyet ettim evleneceğim kişiyi göster diye sonrasında bir yasin ve bir vakıa okuyup uyudum öyle değil mi alcanzarcım bu kadarcık?
hep beraber yapalım kızlar yarında yazalım buraya olur mu:)?
Ayyy rumiye sanal fincan gönderdim. ...
Kizlar rumi cok bekletiyor mu
Yaşasııııııııııın
ayse melek siniftami kaldi yani cok sevindim
Kızlar aranızda varmıydı baktıran?Falım şu ana kadarki en uzun fal.16dk.55sn.Ben özel hayat için baktırmıştım.Sağolsun hem genel yorum hem iş hem duygularımı özel bi sorum daha vardı hepsine bakmış.Samimi bi yorumu var.3.ayın sonu4.ayın başı ilk verdiği tarij.Tabi esas değerlendirmem o zaman olacak.Gerçekten fazla fazla yorum yapıyo ve pembe tablo değil kesinlikle.Soru bölümünde istediğiniz kadar sorun diyor.Ben üç soru sordum şimdi onu bekliyorum.
canim ben memnun kalmistim kendisinden iyice anliyorum ki bizim fal zevkimiz begenimiz oratk alcanzarcim.uzerine daha cok konusalim lutfen/.cenk parsa baktirdim bugun ve asiri guzel bir faldi
.cenk pars ın dedikleri çıkıyor muymuş?
Sana dedikleri çıktı mı şekerim?
An tespitleri doğru,gelecek umarım tutmaz.
Falalem Beste de pembe tablo yapmamış.
canim ben memnun kalmistim kendisinden iyice anliyorum ki bizim fal zevkimiz begenimiz oratk alcanzarcim.uzerine daha cok konusalim lutfen/.cenk parsa baktirdim bugun ve asiri guzel bir faldi
Ah ahhh rumi den cevap gelmiyor
kızlar, binnazdaki serra güngören ne zaman online oluyor genellikle? bilen eden var mıdır acaba?bende geçen aylarda söylediği bir şey çıkmış. şimdi okurken farkettim
Serra nın dediģi bişeyin çıkması gerçek bi mucize.Tamamen pembe tablocu ne sorsan olacak diyen bir falcı.Bu örneği yine Serra için daha öncede vermiştim."Yarın Monaco prensesi olacakmıyım"diye sorsan "evet olacaksın"der.Senin yaşadığın gerçek bi mucize arkadaşım.
ikiside olumsuz bana ahahahaha
Bana da ikisi de bomb.k tablo çızmişler
Serra bir şey bilmiyor,baktırmayın
oğlen acıkken yakalasydın keşke
eminisin canim serranin bilemedigine?:44:
Ay kızlar bilseydim daha önce yazardım vallaha, arka arkaya mesajlar çok hoş olmuş.Sizi daha fazla bekletmiyim o zaman.Simdi canlar;BİR YASİN SURESI VE BİR DEFADA VAKIA SURESİ ,ni abdestli olarak ve "Allahım evleneceğim hayırlı kulunu bana göster"diye konuşmadan okuyarak uyuyorsunuz.Ben geçen yılın Mart ayında denedim.Hakikaten ilk gece gördüm.İsin ilginç tarafı gördüğüm kişiyi tanıyorum ve hep aynı kişiyi gördüm.İki üç ay sonra yaptım yine aynı kisiyi gòrdüm.Yalnız çıkar yada çıkmaz artık o Allah'ın takdiri.Her istiharede olduğu gibi 7 geceye kadar yapılabilir.Kafanıza takılan bişey varsa sorun kızlar.Hepinize yada pardon hepimize bol bol koca dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?