Kelebek Zumra sana çok mu olumsuz konustu?...Her postunda bır Zumradır gıdıyorsun yahu....Bana da bayagı olumsuz konustu...Hani bıraz kekreyım, içimde bır umut son kez fal gönderdım ama...ı..ıh....Oturdu söyledıkleri içime.....İçimden bir ses "hiçte bile,bu kez bılemedın Zumra" diyip duruyor ama o içimdeki ses yaz başı da öyle demişti.....Adhemdevadan bu denlı emın degılken....Zumra bana demıstı...kale almamıstım....
Daha garıbı evdekı bır durumu bıldı Zumra,aileden bır erkek,sıkıntılı bır erkek dıye erkek kardesımın yedıgı haltları bıldı, Bızım gelının uzun zamandır bunu bılıp sakladıgını....Tabı o bu sekılde demedı, durumu da bız evce 1 hafta önce ögrenmıstık o nedenle onun sözlerınden ne demek ıstedıgını çok net anladım....Sonra ıcımdekı "bılemedı" dıyen sese bunu hatırlatıyorum...bunu nasıl bıldı dıye....Insallah bu kez bılememıssındır ama Zumra...Elımdekı sankı gul bahcesı de ben ona dıken dıyene kızıyorum.....Akıl işte..
Hayir canim bana olumlu şeyler dedi ve yeni biri de yakinda gelicek dedi ama vadesin yada falı çıkarmı bilemiyorum ondan sordumKelebek Zumra sana çok mu olumsuz konustu?...Her postunda bır Zumradır gıdıyorsun yahu....Bana da bayagı olumsuz konustu...Hani bıraz kekreyım, içimde bır umut son kez fal gönderdım ama...ı..ıh....Oturdu söyledıkleri içime.....İçimden bir ses "hiçte bile,bu kez bılemedın Zumra" diyip duruyor ama o içimdeki ses yaz başı da öyle demişti.....Adhemdevadan bu denlı emın degılken....Zumra bana demıstı...kale almamıstım....
Daha garıbı evdekı bır durumu bıldı Zumra,aileden bır erkek,sıkıntılı bır erkek dıye erkek kardesımın yedıgı haltları bıldı, Bızım gelının uzun zamandır bunu bılıp sakladıgını....Tabı o bu sekılde demedı, durumu da bız evce 1 hafta önce ögrenmıstık o nedenle onun sözlerınden ne demek ıstedıgını çok net anladım....Sonra ıcımdekı "bılemedı" dıyen sese bunu hatırlatıyorum...bunu nasıl bıldı dıye....Insallah bu kez bılememıssındır ama Zumra...Elımdekı sankı gul bahcesı de ben ona dıken dıyene kızıyorum.....Akıl işte..
ben beğendim ama tavsiye edemem fiyat yüksek fal bu enerji meselesi bana uyan sana uymaz sana uyan bana uymaz hediye kredilerle baktirirsan en azından denemiş olursunBak bu ares levi de yeni cikti. Deneyenler tavsiye ediyor mu baktiralim mi?
bende begendim kısa vade de dediği bir durum oldu ama katılıyorum az para değil baktırın demek de riskli olur birazben beğendim ama tavsiye edemem fiyat yüksek fal bu enerji meselesi bana uyan sana uymaz sana uyan bana uymaz hediye kredilerle baktirirsan en azından denemiş olursun
tator mu attınız katina mı acaba?Bende bugün baktırdım Ares Levi’ ye anda ve geçmişte gayet iyiydi tabi geleceği bilmiyorum şu an :)
tarot yazıcaktım ne yazmışımtator mu attınız katina mı acaba?
tator mu attınız katina mı acaba?
Günaydın ben baktırmıştım Kaan a daha vadesine varfal mabedinde kaana baktiranlar var mi?
bende baktirdim onun icin sordum aslinda an ve gecmiste begenmis miydin? bana fena degil gibi geldi teyit edemiyorum amaGünaydın ben baktırmıştım Kaan a daha vadesine var
Bana Elfin’in yakın vade desikleri çıkıyor mesela 15 gun içinde diyorsa 15 gün içinde oluyor zaten uzak vade vermiyorlar özellikle Zümra çok zaman vermez yakın, çok uzak vade hissetmiyorum der en fazla, bana oyle en azındanKizlar dogadan zumra veya elfinin zamanlari cikiyoe mu? Size zaman soylediler mi??
duvarına baksana bırsey yazmıs mı? yazmadıysa sıte yonetımıne mail at. eger kayda deger bırsey olmuyorsa bence cek falı gitsinkızlar bu İlkaydan haberi olan var mı???1 aydan çoktur bekliyorum 33 kişi var ben de 8ci sıradayım hala bakmıyorr yaa geçen sefer 3 günde bakmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?