Binnaz Abla

Zümra’nın hisleri gerçekten çok kuvvetli değişik bir enerjisi var onun. Bana da olumsuzdur ama olanı soyluyor ve haklı :) Ares Levi için biriktiriyordum ama dayanamayıp Zümra’ya attım yine aylar sonra. Çok korkarak atıyorum ona çünkü neyse onu soyluyor genelde de olumsuz oluyor. Biraz daha guzel çıktı bu sefer, ilk falları kadar olumsuz değil birazcık daha umut var gibi. o baktığı olumsuz fallar çıkmıştı, soylediği gibi oldu faldan sonraki 6 ay. Sesli fala geçmiş sesli yorum ilk defa aldım çok uzun bakmış, beğendim.

Hayir canim bana olumlu şeyler dedi ve yeni biri de yakinda gelicek dedi ama vadesin yada falı çıkarmı bilemiyorum ondan sordum

Bak bu ares levi de yeni cikti. Deneyenler tavsiye ediyor mu baktiralim mi?

Bak bu ares levi de yeni cikti. Deneyenler tavsiye ediyor mu baktiralim mi?
ben beğendim ama tavsiye edemem fiyat yüksek fal bu enerji meselesi bana uyan sana uymaz sana uyan bana uymaz hediye kredilerle baktirirsan en azından denemiş olursun

ben beğendim ama tavsiye edemem fiyat yüksek fal bu enerji meselesi bana uyan sana uymaz sana uyan bana uymaz hediye kredilerle baktirirsan en azından denemiş olursun
bende begendim kısa vade de dediği bir durum oldu ama katılıyorum az para değil baktırın demek de riskli olur biraz

herkese merhaba birsey sormak istedim konu dışı :) belki bir bilen bulurum diye
feysten direk bildirim şeklinde arkadaş örnerisi geliyor ya o karşı tarafa da gidiyor mu? son bildirimde gelen kişi instagram da falan ekli değil nerde bulmuş bizi :)

Kizlar dogadan zumra veya elfinin zamanlari cikiyoe mu? Size zaman soylediler mi??

Eğer bir sitede fal bakacaksnaız ve bunu bir maddi gelir karşılığında yapıyorsanız müşteriye de saygınız olacak bu aralar en çok bir yolun var da fal baktırdım ismini vermeyeceğim bir falcı bir tane falı var ve 2 gündür beni bekletiyor o sitede çok iyi falcılar var ama yönetimin uyarması gerekmez mi sizce keyfi davranışların önüne geçilmesi açısından

Kizlar dogadan zumra veya elfinin zamanlari cikiyoe mu? Size zaman soylediler mi??
Bana Elfin’in yakın vade desikleri çıkıyor mesela 15 gun içinde diyorsa 15 gün içinde oluyor zaten uzak vade vermiyorlar özellikle Zümra çok zaman vermez yakın, çok uzak vade hissetmiyorum der en fazla, bana oyle en azından

peki ares levi mi biray demir mi? hangisine baktırmalı?

kızlar bu İlkaydan haberi olan var mı???1 aydan çoktur bekliyorum 33 kişi var ben de 8ci sıradayım hala bakmıyorr yaa geçen sefer 3 günde bakmıştı

kızlar bu İlkaydan haberi olan var mı???1 aydan çoktur bekliyorum 33 kişi var ben de 8ci sıradayım hala bakmıyorr yaa geçen sefer 3 günde bakmıştı
duvarına baksana bırsey yazmıs mı? yazmadıysa sıte yonetımıne mail at. eger kayda deger bırsey olmuyorsa bence cek falı gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…