Binnaz Abla

Şöyle biri gelecek dediği adam yıllardır gelmedi ama tanıştığım insanlar hakkında baktırdıklarım doğruydu. Karakter özellikleri, böyle davranırsan ayrılırsınız gibi şeyler.
ee yani dogum tarih ve ad veriyoruz yani karakteri hemen hemen bilmesi otur bilgiler vermesi normal ama benim merak ettigim vade ve cikan seyler, yani ooo super bir yorum nasil bildi falan diycek istiyorum bakalim nasil olucak burda ben yazarim zaten

Son baktırdığım fallardan anladığım telwedeki GEYSU ile binnaz abla daki ESİN GÜVEN aynı kişi aynı kelimeler aynı cümleler resmen ikisinin falıda aynı

Banu yilmazdami kotuydu?

Tellwe de kime baktirabilirim sizce en iyisi kim
benim düşüncem telwe ye bulasmayın derim.
bakın yeni siteler acıldı falkafe gibi mesela insanlar cok fal atmadıgınız icin fallarınızı gormeden yorum yapıyor daha saglıklı. baska yerlere gidin. yıldızname mi neydi orası. falalem

su telweden uzak durun. yüzde doksansekizi (abartmıyorum) şaibeli.

Açıkçası ben buna katılmıyorum, o dediğin sistemlerin hangisinin arka planını görebilme şansımız varki V vaselin telwe kötü bunlar pür-i pak dıyelım? .....Bunu dıyebılecek teknolojık altyapıya hangımız sahıbız veya hacker becerılerımızle emın olabılırız?

Ha şu var telwede çoklu hesap açma olayı mevcut,iyi pekı yukarıda bır uy Geysu'nun Bınnaz abladakı Esın Guven oldugunu yazmıs....Bir yolun var'da Nur banu,Falalem'de GızemHatun.....Tek falcı, kaç hesap....? Pekı nasıl anladık,fal baktıra baktıra, bekı nıye baktırdık herbırını FARKLI KISI ZANNETTIGIMIZ ICIN....Sımdı suçu telweye yıkmakla iş bıtıyor mu?

Ha Geysu'yu suçluyormuyum bunun için? Inan hayır, KIM sadece 1 tek tellwe hesabında fal bakıyor Allah askına,herkes yaparken o nıye yapmasın.Babasının hayrına mı bu ısı yapıyor bu ınsanlar,para ıcın... Saglık dıyorsun...para...Egıtım dıyorsun para...Bu dunyanın Allahı para....Isın özetı bu...

BEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM AYNI RUMUZLA FARKLI SİTELERDE FARKLI KİŞİLERE BAKTIRIYORUM AMA BU KİŞİLERİN BİRDEN FAZLA HESABI VARSA BENİM FALIMDA Kİ SORUDAN YADA SORDUĞUM SORUDAN YOLA ÇIKARAK ZATEN OLAYI ÇÖZÜYOR BU ŞEKİLDE YAPAN FALCILAR VARSA O PARALARIM HARAM ZIKKIM OLSUN BİR ŞEYDE DEMİYORUM

Binnaz’daki Semiramis Yalçın’a baktıran var mı, nasıl acaba? Yeni biriymiş, 15 Ekim 2018’de başlamış gözüküyor. Fiyatı da epey var, Kahve falı 120.-TL “Detaylı yorum için lütfen detay veriniz” demiş bir de, biraz detaylı soru sormak neyse de çok detaylı yazarsam falın ne anlamı kalır ki

Son düzenleme:
CANIM AYNI KELİMELER AYNI FALI İKİSİDE GÖNDERMİŞ
Geysuy'a çok baktırdım Esin Güven'e de baktırdım asla ve asla aynı kişi değil. Geysu ne kadar detaylı içerikli ise Esin Güven o kadar boş laf yapan pembeci aynı pembe şeyleri tekrarlayan biri. Asla aynı anlatım tarzı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…