- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
Ben baktırdım vadeler geçti zaten çok özensiz genel geçer bi faldı. Hiç beğenmedimfal mabedinde kaana baktiranlar var mi?
Üçünede baktirdim üçüde ayni seyi söyledi ve vadeleri daha var doga zumra kasim hadi bilemedin aralik elfin 4 ay dediKizlar dogadan zumra veya elfinin zamanlari cikiyoe mu? Size zaman soylediler mi??
Çok farklı bir adam zaten şöyle olacak demez falda. Şu olursa böyle olur gibi bakar. Ama karşı taraf düşüncesinde muazzamdırTellwe deki Yesilcingene nasil sizce ? sizde fali çikan oldu mu ?
ciktimi fali sende ? vadeleri ?Çok farklı bir adam zaten şöyle olacak demez falda. Şu olursa böyle olur gibi bakar. Ama karşı taraf düşüncesinde muazzamdır
Şöyle biri gelecek dediği adam yıllardır gelmedi ama tanıştığım insanlar hakkında baktırdıklarım doğruydu. Karakter özellikleri, böyle davranırsan ayrılırsınız gibi şeyler.ciktimi fali sende ? vadeleri ?
ee yani dogum tarih ve ad veriyoruz yani karakteri hemen hemen bilmesi otur bilgiler vermesi normal ama benim merak ettigim vade ve cikan seyler, yani ooo super bir yorum nasil bildi falan diycek istiyorum bakalim nasil olucak burda ben yazarim zatenŞöyle biri gelecek dediği adam yıllardır gelmedi ama tanıştığım insanlar hakkında baktırdıklarım doğruydu. Karakter özellikleri, böyle davranırsan ayrılırsınız gibi şeyler.
Emin misin kizSon baktırdığım fallardan anladığım telwedeki GEYSU ile binnaz abla daki ESİN GÜVEN aynı kişi aynı kelimeler aynı cümleler resmen ikisinin falıda aynı
Banu yilmazdami kotuydu?yüzlerce fal baktıran birisi olarak dün itibarı ile ÇIKAN FALLARIM NAKTA nın söyledikleri tarih aksamış olsa da söylediği gibi oldu ayrıca NAKTA ve RAZİYE ŞİMŞEK bilmiş,REZZAN ABLA,BANU YILMAZ,FAMA,MARZUKA YAVUZ (en çok ona verdiğim paraya üzüldüm) BUNLARINDA FALLARI PATLADI her defasında artık Baktırmam diyorum ama en ufak sıkıntıda yine fal atıyorum SONUÇ ÇOĞU ZAMAN HÜSRAN VE BÜTÇEME ZARAR
benim düşüncem telwe ye bulasmayın derim.Tellwe de kime baktirabilirim sizce en iyisi kim
Açıkçası ben buna katılmıyorum, o dediğin sistemlerin hangisinin arka planını görebilme şansımız varki V vaselin telwe kötü bunlar pür-i pak dıyelım? .....Bunu dıyebılecek teknolojık altyapıya hangımız sahıbız veya hacker becerılerımızle emın olabılırız?benim düşüncem telwe ye bulasmayın derim.
bakın yeni siteler acıldı falkafe gibi mesela insanlar cok fal atmadıgınız icin fallarınızı gormeden yorum yapıyor daha saglıklı. baska yerlere gidin. yıldızname mi neydi orası. falalem
su telweden uzak durun. yüzde doksansekizi (abartmıyorum) şaibeli.
CANIM AYNI KELİMELER AYNI FALI İKİSİDE GÖNDERMİŞEmin misin kiz
Aha ben şok , tellwe de hangisi iyi senceCANIM AYNI KELİMELER AYNI FALI İKİSİDE GÖNDERMİŞ
BEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM AYNI RUMUZLA FARKLI SİTELERDE FARKLI KİŞİLERE BAKTIRIYORUM AMA BU KİŞİLERİN BİRDEN FAZLA HESABI VARSA BENİM FALIMDA Kİ SORUDAN YADA SORDUĞUM SORUDAN YOLA ÇIKARAK ZATEN OLAYI ÇÖZÜYOR BU ŞEKİLDE YAPAN FALCILAR VARSA O PARALARIM HARAM ZIKKIM OLSUN BİR ŞEYDE DEMİYORUMAçıkçası ben buna katılmıyorum, o dediğin sistemlerin hangisinin arka planını görebilme şansımız varki V vaselin telwe kötü bunlar pür-i pak dıyelım? .....Bunu dıyebılecek teknolojık altyapıya hangımız sahıbız veya hacker becerılerımızle emın olabılırız?
Ha şu var telwede çoklu hesap açma olayı mevcut,iyi pekı yukarıda bır uy Geysu'nun Bınnaz abladakı Esın Guven oldugunu yazmıs....Bir yolun var'da Nur banu,Falalem'de GızemHatun.....Tek falcı, kaç hesap....? Pekı nasıl anladık,fal baktıra baktıra, bekı nıye baktırdık herbırını FARKLI KISI ZANNETTIGIMIZ ICIN....Sımdı suçu telweye yıkmakla iş bıtıyor mu?
Ha Geysu'yu suçluyormuyum bunun için? Inan hayır, KIM sadece 1 tek tellwe hesabında fal bakıyor Allah askına,herkes yaparken o nıye yapmasın.Babasının hayrına mı bu ısı yapıyor bu ınsanlar,para ıcın... Saglık dıyorsun...para...Egıtım dıyorsun para...Bu dunyanın Allahı para....Isın özetı bu...
Aha ben şok , tellwe de hangisi iyi sence[/
Telwede bana iyi gelen NAKTA oldu söylediği çoğu şeyi yaşadım canım farklı sitelerde bir kaç tane yine iyi bilen var farz edelim farklı sitelerde toplam 300 fal baktırdımsa ancak en fazla 5 tanesi bilmiştir denizde ine aramak gibi bir şey bu
Geysuy'a çok baktırdım Esin Güven'e de baktırdım asla ve asla aynı kişi değil. Geysu ne kadar detaylı içerikli ise Esin Güven o kadar boş laf yapan pembeci aynı pembe şeyleri tekrarlayan biri. Asla aynı anlatım tarzı yok.CANIM AYNI KELİMELER AYNI FALI İKİSİDE GÖNDERMİŞ
İKİSİ DE AYNI :)Aha ben şok , tellwe de hangisi iyi sence
Tamam bende diyorumki tellwe de falcilardan hangisi daha iyiİKİSİ DE AYNI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?