Binnaz Abla

Tabiki HARAM ZIKKIM OLSUN. Ama biz yolunmayaa hazır tavuklar gibi dolanıp dururken....Lafım sana değil inan...Geçen özelden bır üye söze "sen çok fal baktııyorsun anladıgım kadarıyla" diye baslamış..... bir an kendimi aynada görebildim o sözle....ve midem agzıma geldi....

Ama Geysu babamın oglu degıl,dedıklerı de bana cıkmadı yanlız Sezar'ın hakkı Sezar'a. Bır Yolun Var'da Nur Banu olarak ılk kez fal attım, sorumdan yola kımse cıkamaz, çunku "Aşk hayatım?" gıbı salakça 1 soru soryorym....Kadın anı-durumu anlatmış....Aylar sonra Falalemde Gızem olan hesabına attım yıne aynı klıse soru ve yıne dökturmüş....Baska da baktırmadım,çıkmadı ama saygı duyarım.Cunku her 2 sıtede de uyelıgım yok,fal baktırmıslıgım yok...Bvy'de çook önceden yıne uyelıksız bırkac tane o kadar,neren bılgı alabılır.

N nurvana balım bu topikler nıye var? Kaç sayfa yazılmış,Arama kutucuguna yaz,muhakkak bazı uyeler fark etmıstır,yazmıstır...Ben burası sayesınde Geysu'nun dıger hesaplarını bılerek fal göndermıstım mesela...
K Kelebek7734449 kuzum bu falcı işi ayakkabı gıbı degılkı "en ıyısı" deyınce sana net cevap verebılen çıksın...Ben cok ıyı derım,baskasına bılemez. Anı bılır,gelecegı bılemez...Ama merak ettıgın bır falcı olursa arama kutucuguna adını yaz,üye yorumlarına göre karar ver...

Geysu facebook adresinden açıklama yapmış. Yasak olduğu için buraya yazamıyormuş sanırım.Öyle yazmış duvarında.

Sevgili danışanlarım dünkü mevzuyla ilgili yeni bir açıklama yapmak istiyorum.Ne yazık ki,dün bu mevzu bir danışanım tarafından bana bildirildiğinde,ilk etapta bir yanlış anlama olduğunu düşündüm,buna göre de açıklamamı yaptım.Fakat mevzunun artık yanlış anlamadan çıkıp,bir iftira olduğunu düşünüyorum.Mevzu Kadınlar Klubü isimli platformda,bir üyenin haksız iddiasıyla ilgili.Bu üye,benim Binnaz Abla fal sitesindeki Esin Güven isimli yorumcuyla aynı kişi olduğumu,hatta her ikimizin de kendisine aynı falı gönderdiğimizi iddia etmiş.Esin Güven isimli yorumcunun adını, ilk defa duydum.Ve yorumcunun sayfasını incelediğimde,benden çok daha önce yorumculuğa başlamış 8000 küsür fal bakmış bir yorumcu olduğu görünmekte.Yani,ne benim ne de bahsi geçen yorumcunun,birbirimizin yorumculuğuna ihtiyacı yoktur.Bu iddiayı öne süren kişi,o yorumcuyu da zan altında bırakmış oluyor.Bu iddiayı atan kişiden,bunu ispatlamasını bekliyorum.Çünkü böyle bir durumun olması mümkün değildir,kendimden o kadar eminim.Bu kişi üyesi olduğu Kadınlar Klubü isimli platformda,her iki falı da,tarihleriyle,gönderildiği site ve gönderen yorumcuları açıkca gösterecek şekilde yayınlamalıdır.Şayet orda yapamıyorsa Facebook duvarım herkese açıktır,ordan da paylaşabilir.Fal yorumcularının Kadınlar Klubüne üye olması yasakmış,bu nedenle açıklamamı burdan yapıyorum.Bu iddiayı ortaya atan kişi,şayet bunu ispatlamaktan kaçınırsa,kusura bakmasın kendisinin,diğer yorumcuları kötülemek isteyen bir yorumcu olduğunu ya da bir yorumcuyla bağlantısı olduğunu düşünücem.Ve gerekirse de hukuki yollara başvurucam.Ya da bir yanlış anlama varsa,iddiayı atan kişi bunu da açıklamalıdır.Böyle bir iddia atıyorsanız,bunu ispatlayarak atmak durumundasınız.Benzetme olabilir,yorumlar birbirine benzetilebilir ama kopya fal demek çok ciddi bir iddiadır.Kadınlar klubüne üye olan danışanlarım var,kendileri bunu söylemişlerdir.İstedikleri zaman bu paylaşımları klupte paylaşabilirler.Ve gelişmeler konusunda beni bilgilendirebilirler.Ayrıca Esin Güven isimli yorumcu da isterse,burdan benimle iletişime girebilir.Sevgiler.

Açıkçası Geysu'nun Esin Güven olabileceğini hiç düşünmüyorum...
Bu paylaşımdan önceki paylaşımını da sabah okudum ve çok üzüldüm... Başka profillerle fal bakmak çok başka birşey aynı falı değişik isimlerle aynı kişiye yollamak çok başka birşey.. Başka isimlerle fal baksa bile kopyala yapıştıra ihtiyacı olan bir yorumcu değil bana göre...
Telwe falcılarına zerre kadar güvenim yoksa da Geysu, Nakta ve Yeşilçingeneyi o gürühun içinden çeker alır, ayrı bir yere koyarım... Entrikasız ve paragözlülük yapmayışları terazisinde...

Geysunun bundan evvelki paylaşımı da şu yönde. Geçmişte baktığı falları satın almak isteyen falcı kısmına da ağzım açık kaldı diyorum.. Vayyy beee...

Sevgili danışanlarıma bir açıklama yapmak istiyorum.Bugün çok değerli bir danışanımın, beni bilgilendirmesi sonucunda bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum.Çünkü haksız yere zan altında kalıyorum ve başka yorumcular da zan altında kalabiliyorlar.Konuyla ilgili rahatsızlık duyan yorumcular varsa,benimle iletişime girebilirler burdan.
Yaklaşık 4 yıldır Tellwe sitesinde yorum yapıyorum.Şimdiye kadar toplamda 2000 küsür fal baktım.Ve gerekirse Tellwe yönetimi,tek tek tüm yorumladığım falları inceleyebilir.Her falı ayrı ayrı,özenerek yorumlamaya çalıştım.Bu nedenle kopyala-yapıştır falımın çıkması, imkansız bir durum.Bunun yanında,sürekli olarak başka yorumculara benzetildiğim ,danışanlarım tarafından dile getirilmekte.Bu sitelerde yorumcu olarak başlarken,şayet isterseniz,size falı nasıl yorumlamanız gerektiğine dair,kalıp şeklinde örnek yorum gönderilir.Bu doğrultuda,yorumcuların yorum tarzı birbirine benzetilebilir.Ben elimden geldiğince,anlaşılır,ağdalı olmayan,düz bir Türkçeyle yorumlarımı yapmaya çalışıyorum.Bu nedenle başka yorumculara benzetilmeyi ,çok yadırgamıyorum aynı tarza sahip yorumcular da olabilir..Ama benzetme dışında kopya şeklinde,benim yorumumla birebir uyan bir yorumla karşılaşırsanız ,lütfen beni bilgilendirin.Çünkü danışanlarım da bilir ki;günlük 2-3 yorum yapabiliyorum.Enerjim ,daha fazlasına yeterli gelmiyor.Bu nedenle sitede fal alım sayısı olarak, her zaman 1 ' i işaretlerim ama sistem gereği 3-4 fala kadar gelebilir.Hatta duvarıma bakarsanız,danışanlarım sürekli alımımı açmamı rica ederler.Şayet çok fal bakabilecek olsam,neden tellwe sitesinde böyle bir imkanım varken,ordan bakmayayım.Başka sitelere ya da nicklere gereksinim duyayım.
Ve şuan yapacağım açıklama,gerçekten çok önemli.Sayfamı takip eden yorumcular varsa da,lütfen onlar da dikkatli olsunlar.Aynı şey onların başına da gelebilir.Bu sektörde yorumculuk yapan insanlar içinde,gerçekten işini düzgün yapan,dürüst insanlar olduğu gibi maalesef,düzgün çalışmayan insanlar da var.Ben bunlardan birisiyle yaklaşık 2 yıl önce,bana bu siteden yazması sonucunda tanıştım.Bu kişi aslında hiç hissiyatı olmadığı halde,yorumculuk yapmaya çalışan bir kişiydi.Ben bu kişiyi,hissiyatı yoksa,bu işi kesinlikle yapmaması,insanları kandırmaması konusunda uyardım.Ayrıca bu kişi,benim yorumlarımın çok beğenildiğini ve yorum tarzımı çok merak ettiği için,ona bakılmış fallardan ,bir örnek göndermemi istedi.Ama asla böyle birşeyi yapamayacağımı söyledim.Bu durumda,Tellweye danışan olarak kayıt yaptırıp,bana fal gönderip,benim yorum tarzımı ,kolayca öğrenebileceğini söyledi.Tabiki tedirgin oldum böyle bir durumdan ama bu konuda yapabilecek birşeyim yok.Çünkü danışanların yalnızca nick ve doğum tarihlerini görebiliriz.İsim bilgisini her zaman isterim ama soyisim,özel hayata saygıdan talep etmem, danışan kendi belirtmediği sürece.Bu nedenle bana danışan olarak gelinip,tarzım öğrenildiyse ,bilemem.Bunun yanında asıl önemli konu,aynı kişinin ,benim geçmişte baktığım fallarımı satın almak istemesiydi.Gerçekten bunu duyduğumda bu insandan ve bu sektörden ürkmeye başladım.Bu kişi geçmiş fallarımdan,danışan bilgilerini toplayıp,danışanlara bu bilgilere dayanarak yorum yapma düşüncesindeydi.Tabiki bu durumu şiddetle reddettim.Ve bu gibi insanlarla daha fazla muhatap olmamak adına,şimdiye kadar bu durumu açıklamadım.Ama artık kopyacılıkla,farklı sitelerde aynı yorumları göndermekle suçlandığım için, açıklama gereksinimi duydum.Bu kişiyle ilgili bir danışanım aracılığıyla ,bir ihbar yaptık.Hesabının incelemeye alındığı bize söylendi.Bu kişinin mesajları hala facebookumda duruyor.Herhangi bir kopya fal durumunda ,bu mesajları da kanıt olarak kullanabilirim.Zaten bir araştırma yapıldığında hangi ip den,hangi adresten gönderildiği bulunabilir.Bu nedenle tekrar belirtiyorum,benim fallarımla alakalı herhangi bir kopya durumu olursa,lütfen bana burdan ulaşın ve gönderen yorumcuyu belirtin,gereken yapılacaktır.Teşekkür ederim,sevgiler herkese.

Ben de Geysu'nun öyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Ona yolladığımız fallara bile gününde bakacak vakti olmazken neden başka sitede daha fazla fal alımı yapsın ki? Zaten tellwe'de yeterince baktıran var kendisine.Benzerlik tabii ki olabilir ama copy-paste fal demek çok ciddi bir suçlama.

CANIM 7 YILDIR BU SİTEDEYİM yüzlerce fal baktırdım sadece SANAL değil REEL de taksimdeki falcıları adım adım bilirim ayrıca türkiyenin bir çok ilinde baktırdım geçmiş msj larımda vardır bir bundan iki yıl önce binnaz ablada ADA BALCI nın aynı sitede ikinci bir profili var dedim ve siteyle defalarca yazıştım şimdi geçmiş fallarımı okurken ki GEYSU ya defalarca baktırmışım ve ESİN GÜVEN le olan falım sözler kelimeler aynı ne yapabilirim sadece düşüncemi yazdım herkesin burada düşüncesini yazdığı gibi bu suçlama değildir

Ben Telwedeki düzgün falcılar listesine Chitra,Eveline ve Peralina' da eklemek ısterım. Peralına artık fal bakmıyor gıbı, son dönemlerde söz verıp bekletıp bakmadıgı da oldu ama bence zaten gerçek işi falcılık degıl arada boş vakıt bulursa...Yıne de bu saydıklarım bence fal camıasının oyunlarına dahıl olmayan,durustlugunden şuphe duymadıgım ınsanlar, İSTERSE FALLARI ÇIKMASIN saygım sonsuz....yeteneklerıne,insanlıklarına...

Benim Geysu'nun verdıgı cevaptan haberım yoktu, ama kadının şu duruma verdıgı yanıt bıle ne kadar durustçe. Ben 2 ısım daha saydım...Ve bu isimlerı burada defalarca saydık...Hıç "ben o profıller değilim" dedi mi? ....

Ve yıne ne dedım, sonuna dek Geysu'ya saygı duyarım,ha tekrar gıtmem çıkmadı dıye....Ama kurban olayım ömrunde hıc gormedıgı bırı,uyduruk bır soru soruyor ve kadın olayı kıtap gıbı anlatıyor....Aradan aylar gecıyor baska bır yerde yıne aynısını yapabılıyor.VE garıp bır bıcımde ben telwe-falsepetı dısında kolay kolay fal baktırmam kı tellwede Geysu'ya HIÇ fal baktırmadım....

Hatırlarmısınız geçen yıl bı uye Nakta ıcın de bılgı topluyor vs. dedıgnde,Eylul gıbı Nakta'ya baktırdıgım ilk ve tek falının cıkmadıgını,olurunun da olmadıgını AMA" oyle 1 cumle kullandı kı ancak aılemden bırı olmalı bunu bılmesı ıcın" O yuzden saygı duyarım ve yeteneksız oldugunu dusunmem demıstım.

Sonra olan olaylarda...Bazen var ya olayların sadece bıze "burada" anlatılan kısmını bılıyoruz......Kesılıp,kırpılan durumlardan,işe gelmedıgı ıcın bahsedılmeye gerek gorulmeyen şeylerden söz açılmadıgı ıcın....benim gibi gaza gelmeye hazır yarım akıllılar atlıyor öne....

Tamamen fallar aynı mıydı? Direkt copy-paste mi yoksa sadece benzerlik mi var?

Benzerlik mi var ? Birebir aynı mı ?

Bende takip ettim. 5 liradan 15 lira ve ardından direk 120 lira oldu. Temiz para.

çıkan fal haberi :) DOĞA DAN'a baktırdığım bi olay vardı 1 ay öncesinden yeni kişiye baktırdıkça bak eskilerden biri geri döncek sana dedi hep :) döncek dediği kişiyle de cidden imkansız gibiydi kötü bitmişti. En son falımı tekrar dinlediğimde çok özlemiş seni bu sıralar çok düşünüyor yakın bir zamanda adımı var demişti ve dün eski sevgilim mesaj attı
Bilmiyorum ama benim doğa ile inanılmaz enerjim tutuyor bana çıkıyor hep .

Umarim banada cikar doga zumra elfin hepsi ayni seyi soyledi acikcasi pek ümidim yok

bende begendim kısa vade de dediği bir durum oldu ama katılıyorum az para değil baktırın demek de riskli olur biraz

Bende bandırmıştım kredisi çok düşükken. Kıredi alamiyorum çünkü. Yakın vade dediği ne kadar süre de cıktı Sizde 1 ay falan mi? Bana 1 ay dedi çünkü ???

Biraz geç kalmışım ama konu geysu olunca yazmadan edemem. Geysuyu aynı falı farklı hesaplarla göndermekle itham eden arkadasım desen ki geysu ile falanca kişi aynı diye inanılırlık olabiliten var.. çünkü bu gayet normal bir durum farklı hesaplardan farklı kişi olarak bakabilir birinden daha fazla ücret alıyordur mesela niyeti Budur. Ama tutupta aynı falı gönderdi diyorsun ya orada bi duracaksın bunu Ayşe yapar Fatma yapar ama geysu Nakta yapmaz.. onlar hislerini samimiyetlerini burada birçok insanın görüşleriyle kanıtlamış yorumcular. Geysu ya çok kez gittim andaki durumu ve geçmişi ben bile ondan iyi anlatamazdım.. gelecek çıktı mı vaade çıktı mı hayır ama zaten bunu onlar bilemez ki ön görülerde bulunurlar anlık durumla tutar tutmaz o ayrı ama onlar ilah değil önce bunu bilerek fal atalım.. şu da garip geldi geysunun övüldüğü haftalardanmışız geçtiğimiz hafta nedense eleştirin ve yargın o haftaya gelmiş. Madem böyle bir ithamda bulundun kanıtla arkadaşım. Bak bende geçtiğimiz yıl güneş Eryavuz u aynı şeyle itham etmiştim ama burda özelden isteyenlere paşalar gibi kanıtladım durumu hadi sen de yap., birebir aynı kopyala yapıştır falları paylaş bizimle.. belki bu yorumdan sonra banlanırım arkadaşlar ama geysu için feda olsun geysuyu yedirtmeyiz yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…