Aynen öncelikle cok da beklentiye girmemek gerek fal bu sonuçta ve yorumcularda insan ,kaderi tayin etmiyorlar..geysuya ben de bir kez fal attım 1 yil önce gayet özenle yorumladı,bir kısmı gerçekleşmedi öngorülerinin..naktaya gelince ona da 2 kez atmıştım 3 ay arayla.bazı spesifik öngörüleri gerçekleştiği için 3.kez attigimda ise durugoru alamadığıni belirtip iade etti.ben de bir daha denemedim şansımı...yine de naktaninda bu kadar olumsuz yorumu hakettiğini düşünmüyorum.Biraz geç kalmışım ama konu geysu olunca yazmadan edemem. Geysuyu aynı falı farklı hesaplarla göndermekle itham eden arkadasım desen ki geysu ile falanca kişi aynı diye inanılırlık olabiliten var.. çünkü bu gayet normal bir durum farklı hesaplardan farklı kişi olarak bakabilir birinden daha fazla ücret alıyordur mesela niyeti Budur. Ama tutupta aynı falı gönderdi diyorsun ya orada bi duracaksın bunu Ayşe yapar Fatma yapar ama geysu Nakta yapmaz.. onlar hislerini samimiyetlerini burada birçok insanın görüşleriyle kanıtlamış yorumcular. Geysu ya çok kez gittim andaki durumu ve geçmişi ben bile ondan iyi anlatamazdım.. gelecek çıktı mı vaade çıktı mı hayır ama zaten bunu onlar bilemez ki ön görülerde bulunurlar anlık durumla tutar tutmaz o ayrı ama onlar ilah değil önce bunu bilerek fal atalım.. şu da garip geldi geysunun övüldüğü haftalardanmışız geçtiğimiz hafta nedense eleştirin ve yargın o haftaya gelmiş. Madem böyle bir ithamda bulundun kanıtla arkadaşım. Bak bende geçtiğimiz yıl güneş Eryavuz u aynı şeyle itham etmiştim ama burda özelden isteyenlere paşalar gibi kanıtladım durumu hadi sen de yap., birebir aynı kopyala yapıştır falları paylaş bizimle.. belki bu yorumdan sonra banlanırım arkadaşlar ama geysu için feda olsun geysuyu yedirtmeyiz yahu :)
kiz sen bi Zumraya baktir benceKızlar bende bir baktırsam mı acaba Nakta ya, ne dersiniz? Gelecek öngörüsü olsun istiyorum özellikle..Lizyaa V vaselin K Kelebek7734449
Bu arada falcılar sitemizi çok önemsiyor reklam kuşağı gibiyiz
peki geysunun anlik durumu bilmesi nasilAynen öncelikle cok da beklentiye girmemek gerek fal bu sonuçta ve yorumcularda insan ,kaderi tayin etmiyorlar..geysuya ben de bir kez fal attım 1 yil önce gayet özenle yorumladı,bir kısmı gerçekleşmedi öngorülerinin..naktaya gelince ona da 2 kez atmıştım 3 ay arayla.bazı spesifik öngörüleri gerçekleştiği için 3.kez attigimda ise durugoru alamadığıni belirtip iade etti.ben de bir daha denemedim şansımı...yine de naktaninda bu kadar olumsuz yorumu hakettiğini düşünmüyorum.
Zümra geleceği bilemedi bende. Bir daha denemek için de tuzlu.kiz sen bi Zumraya baktir bence
peki anlik durumu ?Zümra geleceği bilemedi bende. Bir daha denemek için de tuzlu.
Anlık durum iyiydi ona bir şey diyemem.peki anlik durumu ?
Fena değildi.karşı tarafı analizi güzeldi mesela.iletişim vade olarak 1 ay demişti mesela ama 6 ay sonra oldu,lâkin dediği şekilde...telwe ye takılmıyorum artık baktırmıyorum kimseye orda...peki geysunun anlik durumu bilmesi nasil
Nakta bana çıkmamıştı ilk falında bir gorusme daha olacak sonra gorusmeyeceksiniz dediği kişiyle hala gorusuyorum, pek anlık dedikleri de olmadı. Sadece karşı tarafın imza bir lafı vardır onu soylemişti o zaman şaşırmıitım ama önemsiz bir detay. Baktığım zaman şu an zümra lal diyorum en çok o bilmiş ve en tutarlısı o. başta Elfin iyi biliyordu sonra dedikleri olmamaya başladı malesef ama ilk fallarında her dediğini yaşamıştım.Kızlar bende bir baktırsam mı acaba Nakta ya, ne dersiniz? Gelecek öngörüsü olsun istiyorum özellikle..Lizyaa V vaselin K Kelebek7734449
Bu arada falcılar sitemizi çok önemsiyor reklam kuşağı gibiyiz
Olumlu bir yorum muydu? Bir de ne kadar geçti? Zümra tarih konusunda kötü biraz belki geç olur.Zümra geleceği bilemedi bende. Bir daha denemek için de tuzlu.
Kimden bahsediyorsunuz
Hmm baya bir baktirdim memnun kaldinuz miAres levi
Banada cok soylediler hergun baktiriyordum nerdeyse hepsi ayni seyi soylediler mesela nerdeyse birebir ayni soyleyenler oldu sonuc adam kadinla tatillere gitti mutlu ben fallardan medet bekledim simdi umrumda bile degil. Bir binnazda hediye kredi gelecek oba fal baktircam birakcam. Binnazda onerisi olan varsa alabilirmiyim ayricabana bugün binnazda dürüstlüğüne güvendiğim bir tarotçu açıkça şunu söyledi 'sık fal baktırma' kendine zarar verirsin.Bir tarotçu bile bunu söyledikten sonra ne diyeceğimi bilemedim açıkçası
arnisa bahadırdı bana böyle sık baktırmayın sizi kötü etkiler diyen dürüst tarotçu.onu önerebilirimBanada cok soylediler hergun baktiriyordum nerdeyse hepsi ayni seyi soylediler mesela nerdeyse birebir ayni soyleyenler oldu sonuc adam kadinla tatillere gitti mutlu ben fallardan medet bekledim simdi umrumda bile degil. Bir binnazda hediye kredi gelecek oba fal baktircam birakcam. Binnazda onerisi olan varsa alabilirmiyim ayrica
Istisna dediklerinizi yazabilirmisinizama bir yıllık binnaz bağımlılığımdan çıkardığım sonuç,bir iki istisna haricinde hem para tuzağı hem de manevi sömürü aracı.Ben artık dua istemeye başladım sevdiklerimden bu konuda,irademi kullanıp binnazı bırakabilmek için
Arnisa bahadirla canan devrim miama bir yıllık binnaz bağımlılığımdan çıkardığım sonuç,bir iki istisna haricinde hem para tuzağı hem de manevi sömürü aracı.Ben artık dua istemeye başladım sevdiklerimden bu konuda,irademi kullanıp binnazı bırakabilmek için
canan devrim,arnisa bahadırIstisna dediklerinizi yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?