Binnaz Abla

Aynen öncelikle cok da beklentiye girmemek gerek fal bu sonuçta ve yorumcularda insan ,kaderi tayin etmiyorlar..geysuya ben de bir kez fal attım 1 yil önce gayet özenle yorumladı,bir kısmı gerçekleşmedi öngorülerinin..naktaya gelince ona da 2 kez atmıştım 3 ay arayla.bazı spesifik öngörüleri gerçekleştiği için 3.kez attigimda ise durugoru alamadığıni belirtip iade etti.ben de bir daha denemedim şansımı...yine de naktaninda bu kadar olumsuz yorumu hakettiğini düşünmüyorum.

peki geysunun anlik durumu bilmesi nasil

Nakta bana çıkmamıştı ilk falında bir gorusme daha olacak sonra gorusmeyeceksiniz dediği kişiyle hala gorusuyorum, pek anlık dedikleri de olmadı. Sadece karşı tarafın imza bir lafı vardır onu soylemişti o zaman şaşırmıitım ama önemsiz bir detay. Baktığım zaman şu an zümra lal diyorum en çok o bilmiş ve en tutarlısı o. başta Elfin iyi biliyordu sonra dedikleri olmamaya başladı malesef ama ilk fallarında her dediğini yaşamıştım.

bana bugün binnazda dürüstlüğüne güvendiğim bir tarotçu açıkça şunu söyledi 'sık fal baktırma' kendine zarar verirsin.Bir tarotçu bile bunu söyledikten sonra ne diyeceğimi bilemedim açıkçası

Banada cok soylediler hergun baktiriyordum nerdeyse hepsi ayni seyi soylediler mesela nerdeyse birebir ayni soyleyenler oldu sonuc adam kadinla tatillere gitti mutlu ben fallardan medet bekledim simdi umrumda bile degil. Bir binnazda hediye kredi gelecek oba fal baktircam birakcam. Binnazda onerisi olan varsa alabilirmiyim ayrica

arnisa bahadırdı bana böyle sık baktırmayın sizi kötü etkiler diyen dürüst tarotçu.onu önerebilirim
canan devrim de kahve falına bakar o da dürüst bana göre

vade verenlere veya şu olacak,bu olacak diyenlere antipatiyle bakıyorum artık çünkü samimi gelmiyorlar herşeyden önce.An da yorum yapanlar ı bu yönden daha çok tutuyorum

ama bir yıllık binnaz bağımlılığımdan çıkardığım sonuç,bir iki istisna haricinde hem para tuzağı hem de manevi sömürü aracı.Ben artık dua istemeye başladım sevdiklerimden bu konuda,irademi kullanıp binnazı bırakabilmek için

Istisna dediklerinizi yazabilirmisiniz

Arnisa bahadirla canan devrim mi

Istisna dediklerinizi yazabilirmisiniz
canan devrim,arnisa bahadır
şevdar avaz da bazı açılardan tutarlı geldi
ama dediğim gibi an da yorumlananlar.Vade işine girenleri hiç okumuyorum/dinlemiyorum çünkü o kadar çok baktırdım ki saftata geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…