Binnaz Abla

faldan beklentimiz önemli.benim amacım reelde danışamadığım durumlar için fikir almak.ama çoğu ağdalı cümlelerle bol miktarda manipülasyon yapıyor ki ben bunun tekniğini kazandıklarını ve bunun üzerinden prim yaptıklarını düşünüyorum tabiri caizse insan erbabı olmuşlar ve dehşet bir para kaynağı olarak da biz fal meraklılarını görüyorlar

biz hep duygusal dünyamızı açıyoruz ama onlar bize para kaynağı olarak bakıyor bu insanlar mı bizi doğru yönlendirecek;ki olmuyor da hep boş çıkıyor
verdiğim iki isim ki inşallah bozulmazlar bana o ticari kaynak hissini verdirtmediler ve anla ilgili tespitleri tutarlıydı

Günaydın :) bir ara forumda Sezgi Candan dan çok bahşedilmiş ama şimdi Binnaz da yok, nerde olduğunu bilen var mı :)

Ares leviye baktirdim cok iyiydi.

Binnazea ilk 3 um

Sevdar Avaz
Zumra Lal
Ares Levi

Anlik durum ve nokta atislari sahane .3 ude ayni seyleri soyluyor sadece Ares tarih verdi.Bunun disinda cok isme baktirdim ama en iyileri bunlar.

Ares leviye baktirdim cok iyiydi.

Binnazea ilk 3 um

Sevdar Avaz
Zumra Lal
Ares Levi

Anlik durum ve nokta atislari sahane .3 ude ayni seyleri soyluyor sadece Ares tarih verdi.Bunun disinda cok isme baktirdim ama en iyileri bunlar.
yazdıklarının 3 nede baktirdim sevdar ve zumra olmadı bir daha atmam Ares vadesi var ama söylediği şeyler anda iyi ama artık anlık durum yetmiyor bana

yazdıklarının 3 nede baktirdim sevdar ve zumra olmadı bir daha atmam Ares vadesi var ama söylediği şeyler anda iyi ama artık anlık durum yetmiyor bana
Zumra ve ares e baktirdim 3 defadan fazla ama artik baktirdigim konudan vazgectim olacaginida dusunmuyorum herkes bana vade verdi ama. Bir kredi hediye vercekler sanirim yeni birisi olarak sevdara yolliycam onuda

Kizlar ben 3 gündür eveline katina attim cevap yok baska önerebileceginiz ozellikle tellwede anlik durumu iyi bilen biri varmi ?

İyi geceler kk ve sevgili kızları
Bugün bir fal attım ve iyi buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Ucuzken baktırmıştım iyiydi ama biraz kısa bulmuştum yeniydi o ara. Bugün bir kez daha atıyım dedim çok iyi bildi genel anlamda. Diğer falcılar gibi canım cicim yoktu yada raprapcım gibi ifadeler. Gayet nesnel işini yapan biri edası vardı. Tarih de verdi yani yaklaşık olarak bir 15 günümüz var. Denemeye değer bence malum çok yüksek fiyatlar mevcut.
Tarot yolladım Aleyna Yıldızlar. 35 lira. İnanın güzeldi.İkidir beğendim. Tekrar iyi geceler

bende Aleyna ile şah sultan soyadını tam hatırlamıyorum onun arasında kalmıştım bir dahaki sefere deniyebilirim o zaman

Bana binnazda önerebileceginiz yorumcu varmi bu cok iyi son kredilerimide farkli isimlere baktirmak istiyorum

Bana binnazda önerebileceginiz yorumcu varmi bu cok iyi son kredilerimide farkli isimlere baktirmak istiyorum
Öneri değil ama diğerlerine göre beğendiğim, en azından aynı cümleler kurmuyor ,o an ne görüyorsa onu söylüyor diyebileceğim ; Nehir Ateşoğlu var.. Belkide denemişsindir.. Denediysen yorumunu yazarsan sevinirim..
Not: enerji herkese tutmayabilir, tavsiye değil sadece fikrim.. Vadesini bekliyorum..

Yok baktirmadim bir ara dusundum olumsuz yorumlari okuyunca vazgectim

Binnaz ablaya bugün giriş yapabilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…