- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Karşı taraf hakkında olumsuz konuşmuştu. İletişim olmadı. Ama arada mesafe olduğunu ve ailesiyle alakalı derayları bildi.Olumlu bir yorum muydu? Bir de ne kadar geçti? Zümra tarih konusunda kötü biraz belki geç olur.
Ben birkez baktirdim ama memnun kaldım ben sizde cıktı mi verdiği tarih??Hmm baya bir baktirdim memnun kaldinuz mi
Daha zaman var ama cikacagini sanmiyorum o zaman yazarim zatenBen birkez baktirdim ama memnun kaldım ben sizde cıktı mi verdiği tarih??
Kendisine bu ara ulaşılamıyor maalesef. Bıraktı sanırımGünaydın :) bir ara forumda Sezgi Candan dan çok bahşedilmiş ama şimdi Binnaz da yok, nerde olduğunu bilen var mı :)
yazdıklarının 3 nede baktirdim sevdar ve zumra olmadı bir daha atmam Ares vadesi var ama söylediği şeyler anda iyi ama artık anlık durum yetmiyor banaAres leviye baktirdim cok iyiydi.
Binnazea ilk 3 um
Sevdar Avaz
Zumra Lal
Ares Levi
Anlik durum ve nokta atislari sahane .3 ude ayni seyleri soyluyor sadece Ares tarih verdi.Bunun disinda cok isme baktirdim ama en iyileri bunlar.
Zumra ve ares e baktirdim 3 defadan fazla ama artik baktirdigim konudan vazgectim olacaginida dusunmuyorum herkes bana vade verdi ama. Bir kredi hediye vercekler sanirim yeni birisi olarak sevdara yolliycam onudayazdıklarının 3 nede baktirdim sevdar ve zumra olmadı bir daha atmam Ares vadesi var ama söylediği şeyler anda iyi ama artık anlık durum yetmiyor bana
beni bu vadeler mahvetti zatenZumra ve ares e baktirdim 3 defadan fazla ama artik baktirdigim konudan vazgectim olacaginida dusunmuyorum herkes bana vade verdi ama. Bir kredi hediye vercekler sanirim yeni birisi olarak sevdara yolliycam onuda
Ama anlik durum oldumu zumra ile?yazdıklarının 3 nede baktirdim sevdar ve zumra olmadı bir daha atmam Ares vadesi var ama söylediği şeyler anda iyi ama artık anlık durum yetmiyor bana
Hayır o hiç tutmadı ben ona Bergüzar iken baktirdimAma anlik durum oldumu zumra ile?
bende Aleyna ile şah sultan soyadını tam hatırlamıyorum onun arasında kalmıştım bir dahaki sefere deniyebilirim o zamanİyi geceler kk ve sevgili kızları
Bugün bir fal attım ve iyi buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Ucuzken baktırmıştım iyiydi ama biraz kısa bulmuştum yeniydi o ara. Bugün bir kez daha atıyım dedim çok iyi bildi genel anlamda. Diğer falcılar gibi canım cicim yoktu yada raprapcım gibi ifadeler. Gayet nesnel işini yapan biri edası vardı. Tarih de verdi yani yaklaşık olarak bir 15 günümüz var. Denemeye değer bence malum çok yüksek fiyatlar mevcut.
Tarot yolladım Aleyna Yıldızlar. 35 lira. İnanın güzeldi.İkidir beğendim. Tekrar iyi geceler
Öneri değil ama diğerlerine göre beğendiğim, en azından aynı cümleler kurmuyor ,o an ne görüyorsa onu söylüyor diyebileceğim ; Nehir Ateşoğlu var.. Belkide denemişsindir.. Denediysen yorumunu yazarsan sevinirim..Bana binnazda önerebileceginiz yorumcu varmi bu cok iyi son kredilerimide farkli isimlere baktirmak istiyorum
Yok baktirmadim bir ara dusundum olumsuz yorumlari okuyunca vazgectimÖneri değil ama diğerlerine göre beğendiğim, en azından aynı cümleler kurmuyor ,o an ne görüyorsa onu söylüyor diyebileceğim ; Nehir Ateşoğlu var.. Belkide denemişsindir.. Denediysen yorumunu yazarsan sevinirim..
Not: enerji herkese tutmayabilir, tavsiye değil sadece fikrim.. Vadesini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?