Binnaz ablaya bugün giriş yapabilen var mı?
evet düzelmiş şu sn sabah değişmişti girişiyazını görünce denedim ve girebiliyorum siteye ..
pek tavsiye vermem epeyde eskiyim burada bende zamanında çok fal baktırıp hala da arada baktirmaya devam eden biri olarak benim fikrim sadece beğenen olur begenme3 aylık fal maceram durak sancaktaroglu 2,engin gümüş 9,mert gokturk , yagmur tekin 2,meral ateş 2, zeren yildiz ,maya demir,haleh cetiner,dogadan 5, marin şahin, zumra lal 3,acelya tugra 2, ares levi 7, eyup deniz 2, elfin demet, asenat kilıç, sevdar avaz.
Telve ecem23,banu yilmaz,kehanettin, fallarkralicesi
Bir yolun var gizli hisler,subat, serkan tek 2, asiye 2, toprak 3, sarayli hanim, medyum cem.
Hepsinin soyledigi ayni zaman en gec ocak diyeyim ama olcagina inancim hic yok baktirdigim konuda adam gununu gun ediyor mutlu kadinla ben fallarda umitleniyorum. Ne kadar cok baktirirsam o kadar cok takinti haline getirdim. Begendiklerim var tabiki zumra dogadan ales levi engin gumus toprak gizli hisler ama olabilecegini sanmiyorum durum bu vazgectim fallardan da adamdan da :)
baktirdiklarinizdan özellikle binnaz da olanlar epey bi pahalı bi kaç kezde baktirmissiniz yapmayın bu kadar yazık günah paraniza en kötüsü de ümitlerinize insan haklısınız birilerinden böyle durumlarda biseyler duymak istiyor ama yine de okuyunca üzüldüm3 aylık fal maceram durak sancaktaroglu 2,engin gümüş 9,mert gokturk , yagmur tekin 2,meral ateş 2, zeren yildiz ,maya demir,haleh cetiner,dogadan 5, marin şahin, zumra lal 3,acelya tugra 2, ares levi 7, eyup deniz 2, elfin demet, asenat kilıç, sevdar avaz.
Bir yolun var gizli hisler,subat, serkan tek 2, asiye 2, toprak 3, sarayli hanim, medyum cem.
Hepsinin soyledigi ayni zaman en gec ocak diyeyim ama olcagina inancim hic yok baktirdigim konuda adam gununu gun ediyor mutlu kadinla ben fallarda umitleniyorum. Ne kadar cok baktirirsam o kadar cok takinti haline getirdim. Begendiklerim var tabiki zumra dogadan ales levi engin gumus toprak gizli hisler ama olabilecegini sanmiyorum durum bu vazgectim fallardan da adamdan da :)
Dogru cok parAlarimda gitti ama asıl üzüntüm bu adam benim için sınavdı ve ben bu sınavı gecemedim Allahtan yardim dilemek yerine hep fallarda ümit aradim o konuda dahada kotu hissediyorum kendimi. Yorumculari tabiki kotulemiyorum begendiklerim var ama inanarak baktırdımpek tavsiye vermem epeyde eskiyim burada bende zamanında çok fal baktırıp hala da arada baktirmaya devam eden biri olarak benim fikrim sadece beğenen olur begenme
baktirdiklarinizdan özellikle binnaz da olanlar epey bi pahalı bi kaç kezde baktirmissiniz yapmayın bu kadar yazık günah paraniza en kötüsü de ümitlerinize insan haklısınız birilerinden böyle durumlarda biseyler duymak istiyor ama yine de okuyunca üzüldüm
Kimlere atmistinizşu binnazdaki falcilarin altına yapılan abartili yorumlari anlamıyorum 5 yıldız verdin teşekkür et geç bu kadar ovulunce geçen ay iki kişiye attım tam bir hayal kırıklığı hiç mi tutmaz saçma sapan iade hakkı yok sinir oldum falı yorumlarken kendi inanıyor mu acaba
onu bende hiç anlamıyorum nasıl bir yorumlar ağladım ettim o kadar fal baktirdim hiç kimseye aglamadim şaka gibilerşu binnazdaki falcilarin altına yapılan abartili yorumlari anlamıyorum 5 yıldız verdin teşekkür et geç bu kadar ovulunce geçen ay iki kişiye attım tam bir hayal kırıklığı hiç mi tutmaz saçma sapan iade hakkı yok sinir oldum falı yorumlarken kendi inanıyor mu acaba
vallah yaonu bende hiç anlamıyorum nasıl bir yorumlar ağladım ettim o kadar fal baktirdim hiç kimseye aglamadim şaka gibiler
.Benim de kendimi çok suçladığım kötü hissettiğim zamanlarım oldu hem fala umut bağladığım için hem de harcadığım paralar için ama artık kendime diyorum ki;demek ki bunları yaşayacakmışım. hani bir söz vardır; olmuş ile ölmüşe çare bulunmaz diye sonuçta herşey insan için.İnşallah bu bağımlılıktan tamamen kurtuluruzDogru cok parAlarimda gitti ama asıl üzüntüm bu adam benim için sınavdı ve ben bu sınavı gecemedim Allahtan yardim dilemek yerine hep fallarda ümit aradim o konuda dahada kotu hissediyorum kendimi. Yorumculari tabiki kotulemiyorum begendiklerim var ama inanarak baktırdım
Banada cok soylediler hergun baktiriyordum nerdeyse hepsi ayni seyi soylediler mesela nerdeyse birebir ayni soyleyenler oldu sonuc adam kadinla tatillere gitti mutlu ben fallardan medet bekledim simdi umrumda bile degil. Bir binnazda hediye kredi gelecek oba fal baktircam birakcam. Binnazda onerisi olan varsa alabilirmiyim ayrica
Üçünede baktirdim üçüde ayni seyi söyledi ve vadeleri daha var doga zumra kasim hadi bilemedin aralik elfin 4 ay dedi
Zumra ve ares e baktirdim 3 defadan fazla ama artik baktirdigim konudan vazgectim olacaginida dusunmuyorum herkes bana vade verdi ama. Bir kredi hediye vercekler sanirim yeni birisi olarak sevdara yolliycam onuda
3 aylık fal maceram durak sancaktaroglu 2,engin gümüş 9,mert gokturk , yagmur tekin 2,meral ateş 2, zeren yildiz ,maya demir,haleh cetiner,dogadan 5, marin şahin, zumra lal 3,acelya tugra 2, ares levi 7, eyup deniz 2, elfin demet, asenat kilıç, sevdar avaz.
P petoo 'ya katılıyorum,son paragrafta yazdıgı herseye.....Yapma A Ariman hakıkaten sen bahane arıyorsun ve o falcılar da sana istediğin "bahaneyi" cebinden çıkan dünya para karşılıgı veriyorlar.....Hem paranı,hem umudunu,hem zamanını alıyorlar. AMA onlara sen izin verıyorsun.....pek tavsiye vermem epeyde eskiyim burada bende zamanında çok fal baktırıp hala da arada baktirmaya devam eden biri olarak benim fikrim sadece beğenen olur begenme
baktirdiklarinizdan özellikle binnaz da olanlar epey bi pahalı bi kaç kezde baktirmissiniz yapmayın bu kadar yazık günah paraniza en kötüsü de ümitlerinize insan haklısınız birilerinden böyle durumlarda biseyler duymak istiyor ama yine de okuyunca üzüldüm
ne doğru söylemişsiniz uyuşturucu gibi.Biz bizi doğru yönlendirecek,korkusuzca içimizi dökecek dostlar bulamayınca reelde,bu fallara sardık sanırsamP petoo 'ya katılıyorum,son paragrafta yazdıgı herseye.....Yapma A Ariman hakıkaten sen bahane arıyorsun ve o falcılar da sana istediğin "bahaneyi" cebinden çıkan dünya para karşılıgı veriyorlar.....Hem paranı,hem umudunu,hem zamanını alıyorlar. AMA onlara sen izin verıyorsun.....
Dıyebılırsın kı "a akıllı,sen çok mu matahsın benden" Haklısın ama en azından tellwe,falsepetı gıbı sıtelerde "ÇOK DAHA AZ PARAYA" ve inan gayet de anı kurtaracak yorumlar alabılıyorum....Çıkmıyor ok....Hoş oradakıler de hıkaye ve bılıyorum ama anlık krız gelınce ÇOK FAZLA YOLUNMAMIS oluyorum,en azından kendımı boyle tatmın edıyorum..... Benım de param gıdıyor....DU aslında bayagıdır ben de bıraktm...( heh he bırkaç haftadır temızım ya,akıllandım dıyorum kendıme,uyusturucu gıbı yahu )
Gecen o dedıgın falcılar ıcın son vade olarak KASIM demıstın....Şımdı OCAK dıyorsun....Baska kadınla bırlıkte olan adam cehennemın dıbıne gıtsın yahu, o kadar degersız hıssetme....Benım adamın hayatındakı kadını fark edene dek her yaptıgı ayılıgı yutuyordum ya yok bu yutulmaz arkadas....Boşver ıntıkamı vs. Yok ayagıma gelsın de hırsımı alayım....UNUT....UGRAS bunun ıcın....YOKSA Bınnazda 150 tl'lere cookkk paranı ve zamanını yerler senın....Sonuçta elınde gıden zamanın ve paran kalır...Adamın umrunda olmaz,gununu gun eder,falcıların umrunda olmaz...Aldıkları paraya bakarlar...Olan sana OLUR....
Yok artik biraktim baktirmiyorum.evet geneli kasim dedi en fazla sure ceren ocak iste onu kastettim. Allah a biraktim herkes ettigini bulsun gelmesinde surunsun mutlu olmasin artik sadece boylw dua ediyorum. :) fallari bitirdimP petoo 'ya katılıyorum,son paragrafta yazdıgı herseye.....Yapma A Ariman hakıkaten sen bahane arıyorsun ve o falcılar da sana istediğin "bahaneyi" cebinden çıkan dünya para karşılıgı veriyorlar.....Hem paranı,hem umudunu,hem zamanını alıyorlar. AMA onlara sen izin verıyorsun.....
Dıyebılırsın kı "a akıllı,sen çok mu matahsın benden" Haklısın ama en azından tellwe,falsepetı gıbı sıtelerde "ÇOK DAHA AZ PARAYA" ve inan gayet de anı kurtaracak yorumlar alabılıyorum....Çıkmıyor ok....Hoş oradakıler de hıkaye ve bılıyorum ama anlık krız gelınce ÇOK FAZLA YOLUNMAMIS oluyorum,en azından kendımı boyle tatmın edıyorum..... Benım de param gıdıyor....DU aslında bayagıdır ben de bıraktm...( heh he bırkaç haftadır temızım ya,akıllandım dıyorum kendıme,uyusturucu gıbı yahu )
Gecen o dedıgın falcılar ıcın son vade olarak KASIM demıstın....Şımdı OCAK dıyorsun....Baska kadınla bırlıkte olan adam cehennemın dıbıne gıtsın yahu, o kadar degersız hıssetme....Benım adamın hayatındakı kadını fark edene dek her yaptıgı ayılıgı yutuyordum ya yok bu yutulmaz arkadas....Boşver ıntıkamı vs. Yok ayagıma gelsın de hırsımı alayım....UNUT....UGRAS bunun ıcın....YOKSA Bınnazda 150 tl'lere cookkk paranı ve zamanını yerler senın....Sonuçta elınde gıden zamanın ve paran kalır...Adamın umrunda olmaz,gununu gun eder,falcıların umrunda olmaz...Aldıkları paraya bakarlar...Olan sana OLUR....
Ares levi bildi mi? Bide mandal kafe toprağa baktırdın mı?Slm kızlar. Ben onlıne da artık sadeece ares levi ve anna veduyua baktırıyorum anna cok zor yakalanıyor şah sultanı denedım beklemede.. yüzyüzelere dondum cıkan 2 tarıhım ve olayım var,
Laf cafe serhat( acımasız baktı ama haklıydı)
Symbol beşiktaş ufuk..olaylar dedıgu gıbı gıttı, verdıgı tarıhte ımkansız ayrılık olmaz dedım ve bıttiuzun uzun sakın sakın ne kadar soru sorarsan cvplıyo.. şimdi 15 kasım dedı beklıyorum.adamın arıcagı konuşucagı soze kadar soyledı ayrılırken
Mandal cafe aysel abla..tarıhı cıkarsa yazarım.
Ada beklemede 7 kasımda yazarımm..
ve kapris taksim cem..Dedıgı yer zaman net cıktıı..
Ama ufuk gercekten şok ettı benı cıktıgımda enerjısını çokk sevmıştım ama dedıgı olmaz ya dedım ve huzunlu sonnm.. retro vurdu gectı..
symbol beşiktaş can: çıkan fallarımdandır.. ama cok soru soruyom kabul etmıyo arrık benı yıldı bendden
Beşiktaş efe: günündeyse şakır ama oda kabul etmıyo benı ne yazıkkıonlara cok gıttım arrıkk yıldılar benden :)
Asla bılmeyenler
Laf cafe kuzey
Papyon cafe dilek
Kapris cafe samet
Cadde symbol umut
Nişantaşı symbol fulya
Çokkkk var ya((
Yazarım gene
Ares levi yi bende begeniyorum o kadar fal baktirdim ki begendiklerim icinde. Tarzi hoşAres levi bildi mi? Bide mandal kafe toprağa baktırdın mı?
toprağı ben beğenmemiştim :/Ares levi bildi mi? Bide mandal kafe toprağa baktırdın mı?
Ada kim nerde?toprağı ben beğenmemiştim :/
ada vardı önceden dört dörtlük tuttururdu geleceği. ama şuan gelecekte dedikleri tutmuyor. en azından bana tutmadı.
baktırıp beğendiğin dedikleri çıktı dediğin kim var?
bakırköydeydi canım mandal cafedeAda kim nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?