Binnaz Abla

bende toprak çok istikrarlıdır. Başkada yok valla canım

Ares levi yi bende begeniyorum o kadar fal baktirdim ki begendiklerim icinde. Tarzi hoş
Ares Levi'ye ben de baktırdım. Geçmişle ilgili bir iki nokta atışı oldu. Gelecek için merakla bekliyorum. Size daha önce çıkan falı oldu mu? Ağzı çok iyi laf yapıyor yalnız. Hoş yapmasa telde bakmazdı Bir de tüm kredilerim bitti benim. 120 TL lik fal için 150 TL gidiyor. O nedenle tam krediyle gitmek lazım belki de...

Selam. Bir beş gün önce filan geysu ya fal gönderdim. Enerjim düşük gecikebilir yazmıştı unutmuşum. Bugün aklıma geldi baktım yorumlamış. Şimdiye kadar bıktırdığım en iyi falcı kesinlikle. Verdiğim para helal olsun. Her ayrıntıyı bildi bu kadar da olmaz dedim şaşırdım. Soruda detay dahi vermedim. İlişkinin geçmişini karşılaşılan problemleri hatalarımızı saydı döktü. Duygu durumu da çok iyiydi. Efsane yorumdu. @capella79 A Ariman Lizyaa K Kelebek7734449 D domateskurusu luciferr

Geysu anda süperdir... Ah sevgili Raprap bır de yuzde yuz GELECEGI bılenı bulsaydık.... Düşünüyorum düşünuyorum...Hanı yıllardır fal baktırıyorum, ancak 1-2 ay sonrasını bılen cıktı...... 1 kısı harıc, o da ortada yok demıstm zaten adını, lamıa dıye.... Ha sımdı o da gelır de falcıNurselı gıbı olursa vururum kendımı

Yıne de akıllanmıssın Bınnaz abla'dan alacagın 150 tl'lık yorumlara eş deger ama aynı kalıtede yorumcular var. al mesela Geysu.

Ne gerek var 1 fala 150 tl vermeye, A Ariman demiş ya Zumra'ya 3 kez gıttm dıye....Ettı sana 450 tl...Bazı yerlerde bu para 1 kıra parası...Neredeyse çogu aılenın 1 aylık pazar-market parası..... Karsılıgında aldıgınız hanı 5 yıllık cıkabılecegınden emın oldugunuz ongoru olsa ınsan gene acımaz o paraya....Merak edersın 1 kez baktırırsın hadı ona da amenna....Fal da bu....Ucuz dıye verdıgm paraların yekunu bıle "masallah" ıken Bınnaz'dakıler Nostradamus mu yahu,alt tarafı dıgerlerı gıbı "anı-durumu,yakın gelecegı" söyleyecekler dıye.....150 tl....

Ha bende gıttm 1 kere,çıktı mı,çıktı...Ne kadarlık sure...Kısa vade.....Eee bunu Chıtra da 30 tl'ye öngorebılıyor, Yeşılcıngene de,Geysu da, Peralına da.....2 ay sonra olacak bır ıkı seyı duymak ıcın verdıgm o kadar bıle olsa paraya acıyorum şu an açıkçası..... 1 fal 150 tl....Dısarıda cafelerde bıle kımse o fıyata bakmıyor,sız parayı agactan falan mı topluyorsunuz kızlar? Yoksa Falınız cıkmayınca sıze parayı gerı ödeme garantısı falan mı verıyorlar?

Bu arada içimde kaldı gunlerdır Telwe Ecem23 50 tl olmuş...:) iilginç geldi....50 tl...eceme'e de vermem acıkcası....

3-4 haftadır fal baktırmıyorm ya akıllandım-aydınlandım sankı mı ne

Son düzenleme:
iyi haftalar kızlar vallahi bende sizlerle aynı fikirdeyim binnaz da 100 150 tl fal bakıyorlar çok pahalı okuyorsun e satır bide ses kaydı en fazla 10 dakika bende baktirdim dayanamayıp bi kaç kişiye sonrası ne gerek vardı şimdi gitti param diye üzüldüm. sadece o da artık bi kaç ayda bir tellwe yeşilcingeneye baktırırım yeter bana hiç olmazsa hem uygun fiyat hemde bilmiyorum bana belki iki senedir baktiriyorum diye epey özenli bakıyor sağolsun keza dediklerinin bir çoğunu da yaşıyorum uyarıda bulunur dikkate alırım

bende umutlanmıştım az bu kadar bilince. Sağlık olsun canım. Bende vermem o kadar para. Az buçuk akıllandım

Yalniz geysu barisacaksiniz bi daha ayrilik olmiycak ve evleneceksiniz demisti bana gayet ayrildik ve hicbir alakamiz kalmadi :))

Bende baktirmiyorum artik bagimlilik gibi birsey olmustu hani her duyduguma baktirmak her sitede instegramda bile baktirdim garip olansa herkesin ayni seyi soylemesi buna ragmen baktirdim sanirim bir tanesininde bu adam ise yaramaz pismanda olmaz demesini bekledim. Sure en erken kasim en gec iste ocak fln o yuzden cikan fal yok olcaginida sanmiyorum. Hmm begendiklerim yokmu var ares levi fln mesela

Yeşilçingene ye ben birkaç kez fal gönderdim hep fallarım beklemede kaldı ya da ben çok sabredemedim
Yeşilçingene mutlaka gün içinde dönüş yapıyor mu yoksa günlerce beklediğiniz oluyor mu?

Onada kahve yollamistim iade etti enerjim tutmadi diye :)

Yalniz geysu barisacaksiniz bi daha ayrilik olmiycak ve evleneceksiniz demisti bana gayet ayrildik ve hicbir alakamiz kalmadi :))
Bana iletişim olacak dedi karşı taraftan. Gerisi sana kalmış kararı sen vereceksin dedi. Ama ilişki sürecini çok iyi anlattı belki ben o kadar anlatamam. Benim ve karşı tarafın anlık durumu da öyle.bir de iletişim olursa daha ne olsun. Bana herşey takınacağın tutuma bağlı dedi. Geysu nun falı çıkanlar beni bilgilendirin lütfen umut olsun. Çıkmayanlarda söyleşin

Valla iste bana cikmadi keske ciksaydi diyim... simdi dogadanin en son baktigi fali dinledim ki ilk fali direkt cikmisti bu cikmamis 20 gun sonra goruseceksiniz tekrar baslayacak demis ne gorusme ne konusma 2 ay oldu ole bisi olmadi halbuki iyi bakardi valla...

Artık baktırmıyorum ben de 150 gerçekten çok pahalı. 6 ay aradan sora geçen ay zümra’ya baktırdım ama 25 dakikalık bri fal atmış dolu dolu ve soyledigi seyleri yaşamaya başladım bile, bana çok iyi biliyor Zümra ama ayda yılda bir atabilirim.

Peki bu kadar ayrıntıyı kafamdaki düşünceleri şöyle insanlarsınız gibi ifadeleri nerden bilebilir ki ? Ben çok bıktım çok yoruldum bu fal işinden. Faladdin e bile fal atarken kendimden nefret eder halde buluyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…