Binnaz Abla

Sana vade ne verdi

valla geysu fena anlatmamış bana da şuanı ama karşı trfın düşünceleri doğru yanlış bilemem. sadece benim imkansız gördüğüm şeyleri olumlu söylemiş 2-3 ay vade vermiş biraz okudum çoğu kişi çıkmıyor falları falan demiş umarım çıkıyodur ya ve pembeci değildir :/ esas kişilerde aşk konusunda biraz fazla mı olumlu acaba

Kız Lizya sen Zumra'mısın diyesım geldi yahu..... Ne vakit Fatima ve Zümra dense sen "burdayım" dıyorsun. Konumuz Zumra degıl, 150 tl balım:).

A Ariman Binnaz'da falancaya 3 kez fal baktırdım, filancaya 2 kez baktırdım deyınce hesaba vurdum "ühüüüü" deedim de o mesajı yazma geregı duydum......Bız 15,20 vs derken bıle bir bakıyorum pardon "bakıyordum" dunyanın parası gıtmıs...Ne aldım kı dıyordum.....Bır de Bınnaz'a takılsaydım....Anam..... A Ariman gibi bir sürü insan var.... Kaldıkı Zumra'nın öngörüleri de yıllara uzanmaz,bırkaç aylıktır...Ve o ayarda bır yorumu çok daha ucuza alabılırsın.Dedıgım buydu.

Konu Zumra'dan acılmısken Yıldızname'de baktıgı ılk falında aynen kopyalıyorm " Si farklı yolara bile koyulsanız, kader ilaki bir şekilde tekrar tekrar karşı karşıya getirir diyor bu kartlarımız. İletişim bitti, kopukluk kalıcı dersem çok yalan olur... Bitmedi, bu bağ kopmaz kolay kolay dediğim gibi. Kapı kartı zaten bunu göstermekte... " Yazın baktıgı falda adhemdeva cıktı kı ASLINDA bu yıldıznamede İLK falı gönderdıgımde adamın hayatında O kadın hala varmış.....Sonbahar basında olaylar olduktan sonra gonderdıgımde sımdı salim kafayla dusunuyırum da yakın gecmıste olan olayları veya şöyle söyleyeyım Yazın baktıgı falda dedıklerını tekrar gelecekte olmus gıbı anlatmıs....

Bu konuda halim resmen @aniston24 'ün Geysu'nun ona baktıgı ılk fala verdıgı tepkı gıbı oldu....

Olabilir,hepimiz insanız....Mesela hep dedım burada Chitra bende hep çıkar dıye...Son falını o bahsettıgım olaydan sonra gonderdım....Ekım sonu kesın barısma vs. deyınce anında sıldım kı cıkmadı...Senanur Senanur bende cok ıyı bılır dedım, hakıkaten de eylule dek muazzam ayrıntılar bıldı ve konuya cok hassas yaklastı.....Eeee sonra batırdı resmen,falda ayrı sey dedı,soruda ayrı sey....Özelden TheMySky yazmıs durumu, o da aynı seylerı yasamıs.....Al benden de o kadar dedım....

Hepimiz insanız ve mükemmel falcıyı bulan bırı olsaydı burada sayfalarca,baslıklar dolusu konusmazık...1 kere bılen dıgerını bılemıyor onlar da ınsan... Ama biz de.... İpin bir ucunda para diğerınde umut olan bir ip var. Bir de bizi bu duruma itip, bu dünyada kaybolmamıza neden olan şeyler,olaylar,kişiler,adamlar....adamlar derken de dılım varmıyor rezıller

Hahaha simdi de Zumra oldum, daha once Banu Yilmaz hatta Elfin oldugum da soylenmisti. Bana bilen az kisi var ne yapayim bilen de iyi biliyor yalniz. Iste boyle saydigim memnun kaldiklarim bunlar baska da yok, 150 TL diye yeni deneyemiyorum artik. Bu arada zaten bana yakin gelecegi biliyor o nedenle hemen cikmaya basladi bile karsi tarafin tutumu tavri, uzun vade cikmasin mumkunse, benim pek bir olumsuz ona gore, gelir sana cok amabir son olmaz diyor :) Gerci son falda ben sana olumsuz diyorum hep acimasizca davrandim biraz ama 6 ayda yine ayni diyeyim belki de degisir demis :))

Hahaha simdi de Zumra oldum, daha once Banu Yilmaz hatta Elfin oldugum da soylenmisti. Bana bilen az kisi var ne yapayim bilen de iyi biliyor yalniz. Iste boyle saydigim memnun kaldiklarim bunlar baska da yok, 150 TL diye yeni deneyemiyorum artik.
Zumraysan girer msn kacgundur bekliyorum hahahahahahh

Bir sene once oylesine bir yolun varda toprak a fal yollamisim o bana beni bu hale sokan adamin ozelliklerini adinin harflerini ve hangi aylarda hayatima girecegini soylemiş. Hic aklimda yokken okuyup gecmisim sadece sanirim gercekten fali unutup onemsemeyince cikiyor

Yani zümra bilemedimi canim hic sana.Bana cok kendinden emin konustu ama vade vermedi sadece olaylari anlatti. Cok net.

Binnazda yapılan yorumlar da çok etkili oldu benim bu siteye bu kadar kendimi kaptırmamda çünkü boşlukta hissettiğinde insan bir dert ortağı akıl hocası arıyor , ama ben hala binnaza o ‘olağanüstü’ diye yorum yapanları anlayamıyorum karşındaki de insan neticede neyin kafası bu?
Şu an bir nebze de olsa soğudum çok şükür

Ahahah aynen ben de bazen oturup yazilan yorumlari okuyorum meraktan. Insanlar resmen tapiniyorlar, 1-2 defa fal baktirdigi falciya sen benim bir tanemsin, ailemsin, canimsin susun busun yazanlar neyin kafasindalar anlamadim. Bence falci acisindan da bunaltici oluyordur, alt tarafi bir kac kart yorumluyorlar yani boyle yere goge sigdiramamak neden? Bence insanlar falla kafayi bozmuslar. Burada cogumuz yine makul sayida falciya baktiriyoruz hatta buradan yardim almak istememiz de az baktiralim iyi bir falci olsun onu bulalim diye.

Ahaa ayni ben benimde oyleydi

Kendi adıma söyleyim;yıllar önce herşey kahve fincanıyla başlamıştı başka şehirlerde yaşarken arkadaşlarla karşılıklı kapatılıp bakılan fallar,nasıl oldu da binnaza kaptırılan milyarlar haline geldi aklım almıyor.
Özellikle bu yaz ,şu an çalıştığım işyerinde durumumu bilenlere ‘ne olur benim için dua edin de kurtulayım’ demelerim bu olayın kendim açısından hastalık boyutuna vardığının göstergesiydi
Öyle bir merak yaşıyordum ki,acaba o diyecek,şunu denememiştim ,yok öbürü daha mantıklı konuştu diye diye giden binlerce lira,karmankarışık bir kafa ve iyice uçan fiyatlar.Benim için 2018 in özeti bu oldu

Yine de yiğidi öldürüp hakkını yememeli.Hayatımla ilgili birkaç çetrefilli/karmaşık aklımın zorlandığı konularda onların desteğini yadsıyamam.
Ama türkiye standartları için çok çok pahalı arz talep olayı o da ayrı mesele

özellikle kemal devrim için yazılanları arada okuyorum bende iki sene önce baktirmistim hiç mi dediği birşey çıkmaz adamı yere göğe koyamiyorlar çok ilginç

bu nakta instagramdan bakıyormuş ya, katina bakıyor sanırım, ne kadara bakıyor bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba, falalem artık kullanılamıyor mu? Medyum fatimanın profiline bakayım dedim sayfada hiçbiyere tıklanmıyor? Bilgisi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…