Binnaz Abla

Kizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
Pelin bilge: iletisim olur ama iliski adina olmayacak olmaz bu is
Yesilcingene:5 vadede iletisim olacak ama iliski olmaz. Baska bir kadin var.
Fama: aralik iletisim
Nakta: o aramaz senin araman lazim yine de olmaz bu is
Kaan: pisman olacak. Donme ihtimali var. Aralik 12
Serkan tek: baska bi kadin var. 5 vakit icinde donecek.
Sufali: notr adam o yuzden iade etti
Efsunine: aramayacak donmeyecek
Tempus: baskasi var donmeyecek

Bosverr gitsin banada gerkes ayni seyi soyledi kadin var ama pisman olup gelecek srn istemitceksin ve deniyceksin diyenler oldu ben biraktim. Hmm soyle birsey oldu buraya geldiginde benimle konuscakmis pasam benim isteyip istememem obemli degil tabiki bunu soyleyenlerde oldu srninle yuz yuze gorusmek istiycek vs vs ama maksadi vijdanino rahatlatmak su bu hic umrumda degil

Peki durumu bilen kimler oldu?

Allah askına özelden bana az da olsa durumunu anlattın....Ben bıle senın yerıne kendımı koydugumda kan beynıme sıcradı,çok üzüldüm.....Hala böyle bir adam gelecek vs. dıyen falcı varsa Allah kahretsın...."Kardesım uzak dur,bu senı uzer,tırnagın etmez bu adam,allahından bulsun" dıyemedıler de hala yok gelecek yok ıstemeyeceksın......Tabıkı yaralı olan gönul "ayagıma gelsın,bu kez de ben onu ters yuz edeyım" der....Ama bu BILE BEKLEYISTIR, bunu dıyen o FALCILAR DA RESMEN senı o bekleyıse ıterler.....

Sana o tavrı yapan adama,dıger kadın dıyelım kazık attı vs,bu da can havlıyle sana dondu,40 takla attı gonlunu aldı.....ASIL FALCI....bekleme,bu boyle boyle de yapsa senı uzer...sen buna layık degılsın dıyebılmelı.....Çunku madem FALCI,madem gelecegı gordugunu ıddıa edıyor bır bıcımde .....bunu nasıl goremez.....Köpek "et!!!!" yemekten vazgecmez hıkayesı....

Aaa yok artik ben fal baktirmiyorum evet diyenler oldu onceden gorusmek istiycek diye sen istemiyceksin onu diyen oldu tekrar deniyceksin diyen oldu kabul etme kesinlikle adam degismez diyenlerde oldu ozellikle zümra dedi dogadan dedi mesela. Ama geldiginde benimle konuscagini kendi soylemis ortak bir tanidigimiza o kisi soyledi bana ben sadece benim konuscak birseyim yok kimse gelmesin konusmaya dedim kestim attim. Ben o konuyu kapattim zaten

binnazabla siteyimi değiştirmiş
bir garip geldi bana , dün bana indirim kodu falanda göndermişler?

Ares leviye bakturip da vadesi çıkan söyleyebilir mi
Ares Bey ' e 3 fal gönderişim ilk falın da bir vade verdi iki hafta içerisinde iletişim net bariz dedi .ikinci fal da 3 hafta da bir iletişim olacak dedi son falında süreyi uzattı.belirsiz tarih mutlaka iletişim var ama dedi.
ilk falında devam edecek olan yeniden başlayacak olan ilişkiden bahsetti.birbirimizi tamamlayacağımızdan ;
ikinci falında sorunları nı aşması sonrası bir ilişki değilde gel gitli olacağından bahsetti

son falında ilişki yok dedi seni mutlu etmeyecek dedi.
şimdi hangi falını kabul saymalıyım .
gerçekten üzüldüm
boş yere o kadarpara verdim .
ve umut bağladım

şimdi ben hangisine inanayım allak bullak oldum .
şevdar ayaz a baktırdım daha önce tamamen fiyasko
gerçekten bunalmış ufak bir umut ışığı belkide zihnen rahatlama için gelen müşterilerine bu şekilde bir fal bakımı .
10 dk da talip lerimden bahsettik
saçma sapan beni evlendirdi sonra
halbuki ben ona anı sordum yakın zamanı sordum
yeni yılın süprizlerinden veya aday adaylarını değil.
bir daha da baktırmam
binnaz da iade hakkı olmalı çok ayıp resmen dalga geçti kadın benimle

üzülme lütfen bende binnazda çooookça yorum aldım geçti gitti diyorum ares ten hiç yorum almadım ama şevdar iyiydi tabiki muhteşem değil bence binnazdan biriken krediler dışında kredi alıp yorum almak mantıklı değil buda bizlere bi deneyim oldu diyelim bence..

Tellwe de pethulinqa su ana kadar yasadigim tum sureci bilmis aranizda ulasabilen varmi ben bulamiyorum tellwe de bu ara cok yuksek fiyatli falcilara attim 5 tl lii falci bildi tum sureci iyimi?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…