Bu arada nakta sıkı takipçimiz . Sitede yazılanları sürekli takip ediyor gibi geldi bana. Reklamı yapılıyor beleş. Bence kk dan gidene indirim yapsın50 sen başlıyor fiyatlandırma. Ben baktırmadım ama.
Bosverr gitsin banada gerkes ayni seyi soyledi kadin var ama pisman olup gelecek srn istemitceksin ve deniyceksin diyenler oldu ben biraktim. Hmm soyle birsey oldu buraya geldiginde benimle konuscakmis pasam benim isteyip istememem obemli degil tabiki bunu soyleyenlerde oldu srninle yuz yuze gorusmek istiycek vs vs ama maksadi vijdanino rahatlatmak su bu hic umrumda degilKizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
Pelin bilge: iletisim olur ama iliski adina olmayacak olmaz bu is
Yesilcingene:5 vadede iletisim olacak ama iliski olmaz. Baska bir kadin var.
Fama: aralik iletisim
Nakta: o aramaz senin araman lazim yine de olmaz bu is
Kaan: pisman olacak. Donme ihtimali var. Aralik 12
Serkan tek: baska bi kadin var. 5 vakit icinde donecek.
Sufali: notr adam o yuzden iade etti
Efsunine: aramayacak donmeyecek
Tempus: baskasi var donmeyecek
Peki durumu bilen kimler oldu?Bosverr gitsin banada gerkes ayni seyi soyledi kadin var ama pisman olup gelecek srn istemitceksin ve deniyceksin diyenler oldu ben biraktim. Hmm soyle birsey oldu buraya geldiginde benimle konuscakmis pasam benim isteyip istememem obemli degil tabiki bunu soyleyenlerde oldu srninle yuz yuze gorusmek istiycek vs vs ama maksadi vijdanino rahatlatmak su bu hic umrumda degil
Allah askına özelden bana az da olsa durumunu anlattın....Ben bıle senın yerıne kendımı koydugumda kan beynıme sıcradı,çok üzüldüm.....Hala böyle bir adam gelecek vs. dıyen falcı varsa Allah kahretsın...."Kardesım uzak dur,bu senı uzer,tırnagın etmez bu adam,allahından bulsun" dıyemedıler de hala yok gelecek yok ıstemeyeceksın......Tabıkı yaralı olan gönul "ayagıma gelsın,bu kez de ben onu ters yuz edeyım" der....Ama bu BILE BEKLEYISTIR, bunu dıyen o FALCILAR DA RESMEN senı o bekleyıse ıterler.....Bosverr gitsin banada gerkes ayni seyi soyledi kadin var ama pisman olup gelecek srn istemitceksin ve deniyceksin diyenler oldu ben biraktim. Hmm soyle birsey oldu buraya geldiginde benimle konuscakmis pasam benim isteyip istememem obemli degil tabiki bunu soyleyenlerde oldu srninle yuz yuze gorusmek istiycek vs vs ama maksadi vijdanino rahatlatmak su bu hic umrumda degil
Aaa yok artik ben fal baktirmiyorum evet diyenler oldu onceden gorusmek istiycek diye sen istemiyceksin onu diyen oldu tekrar deniyceksin diyen oldu kabul etme kesinlikle adam degismez diyenlerde oldu ozellikle zümra dedi dogadan dedi mesela. Ama geldiginde benimle konuscagini kendi soylemis ortak bir tanidigimiza o kisi soyledi bana ben sadece benim konuscak birseyim yok kimse gelmesin konusmaya dedim kestim attim. Ben o konuyu kapattim zatenAllah askına özelden bana az da olsa durumunu anlattın....Ben bıle senın yerıne kendımı koydugumda kan beynıme sıcradı,çok üzüldüm.....Hala böyle bir adam gelecek vs. dıyen falcı varsa Allah kahretsın...."Kardesım uzak dur,bu senı uzer,tırnagın etmez bu adam,allahından bulsun" dıyemedıler de hala yok gelecek yok ıstemeyeceksın......Tabıkı yaralı olan gönul "ayagıma gelsın,bu kez de ben onu ters yuz edeyım" der....Ama bu BILE BEKLEYISTIR, bunu dıyen o FALCILAR DA RESMEN senı o bekleyıse ıterler.....
Sana o tavrı yapan adama,dıger kadın dıyelım kazık attı vs,bu da can havlıyle sana dondu,40 takla attı gonlunu aldı.....ASIL FALCI....bekleme,bu boyle boyle de yapsa senı uzer...sen buna layık degılsın dıyebılmelı.....Çunku madem FALCI,madem gelecegı gordugunu ıddıa edıyor bır bıcımde .....bunu nasıl goremez.....Köpek "et!!!!" yemekten vazgecmez hıkayesı....
Binnaz daZumra nerde ya bilen var mi
Onu biliyorum da bayadir girmiyo o acidan sormustum :)Binnaz da
ben efsuna iki sene önce baktirdim dediği hiç bişey çıkmadı arnida bilmiyorum baktirmadimKizlar arnisa bahadir mi efsun yildiz mi sizce hangisine baktiriyim?
Evet tasarimi cok kotu olmus yaa begenmedim hic ama bana indirim kodu falan gelmedi yaabinnazabla siteyimi değiştirmiş
bir garip geldi bana , dün bana indirim kodu falanda göndermişler?
Sapansacma birsey olmus hicbir islem yapilmiyor sinir oldum bakmiyorum bile artikbinnazabla siteyimi değiştirmiş
bir garip geldi bana , dün bana indirim kodu falanda göndermişler?
Benim vadesi var ama iyi bakiyor ben fal baktirmayi biraktim ama onun tarzini seviyorum acikcasi ona baktirmayi istedim de şu sitenin yeni sayfasi yuzunden yollayamadimAres leviye bakturip da vadesi çıkan söyleyebilir mi
Ares Bey ' e 3 fal gönderişim ilk falın da bir vade verdi iki hafta içerisinde iletişim net bariz dedi .ikinci fal da 3 hafta da bir iletişim olacak dedi son falında süreyi uzattı.belirsiz tarih mutlaka iletişim var ama dedi.Ares leviye bakturip da vadesi çıkan söyleyebilir mi
şimdi ben hangisine inanayım allak bullak oldum .
şevdar ayaz a baktırdım daha önce tamamen fiyasko
gerçekten bunalmış ufak bir umut ışığı belkide zihnen rahatlama için gelen müşterilerine bu şekilde bir fal bakımı .
10 dk da talip lerimden bahsettik
saçma sapan beni evlendirdi sonra
halbuki ben ona anı sordum yakın zamanı sordum
yeni yılın süprizlerinden veya aday adaylarını değil.
bir daha da baktırmam
binnaz da iade hakkı olmalı çok ayıp resmen dalga geçti kadın benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?