- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
3 gün öncesi online oldu ben kredi alincaya kadar hem çıkmış hem aramalarda adı yokTellwe de pethulinqa su ana kadar yasadigim tum sureci bilmis aranizda ulasabilen varmi ben bulamiyorum tellwe de bu ara cok yuksek fiyatli falcilara attim 5 tl lii falci bildi tum sureci iyimi?:))
senin adına ve kendi adımada üzüldüm ares levinin verdiği vadeyi bekliyordum ve guzel seyler olcakmis:) ama demekki kart yorumcusu ilk falda kartlar güzel geldiyse güzel degilse ona gore yorum benim vadesi çıkarsa yazarımAres Bey ' e 3 fal gönderişim ilk falın da bir vade verdi iki hafta içerisinde iletişim net bariz dedi .ikinci fal da 3 hafta da bir iletişim olacak dedi son falında süreyi uzattı.belirsiz tarih mutlaka iletişim var ama dedi.
ilk falında devam edecek olan yeniden başlayacak olan ilişkiden bahsetti.birbirimizi tamamlayacağımızdan ;
ikinci falında sorunları nı aşması sonrası bir ilişki değilde gel gitli olacağından bahsetti
son falında ilişki yok dedi seni mutlu etmeyecek dedi.
şimdi hangi falını kabul saymalıyım .
gerçekten üzüldüm
boş yere o kadarpara verdim .
ve umut bağladım
Hic bir fala inanmayin inandikca dengeniz bozuluyor bende cok fazla baktirdim herkes tutarliydi baktirdikca beklentiye girdim. Simdi vazgectim cok rahatim. Falda baktirmiyorum.şimdi ben hangisine inanayım allak bullak oldum .
şevdar ayaz a baktırdım daha önce tamamen fiyasko
gerçekten bunalmış ufak bir umut ışığı belkide zihnen rahatlama için gelen müşterilerine bu şekilde bir fal bakımı .
10 dk da talip lerimden bahsettik
saçma sapan beni evlendirdi sonra
halbuki ben ona anı sordum yakın zamanı sordum
yeni yılın süprizlerinden veya aday adaylarını değil.
bir daha da baktırmam
binnaz da iade hakkı olmalı çok ayıp resmen dalga geçti kadın benimle
Darısı başıma inşallahHic bir fala inanmayin inandikca dengeniz bozuluyor bende cok fazla baktirdim herkes tutarliydi baktirdikca beklentiye girdim. Simdi vazgectim cok rahatim. Falda baktirmiyorum.
Nereden bulucaz bu kadini yaa? pethu online ol baciiim.3 gün öncesi online oldu ben kredi alincaya kadar hem çıkmış hem aramalarda adı yok
ödeme geçmişime bakıyorum ben hastalık derecesine ulaşmışım .umutlarım zamanım bana zerre değer vermeyen bir adama ait bir kaç söz duyacağım diye gitmiş umarım bu alışkanlığım biterParamızla umut satın aldık.Birileri de bizim üzerimizden dünyanın parasını götürdü.Benim açımdan olayın özeti bu
evet deneyim gerçekten iade hakkkının olmaması falcıları şımartmış sitede özellikle telefonda bakarken ben binnaz da artık fal baktırmam .üzülme lütfen bende binnazda çooookça yorum aldım geçti gitti diyorum ares ten hiç yorum almadım ama şevdar iyiydi tabiki muhteşem değil bence binnazdan biriken krediler dışında kredi alıp yorum almak mantıklı değil buda bizlere bi deneyim oldu diyelim bence..
sanırım sadece kart yorumluyor sizin yorumunuz sonrası seçtiğim kartları kontrol ettim artık baktıra baktıra anlamlarını bildğimiz için .hissiyat yok o an ne görüyor ise ,onu söylüyor biz hangisine umut bağlayacağız :)senin adına ve kendi adımada üzüldüm ares levinin verdiği vadeyi bekliyordum ve guzel seyler olcakmis:) ama demekki kart yorumcusu ilk falda kartlar güzel geldiyse güzel degilse ona gore yorum benim vadesi çıkarsa yazarım
Kurtulacağız hayırlısıyla.Yeter ki irademizi ortaya koyalım.Mantıklı düşünürsek hepsi de farklı farklı yorumluyor paramız gittiği gibi aklımız da hallaçpamuğuna dönüyorödeme geçmişime bakıyorum ben hastalık derecesine ulaşmışım .umutlarım zamanım bana zerre değer vermeyen bir adama ait bir kaç söz duyacağım diye gitmiş umarım bu alışkanlığım biter
Pethulinqa ile ilgili burada bir olay olmuştu diye hatırlıyorum. Hatta pethulinqa’nın burada üyeliği var sanırım. O olaydan sonra tellweden de kayboldu.Nereden bulucaz bu kadini yaa? pethu online ol baciiim.
ben bir kez baktirdim bana doğru bilmişti dediği gibi oldu ben beğenmiştimPelin bilge özdoğru hakkında ne düşünüyorsunuz, binnazın en eski yükse puanlılarından, muhakkak aramızda baktıran çoktur. Şahsen ben bir süredir sadece ona baktırıyorum. Şimdiki zamanı ve yakın geleceği biliyor. Ama uzun gelecekten emin değilim. Sizin yorumlarınız nasıl?
14 mesajın var hepside pelinle ilgili hayret !!!Pelin bilge özdoğru hakkında ne düşünüyorsunuz, binnazın en eski yükse puanlılarından, muhakkak aramızda baktıran çoktur. Şahsen ben bir süredir sadece ona baktırıyorum. Şimdiki zamanı ve yakın geleceği biliyor. Ama uzun gelecekten emin değilim. Sizin yorumlarınız nasıl?
Yalnız olumlu yorumda mevcut olumsuz da.14 mesajın var hepside pelinle ilgili hayret !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?