Binnaz Abla

Tellwe de pethulinqa su ana kadar yasadigim tum sureci bilmis aranizda ulasabilen varmi ben bulamiyorum tellwe de bu ara cok yuksek fiyatli falcilara attim 5 tl lii falci bildi tum sureci iyimi?:))
3 gün öncesi online oldu ben kredi alincaya kadar hem çıkmış hem aramalarda adı yok

senin adına ve kendi adımada üzüldüm ares levinin verdiği vadeyi bekliyordum ve guzel seyler olcakmis:) ama demekki kart yorumcusu ilk falda kartlar güzel geldiyse güzel degilse ona gore yorum benim vadesi çıkarsa yazarım

Hic bir fala inanmayin inandikca dengeniz bozuluyor bende cok fazla baktirdim herkes tutarliydi baktirdikca beklentiye girdim. Simdi vazgectim cok rahatim. Falda baktirmiyorum.

Paramızla umut satın aldık.Birileri de bizim üzerimizden dünyanın parasını götürdü.Benim açımdan olayın özeti bu
ödeme geçmişime bakıyorum ben hastalık derecesine ulaşmışım .umutlarım zamanım bana zerre değer vermeyen bir adama ait bir kaç söz duyacağım diye gitmiş umarım bu alışkanlığım biter

evet deneyim gerçekten iade hakkkının olmaması falcıları şımartmış sitede özellikle telefonda bakarken ben binnaz da artık fal baktırmam .

sanırım sadece kart yorumluyor sizin yorumunuz sonrası seçtiğim kartları kontrol ettim artık baktıra baktıra anlamlarını bildğimiz için .hissiyat yok o an ne görüyor ise ,onu söylüyor biz hangisine umut bağlayacağız :)
allak bullak oldum

ödeme geçmişime bakıyorum ben hastalık derecesine ulaşmışım .umutlarım zamanım bana zerre değer vermeyen bir adama ait bir kaç söz duyacağım diye gitmiş umarım bu alışkanlığım biter
Kurtulacağız hayırlısıyla.Yeter ki irademizi ortaya koyalım.Mantıklı düşünürsek hepsi de farklı farklı yorumluyor paramız gittiği gibi aklımız da hallaçpamuğuna dönüyor

Nereden bulucaz bu kadini yaa? pethu online ol baciiim.
Pethulinqa ile ilgili burada bir olay olmuştu diye hatırlıyorum. Hatta pethulinqa’nın burada üyeliği var sanırım. O olaydan sonra tellweden de kayboldu.

Psikolojinin eğitimini almış insanlar bile kesin saptamalardan kaçınırken,karta,fincana bakarak 3.şahıslar hakkında yorum yapmak ve kendi adıma söyleyim bu yorumlardan etkilenmek nasıl bir yanlıştır böyle.Şunun farkındayım ben kendi kabuğuma çekildikçe,kendimi insanlardan soyutladıkça fala olan düşkünlüğüm arttı .
Bir de tarotçusu/ katinacısı olsun aynı şeyi söylüyorlar.kartların enerjisi var,kartlar konuşuyor.
.Gerçekten Allahım beni uzak etsin artık bunlardan,bizlerden.Çok çok ciddi paraların döndüğü,insanların ruh dünyalarının para uğruna alabora edildiği kötü bir sistem bu

Binnazdan 100 puanlık biriyle messenger üzerinden yazışmıştık,birkaç faldan sonra.Ona şunu sordum; ‘ tarih verip duruyorsun ve tarihlerin hiçbirisi çıkmıyor.Bana verdiği cevap şuydu,’sen neden inanıyorsun ,takılıyorsun ki bu tarihlere!!!

Umarım bu aplikasyonlar bir şekilde yasaklanır,insanların duygularıyla para uğruna bu denli oynanmaz.Şunu diyorlardır mutlaka,biz kimseye zorla gelin baktırın demiyoruz.
Ama sonuçta insanların zayıf yanını para kullanmak amaçlı sömürme var.Tıpkı kumar,içki bağımlıları gibi görüyorum bu durumumu artık.

Gizem Sitare, Aslıhan Yılmaz, Tumay Cennet ve Burcu Naz Abacıoğlu.. Bu dördünden hangisini önerirsiniz?

Pelin bilge özdoğru hakkında ne düşünüyorsunuz, binnazın en eski yükse puanlılarından, muhakkak aramızda baktıran çoktur. Şahsen ben bir süredir sadece ona baktırıyorum. Şimdiki zamanı ve yakın geleceği biliyor. Ama uzun gelecekten emin değilim. Sizin yorumlarınız nasıl?

ben bir kez baktirdim bana doğru bilmişti dediği gibi oldu ben beğenmiştim

14 mesajın var hepside pelinle ilgili hayret !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…