- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
gaybı sadece Allah bilir.
Peygambermiz bile gelecegi bilmiyorken.....
Yok canım duaları normal bi ses tonuyla okuyabilirsin.Konuşmamak demek dünya kelâmı etmemek demek.Yani dualarını edip niyetinide söyledikten sonra kimseyle konuşmadan uyuman gerek.sevgili alcanzar, konuşmadan okuyarak derken tam olarak ne demek istedin? yani duaları sessizce içimizden okuyup direkt konuşmadan yatmak mı? yoksa duaları sesli okuyup konuşmadan yatmak mı?
Yok canım duaları normal bi ses tonuyla okuyabilirsin.Konuşmamak demek dünya kelâmı etmemek demek.Yani dualarını edip niyetinide söyledikten sonra kimseyle konuşmadan uyuman gerek.
Yok canım duaları normal bi ses tonuyla okuyabilirsin.Konuşmamak demek dünya kelâmı etmemek demek.Yani dualarını edip niyetinide söyledikten sonra kimseyle konuşmadan uyuman gerek.
gaybı sadece Allah bilir.
Peygambermiz bile gelecegi bilmiyorken.....
Anladım, tamamdır teşekkür ederim.
Hayır canım niye çıksın?Sen o niyetle içinden gelerek ediyosun duanı önemli olanda o.Bende hep alçak bi ses tonuyla okumuşumdur duaları.duaları hep içimden okuyorum sıkıntı çıkmaz herhalde
Hayır canım niye çıksın?Sen o niyetle içinden gelerek ediyosun duanı önemli olanda o.Bende hep alçak bi ses tonuyla okumuşumdur duaları.
sen deneyecekmisin canım el müheymin ile olanını
sen deneyecekmisin canım el müheymin ile olanını
Vallaha mı hiç dikkat etmedim doğru ama canım haklısın,.mesela şu an aklıma ilk Rezzan ve Elif geldi bunlara örnek.Rumi'nin fali geldi maalesef gelecegi bilemem ama mevcut durum olmamis. Bana bu adam ayrildiginizdan beri hic adim bile atmamis diyor..bu adam ayrildigimizdan beri kac kere aradi geldi gitti görüştük:))) gelecegi bilemem ama ne yazikki olan durumu bilemedu.
Bu arada alcanzarcim sunu farkettim sana bile falci bana bilemiyor. Bana bilen falcilarida sen begenmiyorsun)))
Vallaha mı hiç dikkat etmedim doğru ama canım haklısın,.mesela şu an aklıma ilk Rezzan ve Elif geldi bunlara örnek.
Yok artık nasıl bişey bu?Bizim Marplecim acayip derecede tutuyo falcı durumumuz.Çok ilginç hakikaten.Bu kadarı pes.Aynı falcıları beğenip aynılarını öteliyoruz.Enerji bu olsa gerek.elif rezzan bende fossss
Vallaha mı hiç dikkat etmedim doğru ama canım haklısın,.mesela şu an aklıma ilk Rezzan ve Elif geldi bunlara örnek.
Yok artık nasıl bişey bu?Bizim Marplecim acayip derecede tutuyo falcı durumumuz.Çok ilginç hakikaten.Bu kadarı pes.Aynı falcıları beğenip aynılarını öteliyoruz.Enerji bu olsa gerek.
Yok artık nasıl bişey bu?Bizim Marplecim acayip derecede tutuyo falcı durumumuz.Çok ilginç hakikaten.Bu kadarı pes.Aynı falcıları beğenip aynılarını öteliyoruz.Enerji bu olsa gerek.
Evet evet aynen.Ama zaman itibariyle ikisininde patlamasına çok az zaman var.Tümünü toplayıp bi ara patlayanların hepsini yazıcam.Ama doğru özgecem an itibariyle ikisinide beğendim gerçekten.Madam salu. Deniz görür. Bu ikisinide sen begendin ben begenmemistim
Kizlar sizinle enerjimiz tamamen zıt:)) artik baktirmadan once size soracagim eger begenmedik derseniz baktiracagim) sizde bana sorun begenirsem baktirmayin.. alcanzarcimin tavsiyesi ile kime baktirdiysam begenmedim :)
evet hayatim ruh esimmisin benim ahhaha sana bir astrolojo haritasi bakayim ozelden bilgilerini gonder bana dogum yeri saati tam tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?