Siz uzun zamandır sadece ona baktırıyorsunuz gibi geldi bana mesajlarınızdan. Siz daha iyi bilirsiniz. Ben birkaç kişiye baktırdım hepsi hemen hemen aynı şeyi söyledi bunlardan biri de Pelin. Hisleri var. İki fal baktırdım biraz indirim takibiyle napım çok övmüşlerdi. İkinci fal da biraz birinciyi özetledi bana ve tavsiyede bulundu. Bir kez baktırın bakın oluyor mu vadeyi bekleyin sonra gidin. Her falcı için bu böyle benim için. Tecrübeyle sabit. Ben bir daha baktırır mıyım hayır çünkü bir gelişme yaşamadım gelecekle alakalı. Bir de büyük paralar ben o kadar kolay kazanmıyoruz. Artık canım fal baktırmak istemiyor yoruldum. Hadi diyelim istedi geysu çok iyiydi bende ona giderim 35 lira. Binnaz kredi toplayın Aleyna yıldızlar a baktırın. Bunlar benim bildiklerim. Tabi yine sizler daha iyi bilirsiniz.çok yazdımPelin bilge özdoğru hakkında ne düşünüyorsunuz, binnazın en eski yükse puanlılarından, muhakkak aramızda baktıran çoktur. Şahsen ben bir süredir sadece ona baktırıyorum. Şimdiki zamanı ve yakın geleceği biliyor. Ama uzun gelecekten emin değilim. Sizin yorumlarınız nasıl?
ben bir kez baktirdim bana doğru bilmişti dediği gibi oldu ben beğenmiştim
14 mesajın var hepside pelinle ilgili hayret !!!
Yalnız olumlu yorumda mevcut olumsuz da.
Doğrudur, çünkü dediğim gibi uzun süredir sadece ona baktırıyorum ve uzun vadede verdiği tarihler yaklaştı, ondan çok meraktayım çıkıp çıkmayacağıyla ilgili14 mesajın var hepside pelinle ilgili hayret !!!
Ben baktırmıştım bana olumlu konuştu ama olmadıBinnazda ilk olumsuz yorumumu aldim Aslihan Yilmaz .gecmise cok deginmedi ama mantikli 1 2 nokta atisi vardi.Umarim cikmaz gece gece moralim bozuldu.Baktiranlar yazabilir mi Aslihan'a?
Sagol tatlim umarim banada cikmaz.Ben baktırmıştım bana olumlu konuştu ama olmadı
Al benden de o kadar, bazen aynı fincanın fotoğrafını peş peşe 3-5 kişiye gönderiyordum. Ama fallar patladıkça uzaklaştım çok şükür. Şimdi çok darlanınca arada bir gönderiyorum.Kabataslak hesap yaptım;binnaza giden meblağ 30.000 tl
Fal tutkum hemen bitecek gibi değil,adanadaki 20-30 tl lik fallara yeniden dönüş yapmaya karar verdim
Çünkü binnazdakilerin uçuk fiyat harici diğer falcılardan pek bir farkı yok,bir de o kadar fal baktıklarından olsa gerek,bazen tutturuyorlar,bazen tutturamıyorlar(‘an’ için konuşuyorum) sonra da bizim kafalar hallaçpamuğu olup çıkıyor
Hepimize binnazsız günler dilerim
Bu söyledıklerıne azıcık mantık yuruten herkes katılır bence. Mantık yurutmek ıcın ılle de Binnaz'ın cirosunu hesaplamak gerekmıyor.... Ben 7-8 yıl once Bınnaz'da artık fal baktırmama kararı aldıgımda bıle orası habıre zam yapan bır yerdı.... Bır dunya farklı yorumcudan ve hatta Bınnaz abla'nın kendısınden dahı 2 kez yorum almama ragmen "gram" cıkan bır sey olmadı.....O donem zaten suna da bakayım buna da derken telefon faturası coşuyordu ama en son fyatlarını 17.5 yaptıklarında BYE BYE dedım....Ve yemın edıyorum HICBIR FALIM DA CIKMADI....Ille guzel seyler olmak zorunda degıl mesela maddı konularda da sıkıntılarım vardı ve soruyordum "karsına su tıpte bırı cıkacak dıkkat et,nıyetı ıyı olmayacak" dıyen BIR ALLAHIN KULU OLMADI.....Emin olun birileri bizim üzerimizden,en lüks evlerde,otellerde dünyanın en lüks yaşamlarını sürüyor bu paralarla.Çünkü günlük ciroları katmerli trilyon.ve sıfır giderle yapıyorlar bu paraları.Ne güzel, en temiz iş.
Kesinlikle katiliyorum, pahaliysa kesin iyidir diye dusunuluyor ki Binnaz’da o fiyata baktirilacak falci yok. koca sitede benim icin sadece 2 yorumcu var ki artik onlara da kredi biriktirerek baktiriyorum sadece.Binnaz neden bu kadar popüler,pr çalışmasını iyi yaptığı muhakkak.Fiyatları yükseldikçe(bizim ülkemizdeki pahalı ise vardır bir farkı) mantalitesiyle daha da popüler hale geldi ki benim düşüncem bu yönde.Bir de o harika yorumlar cabası.İradeyi,geleceği kartlara bırakmak zaten zayıflık,halen çabalıyorum ikilemde kalıyorum kim online diye bakmamak için
Bakalım inşallah irade galip gelecek
Kimler o iki yorumcu bize de fikir olsunKesinlikle katiliyorum, pahaliysa kesin iyidir diye dusunuluyor ki Binnaz’da o fiyata baktirilacak falci yok. koca sitede benim icin sadece 2 yorumcu var ki artik onlara da kredi biriktirerek baktiriyorum sadece.
Zumra eger hissederse zaman soyluyor, ben 5 defa falan baktirdim bana en fazla yakin zamanda demistir, net bir tarih vermedi ama su ana kadar fallarindan sapma olmadi bende dedigi dogrultuda oldu her sey.kızlar merhaba ben binnaz da zümra hanıma fal gönderdim malesef hastalık gibi bunaldığım sıkıldığım bir an dı ve yine yenidenfal gönderdim .sesi çok kibardaha önce fal baktıran oldu mu.?
buradaki bazı yorumlarda zümra hanımın vade vermediği söylenmiş ama bana vade vermiş.fikir verir misiniz?
5. inci yorumalıınız olduğuna göre öngörülerinin size uyduğu nokta atışları var demekki çok sevindim teşekkür ederimZumra eger hissederse zaman soyluyor, ben 5 defa falan baktirdim bana en fazla yakin zamanda demistir, net bir tarih vermedi ama su ana kadar fallarindan sapma olmadi bende dedigi dogrultuda oldu her sey.
Valla ben de zumraya baya baktirdim sanirim ilk falinda 2 vade demisti 2 hafta sonra mesaj atmisti ozamanki insan... sonraki fallarda da anda cok iyiydi hatta gecen baktirdim anda yine iyiydi ama son 2 falinda da bana vade vermedi illaki sana geri donus olcak dedi ama hala olmadi o kisim cikarsa yazarim ama katinanin suresi 6 aydir o yuzden vade vermediigi icin bisey diyemiycemkızlar merhaba ben binnaz da zümra hanıma fal gönderdim malesef hastalık gibi bunaldığım sıkıldığım bir an dı ve yine yenidenfal gönderdim .sesi çok kibardaha önce fal baktıran oldu mu.?
buradaki bazı yorumlarda zümra hanımın vade vermediği söylenmiş ama bana vade vermiş.fikir verir misiniz?
Evet mutlaka donus yapar.5. inci yorumalıınız olduğuna göre öngörülerinin size uyduğu nokta atışları var demekki çok sevindim teşekkür ederim
inşallah öngörüleri gerçekleşir.
sorulara dönüş yapıyor mu henüz cevaplamadı da
Çok teşekkürler.Gayet anlamlı bir yazıArkadaşlar aslında hiç yazmayacaktım.Ama bir kişinin şu isyanı benim yüreğimi sızlattı. "ben acı çekmekten korkuyorum, aşk acısı çok kötü,Allah kimseye vermesin,bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum" demesi beni dumur etti. Üzüldüm,keşke elimden bi şey gelse dedim.Birçoğunuz da böyledir biliyorum. Benim haddim fal atmayın demek.Ama bari beklentinizi asgariye çekin.O size pespembeden bahseden, sonra bir de olumsuzu hadsizce (bi de kendini kahin görmesi) etik değil.Zaten siz aslında engeli,sorunu biliyorsunuzdur. Falı; içini dökmek gibi terapi gibi görüyorsanız amenna.Ama hadsizce birinin sizi olumsuza boğup geçmenizi zehir etmesi insancıl değil.Yön versin,tavsiye versin zor mu? kader diye bir durum var ama bu kader nasıl benim iradem dışında vukuat bulur? Ya da kendi söküğünü dikemeyen insanın benim geleceğimde ki hükmü ne? Takdir sizin. Size bir yazı bırakmak istedim.Belki yazacak çok şey var ama şimdi değil.Umarım okur kendinizde bir parça bulursunuz. Gönlünüzden geçen her şeyin sahibi olursunuz.
" Birr aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz. sen, "ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "peki o ne yaptı" deme. herkes kendinden sorumludur aşkta. sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.yine içeceksin rakını balığın yanında. üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. elbet bitecek güneşe hasret günler. ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?