Binnaz Abla

arkadaşlar merhaba; ares leviye baktıran var mı çıktı mı fallarınız ? konuşulmuş bu konu ama güncelleme gelsin istedim :))

Ah bunları bir de gönlümüze kabul ettirebilsek

Ya ne kadar güzel yazmışsın kalbimle okudum..

aynen benim durumumu yazmışsınız boşverdim gitti ve gerçekten şimdi kitaplarıma geri döndüm :)

Falsepeti Bade Doğan'a baktırıp memnun olan/falı çıkan var mı?

Ben binnaz abla da hep Semiramis e baktırıyorum. Fıyatı da uygun ve nokta atışı yapıyor resmen. Tavsiye ederim

Ben binnaz abla da hep Semiramis e baktırıyorum. Fıyatı da uygun ve nokta atışı yapıyor resmen. Tavsiye ederim
Bahsettiğiniz yorumcu 15 Ekim'de fal bakmaya başlamış.. şu an kasımın 14'deyiz,dolayısı ile aklıma takıldı; Ne ara vadesi çıktıda,nasıl beğendiniz? Yaklaşık 12 aydır fal atan birisi olarak soruyorum,yanlış anlamayın..??

Bugün bunaldım ve Binnaz dan biriktirdiğim kredi ile Aleyna yıldızlara fal yolladım. Beğenmedim. Adamın adını yazmışım bir önceki falda bu falda da diyor ki şu harfe takılıp kalmışsın dalga geçiyor galiba. O hırsla sildim uygulamayı. İyi demiştim aldım lafımı.

benim aklımda olan falciydi

Tarot da nasıl harf çıkar ki ? Kaç tane falcı şu zaman aralığını tarih olarak verdi çok ağır bir psikoloji anlatamam. Her zerrem yoruldu.
Merhaba bende eylül ayında bir falciya fal gönderdim tamam falcimi buldum dedim vade verdi nokta atışları güzel Enerji tuttu:) mutlu son yani.. vadesi bitmesine az kaldı yine attım adam ne istediğini bilmiyormus subat ayından sonra olursa yani seni iyi anlıyorum bıktım artık gerçekten bıktım.

‘Kim önceden yazmış yarını’
Tanju okan’ın kim ayırdı sevenleri şarkısında geçiyordu bu sözler
Aklıma geldi

Arkadaslar ilk defa cıkan bi fal haberi vericem galiba binnazda burdaki yorumlardan yola cıkarak mihrace atalaya baktırdım 2 gün önce bu hafta iletişim kurulacak dedi bugün mesaj attıı tamamı tutar mı bilmiyorum ama anlık bi kısmı cıktı ama enerji meselesi olduğu için de cok övmek istemiyorum insallah hic fala ihtiyacınız olmasııın

Hayirli olsun :) ne yollamistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…