Ah bunları bir de gönlümüze kabul ettirebilsekArkadaşlar aslında hiç yazmayacaktım.Ama bir kişinin şu isyanı benim yüreğimi sızlattı. "ben acı çekmekten korkuyorum, aşk acısı çok kötü,Allah kimseye vermesin,bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum" demesi beni dumur etti. Üzüldüm,keşke elimden bi şey gelse dedim.Birçoğunuz da böyledir biliyorum. Benim haddim fal atmayın demek.Ama bari beklentinizi asgariye çekin.O size pespembeden bahseden, sonra bir de olumsuzu hadsizce (bi de kendini kahin görmesi) etik değil.Zaten siz aslında engeli,sorunu biliyorsunuzdur. Falı; içini dökmek gibi terapi gibi görüyorsanız amenna.Ama hadsizce birinin sizi olumsuza boğup geçmenizi zehir etmesi insancıl değil.Yön versin,tavsiye versin zor mu? kader diye bir durum var ama bu kader nasıl benim iradem dışında vukuat bulur? Ya da kendi söküğünü dikemeyen insanın benim geleceğimde ki hükmü ne? Takdir sizin. Size bir yazı bırakmak istedim.Belki yazacak çok şey var ama şimdi değil.Umarım okur kendinizde bir parça bulursunuz. Gönlünüzden geçen her şeyin sahibi olursunuz.
" Birr aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz. sen, "ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "peki o ne yaptı" deme. herkes kendinden sorumludur aşkta. sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.yine içeceksin rakını balığın yanında. üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. elbet bitecek güneşe hasret günler. ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini..."
Ya ne kadar güzel yazmışsın kalbimle okudum..Arkadaşlar aslında hiç yazmayacaktım.Ama bir kişinin şu isyanı benim yüreğimi sızlattı. "ben acı çekmekten korkuyorum, aşk acısı çok kötü,Allah kimseye vermesin,bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum" demesi beni dumur etti. Üzüldüm,keşke elimden bi şey gelse dedim.Birçoğunuz da böyledir biliyorum. Benim haddim fal atmayın demek.Ama bari beklentinizi asgariye çekin.O size pespembeden bahseden, sonra bir de olumsuzu hadsizce (bi de kendini kahin görmesi) etik değil.Zaten siz aslında engeli,sorunu biliyorsunuzdur. Falı; içini dökmek gibi terapi gibi görüyorsanız amenna.Ama hadsizce birinin sizi olumsuza boğup geçmenizi zehir etmesi insancıl değil.Yön versin,tavsiye versin zor mu? kader diye bir durum var ama bu kader nasıl benim iradem dışında vukuat bulur? Ya da kendi söküğünü dikemeyen insanın benim geleceğimde ki hükmü ne? Takdir sizin. Size bir yazı bırakmak istedim.Belki yazacak çok şey var ama şimdi değil.Umarım okur kendinizde bir parça bulursunuz. Gönlünüzden geçen her şeyin sahibi olursunuz.
" Birr aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz. sen, "ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "peki o ne yaptı" deme. herkes kendinden sorumludur aşkta. sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.yine içeceksin rakını balığın yanında. üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. elbet bitecek güneşe hasret günler. ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini..."
aynen benim durumumu yazmışsınız boşverdim gitti ve gerçekten şimdi kitaplarıma geri döndüm :)Arkadaşlar aslında hiç yazmayacaktım.Ama bir kişinin şu isyanı benim yüreğimi sızlattı. "ben acı çekmekten korkuyorum, aşk acısı çok kötü,Allah kimseye vermesin,bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum" demesi beni dumur etti. Üzüldüm,keşke elimden bi şey gelse dedim.Birçoğunuz da böyledir biliyorum. Benim haddim fal atmayın demek.Ama bari beklentinizi asgariye çekin.O size pespembeden bahseden, sonra bir de olumsuzu hadsizce (bi de kendini kahin görmesi) etik değil.Zaten siz aslında engeli,sorunu biliyorsunuzdur. Falı; içini dökmek gibi terapi gibi görüyorsanız amenna.Ama hadsizce birinin sizi olumsuza boğup geçmenizi zehir etmesi insancıl değil.Yön versin,tavsiye versin zor mu? kader diye bir durum var ama bu kader nasıl benim iradem dışında vukuat bulur? Ya da kendi söküğünü dikemeyen insanın benim geleceğimde ki hükmü ne? Takdir sizin. Size bir yazı bırakmak istedim.Belki yazacak çok şey var ama şimdi değil.Umarım okur kendinizde bir parça bulursunuz. Gönlünüzden geçen her şeyin sahibi olursunuz.
Ben fal baktirmayi biraktim ama baktirmayi dusunsem ilk tercihim olur bence iyi yani yalniz benim görüşüm buarkadaşlar merhaba; ares leviye baktıran var mı çıktı mı fallarınız ? konuşulmuş bu konu ama güncelleme gelsin istedim :))
Hahhaah aynen ben de gittim geldim baktim ciktim geri girdim almadan cikmayi basardim bravo bizee :))Dün binnazda %30 kredi indirimi varken zor tuttum kendimi, şükür atlattım krizi:)
Bahsettiğiniz yorumcu 15 Ekim'de fal bakmaya başlamış.. şu an kasımın 14'deyiz,dolayısı ile aklıma takıldı; Ne ara vadesi çıktıda,nasıl beğendiniz? Yaklaşık 12 aydır fal atan birisi olarak soruyorum,yanlış anlamayın..??Ben binnaz abla da hep Semiramis e baktırıyorum. Fıyatı da uygun ve nokta atışı yapıyor resmen. Tavsiye ederim
Ben binnaz abla da hep Semiramis e baktırıyorum. Fıyatı da uygun ve nokta atışı yapıyor resmen. Tavsiye ederim
Burda nerdeyse 1000 kere fal baktiranlar oldugunu unutmus gibi hahahhaha
Bütün topiklerede Semiramis yazmışsınızBen binnaz abla da hep Semiramis e baktırıyorum. Fıyatı da uygun ve nokta atışı yapıyor resmen. Tavsiye ederim
Bugün bunaldım ve Binnaz dan biriktirdiğim kredi ile Aleyna yıldızlara fal yolladım. Beğenmedim. Adamın adını yazmışım bir önceki falda bu falda da diyor ki şu harfe takılıp kalmışsın dalga geçiyor galiba. O hırsla sildim uygulamayı. İyi demiştim aldım lafımı.Siz uzun zamandır sadece ona baktırıyorsunuz gibi geldi bana mesajlarınızdan. Siz daha iyi bilirsiniz. Ben birkaç kişiye baktırdım hepsi hemen hemen aynı şeyi söyledi bunlardan biri de Pelin. Hisleri var. İki fal baktırdım biraz indirim takibiyle napım çok övmüşlerdi. İkinci fal da biraz birinciyi özetledi bana ve tavsiyede bulundu. Bir kez baktırın bakın oluyor mu vadeyi bekleyin sonra gidin. Her falcı için bu böyle benim için. Tecrübeyle sabit. Ben bir daha baktırır mıyım hayır çünkü bir gelişme yaşamadım gelecekle alakalı. Bir de büyük paralar ben o kadar kolay kazanmıyoruz. Artık canım fal baktırmak istemiyor yoruldum. Hadi diyelim istedi geysu çok iyiydi bende ona giderim 35 lira. Binnaz kredi toplayın Aleyna yıldızlar a baktırın. Bunlar benim bildiklerim. Tabi yine sizler daha iyi bilirsiniz.çok yazdım
benim aklımda olan falciydiBugün bunaldım ve Binnaz dan biriktirdiğim kredi ile Aleyna yıldızlara fal yolladım. Beğenmedim. Adamın adını yazmışım bir önceki falda bu falda da diyor ki şu harfe takılıp kalmışsın dalga geçiyor galiba. O hırsla sildim uygulamayı. İyi demiştim aldım lafımı.
Tarot da nasıl harf çıkar ki ? Kaç tane falcı şu zaman aralığını tarih olarak verdi çok ağır bir psikoloji anlatamam. Her zerrem yoruldu.benim aklımda olan falciydi
Merhaba bende eylül ayında bir falciya fal gönderdim tamam falcimi buldum dedim vade verdi nokta atışları güzel Enerji tuttu:) mutlu son yani.. vadesi bitmesine az kaldı yine attım adam ne istediğini bilmiyormus subat ayından sonra olursa yani seni iyi anlıyorum bıktım artık gerçekten bıktım.Tarot da nasıl harf çıkar ki ? Kaç tane falcı şu zaman aralığını tarih olarak verdi çok ağır bir psikoloji anlatamam. Her zerrem yoruldu.
Hayirli olsun :) ne yollamistin?Arkadaslar ilk defa cıkan bi fal haberi vericem galiba binnazda burdaki yorumlardan yola cıkarak mihrace atalaya baktırdım 2 gün önce bu hafta iletişim kurulacak dedi bugün mesaj attıı tamamı tutar mı bilmiyorum ama anlık bi kısmı cıktı ama enerji meselesi olduğu için de cok övmek istemiyorum insallah hic fala ihtiyacınız olmasııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?