Hayirli olsun :) ne yollamistin?
Fal sepetinde daha önceden kalma üyeliğim vardı hesap silme olmadığı için mail gönderdim
Üyeliğimi silmek için gerekçe istediler
Bu netteki fal olayları gerçekten beni tiksindirmeye başladı inşallah bu sayede tamamen soğurum faldan
Yanıt mailinde ‘üye olurken sormuyorsunuz şimdi mi soruyorsunuz türünden bir şey yazdım’Hiç öyle bir hakları yok
Gerekçe göstermeye hiç ihtiyacınız yok yeni kişisel veri koruma yasasına göre kişisel verilerinizi hemen silmeleri gerek yoksa büyük bir suça girmiş oluyorlar. Burayı eminim okuyorlardır yasayı çiğnemesinler akıllı olsunlar
Derin nerdeydi canım?kızlar merhaba
uzun zamandır fal baktırmıyordum ve buraya girmiyordum. fakat gelin görünki yine aynı bataklığa düşmeye başladım. şuana kadar yaşadığım gelişmelerden bahsedeyim isterim:
Ceren dernek'e kahve falı baktırdım hiç bilgi vermeden an konusunda bu kadar başarılı birisi ile karşılaşmadım. daha vadesine çok var (5 aralık) fakat analizleri o kadar nokta atışıydı ki tutacağına inanıyorum.. tavsiye ederim.
Tellwe'de buğra ya baktırdım. aşırı karışık anlatıyor. an ile ilgili herhangi bir analiz yapmamış direk geleceğe yoğunlaşmış. kendisinin söyledikleri arasında çelişki var. pek beğenmedim.
bunun dışında derin'e hala baktırmaya devam ediyorum. tarih olarak tek %100 atış yapabilen derin...
bilginize
sevgiler
Derin nerdeydi canım?
Konu ile alakalı birkaç mesajınıza baktım Pelin bilge ye baktırdığınız mesela. Geleceği bilemiyor mu ya da pembeci mi sizce , fikriniz ne ?kızlar merhaba
uzun zamandır fal baktırmıyordum ve buraya girmiyordum. fakat gelin görünki yine aynı bataklığa düşmeye başladım. şuana kadar yaşadığım gelişmelerden bahsedeyim isterim:
Ceren dernek'e kahve falı baktırdım hiç bilgi vermeden an konusunda bu kadar başarılı birisi ile karşılaşmadım. daha vadesine çok var (5 aralık) fakat analizleri o kadar nokta atışıydı ki tutacağına inanıyorum.. tavsiye ederim.
Tellwe'de buğra ya baktırdım. aşırı karışık anlatıyor. an ile ilgili herhangi bir analiz yapmamış direk geleceğe yoğunlaşmış. kendisinin söyledikleri arasında çelişki var. pek beğenmedim.
bunun dışında derin'e hala baktırmaya devam ediyorum. tarih olarak tek %100 atış yapabilen derin...
bilginize
sevgiler
Ben peline baktırdım, anı biliyor bence, hatta yakın geleceği de ama uzak gelecekten emin değilim, ben de meraktayım bu konuda. Ama pembeci olduğunu düşünmüyprum asla.Konu ile alakalı birkaç mesajınıza baktım Pelin bilge ye baktırdığınız mesela. Geleceği bilemiyor mu ya da pembeci mi sizce , fikriniz ne ?
Çok zor bir durum, ama her şeyr alışılıyor bir şekilde şu hayatta, umarım karşına yeni seni mutlu edecek biri çıkar. Fallara kalsa herkes dönüyor, hepsinin başka sorunu var o yüzden uzaklaşmışlar falan filan. Halbuki her şey o kadar basit ki. Seven, özleyen insan dayanamaz, duramaz. Arar, özler. Bunlar yoksa, adam aramıyosa özlemiyosa bence dönecek diye beklemenin hiç bi anlamı yok, boşa zaman kaybı. Bence bu tip durumlarda en kötü şey umut, umut edildiği sürece beklenti bitmiyor, acı da. Ve maalesef o fallarda dönecek dedikçe iyileşme süremiz hep uzuyor. Ama bu serhatı merak etmedim desem yalan olur, nerde bu cafe? Ankarada bir serhat var o mu acaba?Kızlar uzun aradan sonra selam. Cok iyi hbrle gelmedim.. benim bütün fallarım patlarrr tek kişi bildi ve cocuga atar yapıp cıktım tekrar kabul edermı bılmıyorum.. bu adam evlenıyo neyı beklıyosun dedııı.. herkes dönücek dedi dedi,, aylardır yıllardır omür geçti gitti.. adam nişan yüzüğünü nazara gelmesın dıye takmıyımul( bunu bılen tek kişii isterr reklam dıyın ıster gıdın oster gıtmeyın canımm yanıyooo cokkk kızlarr retrolar artıkkk ne yaparsa yapsın umrumda degıll...
bılen tek kişi:
Laf cafe : serhattt..
olakı tanıyan varsa affetsın benı doniyimm./ kasımın 2. Haftasııı yıkılıcaksın dedı amaaa üzülme yogunluktan bıeey dıyemıcen de dedı. Ve bu sabah ınstagrama duştu resım..
Kızlar uzun aradan sonra selam. Cok iyi hbrle gelmedim.. benim bütün fallarım patlarrr tek kişi bildi ve cocuga atar yapıp cıktım tekrar kabul edermı bılmıyorum.. bu adam evlenıyo neyı beklıyosun dedııı.. herkes dönücek dedi dedi,, aylardır yıllardır omür geçti gitti.. adam nişan yüzüğünü nazara gelmesın dıye takmıyımul( bunu bılen tek kişii isterr reklam dıyın ıster gıdın oster gıtmeyın canımm yanıyooo cokkk kızlarr retrolar artıkkk ne yaparsa yapsın umrumda degıll...
bılen tek kişi:
Laf cafe : serhattt..
olakı tanıyan varsa affetsın benı doniyimm./ kasımın 2. Haftasııı yıkılıcaksın dedı amaaa üzülme yogunluktan bıeey dıyemıcen de dedı. Ve bu sabah ınstagrama duştu resım..
Konu ile alakalı birkaç mesajınıza baktım Pelin bilge ye baktırdığınız mesela. Geleceği bilemiyor mu ya da pembeci mi sizce , fikriniz ne ?
Forumda konusulmustu sanirim gelecek tahminleri cikmiyordu...Bildigi nokta atisi seyler oldu mu?Binnaz da realist bir falcı buldum.Ares levi.Nasıl bu falı bırakırım diye düşünürken olumsuz gidişat beni yine Binnaz’ın kollarına itti.Olayları Ares güzel çözümlüyor
Ama geleceğe dair tahminlerini dikkate almıyorum -ki çıkar mı çıkmaz mı Allah bilir-sonuçta en real falcı da olsa tahminden öteye gitmiyor.
Merak ediyordum ama biriktirdigim parayı gecen en son Elfin’de harcadım yine, Ares’i deneyemedim yine :)) elfin’den memnunum ama bir ara çıkmamıştı ama son falında guzel bildi ozellikle soyledigi bir sey var olmasını bekliyorum yazıcam burada olursa.Binnaz da realist bir falcı buldum.Ares levi.Nasıl bu falı bırakırım diye düşünürken olumsuz gidişat beni yine Binnaz’ın kollarına itti.Olayları Ares güzel çözümlüyor
Ama geleceğe dair tahminlerini dikkate almıyorum -ki çıkar mı çıkmaz mı Allah bilir-sonuçta en real falcı da olsa tahminden öteye gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?