- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
elfin artık bende kesinlikle çıkmıyor son bir kez denedim hayatımda yaşadığım bir şeyi tabi falda belirtmedim yasamayaksin ben hissetmiyorum dediMerak ediyordum ama biriktirdigim parayı gecen en son Elfin’de harcadım yine, Ares’i deneyemedim yine :)) elfin’den memnunum ama bir ara çıkmamıştı ama son falında guzel bildi ozellikle soyledigi bir sey var olmasını bekliyorum yazıcam burada olursa.
Belki barışır evlenirsiniz, umut yok mu?Merhaba
Pelin bilge nin fali bana tutmadiyani ayrilacagimizi bilememisti. 2019 da evleniceksiniz dedi ama suanda ayriyiz maalesef... asiri pembeci degil gercekci konusuyor
Şu ana yönelik saptamaları hep doğruydu.Kafa karışıklığımı çözümlememe oldukça faydası olduForumda konusulmustu sanirim gelecek tahminleri cikmiyordu...Bildigi nokta atisi seyler oldu mu?
Bu fal işi biraz da frekansların tutmasıyla alakalı bence.Merak ediyordum ama biriktirdigim parayı gecen en son Elfin’de harcadım yine, Ares’i deneyemedim yine :)) elfin’den memnunum ama bir ara çıkmamıştı ama son falında guzel bildi ozellikle soyledigi bir sey var olmasını bekliyorum yazıcam burada olursa.
bir ara benim de bazı konuları bilemediği oldu ya da “şöyle bir şey olabilir” seklinde olasılıklı soyledigi şeyler olmadı. Hatta ilk falları çıkıyordu, ne oldu falan diye dusunmustum ama fal tarzını sevdigim icin hep attım. Anladım ki eger soyle olabilir diyorsa olmayabiliyor ama gecen son 3-4 falını tekrar dinledim ve net olarak olacak dedikleri olmuş. Son falı geçen haftalarda attım, 3-4 ay aradan sonra. Ben her defasında bu sefer sordugum kişiyle bitti sanırım diye atıyorum fal ki oyle diye dusunuyorum ama Elfin bir bitiş gormuyorum diyor, sordugum kişinin tahmini ne zaman adım atacagini biliyor mesela.o faldan sonra da bitmedi, git gelli de olsa aynı soyledigi gibi devam ediyor. Aslında donulmeyecek sekilde bitmisti bu falı atarken, ben oyle dusunuyordum hatta bana yazma demisti kars taraf ki cok inatcı ve gururlu biridir sonrasında beklenmeyecek bir selilde kendi yazdı ozur dileyerek. Son falında da sormadıgım bir seyi cok net soylemiş o yuzden bekliyorum, olma ihtimali yuksek ve olaylar ve gidişat da o yonde. Zumra ile paralel bir sey yani olursa ikisi de bilmis olacak. Aynı zamanlarda attıgım Ecem23 de bildi, bir de ileriye donuk başka bir ongorusu oldu Ecem’in o da olursa yazarım. Ecem23 bana gore tellwe icin oldukca iyi bir yorumcu, orada favorim oldu. Şu an için bu 3 yorumcu favorim, Buğra falsepeti pek bilemedi, Perseis memnundum soyledigi zamanda olmadı belki uzun vadede dedigi sekilde olabilir gidişatı bilmiş ama vadesi sarkarak yavaş yavaş soyledigi sekilde ilerliyor. Nakta bilemedi bariz olarak bir de hiç alakasız bir yonde ilerledi. Ayışığın falsepeti o da çok alakasız, hiç bir şey bilememiş. Bu arada biryolunvar’dki fallarımı okudum Medyum Cem, Fama, Asiye, Serkan tek hepsi aynı tarzda yorum yapmışlar ve tamamen tersi olmuş, tamamen patlamışlar.elfin artık bende kesinlikle çıkmıyor son bir kez denedim hayatımda yaşadığım bir şeyi tabi falda belirtmedim yasamayaksin ben hissetmiyorum dedi
Böyle kesin konuştuğunda bir falcı ‘hey Allah ım ne diyor bu’ diyesim geliyor.Ve direkt gözümde sıfırlanıyor.bence hiç etkisinde kalmayın,evlenirseniz de pelin bilge dediği için değil, Allah yazdığı için olur bu işler sonuçta.İnşallah hakkınızda ne hayırlı ise o olurMerhaba
Pelin bilge nin fali bana tutmadiyani ayrilacagimizi bilememisti. 2019 da evleniceksiniz dedi ama suanda ayriyiz maalesef... asiri pembeci degil gercekci konusuyor
Ben de Pelin’in hisleri olan bir falcı oldugunu hiç dusunmuyorum. Mantıgını kavramış ve ona gore yorumluyor bir de paikoloji mezunuymuş sanırım bu kişiler iyi fal bakıyorla çünkü genel insan ruhunu ve fal mantığını çözmüş oluyorlar.Ben peline baktırdım, anı biliyor bence, hatta yakın geleceği de ama uzak gelecekten emin değilim, ben de meraktayım bu konuda. Ama pembeci olduğunu düşünmüyprum asla.
Ecem 50 tl olmus ya biara daha ucuzken baktirmisim ona ben.... elfin binnazdaki mi? Ne baktiriyorsun ona? Bi ona denk gelememistim ben.... zumra da bana geleceeeeeek yuzde 1500 :))) diyo insallah cikarbir ara benim de bazı konuları bilemediği oldu ya da “şöyle bir şey olabilir” seklinde olasılıklı soyledigi şeyler olmadı. Hatta ilk falları çıkıyordu, ne oldu falan diye dusunmustum ama fal tarzını sevdigim icin hep attım. Anladım ki eger soyle olabilir diyorsa olmayabiliyor ama gecen son 3-4 falını tekrar dinledim ve net olarak olacak dedikleri olmuş. Son falı geçen haftalarda attım, 3-4 ay aradan sonra. Ben her defasında bu sefer sordugum kişiyle bitti sanırım diye atıyorum fal ki oyle diye dusunuyorum ama Elfin bir bitiş gormuyorum diyor, sordugum kişinin tahmini ne zaman adım atacagini biliyor mesela.o faldan sonra da bitmedi, git gelli de olsa aynı soyledigi gibi devam ediyor. Aslında donulmeyecek sekilde bitmisti bu falı atarken, ben oyle dusunuyordum hatta bana yazma demisti kars taraf ki cok inatcı ve gururlu biridir sonrasında beklenmeyecek bir selilde kendi yazdı ozur dileyerek. Son falında da sormadıgım bir seyi cok net soylemiş o yuzden bekliyorum, olma ihtimali yuksek ve olaylar ve gidişat da o yonde. Zumra ile paralel bir sey yani olursa ikisi de bilmis olacak. Aynı zamanlarda attıgım Ecem23 de bildi, bir de ileriye donuk başka bir ongorusu oldu Ecem’in o da olursa yazarım. Ecem23 bana gore tellwe icin oldukca iyi bir yorumcu, orada favorim oldu. Şu an için bu 3 yorumcu favorim, Buğra falsepeti pek bilemedi, Perseis memnundum soyledigi zamanda olmadı belki uzun vadede dedigi sekilde olabilir gidişatı bilmiş ama vadesi sarkarak yavaş yavaş soyledigi sekilde ilerliyor. Nakta bilemedi bariz olarak bir de hiç alakasız bir yonde ilerledi. Ayışığın falsepeti o da çok alakasız, hiç bir şey bilememiş. Bu arada biryolunvar’dki fallarımı okudum Medyum Cem, Fama, Asiye, Serkan tek hepsi aynı tarzda yorum yapmışlar ve tamamen tersi olmuş, tamamen patlamışlar.
Elfin tek katina bakıyor Zümra gibi. Ecem’e 35 ken atmıştım ongorulerine daha var o yuzden bekliyorum, kış ayları demişti bana. Ecem’i sevdim ben mesela Persesi de severim, ikisi de ozenli bakıyor. Binnaz 150 tl bu falcılar ben mobil uygulama kredi biriktirip bir de %50 indirimde krediyi tamamlayıp atıyorum, boylece katinaya da ara vermiş oluyorum en az 3 ay beklemek gerekiyor. Ayrıca Binnaz’daki ucretlere kızdıgım icin ozellikle kredi almamaya çalışıyorum orada. Bir falın değeri asla 150 tl olamaz, en iyisine maksimum vereceğim ücret 70 tl benim ki o bile biraz fazla.Ecem 50 tl olmus ya biara daha ucuzken baktirmisim ona ben.... elfin binnazdaki mi? Ne baktiriyorsun ona? Bi ona denk gelememistim ben.... zumra da bana geleceeeeeek yuzde 1500 :))) diyo insallah cikar
Evet ya Elfin de 150ymis ben de artik biriktiriyorum valla eskiden cat cut atardim ama gordum ki kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor sık atmak ve kesinlikle binnaz aşırı pahalı...Elfin tek katina bakıyor Zümra gibi. Ecem’e 35 ken atmıştım ongorulerine daha var o yuzden bekliyorum, kış ayları demişti bana. Ecem’i sevdim ben mesela Persesi de severim, ikisi de ozenli bakıyor. Binnaz 150 tl bu falcılar ben mobil uygulama kredi biriktirip bir de %50 indirimde krediyi tamamlayıp atıyorum, boylece katinaya da ara vermiş oluyorum en az 3 ay beklemek gerekiyor. Ayrıca Binnaz’daki ucretlere kızdıgım icin ozellikle kredi almamaya çalışıyorum orada. Bir falın değeri asla 150 tl olamaz, en iyisine maksimum vereceğim ücret 70 tl benim ki o bile biraz fazla.
%1500 GLECEK KELİMESİNİ ZÜMRA HANIMDAN bende duydum umarım dediği gibi gidenler döner :)Ecem 50 tl olmus ya biara daha ucuzken baktirmisim ona ben.... elfin binnazdaki mi? Ne baktiriyorsun ona? Bi ona denk gelememistim ben.... zumra da bana geleceeeeeek yuzde 1500 :))) diyo insallah cikar
Valla retroda gelen retroda gidiyo giden de geri gelmiyo darisi retro bittikten sonrasina :))%1500 GLECEK KELİMESİNİ ZÜMRA HANIMDAN bende duydum umarım dediği gibi gidenler döner :)
kızlar ares levi mi zümra lal mı sizce
Soruyu yanlış anladım aynı kişi mi şeklinde çok pardon
Bir banami cikmiyor fallarZumra Lal son falında bir gorusmeniz son anda ertelenebilir demişti, bugun son dk ertelendi. Genel olarak soyledigi sekilde ilerliyor durum zaten bir de boyle bir detayı bilmis oldu.
Ares levinin bakimini bende çok seviyorum fali biraktim sayilir indirim oldugu halde baktirmiyorum ama baktirirsamda ona baktiririm bana soyledigi zamanlar yakin cikarsada cikmazsada yazacagim gerci bana herkes ayni seyi soyledi ama ares zumra dogadan ve engin gumus cok benzerdiBinnaz da realist bir falcı buldum.Ares levi.Nasıl bu falı bırakırım diye düşünürken olumsuz gidişat beni yine Binnaz’ın kollarına itti.Olayları Ares güzel çözümlüyor
Ama geleceğe dair tahminlerini dikkate almıyorum -ki çıkar mı çıkmaz mı Allah bilir-sonuçta en real falcı da olsa tahminden öteye gitmiyor.
Bende :)%1500 GLECEK KELİMESİNİ ZÜMRA HANIMDAN bende duydum umarım dediği gibi gidenler döner :)
Herkes herkese olmuyor herhalde anlamadim mesela benim arkadasima Sevdar Ayaz cok iyi biliyor yani genel olarak memnun ama bana pek bilemedi Sevdar, cikmadi dedikleri.Bir banami cikmiyor fallar
Herkes herkese olmuyor herhalde anlamadim mesela benim arkadasima Sevdar Ayaz cok iyi biliyor yani genel olarak memnun ama bana pek bilemedi Sevdar, cikmadi dedikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?