Binnaz Abla

Tam 12 den isabet :)

Bunu şevdara söylesen muhtemelen şunu diyecektir ‘ben eminim beyaz gömlek olduğuna üzerini değiştirmiştir’

sercenin_gozyasi kesinlikle :))

@pelinayy82 adam ne içki içmiş ne gömlek giymişti renginden geçtim yani içki masasında dediği zaman 20-25 dakika sonra benim sokağıma gelmiş iş ile ilgili bi yerden geliyormuş yani söylediği cümle tamamiyle kandırmaca maksat ben kadın vuhuuuu ne güzel bu anı dahi biliyor diyeyim :)

Okurken acaba bildi mi ki dedim. Tutmasi yuksek olan bir tahmin yurutmus, yani ben de ya beyaz gomlek ya siyah t-shirt derdim ama tutmamis ne yazik ki, bende birebir kart anlamlarini yorumlamisti yani oyle degisik bir ongorusu de olmamisti. Ben tarzini sevmistim ama tatli bir kadin ve pozitif bir enerjisi var, tutmasa da kafa rahatlatmak icin psikolog niyetine fal baktirilabilir zaten psikoloji okumus o da sanirim.

Binnazda yuksek kredili her soylenene baktirdim gibi oldu sevdar a da baktirdim bilmiyorum artik dinlemiyorum okumuyorumda soyleneni falda baktirmiyorum konudan vazgecince fallarida aniden biraktim gibi birsey oldu. Ama dedikleri cikarsa yazarim zaten.

Konudan vazgeçmek en güzel kafa rahatlığı zaten, ben de şu an o moda girdim, kaderde yazan ne ise o olur zaten

5 günümü Ares levi ile tamamlamış oldum
Nedeni şu;
1)şu olacak,bu olacak demiyor,öngörüde bulunuyor en fazla
2)hep farklı konu/insanlarla ilgili gittim.Meseleleri kolay kavrayıp mantık dışı/uçuk iddialarda bulunmuyor
3)Hallaçpamuğuna dönen beynime(iş,özel,akraba vs) açıkçası iyi geldi

Katina ve Tarot 49 kredi gözüküyor, sadece Kahve falına 135 demiş...
Bizlerdeki bu fal merakı oldukça daha da der açıkçası artık yeni falcı olayını bıraktım çünkü olayı ele alışları farklı olduğundan beynim anvale olup çıkıyor
0 yüzden bildiklerim üzerinden gidiyorum
Arnisa ya baktı-ra-mıyorum çünkü tekrar tekrar aynı konuyla gelmemden açıkça rahatsız olduğunu ifade etti

E

Fal baktirdikca daha cok takinti yaptigimi yada atlatamadigimi farkettim benim birazda hinc vardi yine nadirde olsa baktiririm ama keyif icin insallah yada :)
Hani bir tabir vardır ‘nadasa bırakmak’ diye
Sanırım bazen olayları da öyle yapabilmeliyiz yoksa cılkı çıkıyor

Sizi bilmem ama benim için fal olayından beklentim değişti
Bana düşüncelerini eğip bükmeden olduğu gibi söyleyen,kafa karışıklığımı çözmeme yardımcı olacak biri.Aslında dost gerekli ama şu anki çevremde gerçekten yok
Vaatler/vadeler sadece yersiz beklentiye,gerilime,olmayınca da hayal kırıklığına yol açıyor çünkü

Kizlar binnazda telefonla fal baktirma nasil oluyor?Daha once hic telefonla baktirmadim zumra lal e baktiriyorum genelde ama bi de dogayi denemeyi dusunuyorum

Kizlar binnazda telefonla fal baktirma nasil oluyor?Daha once hic telefonla baktirmadim zumra lal e baktiriyorum genelde ama bi de dogayi denemeyi dusunuyorum
Telefon numaranı yazıyorsun arıyorlar sıra gelince, 10 dakika boyunca yorum yapıyor falcı. Sonunda ses kaydını yukleyip tekrar dinleyebiliyorsun ama soru soramıyorsun sadece telde konuşurken sorabiliyorsun o kısmı kotu. Bir de 10 dk genelde yetmiyot çok verimli olmuyor gerçi Doğa Dan iyi kullanıyor zamanı, hızlı konusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…