Tam 12 den isabet :)sen yazınca lizya şevdara bi fal baktırmıştım gece saat 23:30 civarı bana şuan öngörü yapıyorum bu adam içiyor içki masasında üzerşnde beyzımsı bi gömlekmi ne var dedi falı baktırdıktan 20 -25 dakika sonra adam benim sokağıma gelip camdan bak diye aradı beni ve ne göreyim siyah bir kazak siyah bi pantolon giymişti o dakika itibari ile şevdarın öngörüsü andada tutmadığını anladım. Yani iyi kadın hoş kadın ama o zaman kendime çok gülmüştüm..
Bunu şevdara söylesen muhtemelen şunu diyecektir ‘ben eminim beyaz gömlek olduğuna üzerini değiştirmiştir’sen yazınca lizya şevdara bi fal baktırmıştım gece saat 23:30 civarı bana şuan öngörü yapıyorum bu adam içiyor içki masasında üzerşnde beyzımsı bi gömlekmi ne var dedi falı baktırdıktan 20 -25 dakika sonra adam benim sokağıma gelip camdan bak diye aradı beni ve ne göreyim siyah bir kazak siyah bi pantolon giymişti o dakika itibari ile şevdarın öngörüsü andada tutmadığını anladım. Yani iyi kadın hoş kadın ama o zaman kendime çok gülmüştüm..
Okurken acaba bildi mi ki dedim. Tutmasi yuksek olan bir tahmin yurutmus, yani ben de ya beyaz gomlek ya siyah t-shirt derdim ama tutmamis ne yazik ki,sen yazınca lizya şevdara bi fal baktırmıştım gece saat 23:30 civarı bana şuan öngörü yapıyorum bu adam içiyor içki masasında üzerşnde beyzımsı bi gömlekmi ne var dedi falı baktırdıktan 20 -25 dakika sonra adam benim sokağıma gelip camdan bak diye aradı beni ve ne göreyim siyah bir kazak siyah bi pantolon giymişti o dakika itibari ile şevdarın öngörüsü andada tutmadığını anladım. Yani iyi kadın hoş kadın ama o zaman kendime çok gülmüştüm..
Binnazda yuksek kredili her soylenene baktirdim gibi oldu sevdar a da baktirdim bilmiyorum artik dinlemiyorum okumuyorumda soyleneni falda baktirmiyorum konudan vazgecince fallarida aniden biraktim gibi birsey oldu. Ama dedikleri cikarsa yazarim zaten.sen yazınca lizya şevdara bi fal baktırmıştım gece saat 23:30 civarı bana şuan öngörü yapıyorum bu adam içiyor içki masasında üzerşnde beyzımsı bi gömlekmi ne var dedi falı baktırdıktan 20 -25 dakika sonra adam benim sokağıma gelip camdan bak diye aradı beni ve ne göreyim siyah bir kazak siyah bi pantolon giymişti o dakika itibari ile şevdarın öngörüsü andada tutmadığını anladım. Yani iyi kadın hoş kadın ama o zaman kendime çok gülmüştüm..
Konudan vazgeçmek en güzel kafa rahatlığı zaten, ben de şu an o moda girdim, kaderde yazan ne ise o olur zatenBinnazda yuksek kredili her soylenene baktirdim gibi oldu sevdar a da baktirdim bilmiyorum artik dinlemiyorum okumuyorumda soyleneni falda baktirmiyorum konudan vazgecince fallarida aniden biraktim gibi birsey oldu. Ama dedikleri cikarsa yazarim zaten.
Fal baktirdikca daha cok takinti yaptigimi yada atlatamadigimi farkettim benim birazda hinc vardi yine nadirde olsa baktiririm ama keyif icin insallah yada :)Konudan vazgeçmek en güzel kafa rahatlığı zaten, ben de şu an o moda girdim, kaderde yazan ne ise o olur zaten
2-3 önce gördüm 49 krediydi yorumların yeni olduğu için şişirme olduğunu düşünmüştüm. Ne ara 1350 kredi olmuşBinnaz’a Asaf Çakır diye bir falcı gelmiş, Kahve falı 135.-TL diyor. Nasıldır acaba, baktıran var mı?
Katina ve Tarot 49 kredi gözüküyor, sadece Kahve falına 135 demiş...2-3 önce gördüm 49 krediydi yorumların yeni olduğu için şişirme olduğunu düşünmüştüm. Ne ara 1350 kredi olmuş
Bizlerdeki bu fal merakı oldukça daha da der açıkçası artık yeni falcı olayını bıraktım çünkü olayı ele alışları farklı olduğundan beynim anvale olup çıkıyorKatina ve Tarot 49 kredi gözüküyor, sadece Kahve falına 135 demiş...
Hani bir tabir vardır ‘nadasa bırakmak’ diyeE
Fal baktirdikca daha cok takinti yaptigimi yada atlatamadigimi farkettim benim birazda hinc vardi yine nadirde olsa baktiririm ama keyif icin insallah yada :)
Hepsi 49 krediydi. Şaşırdım birden arttırmışKatina ve Tarot 49 kredi gözüküyor, sadece Kahve falına 135 demiş...
Binnazdaki kahve falı bakanların çoğu umut dağıtangillerKahve falında Binnaz’da tavsiye edebileceğiniz kim var?
Telefon numaranı yazıyorsun arıyorlar sıra gelince, 10 dakika boyunca yorum yapıyor falcı. Sonunda ses kaydını yukleyip tekrar dinleyebiliyorsun ama soru soramıyorsun sadece telde konuşurken sorabiliyorsun o kısmı kotu. Bir de 10 dk genelde yetmiyot çok verimli olmuyor gerçi Doğa Dan iyi kullanıyor zamanı, hızlı konusuyor.Kizlar binnazda telefonla fal baktirma nasil oluyor?Daha once hic telefonla baktirmadim zumra lal e baktiriyorum genelde ama bi de dogayi denemeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?