Binnaz Abla

Kizlar binnazda telefonla fal baktirma nasil oluyor?Daha once hic telefonla baktirmadim zumra lal e baktiriyorum genelde ama bi de dogayi denemeyi dusunuyorum
Zümra Lal nasıl, gelecek hakkında söylediklerinden hiç çıkan oldu mu? Bir de “Katina çok derin ve enerjisi çok ağır bir faldır” diye yazmış sayfasında, baktırınca insanın üzerinde bir ağırlık mı oluyor? Bana biraz korkutucu geldi...

Hazir konusu olmusken Ares levis benim isim ile ilgili bir konuyu bild.Diger konular beklemede.

Binnazdakilerin hepsi patladimi ?Yazarmisin doga ,zumra ,ares gibi isimletr baktir mismiydin?

kızlar merhaba tellwede chitraya katina attım günlerdir bakmadı, ben sabırsızım biraz.. katina için kimi önerirsiniz? Yeşilcingene iyi mi

Burda yazıldıkça ares levi'yi merak ettim. Denesem mi diye düşünüyorum. Ama binnazdaki yorumlardan pembeci olabilir mi ki düşünyorum, kimse olumsuz bir şey dediğinden bahsetmiyor çünkü

Anda baya iyi bildi ilk baktirdigimda aciklama kismina hic ayrinti yazmadim desem yeridir.hatta bildigi bir sey vardi ki sok olmustum duydugumda.vade konusunda cok basarili degil ama bence.ben fali gelecek icin baktirmamaya karar verdim artik.cunku kafamiza takip olacagi varsa bile olmuyor fikrine inaniyorum.benim uzerimde herhangi bir agirlik yapmadi fal aksine zumranin enerjisi cok iyi gelmisti ama katinayi sık baktirmak bence de olumsuz durumlar yaratabilir.sonucta fal enerji isi ayni konular uzerine surekli fal baktirmak insani yoruyor bir yerde.

Burda yazıldıkça ares levi'yi merak ettim. Denesem mi diye düşünüyorum. Ama binnazdaki yorumlardan pembeci olabilir mi ki düşünyorum, kimse olumsuz bir şey dediğinden bahsetmiyor çünkü
Bana olumsuz konuştu.Olumsuzdan kastım vaatte bulunmadı kendime itiraf etmekte zorlandığım gerçekleri yüzüme çarptı ama pelin bilge gibi negatif değil.
Bu fal işi gerçekten frekans meselesi.Pelin bilgeyi seven çok ama bana çok negatif geldi

Ares leviyi ben de cok merak ediyorum ama doga dani da denemek istiyorum.kararsiz kaldim...

Edna biryolunvar sizde ciktimi asiri olumsuz konusmus bana .Yavas yavas umudum tukenti zaten.Cok yoruldum beklemekten.Vazgeciyorum gibi gelecej olan gelirdi.

Kızlar anı bilecek bir yorumcuya ihtiyacım var durum biraz acil.. Önerilere açığım.. Birde bende Geysu tutmadı ne yazık ki
Ben kahve atıyorum bu arada..

Kızlar anı bilecek bir yorumcuya ihtiyacım var durum biraz acil.. Önerilere açığım.. Birde bende Geysu tutmadı ne yazık ki
Tellwe’de mi Binnaz’da mı? Ben binnaz Elfin ve Zümra diyorum anlık durumda bir de tellwe Ecem23. Yeşilcingene de fena degil ama anlık tam soylediklerini teyit edemiyorum.

Tellwe’de mi Binnaz’da mı? Ben binnaz Elfin ve Zümra diyorum anlık durumda bir de tellwe Ecem23. Yeşilcingene de fena degil ama anlık tam soylediklerini teyit edemiyorum.
Canım genelde kahve atıyorum.. ben şu an kart atarsam sağlıklı olmaz gibi.. çok karışık kafam ..
Ama bakacağım..

binnaz da engin gümüşten ben memnun kalmıştım kahve falında birden fazla da baktırdım ama hani bana tutar size tutmaz birde öyle bir olasılık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…