Binnaz Abla

sen deneyecekmisin canım el müheymin ile olanını

Palamutçum yaptım ben dün el Müheymin'i.Malesef sadece normal ruya gördüm.Hangi duayı okumam gerektiğine dair hiçbişey görmedim.Bi kez daha yapmıştım demiştim ya o zamanda görmemiştim.Ama tabi bence 7 geceye kadar denemek gerek son gece bile görülebilir.Sen yaptınmı peki ?Kızlar varmı aranızda evleneceğin kişi için olanı yapan??Sonuçları merak ediyorum.

canım ben yaptım 2 kişi gördüm diyeceğim ama görmedim.onlarla alakam olduğunu gördüm.birinin sesini duydum biriyle telefonla konuştum kim olduklarını yazsam ne gördüğümü yazsam bişey olur mu acebaa

Bu istiharede anlatabiliyosun ,bende anlattım.Kesinlikle anlatılmaması gereken ya Habir ya Vedud haber alma istiharesi.Ama tabiki bu senin özelin senin tercihin tabiki paylaşabilirsin bu istiharenin böyle bi şartı yok,ama kendine saklayabilirsinde.Sana kalmış canım.Ama bence görmüşsün sen,sesinide duymuşsun zaten bu istiharede konuşma ses duyma bunlar çok yüksek olasılık.Bende net duymuştum.Bence bu gecede yap belki dahada netleşir ruyan.Ama paylaşmak istersen seve seve .Üzerinede konuşuruz canım.

Birine resmi digerine imam nikahi yaparsin artik ehehehhe

Dun gece ben Yasin + Vakia yaptim ama hicbir sey gormedim

Bu arada kesira nerelerde? Ben ona ruya yorumlaticam.

Son düzenleme:
Birine resmi digerine imam nikahi yaparsin artik ehehehhe

Dun gece ben Yasin + Vakia yaptim ama hicbir sey gormedim

Bu arada kesira nerelerde? Ben ona ruya yorumlaticam.
Cherrym özelde mesajın var.Bende utem e ruya attım dün aklıma getirdin bakiyim yorumlamışmı?

ya muallaktayım aslında bir ara uyandım gibi rüyayı uyandıktan sonra mı önce mi yoksa ikisinde de mi gördüm bilemiyorum.pek iyi de değildi rüya aslında.

şimdi ilk olarak biri var onun sesini duydum. bu kişiyle biz nerden baksan 15 senedir tanışıyoruz.hiç beraber olmadık.ama ilk tanıştığımız günden son konuştuğumuz 3 yıl önceye kadar hep birbirimizden hoşlandık birbirimize de söyledik ama hiç beraber olmadık..böyle garip biri.onun şu an 2 senelik falan bir ilişkisi var.sevgiliside hafif sarımsı. rüyamda kahve falımda tam ortada kalp çıkmış hemde sarı sarı ne demek acaba diyordu.bende içimden hmm bak sevgilisiyle evlenicek herhalde bu diyordum. sonra benimkiyle işte telefonda konuşuyordum sanki beraber gibiydik. sonra bişeyler oldu karıştı ayrıydık. ben hamileydim böyle dükkanlara girip çıkıyodum çocuğa baktırmak için.ama işte hatırlayamadım uyanmadan öncemiydi sonramıydı

Palamut cugum sen ne yapiyordun el Muheymin miydi, nasil yapiliyor?

Son düzenleme:
Palamut cugum sen ne yapiyordun el Muheymin miydi, nasil yapiliyor?

ben iki tane deniyorum birer hafta deniyeceğim. dün denediğimi alcanzar yazdı bize.uyumadan bir yasin ve vakıa suresi okuyup allahtan hayırlı kısmeti göstermesini isteyip yatılanı yaptım 2 3 gece daha devam ederim buna bakalım aynı şeyleri görecekmiyim.

diğeri de 9 defa mülk suresi 14.ayetti galiba o söyleniyor yine niyet edilip yatılıyor. bunda da isteğin neyse onun hayırlı mı hayırsız mı olduğunu sorup rüyanda görüyormuşsun ondan sonra bunu deneyeceğim.

Hımm bence o kahve falı bölümü sarı kalp net yorum sanki.Ama istersen canım bu konuda iyi bir tabirciye anlat ruyanı.Ben yanlış bi yorum yazmiyim.Dediğim gibi emin değilsen bu gecede yap canım netleşir belki.Ama kişi olarak kimleri gördüğünü yani kim olduklarını biliyosun.Emin olmak için bu gecede yap derim ben.

Bunu soylemek istemezdim ama Utem bir halt bilmiyor Hem bana hem rihannas a dedikleri olumune sallamaydi

benim iade aldığım tek falcıdır diyebilirim o kadar kötüydü ki yüzlerce faldan sadece utemden iade aldım galiba.
Yapmayın be ,ne edim kızlar ,alıstım kazıklanmaya artık o kadar acı vermiyo.Sen kesiranın ruyasını denedinmi Cherry?Çünkü falı bende kötüydü hicbi dediği çıkmadı.

3 gün daha denerim geceden bol ne var:) videonun sonunda o 9 kere yapılan anlatılıyor. 4:33 ten itibaren

[video=youtube;wIOegNnjZD4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wIOegNnjZD4#t=271[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…