elfin önce barıstırdı evlilikle birlikte net birliktelik gordu en son falında. ama biz barıstık ama tekrar koptuk. buna bilen doga olmustu. tekrar gitcek bu adam demisti. o aradaki detayları da zumra soyledi. zumra cok olumlu degildi tmm arama sorma goruyor ama iki tarafında sıkıntısını soyluyor. pembe degildi yani durum. benim tavurlarımı degistirmem gerek sanırım baya agresif olabiliyorum bazen. smdi yesilcingene de soyledi bak bunu. aslında bunlar hep birbiriyle paralel seyler soyledi.
Aynen karsi tarafin düşünce hislerini dogrumu dedi bilemiyorum artikZumra bi tek bana cikmadi galiba anda cok iyiydi tespitleri cok iyiydi ama vadesi cikmadi
Allah yardimcin olsun, ares anlik cok iyi ama gelecek cikmadi bende o yuzden doga derimEşim evi terketti!!!inanılmaz sinirlerim bozuluyor bu konularda kimi tavsiye edersiniz gerçekten çok moralim bozuk
Eşim evi terketti!!!inanılmaz sinirlerim bozuluyor bu konularda kimi tavsiye edersiniz gerçekten çok moralim bozuk
Aynen katılıyorum size. Ağzınıza sağlık.dostça kadınca bir ricam olacak lütfen kimseye fal gönderme çünkü evlisin eşin ve çok hassas bir durum yaşıyorsun falcılar bizi karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor klasik sana diyecekleri hassas bi süreç yaşıyor kafası karışık dönecek sen bekle belki kalbin kırılacak yorumlar yapacaklar ama bunların hiçbirisi gerçek değil sadece senin yaşadığın ve hissettiğin şeyler gerçek eğer yeni bir durumsa zaten kızgınlık vardır öfke vardır o yüzden bence sende sakinleş eğer hatan varsa onun sakinleşmesini bekleyip ulaşıp özür dile sakin ve kendinden emin bi şekilde uygun zamanda eşinle konuş eğer falcılardan yorum almaya başlarsan ve devam edersen inan karanlık bir boşluğun içine çekilirsin ben uzun zamandır en iylerin iyisine burada adı geçen zümrasından tut doğasına elfinine birayına mertine şevdarına geysusuna vs. birçok falcıdan yorum aldım bi faydası oldumu hayırrrr asla olmadı sadece umutlarım beklentilerim karanlığın içinde kaybolup gitti lütfen fal olayından uzak kal kafan ruhun karışmasın aile çok önemli ve siz şuan eşinle ailesiniz buna para karşılığı hayatlarımızla oynayanlara bozdurma tabiki yinede sana kalmış birşey sadece mesajını görünce içim sızladı rabbim yar ve yardımcın olsun sana hayırlı tüm güzellikleri yaşatsın inşallah..
Bulasan birakamiyor geysu yazmissiniz ben bir aydir fln baktirmiyordum dun geysuya baktirdim anlik guzel gibi sizce basildi anlik biliyormu veya cikiyormu falidostça kadınca bir ricam olacak lütfen kimseye fal gönderme çünkü evlisin eşin ve çok hassas bir durum yaşıyorsun falcılar bizi karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor klasik sana diyecekleri hassas bi süreç yaşıyor kafası karışık dönecek sen bekle belki kalbin kırılacak yorumlar yapacaklar ama bunların hiçbirisi gerçek değil sadece senin yaşadığın ve hissettiğin şeyler gerçek eğer yeni bir durumsa zaten kızgınlık vardır öfke vardır o yüzden bence sende sakinleş eğer hatan varsa onun sakinleşmesini bekleyip ulaşıp özür dile sakin ve kendinden emin bi şekilde uygun zamanda eşinle konuş eğer falcılardan yorum almaya başlarsan ve devam edersen inan karanlık bir boşluğun içine çekilirsin ben uzun zamandır en iylerin iyisine burada adı geçen zümrasından tut doğasına elfinine birayına mertine şevdarına geysusuna vs. birçok falcıdan yorum aldım bi faydası oldumu hayırrrr asla olmadı sadece umutlarım beklentilerim karanlığın içinde kaybolup gitti lütfen fal olayından uzak kal kafan ruhun karışmasın aile çok önemli ve siz şuan eşinle ailesiniz buna para karşılığı hayatlarımızla oynayanlara bozdurma tabiki yinede sana kalmış birşey sadece mesajını görünce içim sızladı rabbim yar ve yardımcın olsun sana hayırlı tüm güzellikleri yaşatsın inşallah..
Bulasan birakamiyor geysu yazmissiniz ben bir aydir fln baktirmiyordum dun geysuya baktirdim anlik guzel gibi sizce basildi anlik biliyormu veya cikiyormu fali
Tatlım çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarını dikkat ile okuyacağımdostça kadınca bir ricam olacak lütfen kimseye fal gönderme çünkü evlisin eşin ve çok hassas bir durum yaşıyorsun falcılar bizi karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor klasik sana diyecekleri hassas bi süreç yaşıyor kafası karışık dönecek sen bekle belki kalbin kırılacak yorumlar yapacaklar ama bunların hiçbirisi gerçek değil sadece senin yaşadığın ve hissettiğin şeyler gerçek eğer yeni bir durumsa zaten kızgınlık vardır öfke vardır o yüzden bence sende sakinleş eğer hatan varsa onun sakinleşmesini bekleyip ulaşıp özür dile sakin ve kendinden emin bi şekilde uygun zamanda eşinle konuş eğer falcılardan yorum almaya başlarsan ve devam edersen inan karanlık bir boşluğun içine çekilirsin ben uzun zamandır en iylerin iyisine burada adı geçen zümrasından tut doğasına elfinine birayına mertine şevdarına geysusuna vs. birçok falcıdan yorum aldım bi faydası oldumu hayırrrr asla olmadı sadece umutlarım beklentilerim karanlığın içinde kaybolup gitti lütfen fal olayından uzak kal kafan ruhun karışmasın aile çok önemli ve siz şuan eşinle ailesiniz buna para karşılığı hayatlarımızla oynayanlara bozdurma tabiki yinede sana kalmış birşey sadece mesajını görünce içim sızladı rabbim yar ve yardımcın olsun sana hayırlı tüm güzellikleri yaşatsın inşallah..
merhaba zumraya cok yeni attım yeni ince detaylar gordu. olumsuz olumlu soyledi hepsini. dikkat etmem gereken yerleri belirtti. aynen dedıgın gıbı enerji uyunca duzgun yonlenıyorsun. ares le paralel konustular. bir de tlfnda birine baktırdım o da aynı seylerı soyledı. kendim katina kartı alıp baksam mı dedim turkıyede kart satısı yokmus :/Anladim Elfin bana da digerlerine oranla birazcik daha olumlu ama cok oyle pembe tablo da cizmiyor. Zumra en iyilerinden biri benim, o daha olumsuz Elfin'e gore. Zumra'ya Ekim sonu atmistim su anda yeni gelismelerle birlikte surec ayni onun soyledigi sekilde ilerliyor. Ares de ayni sekilde guzel yorumladi yakin gelecek de dedigi sekilde oldu su an ve verdigi tarih 3-4 ay sonrasi. Onun da gayet mantikliydi soyledikleri gelecek acisindan. Ares telefonda baktigi icin sure bence yetmiyor, daha soracaklarim vardi hicbirini soramadan apar topar bitti tam netlesmedi o yuzden. nokta atislari cok vardi onun da o keske sesli baksa daha verimli olur.
Selam eski uyeyim, cogu falciya baktirdim.Sırf sunu soylemek icin giriyorum cunku cok icime oturdu..Nehir atesogluna o kadar cok fal baktirdimki..En basta iyiydi,tarifler vs tutuyordu,dedikleri kısa vade cikiyordu ama bir sure sonra beni cok taniyinca hisleri kayboldu.Direkt benim anlattiklarim dogrultusunda yorum yapmaya basladi.Once bir donem eskiden bir ara gorusup ayrildigim adamin annesini tarif edip,tanisacaksin vs gayet olumlu konustu.Ne annesiyle tanistim,ki iyikide tanismamisim,cunku adam dolandirici kadin parasi yiyen igrenc bir tip cikti,zor kactim.Bunlarda hic goremedi ve uyarmadi beni.Sonra baskasi oldu,ona surekli olumlu konustu konustu,bir suru senaryolar yazdi onlarca falinda hicbiri olmadi.En sonundada 1 sene soylediklerinin tam tersine dondu.Bakti is olumluya gitmiyor..Onca baktirdigim fal verdigim para,ve unutlarimla oynamasi haram olsun diyorum baskada birsey demiyorum!en doğru zaman yakaladığın zamandır.. Nehir i yakalamak çok sorun olmuyor. Artık her gün düzenli girer başlayınca.
Fiyatı yüksek olduğu için ben indirim falan bekleyeceğim :)) Bu ara fal bütçem yok. Aman aman bir sorum da yok zaten..
Selam eski uyeyim, cogu falciya baktirdim.Sırf sunu soylemek icin giriyorum cunku cok icime oturdu..Nehir atesogluna o kadar cok fal baktirdimki..En basta iyiydi,tarifler vs tutuyordu,dedikleri kısa vade cikiyordu ama bir sure sonra beni cok taniyinca hisleri kayboldu.Direkt benim anlattiklarim dogrultusunda yorum yapmaya basladi.Once bir donem eskiden bir ara gorusup ayrildigim adamin annesini tarif edip,tanisacaksin vs gayet olumlu konustu.Ne annesiyle tanistim,ki iyikide tanismamisim,cunku adam dolandirici kadin parasi yiyen igrenc bir tip cikti,zor kactim.Bunlarda hic goremedi ve uyarmadi beni.Sonra baskasi oldu,ona surekli olumlu konustu konustu,bir suru senaryolar yazdi onlarca falinda hicbiri olmadi.En sonundada 1 sene soylediklerinin tam tersine dondu.Bakti is olumluya gitmiyor..Onca baktirdigim fal verdigim para,ve unutlarimla oynamasi haram olsun diyorum baskada birsey demiyorum!
Bana gel annemArkadaşlar merhaba,
Önerebileceğiniz Falcı varmıdır bu aralar mutlaka gitmem lazım ama fasa fiso birisine de gitmek istemiyorum.Acil yardım lütfen
Bende 150 liralık bir fal yollamıştım burda en çok ismi zikredilen birine. Hisleri iyiydi ikinci falı atıyım dedim bana sorduğu soru şu başlamadan iletişim oldu mu ? O an dank etti.Selam eski uyeyim, cogu falciya baktirdim.Sırf sunu soylemek icin giriyorum cunku cok icime oturdu..Nehir atesogluna o kadar cok fal baktirdimki..En basta iyiydi,tarifler vs tutuyordu,dedikleri kısa vade cikiyordu ama bir sure sonra beni cok taniyinca hisleri kayboldu.Direkt benim anlattiklarim dogrultusunda yorum yapmaya basladi.Once bir donem eskiden bir ara gorusup ayrildigim adamin annesini tarif edip,tanisacaksin vs gayet olumlu konustu.Ne annesiyle tanistim,ki iyikide tanismamisim,cunku adam dolandirici kadin parasi yiyen igrenc bir tip cikti,zor kactim.Bunlarda hic goremedi ve uyarmadi beni.Sonra baskasi oldu,ona surekli olumlu konustu konustu,bir suru senaryolar yazdi onlarca falinda hicbiri olmadi.En sonundada 1 sene soylediklerinin tam tersine dondu.Bakti is olumluya gitmiyor..Onca baktirdigim fal verdigim para,ve unutlarimla oynamasi haram olsun diyorum baskada birsey demiyorum!
kimdi ?Bende 150 liralık bir fal yollamıştım burda en çok ismi zikredilen birine. Hisleri iyiydi ikinci falı atıyım dedim bana sorduğu soru şu başlamadan iletişim oldu mu ? O an dank etti.
Hırsınızı benden çıkarırcasına yazmışsınız ya da ben mi öyle anladım:)) ama ben de eski üyeyim ve ne diyebilirim ki size..Selam eski uyeyim, cogu falciya baktirdim.Sırf sunu soylemek icin giriyorum cunku cok icime oturdu..Nehir atesogluna o kadar cok fal baktirdimki..En basta iyiydi,tarifler vs tutuyordu,dedikleri kısa vade cikiyordu ama bir sure sonra beni cok taniyinca hisleri kayboldu.Direkt benim anlattiklarim dogrultusunda yorum yapmaya basladi.Once bir donem eskiden bir ara gorusup ayrildigim adamin annesini tarif edip,tanisacaksin vs gayet olumlu konustu.Ne annesiyle tanistim,ki iyikide tanismamisim,cunku adam dolandirici kadin parasi yiyen igrenc bir tip cikti,zor kactim.Bunlarda hic goremedi ve uyarmadi beni.Sonra baskasi oldu,ona surekli olumlu konustu konustu,bir suru senaryolar yazdi onlarca falinda hicbiri olmadi.En sonundada 1 sene soylediklerinin tam tersine dondu.Bakti is olumluya gitmiyor..Onca baktirdigim fal verdigim para,ve unutlarimla oynamasi haram olsun diyorum baskada birsey demiyorum!
akasHırsınızı benden çıkarırcasına yazmışsınız ya da ben mi öyle anladım:)) ama ben de eski üyeyim ve ne diyebilirim ki size..
Ben memnunum.. benim en çok gittiğim yorumcu kahvede.. 4-5 ayda bir yorum alırım ki bir fark olsun öncekinden diye..
biz de 3 arkadaş belli zaman aralıklarında düzenli baktırıyoruz kendisine.. 100 de 100 lük bir yorumcu zaten yok.. 70-80 aralığında an ve yakın geleceği tutuyor bize.. işimle ilgili bir devlet teşviği alacağımı atıp tutup bilebilmesi çok ekstrem olurdu.. kaldı ki işimin detayını desteğe yygunluğunu vs.. bilmesine imkan yok.. ve de ne böyle bir sorum ne detay vermişliğim var. İş güç aşk ne görüyorsan deyip yollarım.. her zaman vadesi de geç çıkmıştır bende o ayrı.. ama ben hakkını yiyemem.. bir kaç falı çıkmayana tekrar tekrar baktırmamak en iyisi galiba.. ve bir de detay vermemek sanırım ki ben hiç detay vermem..
Hayırlısı hakkınızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?