Nehir bana da çıkmamıştı. İş için baktırmışyım tarif ettiği şeyle tamamen alakasız bir yer oldu ve farklı bir vesile ile yani bana da uymamıştı.akas
Sizinle alakasi yoktu aslinda mesajinizda rast gelince alintiladim,yanlis anlama olduysa kusura bakmayin..Dedigim gibi bana bir noktadan sonra oyle hikayeler yazdi oyle betimlemeler yaptiki zerresi cikmadi,daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda,nehiride bomboş olan herseyle birlikte hayatimdan cikardim..isteyen baktirabilir
Estağfirullah.. her falcı herkese çıkmayabiliyor işte:))akas
Sizinle alakasi yoktu aslinda mesajinizda rast gelince alintiladim,yanlis anlama olduysa kusura bakmayin..Dedigim gibi bana bir noktadan sonra oyle hikayeler yazdi oyle betimlemeler yaptiki zerresi cikmadi,daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda,nehiride bomboş olan herseyle birlikte hayatimdan cikardim..isteyen baktirabilir
Benim salakligim aslinda,baktin cikmiyor ne daha ne baktiriyorsun..Bir kismi cikmiyor ama bir kismi cikiyor diye diye baktirmaya devam ettim,sonunda a.zima sicti birakti..Hem para ver,hem ustune enayi gibi agiz kokusu cek ustune hic umursamadan moralini bozup atsin birde asla olmayan birseyi hisseder havalarinda...Zktirin gidin hayatimdan gerizekalilar..Nehir bana da çıkmamıştı. İş için baktırmışyım tarif ettiği şeyle tamamen alakasız bir yer oldu ve farklı bir vesile ile yani bana da uymamıştı.
Bu söze bayıldım sevgili @selena80 senin nehir ile yasadıgın seyı ben tellwe Sardunya ıle az bıraz da falsepeti Senanur ıle yasadım...Boyle olan falcıya hıc bılemeyen falcıdan daha cok kızıyor ınsan ama ben de su an gecmıse bakıyorum da fal denen sey resmen paramı sokaga atmakmıs...Eskı fallarımı okudum-dınledım....Çok acınası geldı.....Olayın sonuçlanma bıcımıyle ılgılı burada bır ara cok atıp tuttugum Nakta sadece temmuz basında barıssanda devamında kopukluk goruyorum demıs çok net, üzerınde durmamısım....Ama asıl acıklı olanı ne bugralar,haleler,senanurlar,telwede bılumum falcılar......Ne masallar anlatmıslar....Sımdı bazen ındırım kuponu vs. gelınce bır bakayım dıye gırdıgımde bıle o sıtelere, bariz bir soğukluk ve mıde bulantısıyla cıkıyorum...Bedava bakalım deseler ıyk.....bır de üste para verecegım, hadi ya.... Sımdılerde yurtdışı alısverıs sıtelerıne sardım fala verdıgım paralara nasıl acıyorum neler alırmısım gıdenlerle....buna para karşılığı hayatlarımızla oynayanlara bozdurma yaşatsın
ya ben cok üzüldm yazdıgınızı okuyunca. hic bilen dahi olmadı mı? veya zamanı tutan? tüh yaBu söze bayıldım sevgili @selena80 senin nehir ile yasadıgın seyı ben tellwe Sardunya ıle az bıraz da falsepeti Senanur ıle yasadım...Boyle olan falcıya hıc bılemeyen falcıdan daha cok kızıyor ınsan ama ben de su an gecmıse bakıyorum da fal denen sey resmen paramı sokaga atmakmıs...Eskı fallarımı okudum-dınledım....Çok acınası geldı.....Olayın sonuçlanma bıcımıyle ılgılı burada bır ara cok atıp tuttugum Nakta sadece temmuz basında barıssanda devamında kopukluk goruyorum demıs çok net, üzerınde durmamısım....Ama asıl acıklı olanı ne bugralar,haleler,senanurlar,telwede bılumum falcılar......Ne masallar anlatmıslar....Sımdı bazen ındırım kuponu vs. gelınce bır bakayım dıye gırdıgımde bıle o sıtelere, bariz bir soğukluk ve mıde bulantısıyla cıkıyorum...Bedava bakalım deseler ıyk.....bır de üste para verecegım, hadi ya.... Sımdılerde yurtdışı alısverıs sıtelerıne sardım fala verdıgım paralara nasıl acıyorum neler alırmısım gıdenlerle....
Kizlar asaf cakir 1350krediydi suan kahvede 50
krediyi indiriyo kendi cevresi gelip ooo sok oldum bilmem ne diye yorum yaziyo galiba
Ben boyle dusundum
Fal maceram 3 yıl evvel başladı.. ilk başladığımda sadece 1 kez olmak üzere 1 günde 3 farklı kişiye fal yollamıştım... bir bugüne, bir de yaklaşık 30 tane herşey çok güzel olacak yorumundan sonra aldığım “ bitmiş o iş “ ( bitmemişti ve bitmeyecekti, hala iyi gidiyor ama bunu o zaman bilmiyordum tabi ) yorumunu aldığım güne işaret koydum... tek bir olumsuz yorum aldım o da çıkmadı zaten..Son yazılan bazı yorumları okuyup üzülmemek mümkün değil gerçekten. Kendimi hep "pozitif bilimci" kafalı olarak görmüşümdür (tarot gibi araçlara fal dışındaki işlevleri için her zaman saygı duymakla birlikte). Üstelik ruh sağlığı alanında çalışıyorum. Ama işte terapistler de, bizi birebir tanıyan yakınlarımız da duymak istediklerimizi söylemiyorlar çoğu zaman.
Yaptığımız seçimlerin yanlış olduğunu, boş umutlar beslediğimizi ya da yaşadıklarımızın aslında sıradan olduğunu kabullenmek çok zor oluyor. Bu forumda da daha önce yazıldığı üzere... Yani gerçekler kabak gibi ortada olsa bile "Yoooo, ben yanılmış olamam, benim yaşadığım özeldi. Sadece görünürde bitti" diyoruz. Yabancının biri de bunu teyit edince o an için iyi geliyor. Ya da çaresizlikten sığınacak liman sayısını mı arttırmaya çalışıyoruz, nedir...
Ama Binnaz'da en takdir ettiğim yorumcular, "Sen yine de sadece kendi iç sesine ve sezgilerine güven" diyebilenlerdi. Doğruyu yine kendimiz buluyoruz sonuç olarak. Gerisi de biraz yazgı, şans, ilahi adalet... Artık neye inanıyorsak.
nasıl ya 15 tlye mi çekiyor fiyatıO yine insaflıymış ben Doğa dan'ı geceleri 15 tl goruyorum
50 kredi 5 tl yani boyle boyle kandiriliyoruz iste kizlarO yine insaflıymış ben Doğa dan'ı geceleri 15 tl goruyorum
Doğa bazı takipçilerine fiyatı indiriyor uzun bakmak için ama 15 tl hiç görmedim ben. Bide yıllardır fal baktıran ve burdaki çoğu falcıyı denemil biri olarak doğayı tek geçerim.O yine insaflıymış ben Doğa dan'ı geceleri 15 tl goruyorum
ya nasıl biz yüzzlerce lira ödüyoruz yazık değil mi nasıl bir insan kandırmaca50 kredi 5 tl yani boyle boyle kandiriliyoruz iste kizlar
Ben onceden hep bir yolun varda baktiriyordum o kisileri bilmiyorum. Yolladigim fallarda hep genel bakim isterdim is ve ozel hayatimda neler olcak diye. Gizli hisler ve toprak benim suan hayatimi mahveden insani bire bir tarif edip ne zaman hayatima girecegini nasil biri oldugunu tarif eden kisiler harfleri dahi tutmus o zaman onemsememiştim belkide fallarda etkiledi o kisiye baglanmamı bilemiyorum. Tesadufmu bildilermi onuda bilmiyorum ama cok fazla detay vermislerbirde arkaaşlar BİR YOLUN VAR EDNA TANURA VE NUR BANU HAKKINDA YORUMU OLAN VARMI
birde arkaaşlar BİR YOLUN VAR EDNA TANURA VE NUR BANU HAKKINDA YORUMU OLAN VARMI
bu doğanın falı bende de çıkmadı birde ilk çıkmadı ikinciye niye fal gönderdim onu da bilmiyorum gidişat nede sonuç tirt yani çıkan arkadaşlara enerjisi tutmuş demekgeysu ya baktırdıysan nurbanu ya baktırma bence çünkü forumda çok defa söylendi isimler farklı ama aynı kişi diye ve birde doğa dan falını iade ettiyse inan hiç bişey kaybetmedin bana hiç bi şekilde falı çıkmadı anda dahi yorumda iyi değildi ve falın sonunda bana kalkıp ilişkimin sürecini merakettiğini sormuş özel değilse yazarmısın bi sonraki görüşmemizde demişti .. bugünlerde bende fal karşıtı oldum galibaama cidden değecek olsa yorum alın diyeceğim ama diyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?