Binnaz Abla

Nehir bana da çıkmamıştı. İş için baktırmışyım tarif ettiği şeyle tamamen alakasız bir yer oldu ve farklı bir vesile ile yani bana da uymamıştı.

Estağfirullah.. her falcı herkese çıkmayabiliyor işte:))

Nehir bana da çıkmamıştı. İş için baktırmışyım tarif ettiği şeyle tamamen alakasız bir yer oldu ve farklı bir vesile ile yani bana da uymamıştı.
Benim salakligim aslinda,baktin cikmiyor ne daha ne baktiriyorsun..Bir kismi cikmiyor ama bir kismi cikiyor diye diye baktirmaya devam ettim,sonunda a.zima sicti birakti..Hem para ver,hem ustune enayi gibi agiz kokusu cek ustune hic umursamadan moralini bozup atsin birde asla olmayan birseyi hisseder havalarinda...Zktirin gidin hayatimdan gerizekalilar..

buna para karşılığı hayatlarımızla oynayanlara bozdurma yaşatsın
Bu söze bayıldım sevgili @selena80 senin nehir ile yasadıgın seyı ben tellwe Sardunya ıle az bıraz da falsepeti Senanur ıle yasadım...Boyle olan falcıya hıc bılemeyen falcıdan daha cok kızıyor ınsan ama ben de su an gecmıse bakıyorum da fal denen sey resmen paramı sokaga atmakmıs...Eskı fallarımı okudum-dınledım....Çok acınası geldı.....Olayın sonuçlanma bıcımıyle ılgılı burada bır ara cok atıp tuttugum Nakta sadece temmuz basında barıssanda devamında kopukluk goruyorum demıs çok net, üzerınde durmamısım....Ama asıl acıklı olanı ne bugralar,haleler,senanurlar,telwede bılumum falcılar......Ne masallar anlatmıslar....Sımdı bazen ındırım kuponu vs. gelınce bır bakayım dıye gırdıgımde bıle o sıtelere, bariz bir soğukluk ve mıde bulantısıyla cıkıyorum...Bedava bakalım deseler ıyk.....bır de üste para verecegım, hadi ya.... Sımdılerde yurtdışı alısverıs sıtelerıne sardım fala verdıgım paralara nasıl acıyorum neler alırmısım gıdenlerle....

ya ben cok üzüldm yazdıgınızı okuyunca. hic bilen dahi olmadı mı? veya zamanı tutan? tüh ya

Kizlar asaf cakir 1350krediydi suan kahvede 50
krediyi indiriyo kendi cevresi gelip ooo sok oldum bilmem ne diye yorum yaziyo galiba
Ben boyle dusundum

Son yazılan bazı yorumları okuyup üzülmemek mümkün değil gerçekten. Kendimi hep "pozitif bilimci" kafalı olarak görmüşümdür (tarot gibi araçlara fal dışındaki işlevleri için her zaman saygı duymakla birlikte). Üstelik ruh sağlığı alanında çalışıyorum. Ama işte terapistler de, bizi birebir tanıyan yakınlarımız da duymak istediklerimizi söylemiyorlar çoğu zaman.

Yaptığımız seçimlerin yanlış olduğunu, boş umutlar beslediğimizi ya da yaşadıklarımızın aslında sıradan olduğunu kabullenmek çok zor oluyor. Bu forumda da daha önce yazıldığı üzere... Yani gerçekler kabak gibi ortada olsa bile "Yoooo, ben yanılmış olamam, benim yaşadığım özeldi. Sadece görünürde bitti" diyoruz. Yabancının biri de bunu teyit edince o an için iyi geliyor. Ya da çaresizlikten sığınacak liman sayısını mı arttırmaya çalışıyoruz, nedir...

Ama Binnaz'da en takdir ettiğim yorumcular, "Sen yine de sadece kendi iç sesine ve sezgilerine güven" diyebilenlerdi. Doğruyu yine kendimiz buluyoruz sonuç olarak. Gerisi de biraz yazgı, şans, ilahi adalet... Artık neye inanıyorsak.

Ben de bu ay kendimi alisverise verdim kizlar :).Reelde baktirdigim ucuz bir falcim var ayda 1 ona baktiricam binnazda da Doga ve Ares favorim.onlarada 2 3 ayda 1 atarim.Onun disinda baktirmicam.

Fal maceram 3 yıl evvel başladı.. ilk başladığımda sadece 1 kez olmak üzere 1 günde 3 farklı kişiye fal yollamıştım... bir bugüne, bir de yaklaşık 30 tane herşey çok güzel olacak yorumundan sonra aldığım “ bitmiş o iş “ ( bitmemişti ve bitmeyecekti, hala iyi gidiyor ama bunu o zaman bilmiyordum tabi ) yorumunu aldığım güne işaret koydum... tek bir olumsuz yorum aldım o da çıkmadı zaten..
işaretlediğim o 2 güne ve kendime durup dışardan bakabilmeyi becerdiğim an hayatımın kontrolünü tekrar geri aldım..
Sonrası tek tük. Akşam baktım koskoca 2018 yılında 6 yorum almışım.. o da hep işimle ilgili. Sonuca götüren benim enerjim miydi diye düşünürüm... bazı öngörüler geçmiş an gelecek karışımı olarak da yansıyabilir miydi ?
Neyse işte ben o 6 falın
3 tanesine para vermişim, 3 ü hediye kredi promosyon... para verdiklerimden 1 tanesi yüzyüze kahve dahil 40 Tl..
gerekli miydi ? Değildi ama kontrolü kaybetmedikçe çok da para dökmedikçe sorun değil diye düşünmüş olabilirim.. eksikliğini arada hissettiğim bir alışkanlık belki de.. sigara gibi:))

Bunu yazmamın sizin yorumunuzla ilgisi yok. Yani size değil genele yazdım. Ama sizi okuyunca yazmak istedim.. belki bağ kurdum :))
Yanlış anlaşılmak istemem..

Velhasıl kelam, Falları abartmamak lazım, çok bel bağlamamak lazım, enerjiyi harcamamak ve beklentiyi düşük de tutmak lazım vs...

Bunun en kolay net ve kesin yolu nedir?

Tabii ki birçok yol var, örneğin nefes farkındalığı, odaklanma, zihni izleme, içsel vücut enerjimizi hissetme, tüm dikkatimizle bedenimizi dinleme vs ancak benim bahsedeceğim konu bunları da içeriyor olmasına rağmen bu değil,

Aslında tek ihtiyacımız olan şey sadece almaktır/tamamen açık olmak (kabul etmek)

Peki bu nasıl gerçekleşir?

Tüm sır "burada" gizli, daha fazlası daima "burada" almaya açık olmanın hiçbir sonu, sınırı yoktur, ancak bu daima "burada"dır.

Geçmişi unutmaya çalışmayın yâda almaya/açık olmaya çabalamayın bir mücadele yaratarak, içsel çatışmaya ve işleri zorlaştırmaya böylelikle çetrefilli bir hale gelmesine neden olur.

Bunu fark etmek ve doğrudan kendiniz deneyimleyerek öğrenmek için öncelikle zihninizin ne zaman açık ne zaman kapalı olduğunu tarafsızca gözlemleyin, onun sizi bir takım şartlanmış düşünce kalıpları ( inandığınız herşey buna dahildir. Pozitif enerji, bakış açısı, mevcut olumlama yöntemleri, şifalandırma terapileri, meditasyonlar, inanç tercihiniz ve deeee fallar ) bilgi toplama, geleceği düşleme, hayatta kalmak için mücadele etme ve stratejiler oluşturma, acılar, zorluklar, korkular vs oyunları ile almaya/açık olmaya kapattığını anladığınız an'da sizde birşeyler değişmeye başlar ve aslında alma yeteneğinin doğal haliniz olduğunu, zaten herşeye açık olduğunuzu, zihninizin açık olduğunu, doğal halinizde sessiz bir gözlemci olduğunuzu farkedersiniz, sessizlik ve hareketsizlik bizim asli doğamızdır, öyleyse zihninizi onun kaynağı ve asli doğası olan sessizliğe açın, gerçek kendinize açılın, açık olma yeteneğinizin daima "burada" olduğunu fark edin, tüm dikkatinizi daima/her an gerçeğe, burada olana çekin, böylelikle zihninizin bütün oyunları tamamen duracak ve gerçeğin ışığı, özünüzdeki gerçek siz açığa çıkacaktır. Reflekslerden kurtulun.. elinizi yıkıyorsanız zihniniz elinizde olsun. O anı yaşayın..
yemek yiyorsanız zihniniz sadece yemekte olsun..
An’ da kalın..

Aldığınız/açık olduğunuz, an kareleri, yani an zamanınız arttıkça bir süre sonra sistemle bütünleşir ve daimi senkronizasyona, yenilenmeye geçersiniz, bu da sizi en berrak algılama haline doğru götürür ve sonunda görünen herşeyin öz varlığınızın geçici şekillenmesi olduğunu ve herşeyin ötesinde olduğunuzu kendi içinizde kendinizi ve hayatınızı kontrol edebilen olduğunuzu idrak edersiniz.
O zaman sizin için en iyi olan şey size gelmek üzere yola çıkmış olur..
Son 1 yılımı bunu deneyimleyerek geçirdim. Yapabildim.. Daha iyisini de istersem yapabileceğimi biliyorum...

Saflıkla, sevgiyle, aşkla ve an’da kalın..
İyi geceler

birde arkaaşlar BİR YOLUN VAR EDNA TANURA VE NUR BANU HAKKINDA YORUMU OLAN VARMI
Ben onceden hep bir yolun varda baktiriyordum o kisileri bilmiyorum. Yolladigim fallarda hep genel bakim isterdim is ve ozel hayatimda neler olcak diye. Gizli hisler ve toprak benim suan hayatimi mahveden insani bire bir tarif edip ne zaman hayatima girecegini nasil biri oldugunu tarif eden kisiler harfleri dahi tutmus o zaman onemsememiştim belkide fallarda etkiledi o kisiye baglanmamı bilemiyorum. Tesadufmu bildilermi onuda bilmiyorum ama cok fazla detay vermisler

birde arkaaşlar BİR YOLUN VAR EDNA TANURA VE NUR BANU HAKKINDA YORUMU OLAN VARMI

geysu ya baktırdıysan nurbanu ya baktırma bence çünkü forumda çok defa söylendi isimler farklı ama aynı kişi diye ve birde doğa dan falını iade ettiyse inan hiç bişey kaybetmedin bana hiç bi şekilde falı çıkmadı anda dahi yorumda iyi değildi ve falın sonunda bana kalkıp ilişkimin sürecini merakettiğini sormuş özel değilse yazarmısın bi sonraki görüşmemizde demişti .. bugünlerde bende fal karşıtı oldum galiba ama cidden değecek olsa yorum alın diyeceğim ama diyemiyorum..

bu doğanın falı bende de çıkmadı birde ilk çıkmadı ikinciye niye fal gönderdim onu da bilmiyorum gidişat nede sonuç tirt yani çıkan arkadaşlara enerjisi tutmuş demek

Zümra son falında bana,yazma dedi
Yazdım ve çok şükür herhangi olumsuz bir durum yaşanmadı
Eğer yazmasaydım,yazsam ne olacaktı acaba diye beynimi kemirip duracaktım
Asıl sorun kendime olan güvenimi yitirip kartlardan/fincandan medet ummakmış
Bu gerçeğin farkındayım sıra nefsimle mücadelede.Galip çıkarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…