Binnaz Abla

bu doğanın falı bende de çıkmadı birde ilk çıkmadı ikinciye niye fal gönderdim onu da bilmiyorum gidişat nede sonuç tirt yani çıkan arkadaşlara enerjisi tutmuş demek

evet işte enerji meseleside burada devreye giriyor sanırım :) bende yapmışımdır falı çıkmamasına rağmen tekrar fal göndermek acaba o zaman iyi gününde değildir belki bugün bidaha baktırayım düşüncesi ile oluyor ikinci yorum alış ..

Binnazda yorum yapanların aklına yanıyorum tabi kendi aklıma da yanıyorum ama ‘herdediği çıktı,harikaydı,mükemmeldi’ o yorumlar ne öyle
Bir defa hepsi kafasına göre yorumluyor ve de gerçekten çok fal baktırmak maddi kayıp bir yana yaşam enerjisini düşürüyor çünkü söylenenlere göre şartlıyor insan kendini ister istemez

Benzer süreçlerdeyiz herhalde arkadaşlar. Bugün sırf kahve fincanımdaki desenleri beğenip, laf olsun diye tellwe'de Yulee'ye fal gönderdim. Eğer telefonumda casusluk falan yapmadıysa :))) yazdığı 1-2 şey cuk oturmuş.

Buradaki son yazılardan sonra Doğa Dan'la ilgili biraz hayal kırıklığı yaşamaktayım :)) Şimdi düşününce, bana gereğinden fazla soru sormuştu zaten...

Fazla beğenmediğim halde, benim de ikinci şans verdiğim falcılar oldu... Neyin kafasıysa cidden :)))

Bu arada ben de bugün falcıların vadesini ve "sen bir şey yapma sakın!!!"larını bir kenara attım ve eski manitaya mesaj gönderdim, 2 ay aradan sonra. Biraz da mecburdum (profesyonel bir konu vardı çözülmesi gereken).

10 dakika sonra aradı, şen şakrak konuştuk 45 dakika boyunca. Telefonu kapatmak bilmedi. Durumumuz aynı hala, ama acılar içinde sessizce kıvranmak ve vade beklemek yerine, böyle rahat dostane ortamlara razıyım valla :))

Aynen bende ares cikmadigi halde 3 kez baktirdim
Aslinda anda superdi 3.ye gonderisimde siz ani cok guzel bilmistiniz ama bu bu olacak dediniz cikmadi demek icin gonderdim hakkaten dediginiz gibi neyin kafasiysa cikmadi iste ne gonderip pesine dusuyon, kumar gibi bise bu fal isi.
Bence fal gonderene kadar burda birbirimizle dertleselim

merhaba peki öyle deyince ne dedi acaba?

Aynen benim de öyle gönderdiğim çok oldu
Tutturamayan falcıya ‘bak işte çıkmadı’ demek için de fal göndermişliğim var
Bizim iş yerinde çalışan ilkokul mezunu personelimiz Esma hanım var.Ben fincanın fotoğraflarını çekip gönderdikçe parana yazık,kandırıyorlar seni der durur.
Kadın gerçekten haklı

Kavansit bende yuleden bir müddet önce yorum aldım sorduğum soruda aşk ve iş hayatım dı bildiği bazı durumlar oldu hakkını yiyemem eskilerden dönüş var diyip verdiği fal ve dönüş yaşandı ama beni çok etkileyen muhteşem bi fal diyemem çünkü bilemediği durumlarda var , eğer verdiği vadede bahsettiği öngörüsü çıkarsa onuda paylaşırım :)

B bjkbjk06 :)) onu bi falcıya bende yapmıştım ama cidden komik oldu ve kendimi inanılmaz mutlu hissetmiştim dediklerin olmadı dediğimde..

Çıkmadığı zaman falcıların bahanesi çoktur
1) ters enerji almışsınızdır
2) sık fal baktırmışsınızdıe
3) beklemeye devam et( muhtemelen hayatının sonuna kadar

(Çoklu alıntı diye bir şeye bastım, umarım saçmalamamışımdır :)) Forum kullanmayalı yıllar oluyor...)

luciferr, bunu bildiğim iyi oldu :) Hayırlısı diyeyim...

pelinayy82, çooooook güldüm :))) Aynen öyle. Hep aynı terane!

Oyle deyince aramasi an meselesi bugun aksam bile bekleyin bu adamdan bi adim dedi 10 gunu gecti hala bekliyorum, bu gidisle daha da cok beklerim

Ben hala çoklu alıntı nasıl kullanılıyor bilmiyorum.. mesajı alıntılamak için cevaplayı kullanıyorum bi kaç kişiye yanıt yazacaksam @ işaretinden sonra nicklerini yazıyorum bunu çözene dek bayağı düşünmüştüm ama çaktırmayın .
Aynen herkesin ve bizlerin hakkımızda hayırlısı diyelim..

Ama anlik durumda aresin hakkini yiyemem oyle seyler soyledi ki cuk cuk hersey oturdu.hatta ben site yonetiminden birinden bilgileri aliyo galiba diye bile dusundum. Ama sitenin bilemeyecegi seyleri de bildi...

Ama anlik durumda aresin hakkini yiyemem oyle seyler soyledi ki cuk cuk hersey oturdu.hatta ben site yonetiminden birinden bilgileri aliyo galiba diye bile dusundum. Ama sitenin bilemeyecegi seyleri de bildi...
aresin bana verdiği vade patladı benim icin vade önemli anlık bilgi değil artık sonuç odaklı olsun istiyorum ama genede ucuz olsa bir daha deniye bilirdim ama bu fiyata mümkün değil

aresin bana verdiği vade patladı benim icin vade önemli anlık bilgi değil artık sonuç odaklı olsun istiyorum ama genede ucuz olsa bir daha deniye bilirdim ama bu fiyata mümkün değil
Bende gondermicem deyip soyleniyorum kiziyorum ama yinede gondericem moralim bozulunca biliyorum kendimi doga ve ares favorim yine de
Allah kurtarsin bizi bufal isinden

Tatlışlar selamlar yurt dışında yazıyorum Zümra lal'e baktıran varmı aranızda kredisi biraz yuksek yorumlarıda cok guzel deneyen oldu mu acaba elim gidiyor gidiyor ama cesaret edemedim :))

Tatlışlar selamlar yurt dışında yazıyorum Zümra lal'e baktıran varmı aranızda kredisi biraz yuksek yorumlarıda cok guzel deneyen oldu mu acaba elim gidiyor gidiyor ama cesaret edemedim :))
Zumraya ben baktirdim aaa sok oldum diyemem ama tutarli seyler soyledi gelecekle ilgili vadesi henuz gelmedi cikar mi bilemem

şimdi sizden öğreniyorum nur banu ve geysu aynı kişi olabilir mi?
Ben geysu hanıma hiç baktırmadım .
Nur banu yazılı bakıyor .bazı noktalar anı bilmiş diyebilirim.
Velhasıl gelecek pembe tablo o yüzden sizlere danışmak istedim

Edna TANURA HİÇBEĞENMEDİM .soru kısmında beni azarlamış.
Ben iletişim yok demiştiniz iletişim oldu dedim.açılımınız da ne gördüysem o yazmış .bengördüğümü söylerim demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…