bu doğanın falı bende de çıkmadı birde ilk çıkmadı ikinciye niye fal gönderdim onu da bilmiyorum gidişat nede sonuç tirt yani çıkan arkadaşlara enerjisi tutmuş demek
merhaba peki öyle deyince ne dedi acaba?Aynen bende ares cikmadigi halde 3 kez baktirdim
Aslinda anda superdi 3.ye gonderisimde siz ani cok guzel bilmistiniz ama bu bu olacak dediniz cikmadi demek icin gonderdim hakkaten dediginiz gibi neyin kafasiysa cikmadi iste ne gonderip pesine dusuyon, kumar gibi bise bu fal isi.
Bence fal gonderene kadar burda birbirimizle dertleselim
Aynen benim de öyle gönderdiğim çok olduAynen bende ares cikmadigi halde 3 kez baktirdim
Aslinda anda superdi 3.ye gonderisimde siz ani cok guzel bilmistiniz ama bu bu olacak dediniz cikmadi demek icin gonderdim hakkaten dediginiz gibi neyin kafasiysa cikmadi iste ne gonderip pesine dusuyon, kumar gibi bise bu fal isi.
Bence fal gonderene kadar burda birbirimizle dertleselim
(Çoklu alıntı diye bir şeye bastım, umarım saçmalamamışımdır :)) Forum kullanmayalı yıllar oluyor...)
luciferr, bunu bildiğim iyi oldu :) Hayırlısı diyeyim...
pelinayy82, çooooook güldüm :))) Aynen öyle. Hep aynı terane!
aresin bana verdiği vade patladı benim icin vade önemli anlık bilgi değil artık sonuç odaklı olsun istiyorum ama genede ucuz olsa bir daha deniye bilirdim ama bu fiyata mümkün değilAma anlik durumda aresin hakkini yiyemem oyle seyler soyledi ki cuk cuk hersey oturdu.hatta ben site yonetiminden birinden bilgileri aliyo galiba diye bile dusundum. Ama sitenin bilemeyecegi seyleri de bildi...
Bende gondermicem deyip soyleniyorum kiziyorum ama yinede gondericem moralim bozulunca biliyorum kendimiaresin bana verdiği vade patladı benim icin vade önemli anlık bilgi değil artık sonuç odaklı olsun istiyorum ama genede ucuz olsa bir daha deniye bilirdim ama bu fiyata mümkün değil
150 tl çok 8.10 dk. içinBende gondermicem deyip soyleniyorum kiziyorum ama yinede gondericem moralim bozulunca biliyorum kendimidoga ve ares favorim yine de
Allah kurtarsin bizi bufal isinden
Aynen cokk150 tl çok 8.10 dk. için
Tüm kalbimle aminBende gondermicem deyip soyleniyorum kiziyorum ama yinede gondericem moralim bozulunca biliyorum kendimidoga ve ares favorim yine de
Allah kurtarsin bizi bufal isinden
Zumraya ben baktirdim aaa sok oldum diyemem ama tutarli seyler soyledi gelecekle ilgili vadesi henuz gelmedi cikar mi bilememTatlışlar selamlar yurt dışında yazıyorum Zümra lal'e baktıran varmı aranızda kredisi biraz yuksek yorumlarıda cok guzel deneyen oldu mu acaba elim gidiyor gidiyor ama cesaret edemedim :))
şimdi sizden öğreniyorum nur banu ve geysu aynı kişi olabilir mi?geysu ya baktırdıysan nurbanu ya baktırma bence çünkü forumda çok defa söylendi isimler farklı ama aynı kişi diye ve birde doğa dan falını iade ettiyse inan hiç bişey kaybetmedin bana hiç bi şekilde falı çıkmadı anda dahi yorumda iyi değildi ve falın sonunda bana kalkıp ilişkimin sürecini merakettiğini sormuş özel değilse yazarmısın bi sonraki görüşmemizde demişti .. bugünlerde bende fal karşıtı oldum galibaama cidden değecek olsa yorum alın diyeceğim ama diyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?