Vade iletişimile ilgilimi çıkmadıAynen bende ares cikmadigi halde 3 kez baktirdim
Aslinda anda superdi 3.ye gonderisimde siz ani cok guzel bilmistiniz ama bu bu olacak dediniz cikmadi demek icin gonderdim hakkaten dediginiz gibi neyin kafasiysa cikmadi iste ne gonderip pesine dusuyon, kumar gibi bise bu fal isi.
Bence fal gonderene kadar burda birbirimizle dertleselim
Evet iletisimle ilgili cikmadi, cok emin net konustu kasim ayinin ilk haftasi icin ama hala bise yokVade iletişimile ilgilimi çıkmadı
ben de vade çıktı amailişki süreci başlar başlamaz onu için vade verdi .görüşmeler var ara ara demişti çıktı o vadeler
Kavansit bende yuleden bir müddet önce yorum aldım sorduğum soruda aşk ve iş hayatım dı bildiği bazı durumlar oldu hakkını yiyemem eskilerden dönüş var diyip verdiği fal ve dönüş yaşandı ama beni çok etkileyen muhteşem bi fal diyemem çünkü bilemediği durumlarda var , eğer verdiği vadede bahsettiği öngörüsü çıkarsa onuda paylaşırım :)
B bjkbjk06 :)) onu bi falcıya bende yapmıştım ama cidden komik oldu ve kendimi inanılmaz mutlu hissetmiştim dediklerin olmadı dediğimde..
Yooo merak etmeyin, çaktırmıyoruz :)) Dayanışma :) Ben de haber veririm Yulee için.
Dün o beklenmedik telefon konuşmasının ardından benim yine baktırasım geldiBinnaz'da aylık indirim olursa belki Elfin Demet'e gönderirim, o da belki. Artık makul olmakta kararlıyım :)
Elfin demet hic denemedim ben ama burda yazilanlari okuyunca denesem ki diye dusunmeye basladim, dusunmemeliyim baktirmamaliyim ama gidip gidip geliyorum da:) bekliyorum , elfin demet cidden çok naif çok tatlı en başlarda bana falda bazı dediği durumlar çıktıda belki bende ondan tekrar yorum alırım ..
Bana bunların 2. Ve 3. Şıkları çok söylendiÇıkmadığı zaman falcıların bahanesi çoktur
1) ters enerji almışsınızdır
2) sık fal baktırmışsınızdıe
3) beklemeye devam et( muhtemelen hayatının sonuna kadar
4) Benim fallarım çıkarBana bunların 2. Ve 3. Şıkları çok söylendi
4 evet hem kahve be islambil falında çıktı Şuan üzülmem için çoğu şeyi söylemiyor bende başka falcı arıyorum4) Benim fallarım çıkar
Bende ilk kez netten fal baktıracağım kararsız kaldım normal hayatta kahve ve iskambil baktırdım birde yıldız haritasına %100 değilde %70 yaklaştı dediğiniz oldu mu kızlar
Arese son yorumlarda 5.gelisim dedigi vadeler cikti diyen kisi burada mi acaba??
Darısı benim ve tüm bırakmak isteyenlerin başına inşallahben elfinden en son aralık 2017 de yorum almışım 1 yıl olmuş yani beğendiğim bi yorumcudan yorum almak için 1 yıl süreç koysam fallar arasına ooo ben tamam olmuşum demektir fala karşı zafer kazanmış gibi hissettim
merhaba elfin hnm cıktı mı size acaba?ben elfinden en son aralık 2017 de yorum almışım 1 yıl olmuş yani beğendiğim bi yorumcudan yorum almak için 1 yıl süreç koysam fallar arasına ooo ben tamam olmuşum demektir fala karşı zafer kazanmış gibi hissettim
arkadaşım daha önce nette baktirmadiysan bulaşma bence gerçekten batak gibi bir şey ama illaki baktircam diyorsan ilk fallar her zaman güzel olur daha sonra tavsiyeye döner hatta bazı falcilarda söyledikleri cikmayinca sen hala bunun için mi baktiriyorsun gibi bir alaycı davranış sezilir...Bende ilk kez netten fal baktıracağım kararsız kaldım normal hayatta kahve ve iskambil baktırdım birde yıldız haritasına %100 değilde %70 yaklaştı dediğiniz oldu mu kızlar
Bende gondermicem deyip soyleniyorum kiziyorum ama yinede gondericem moralim bozulunca biliyorum kendimidoga ve ares favorim yine de
Allah kurtarsin bizi bufal isinden
Ben ares e cok baktirdim anlik durumlar dogru gibi geldi yada kafama yatti kasimda iletisim olcak dedi olmadi aralik veya ocak yuzlesme izlemelerin olcak dedi bilmiyorum cok kisiye fal baktirdim ama nedense areste zamana takili kalmiyorum dedigi cikacak gibi geliyor. Umut etnekmi hissetmekmi bilmiyorum. Hmm cok kisiye baktirdim boyle pek etki birakmadilar4 evet hem kahve be islambil falında çıktı Şuan üzülmem için çoğu şeyi söylemiyor bende başka falcı arıyorum
merhaba elfin hnm cıktı mı size acaba?
bende de ilk falı cıktı. ikinci falı olmadı.ben elfinin naifliğini tarzını seviyorum faldada bazı şeyler çıkmıştı ilk falında fakat sonrakilerde çıkmadı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?