Binnaz Abla

Vade iletişimile ilgilimi çıkmadı
ben de vade çıktı amailişki süreci başlar başlamaz onu için vade verdi .görüşmeler var ara ara demişti çıktı o vadeler

Yooo merak etmeyin, çaktırmıyoruz :)) Dayanışma :) Ben de haber veririm Yulee için.

Dün o beklenmedik telefon konuşmasının ardından benim yine baktırasım geldi Binnaz'da aylık indirim olursa belki Elfin Demet'e gönderirim, o da belki. Artık makul olmakta kararlıyım :)

:) bekliyorum , elfin demet cidden çok naif çok tatlı en başlarda bana falda bazı dediği durumlar çıktıda belki bende ondan tekrar yorum alırım ..

:) bekliyorum , elfin demet cidden çok naif çok tatlı en başlarda bana falda bazı dediği durumlar çıktıda belki bende ondan tekrar yorum alırım ..
Elfin demet hic denemedim ben ama burda yazilanlari okuyunca denesem ki diye dusunmeye basladim, dusunmemeliyim baktirmamaliyim ama gidip gidip geliyorum da

Bende ilk kez netten fal baktıracağım kararsız kaldım normal hayatta kahve ve iskambil baktırdım birde yıldız haritasına %100 değilde %70 yaklaştı dediğiniz oldu mu kızlar

Ben Şuan normal hayatta iskambil baktırıyorum tanıdık birine oda herşeyi görüyor benim üzülmem için çoğu şeyi söylemiyor çok zor günler geçiriyorum bugünlerde aklınca iyilik yaptığını sanıyor ama yapmıyor en son Pazar günü baktı ve şunu dedi yeniyılı bekle ve devamlı 7 günleri takip et bu zaten hep söylüyordu 7 günler bazı gelişmeler yaşadık

Bende ilk kez netten fal baktıracağım kararsız kaldım normal hayatta kahve ve iskambil baktırdım birde yıldız haritasına %100 değilde %70 yaklaştı dediğiniz oldu mu kızlar

Kolaylıklar diliyorum... Umarım atlatırsınız zor günleri en kısa zamanda. Yıldız haritası konusunda Eyüp Deniz'i iyi bulmuştum. Zaten bugüne kadar başka fallarda da bende bir tek onun verdiği tarih tuttu, nerdeyse günü gününe (daha önce burda yazdığım gibi).
Ares, Elfin ve Zümra'nın verdikleri vade de hemen hemen aynı ("ocak, bilemedin şubat" şeklinde). Ah ah... Bakalım.

ben elfinden en son aralık 2017 de yorum almışım 1 yıl olmuş yani beğendiğim bi yorumcudan yorum almak için 1 yıl süreç koysam fallar arasına ooo ben tamam olmuşum demektir fala karşı zafer kazanmış gibi hissettim

Darısı benim ve tüm bırakmak isteyenlerin başına inşallah

merhaba elfin hnm cıktı mı size acaba?

arkadaşım daha önce nette baktirmadiysan bulaşma bence gerçekten batak gibi bir şey ama illaki baktircam diyorsan ilk fallar her zaman güzel olur daha sonra tavsiyeye döner hatta bazı falcilarda söyledikleri cikmayinca sen hala bunun için mi baktiriyorsun gibi bir alaycı davranış sezilir...

Bende gondermicem deyip soyleniyorum kiziyorum ama yinede gondericem moralim bozulunca biliyorum kendimi doga ve ares favorim yine de
Allah kurtarsin bizi bufal isinden
4 evet hem kahve be islambil falında çıktı Şuan üzülmem için çoğu şeyi söylemiyor bende başka falcı arıyorum
Ben ares e cok baktirdim anlik durumlar dogru gibi geldi yada kafama yatti kasimda iletisim olcak dedi olmadi aralik veya ocak yuzlesme izlemelerin olcak dedi bilmiyorum cok kisiye fal baktirdim ama nedense areste zamana takili kalmiyorum dedigi cikacak gibi geliyor. Umut etnekmi hissetmekmi bilmiyorum. Hmm cok kisiye baktirdim boyle pek etki birakmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…