Binnaz Abla

Cok hakli, Kesinlikle bulasma derim bende. Bak simdi aklima geldi ben bi keresinde binnaza mesaj atmistim planladiginiz indirim var mi diye
Suan gorunen yok demislerdi
Ayyy bugun bekle canim yarin al bosuna fazla verme diyecek halleri yok ve asil tuhaf olan bu sorunun sacma oldugunu bile bile sordum uyusturucu gibi zararli oldugunu biliyosun ama yinede sacma sacma hareketler yapiyosun

Anladım canım o zaman ben hiç bulaşmayam

Al benden de o kadar! Bende arese sirf bu yuzden taktim cikmadi vadesi cikmiyo da ama hergun girip burda binnazda cikti diyen varmi diye yorumlari takip ediyorum.

Al benden de o kadar! Bende arese sirf bu yuzden taktim cikmadi vadesi cikmiyo da ama hergun girip burda binnazda cikti diyen varmi diye yorumlari takip ediyorum.
Birinde çıksa birinde çıkmıyor bizde bir heves oluyor ya çıkarsa diye
Onu bunu bilmem de birileri sırtımızdan trilyonları götürüyor
Netten falın yasaklanmasını canı gönülden diliyorum

Binnaz abladan mail gelmiş.Binnaz abla ile kahve falı kitabını hediye edeceklermiş
Adamlar olayın iyi ticaretini yapıyor

Almayım,ben ondan ve netteki falcıların tamamından uzaklaşmak istiyorum

Arkadaşlar burada beklerken üzüldüğünüzü görünce, fal ile ilgili bir anekdot paylaşmak istedim. Falcılar, lavinya şiirini kendilerine göre coverlasalardı, eminim bu cümleler dökülecekti... "Yalanlar istiyorsan, yalanlar söyleyeyim YA İNCİNİRSİN...YA SEVİNİRSİN", bazen de "ne vereyim ablama " diye ağzınızdan lafta alırlar... Neyse ben anlatayım 1 yıl önce ben falsepetinde (en son falım), gereksiz lüzümsüz bir elemana fal atmıştım. Kredim kalmıştı anlamlandıramadığım rüya için katina yollamıştım ama rüya da yorumluyor diye. Neyse ben rüyayı anlatmak için paragraf dolusu bi şeyler karalamışım. Bildiğin ekmeğine yağ sürmek... Elemanda yazılanları bi tarafından anladığı için falı nasıl yorumlamış bildiğin 2 sezonluk dizi çıkar böyle 21, 22 yaşında erkek sesi...ses kaydını dinliyorum şey diyor " madilik sizi bekletecem su falına bakıyorum. Şimdi sizin ilişkinizi bozan kızın ismi çıkmıyor, harfler çıkmış onu da söylemeyeceğim sizi üzmek istemiyorum " ( pardon da hadi yalanını yiyim de neden harflerini söylemiyorsun). Sonra devam ediyor "sizin ortak arkadaşınız var hatta bu ilişkiyi sinsice o bozmuş, X ile ilişkisi var". İşin tuhaf tarafı hayatında kimse yok biliyorum hele ortak arkadaşımız hiç yok. Neyse gebeş devam ediyor ; " seni arayacak bu kız ilişkiyi nasıl bozduğunu, X kişisini nasıl ayarttığını anlatacak" aşk-ı memnu kıvamında bi dizi çekilecekse ,bu senaryoyu seve seve veririm. Bol entrika, şehvet, kimin eli bilmem neresinde... Bi de beni nasıl düşünüyor bildiğin "NİHAL'İ (BENİ) HARCAYACAKLAR". Ses kaydı sonrası dumura uğradım. Ana, avrat vs... Soru kısmına " bizim ortak arkadaşımız yok" yazdım. O da yazmış ki " ortak arkadaşınız çıkacak. Dedklerimi yaşayacaksın iyi akşamlar ". Böyle de hadsiz biri :))) ben de 2 sezonluk dizi çıkar yazdım. Ki benden önce de böyle yorumlar yapan olmuş almış klavyeyi eğleniyor çocuk. Demem o ki ne her denilene bel bağlayıp, leylalar gibi dolaşın...ne de sizlere alakası olmayan şeyler için kendinizi üzün. En güzel yöntem somut verilere gitmek. Ben ne öğrendiysem hep kendi başıma öğrendim. Zaten an için fal atmıştım. Gelecek yorumlamak kimsenin haddi değil. Fala atacağınız parayı kitaba verseniz inan sizden mutlusu olmaz.. Bunu da saçma sapan hikayelerine üzülmeyin diye yazdım. Sevgiyle kalın.

Arese son yorumlarda 5.gelisim dedigi vadeler cikti diyen kisi burada mi acaba??
merhaba günaydın.
5.kez fal baktırdımbir ay çinde anlık durumda gerçekten iyi adamın biranda yanımdan kalkııp gitmesine anlam verememiştimares bey net açıklamış .iletişim tarihlerini de verdi konuşacaksınız ama bu yüzyüze ama bu telefonla dedi konuştuk yüyüze de geldik ama gelecek için bence mutlu sona bağladı .ilk falınfan beri ısrarlı ocak şubat mart ilişki şekillenir dedi.hatta beklemedeyim.
eskilerden biri izi arayacak dedi aradı .ama ilk falında bu kişi size geri dönemk isteyecek demişti.
ikinci falında yok dönmek istemeyecek pişkin bir iletişim olacak dedi orda bir handikap var

en azından verdigin paraya tutan şeyler olmuş bir kere baktirdim 2 sey soyledi ikiside olmadi vadeler patladı halbuki çok netti böyle gelişme olcak diye bir şeyde bende tuttsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…