Cok hakli, Kesinlikle bulasma derim bende. Bak simdi aklima geldi ben bi keresinde binnaza mesaj atmistim planladiginiz indirim var mi diyearkadaşım daha önce nette baktirmadiysan bulaşma bence gerçekten batak gibi bir şey ama illaki baktircam diyorsan ilk fallar her zaman güzel olur daha sonra tavsiyeye döner hatta bazı falcilarda söyledikleri cikmayinca sen hala bunun için mi baktiriyorsun gibi bir alaycı davranış sezilir...
Anladım canım o zaman ben hiç bulaşmayamarkadaşım daha önce nette baktirmadiysan bulaşma bence gerçekten batak gibi bir şey ama illaki baktircam diyorsan ilk fallar her zaman güzel olur daha sonra tavsiyeye döner hatta bazı falcilarda söyledikleri cikmayinca sen hala bunun için mi baktiriyorsun gibi bir alaycı davranış sezilir...
Al benden de o kadar! Bende arese sirf bu yuzden taktim cikmadi vadesi cikmiyo da ama hergun girip burda binnazda cikti diyen varmi diye yorumlari takip ediyorum.Ben ares e cok baktirdim anlik durumlar dogru gibi geldi yada kafama yatti kasimda iletisim olcak dedi olmadi aralik veya ocak yuzlesme izlemelerin olcak dedi bilmiyorum cok kisiye fal baktirdim ama nedense areste zamana takili kalmiyorum dedigi cikacak gibi geliyor. Umut etnekmi hissetmekmi bilmiyorum. Hmm cok kisiye baktirdim boyle pek etki birakmadilar
KesinlikleAnladım canım o zaman ben hiç bulaşmayam
Birinde çıksa birinde çıkmıyor bizde bir heves oluyor ya çıkarsa diyeAl benden de o kadar! Bende arese sirf bu yuzden taktim cikmadi vadesi cikmiyo da ama hergun girip burda binnazda cikti diyen varmi diye yorumlari takip ediyorum.
Aynen bende sirf yorumlari okumak icin giriyorum artik binnazAl benden de o kadar! Bende arese sirf bu yuzden taktim cikmadi vadesi cikmiyo da ama hergun girip burda binnazda cikti diyen varmi diye yorumlari takip ediyorum.
Binnaz abladan mail gelmiş.Binnaz abla ile kahve falı kitabını hediye edeceklermiş
Adamlar olayın iyi ticaretini yapıyor[/
bana gelmedi şanslısın
Selam yeni üyeselam arkadaşlar.
Ben hiç dikkat etmemiştim yeni üye olmuş umarım reklam için gelmemiştirSelam yeni üye
Ayni fikir deyimBen hiç dikkat etmemiştim yeni üye olmuş umarım reklam için gelmemiştir
merhaba günaydın.Arese son yorumlarda 5.gelisim dedigi vadeler cikti diyen kisi burada mi acaba??
en azından verdigin paraya tutan şeyler olmuş bir kere baktirdim 2 sey soyledi ikiside olmadi vadeler patladı halbuki çok netti böyle gelişme olcak diye bir şeyde bende tuttsunmerhaba günaydın.
5.kez fal baktırdımbir ay çinde anlık durumda gerçekten iyi adamın biranda yanımdan kalkııp gitmesine anlam verememiştimares bey net açıklamış .iletişim tarihlerini de verdi konuşacaksınız ama bu yüzyüze ama bu telefonla dedi konuştuk yüyüze de geldik ama gelecek için bence mutlu sona bağladı .ilk falınfan beri ısrarlı ocak şubat mart ilişki şekillenir dedi.hatta beklemedeyim.
eskilerden biri izi arayacak dedi aradı .ama ilk falında bu kişi size geri dönemk isteyecek demişti.
ikinci falında yok dönmek istemeyecek pişkin bir iletişim olacak dedi orda bir handikap var
yok kızlar sadece fikir sormaya geldimAyni fikir deyim
AresAnda iyi karşı tarafın duygularını iyi hisseden bir falcı tanıyormusunuz ? Gelecekle ilgilenmiyorum çıkmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?