Binnaz Abla

CHERRY CİM o istihare budur canım.

3 gün daha denerim geceden bol ne var:) videonun sonunda o 9 kere yapılan anlatılıyor. 4:33 ten itibaren

[video=youtube;wIOegNnjZD4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wIOegNnjZD4#t=271[/video]

Aynen canım tüm zamanlar bizim.

kızlar günaydınnn.....
Alcanzarcım özellikle sana sormak isterim ..dün yasin ve vakıa suresini okudum aslında okumaya başladığımda amacım mevlit kandılınden dolayıydı..evleneceğim kişiyi görmek için değildi....ancak yatarken aklıma geldi hazır okumuşken niyette ettim yattım:))) rüyamda örgülerle yapılmış bi canta magazasındayım cantaların renkleri kırmızı ve yeşil karışımı:))))

şimdi bildiğim kadarıyla kırmızı kötü olumsuz yeşil hayırlı ama ben iksinide bi arada gördüm ...acaba yukarıda yazdığım gibi okurken amacım mevlit kandılı olduğu için mi böyle oldu yoksa bi mesaj mı var anlamadım

yada en iyisi bugün tekrar yapayım

Canım niyet tabiki çok önemli.Sen evleneceğim hayırlı kulunu göster Allahım gibi bi cümle sanırım söylemedin zaten bu niyetlede okumamışsın.Bana kalırsa canım sadece bu niyete evlilik niyetine okuyup yat canım.Çünkü burda renk değil kişi görmen gerek zaten.

anladım canım tşkler...bugün öyle yapıyorum

herkese selam yine:)falalemden zorla geri aldigim puanimla beste uluya baktirdim..siddetle oneririm.he bana olumsuz konusmus ama hisleri var bence..

merhabaa hanımlarrr yorumlarınızı okudum da ben de fal baktırmk istiyrm ama karar veremedm fal alemde şuan beste açık beğendim demşsnz önerr misnz baktrmalı mym szce? bir de falsepetnde taha ve nesibe hakknda knuşulmş karar veremdm... yardmcı olrsanz çok sevinrm

Vallahi bulasma bence sekerim. Falalemde ben Nalan abla, Rezzan abla ve Besteyi begeniyorum.

Taha bence salliyor, Nesibe denemelisin derim, burdaki herkes denedi ve dedikleri cikan pekcok insan var,

Vallahi bulasma bence sekerim. Falalemde ben Nalan abla, Rezzan abla ve Besteyi begeniyorum.

Taha bence salliyor, Nesibe denemelisin derim, burdaki herkes denedi ve dedikleri cikan pekcok insan var,

:44: hmmm anladm teşkkr ederm rezzan ablaya yada besteye göndericm o zaman bakalm nasıl yorumlar gelcek

Kizlar dun rumi'nin falindan memmun kalmamistim oylamada kendisine 1 yildiz verdim. Ve tabiki telwe sitesi yine kendiainden beklenecek bi davranış sergiledi benim yorumu ve oyumu kaldirdi. Bende siteye mesaj gonderdim. Fal baktiran biri olarak 1 yildiz veedim begenmedim neden kaldirdiniz dwdim... site falimi iade etmissss. Cok yazik.... ben uc bes kurusun pesinde değilim lakin insanlarda bilmemli denemeden once yorumcunun duvarinda illaki hep yıldızlı besler mi olacak..gercekten bu telwe sitesi hic güvenilir degil.

Rumii nin falindan ben de memnun kalmadim, bana her baktiginda yeni biriyle taniscaksin deyip 6 ay sonrasini veriyor , son baktirdigimda yeniyilin ilk gunleri demisti hani nerde? Rumii de gozumde sallayanlar tayfasina katildi.

Binnazabladaki Zelal i deneyen var mi kizlar?

Son düzenleme:

tellweye hiç bulaşmamak lazım ya yüzlerce falcıdan toplasan 2 3 tane anca doğru düzgünü çıkıyor..

falaleme baktımda şimdi bir ton yeni falcı çıkmış..off şimdi aklı kalacak insanın..2014te fal sezonunu açtıracaklar bana:d

ay bende hiç bulaşmayacaktım..bizim kızlar memmun kalınca baktırdım birde çok fazla bilgi vermedim sallamışta sallamış hiç aramamış bile demiş:)))) halbuki adam 1 hafta önce aradı:))) ayyyen iyisi yine falsepeti ve falalem

zelali denemedim canım ama binnaz abla sitesi olduğu için denemeyede gerek yok

Bana Rumii bir onceki falinin taaaaaaaaam tersini soylemis. Bir de ben balik burcuyum, bana hayatina Kova, Terazi, Ikizler burcundan bir erkek girecek demis. Bu burclarin ne kadiniyla ne erkegiyle anlasirim ben acikcasi, hicbiriyle oldum olasi yildizimiz tutmamistir. Terazinin ozellikle kadinina ayri erkegine ayri sinir olurum, isyerimdeki gecinemedigim erkeklerin de hepsi Ikizler zaten.

Bende balıkım cherrycan ve bende hava burçlarıyla anlaşamam özellikle kova ve ikizler erkekleri :S

Bende balıkım cherrycan ve bende hava burçlarıyla anlaşamam özellikle kova ve ikizler erkekleri :S

Ikizler insanlari beni hayattan sogutuyor Neyse Rumii beye gore gecen yil icinde tanisip bu yil evlenecektim.........yalanin boylesi?!

Chloe hanima gelelim simdi, ona gore de gecen yilin sonuna kadar mutlaka hayatima birisi girecekti, evlilik, bebek vs de sallamis sag olsun. Esince nin iddiasi da bu yondeydi ona gore en gec aralik tanisip, bu yaz nisan/soz yapacaktim Goruyorsunuz ki cok begenilen herkes Cherry ye cuvalladi AskKahinine gore de guya cooook kismetli bir ask araliktaydi, yalan oldu tabi. Tellwe de sallayanlarin lsitesini siz sorun ben soyleyeyim raset, rehber, monica, hades, herra vs vs heeeeeeeepsine baktirdim, vallahi isteyin gondereyim yazdigi zirvalari, bakip bakip eglenin.

Son düzenleme:
tellwede 15 gündür kullanmadığım 20 kredim vardı.hala da atasım gelmedi kimseye fal o kadar soğudum tellweden. klothoya attım..herkes zam yapmış yeni yılla..esince dedim zamlamış o dedim zamlamış bu dedim zamlamış.. son 2 falım olacak tellwedeki kalan 5 kredimi nereye atayım ona bakıyorum

cherry peki venusamber ve klothoyagmur ? baktırdın mı? yaa ben klothonun dediklerinin olmasını istiyorum yaa... rumii yi ben de tutmadım hiç

Onlar öyle canım sen gerekeni yapmışsın,burdan bi sürüde insan okuyo.Hepimiz tellwenin nasıl bi site olduğunu biliyoruz.Boşver canım.

Beste olumsuz konustu bana ama yinede oneririm rezzan ilk bakimda iyi sonra maalesef,tahayi cok severim tavsiye ederim

ooo kızlar ılk geceden gorenler olmuş onları tebrık edıyorum ama ne hıkmetse ben ıstıharede malesefkı bısey goremıyorum bı hafta denıyım olmazsa goren bırısı benım ıcın yatsın nolur yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…