CHERRY CİM o istihare budur canım.Sanırım bu istihareyle burda ilgilenecek çok kişi var.Boşverin kızlar falcılara sormayı,bu istihare ile en güvenilir kaynağa soruyoruz.Ben ekim ayının başında denemiştim,unutmamak içinde ruya defterime detaylı yazdım ruyamı.Gerçekten ilk gecede detaylı görüyosunuz.Yalnız yapmadan önce yaptıktan sonra sakın ama sakın kimseye ne yaptığınızı söyleyin,nede ruyanızı yorumlatın.Benim ruyam çokta tabir ihtiyacı olmayan netlikteydi,bazı kısımlar haricinde.Yani anlatılmaması konusunda diğerlerinden farklı bi şart diyebiliriz.Ben hiçkimseye anlatmamama rağmen kaç kere daha yaptım ama göremedim.İlk kez burda sizinle paylaşıyorum.Bi dahada zor görürüm artık.Bence Allah sadece bi kereye mahsus gösteriyo,ben kendi denemelerimden bu kanıya vardım.Duası şudur:YA HABİR-YA VEDUD.1000 defa yatmadan önce abdestli oku,"Allah ım beni x kulunun halinden,x kulunun durumundan haberdar et"diye dua edin,kesinlikle konuşmadan her geceki gibi uykuya dalın.Şunuda belirtiyim,lütfen kendinizi haber alıcam,ruya görücem diye şartlamayın,göremezsiniz.Uyku şekliniz her geceki sıradan uykunuzdan farklı olmasın.Sonrasında görsenizde görmesenizde ne burda yazın,nede başka şekilde paylaşın,kendinize saklayın.İnşallah hepiniz benimki kadar net bir ruya görürsünüz.
3 gün daha denerim geceden bol ne var:) videonun sonunda o 9 kere yapılan anlatılıyor. 4:33 ten itibaren
[video=youtube;wIOegNnjZD4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wIOegNnjZD4#t=271[/video]
kızlar günaydınnn.....
Alcanzarcım özellikle sana sormak isterim ..dün yasin ve vakıa suresini okudum aslında okumaya başladığımda amacım mevlit kandılınden dolayıydı..evleneceğim kişiyi görmek için değildi....ancak yatarken aklıma geldi hazır okumuşken niyette ettim yattım:))) rüyamda örgülerle yapılmış bi canta magazasındayım cantaların renkleri kırmızı ve yeşil karışımı:))))
şimdi bildiğim kadarıyla kırmızı kötü olumsuz yeşil hayırlı ama ben iksinide bi arada gördüm ...acaba yukarıda yazdığım gibi okurken amacım mevlit kandılı olduğu için mi böyle oldu yoksa bi mesaj mı var anlamadım
yada en iyisi bugün tekrar yapayım
Canım niyet tabiki çok önemli.Sen evleneceğim hayırlı kulunu göster Allahım gibi bi cümle sanırım söylemedin zaten bu niyetlede okumamışsın.Bana kalırsa canım sadece bu niyete evlilik niyetine okuyup yat canım.Çünkü burda renk değil kişi görmen gerek zaten.
herkese selam yine:)falalemden zorla geri aldigim puanimla beste uluya baktirdim..siddetle oneririm.he bana olumsuz konusmus ama hisleri var bence..
merhabaa hanımlarrr yorumlarınızı okudum da ben de fal baktırmk istiyrm ama karar veremedm fal alemde şuan beste açık beğendim demşsnz önerr misnz baktrmalı mym szce? bir de falsepetnde taha ve nesibe hakknda knuşulmş karar veremdm... yardmcı olrsanz çok sevinrm
Vallahi bulasma bence sekerim.Falalemde ben Nalan abla, Rezzan abla ve Besteyi begeniyorum.
Taha bence salliyor, Nesibe denemelisin derim, burdaki herkes denedi ve dedikleri cikan pekcok insan var,
Kizlar dun rumi'nin falindan memmun kalmamistim oylamada kendisine 1 yildiz verdim. Ve tabiki telwe sitesi yine kendiainden beklenecek bi davranış sergiledi benim yorumu ve oyumu kaldirdi. Bende siteye mesaj gonderdim. Fal baktiran biri olarak 1 yildiz veedim begenmedim neden kaldirdiniz dwdim... site falimi iade etmissss. Cok yazik.... ben uc bes kurusun pesinde değilim lakin insanlarda bilmemli denemeden once yorumcunun duvarinda illaki hep yıldızlı besler mi olacak..gercekten bu telwe sitesi hic güvenilir degil.
Kizlar dun rumi'nin falindan memmun kalmamistim oylamada kendisine 1 yildiz verdim. Ve tabiki telwe sitesi yine kendiainden beklenecek bi davranış sergiledi benim yorumu ve oyumu kaldirdi. Bende siteye mesaj gonderdim. Fal baktiran biri olarak 1 yildiz veedim begenmedim neden kaldirdiniz dwdim... site falimi iade etmissss. Cok yazik.... ben uc bes kurusun pesinde değilim lakin insanlarda bilmemli denemeden once yorumcunun duvarinda illaki hep yıldızlı besler mi olacak..gercekten bu telwe sitesi hic güvenilir degil.
tellweye hiç bulaşmamak lazım ya yüzlerce falcıdan toplasan 2 3 tane anca doğru düzgünü çıkıyor..
falaleme baktımda şimdi bir ton yeni falcı çıkmış..off şimdi aklı kalacak insanın..2014te fal sezonunu açtıracaklar bana:d
Rumii nin falindan ben de memnun kalmadim, bana her baktiginda yeni biriyle taniscaksin deyip 6 ay sonrasini veriyor , son baktirdigimda yeniyilin ilk gunleri demisti hani nerde?Rumii de gozumde sallayanlar tayfasina katildi.
Binnazabladaki Zelal i deneyen var mi kizlar?
ay bende hiç bulaşmayacaktım..bizim kızlar memmun kalınca baktırdımbirde çok fazla bilgi vermedim sallamışta sallamış hiç aramamış bile demiş:)))) halbuki adam 1 hafta önce aradı:))) ayyyen iyisi yine falsepeti ve falalem
zelali denemedim canım ama binnaz abla sitesi olduğu için denemeyede gerek yok
Bana Rumii bir onceki falinin taaaaaaaaam tersini soylemis. Bir de ben balik burcuyum, bana hayatina Kova, Terazi, Ikizler burcundan bir erkek girecek demis. Bu burclarin ne kadiniyla ne erkegiyle anlasirim ben acikcasi, hicbiriyle oldum olasi yildizimiz tutmamistir. Terazinin ozellikle kadinina ayri erkegine ayri sinir olurum, isyerimdeki gecinemedigim erkeklerin de hepsi Ikizler zaten.
Bende balıkım cherrycan ve bende hava burçlarıyla anlaşamam özellikle kova ve ikizler erkekleri :S
Ikizler insanlari beni hayattan sogutuyorNeyse Rumii beye gore gecen yil icinde tanisip bu yil evlenecektim.........yalanin boylesi?!
Chloe hanima gelelim simdi, ona gore de gecen yilin sonuna kadar mutlaka hayatima birisi girecekti, evlilik, bebek vs de sallamis sag olsun. Esince nin iddiasi da bu yondeydi ona gore en gec aralik tanisip, bu yaz nisan/soz yapacaktimGoruyorsunuz ki cok begenilen herkes Cherry ye cuvalladi AskKahinine gore de guya cooook kismetli bir ask araliktaydi, yalan oldu tabi. Tellwe de sallayanlarin lsitesini siz sorun ben soyleyeyim raset, rehber, monica, hades, herra vs vs heeeeeeeepsine baktirdim, vallahi isteyin gondereyim yazdigi zirvalari, bakip bakip eglenin.
merhabaa hanımlarrr yorumlarınızı okudum da ben de fal baktırmk istiyrm ama karar veremedm fal alemde şuan beste açık beğendim demşsnz önerr misnz baktrmalı mym szce? bir de falsepetnde taha ve nesibe hakknda knuşulmş karar veremdm... yardmcı olrsanz çok sevinrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?