merhaba dusun dusun isin icinden cıkamıyordum. verdigin bilgiler icin cok tesekkurlerKizlar dun benimkiyle bir konusma gecti aramizda, soyledigi cumleler bana Elfin'in bir onceki falinda "soyle soyle hissediyor ve davranisinin nedeni su" dedikleriyle ve kullandigi kelimelerdeki benzerliklere kadar ayni. Yani bir onceki falinda anlik dusunceleri konusunda soyledigi sey dogruymus tekrar teyit etmis oldum.
Ares de gecmis ve anlik durumlarda cok iyi ve yakin gelecek de soyledigi sekilde ilerliyor, net bazi seyler icin de Subat Mart donemini verdi bilmiyorum dedigi sekilde olur mu olmaz mi ama anlik durumlri merak edenler baktirabilir.
İndirim olursa elfini deneyim bakim bideKizlar dun benimkiyle bir konusma gecti aramizda, soyledigi cumleler bana Elfin'in bir onceki falinda "soyle soyle hissediyor ve davranisinin nedeni su" dedikleriyle ve kullandigi kelimelerdeki benzerliklere kadar ayni. Yani bir onceki falinda anlik dusunceleri konusunda soyledigi sey dogruymus tekrar teyit etmis oldum.
Ares de gecmis ve anlik durumlarda cok iyi ve yakin gelecek de soyledigi sekilde ilerliyor, net bazi seyler icin de Subat Mart donemini verdi bilmiyorum dedigi sekilde olur mu olmaz mi ama anlik durumlri merak edenler baktirabilir.
Bende Ares anlik kötüydü falini hic sevmedim sanki uydurmuştu ve cevaplarini bana sorarak bilmiş gibi yapti. Zümra yi seviyorum ben onun dediklerinin tam tersi idiKizlar dun benimkiyle bir konusma gecti aramizda, soyledigi cumleler bana Elfin'in bir onceki falinda "soyle soyle hissediyor ve davranisinin nedeni su" dedikleriyle ve kullandigi kelimelerdeki benzerliklere kadar ayni. Yani bir onceki falinda anlik dusunceleri konusunda soyledigi sey dogruymus tekrar teyit etmis oldum.
Ve buraya bakipta Arese baktirdim çok övülmüş burda diye düşünüyorum boş bir faldıBende Ares anlik kötüydü falini hic sevmedim sanki uydurmuştu ve cevaplarini bana sorarak bilmiş gibi yapti. Zümra yi seviyorum ben onun dediklerinin tam tersi idi
Ben katina baktirmistim, begendim guzel bakiyor tavsiye ederim hem de detayliydi fali fiyati da digerleri kadar ucuk degil.Merhabalar, ben Bahar Yağız'a baktırmayı düşünüyorum. Kahvede mi önerirsiniz katinada mı?
Beni soklara sokmadi ama bildigi bariz durumlar vardi ve anlik soyledikleri karsi tarafla ilgili dogruydu. Gelecek tam konusmadi, daha dogrusu sadece bir sey soyledi zaman bitti. Telefonda fali hic sevmememe ragmen bir kere daha Ares'e baktiririm diye dusunuyorum ben memnun kaldim.Ve buraya bakipta Arese baktirdim çok övülmüş burda diye düşünüyorum boş bir faldı
Beni soklara sokmadi ama bildigi bariz durumlar vardi ve anlik soyledikleri karsi tarafla ilgili dogruydu. Gelecek tam konusmadi, daha dogrusu sadece bir sey soyledi zaman bitti. Telefonda fali hic sevmememe ragmen bir kere daha Ares'e baktiririm diye dusunuyorum ben memnun kaldim.
Uzuldum sizin adiniza bende tavsiye edenelrden birisi olarak. Enerji meseesi demekki.Ve buraya bakipta Arese baktirdim çok övülmüş burda diye düşünüyorum boş bir faldı
ben de önerenlerden biri olarak üzüldüm diyebilirim.Bende Ares anlik kötüydü falini hic sevmedim sanki uydurmuştu ve cevaplarini bana sorarak bilmiş gibi yapti. Zümra yi seviyorum ben onun dediklerinin tam tersi idi
Tellwe’den uzak duruyorum bu yuzden cunku orada musteriyi hic dusunmuyorlar soru bile sorulmuyor, musteri iliskileri berbat. Ayrıca bir tek orada tekrar baktırabilecegim Ecem23 var başka da kimse yok.Bende de anlık olarak en isabetli Ares'di. Tarih konusunda ise Eyüp.
Onun dışında son günlerdeki gelişmeler nedeniyle gittim, yine Elfin Demet'e baktırdım. İlk faldan farklı şeyler söylemedi, ama tarzı bana iyi geliyor. Sonra da yetmezmiş gibi tellwe'de Yesilcingene'ye baktırdım. Şartlı fal talebi hoşuma gitmedi (yani iade hakkı yok, puanlama yapmak yok vs. gibi şartlar). Bize "olumsuza açık olun" diye kafa ütüleyip, sonra kendilerini böyle garanti altına almaları nedir yani... Yine de "olumsuz şeyler görüyorum, ondan" dediği için teşekkür ettim ama bilmiyorum... Artık bel bağlamıyorum zaten. Benimkisi bağımlılıktan arınma dönemi, yakında biter.
O kredi de yok ama bence yakin zamanda indirim olur eger yuklerim diyosaniz ustune ekleyip en azindan sacma sapan yere 650kredi harcayana kadar bi tik daha iyi birine baktirabilirsiniz derim. yok yuklemem diyosaniz en dogrusu bu tabi, ben durmayip yukleyecegim icjn boyle bi durumda beklerdim indirimi sahsen650 kredim var, önerebileceğiniz biri var mıdır?
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur peki yazacağını bilen başkaları oldu mu ? Naktaya bende baktırdım bende beğenmiştim onu.Arkadaslar patlayan fallar ile karsinizdayim. Yesilcingeneyi severim ilk fallarinda hep tutturmustu burada da yazmistim. en son eski adam icin hayatta aramaz arasa bile 2019 yilinda cok kucuk bir ihtimal belki ama sanmam demisti. Nakta hayatta aramaz bitti bu is demisti ki naktanin fallari da hep cikardi bana onu da övmustum. Pelin bilge bitti aramaz dedi. Ama Adam yazip aramaya basladi ha ozledim su bu diye diil ama nasilsin napiosun goruselim vs gibi ama yani bu bile mucize bence... zumranin hakkini yemiyim o eskiden geri donus var dedi son 2 falimda da ister inan ister inanma o seni ariycak hatta goruseceksiniz demisti. Falin bu kismi cikti...
Hayir hic bir sekilde, cok kötüydü 10 dakika boyunca konustu ama gercekten cok laf kalabalıklığı yapti boştu, pişman oldum, insallah burda reklam yapiyosunuzdur gercekten burda çok övülmüş biri son zamanlarben de önerenlerden biri olarak üzüldüm diyebilirim.
an geçmiş hiçbir şeyimi bilemedi.
ben 10 dk lık görüşme boyunca soru dahi sormadım .o anlattı o söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?