Binnaz Abla

İnşallah her şey istediğiniz gibi olur peki yazacağını bilen başkaları oldu mu ? Naktaya bende baktırdım bende beğenmiştim onu.
Yani barisacaksiniz diyenler olmustu ama barismadigimiz ya da duygusal birsey olmadigi icin henuz onlari soylemedim eger ole bisey olursa yazacagim... suan iletisim olacak diyen tutturmus oldu. Evet naktayi da yesilcingeneyi de ben cok begenirim haklarini yiyemem ilk bi kac fallari cikmisti da...

Nakta bana da bir iki gorusmeden sonra bir daha gormeyeceksin demisti ustune 8-10 defa daha gorustuk ve hala gorusuyoruz Yeşilçingene de bana hic net bir yorum yapmadı hep senin davranışın boyle olursa bu sonuc olur gibi yorumlar yaptı.

Kizlar asaf cakirin profilinde tek yildizli olan yorumda sallamasyon yaziyodu simdi o yorum yok yerinde begenmedim yaziyo. Yorum degismis yani.yonetim mudahale ediyor mu yorumlara?????

:))) Nedense kahkahayı bastım. Bazı yorumların çakma olduğu o kadar belli ki. Üst üste 5 kez yazan "tskurler mkmmeljj" gibi... Müdahale varsa da şaşmam.

Kime/neye güveneceğimizi şaşırıyoruz. Eğrisini doğrusunu ayıralım derken en sonunda bir gün bizim sezgiler tavan yapacak, kendi falımıza kendimiz bakar hale geleceğiz.

Hemen hemen aynı kişileri beğendiğimiz için ben de deneyebilirim :) Yazılı fal sevmesem de. Gerçi bazılarının sesini duymasam da olurmuş :)) Sırf sesle bile enerji söndürenler çıkıyor arada...
Evet, aslında Bahar bana diğerlerine oranla olumsuzdu ve karşımdaki kişinin bana hislerini olmadigini ya da guclu olmadıgını soyledi o kısımı bilemiyorum belki de diğerleri yanılmış o bilmiştir ama karakterini iyi anlattı ve o fiyata da en uygun binnaz’da o var diye dusunuyorum bir de detaylı yazıp butun sorularımı cevaplamış. O sesli bakıp enerjimi düşürenlerden biri de Elif Hanzade benim için, sonuna kadar dayanamamıştım ses kaydının zaten birşey de bilememişti.

Hiç bir fala ve fal sitesine güvenilmez bence sadece süreci aşmak için saplanıyor insan fala aslında dediğin gibi kendimiz biliyoruz hissediyoruz sadece iç sesimize kulak vermiyoruz adam bizi seviyorsa seviyordur ve o şekilde davranır sevmiyorsa zaten bizi üzmek için yaratılmış gibi davranır.. Birde kadın oluşumuzdan kaynaklı merak işte bizi fallara yönlendiriyor halbuki boşversek hayatı günü geldiği gibi düşünmeden yaşasak önümüze ne çıkarsa sanırım daha iyi hissederiz :)

Değil mi ya. Sevip de düzgün davranmayan adamlar bir tek filmlerde var, onların da er geç ortaya çıkan geçerli sebepleri oluyor. O filmlerin senaristleri de genellikle kadınlar zaten :))
Yok, yok, ben cidden eski moduma döneceğim, yani "fala inanma" dönemlerime. Sadece bu hafta telefon görüşmesi yüzünden biraz kafam karıştı. Artık eşe dosta da anlatamıyorum çünkü herkes bıktı diye tahmin ediyorum :))

Lizyaa aynı isim benim için de geçerli bu arada :)) 1-2 kişi daha var öyle, sırf seslerini duyunca içime fil oturan. Ama hadi ters reklam yapmayayım şimdi *vicdanlı*

Bu arada bu sayılır mı bilmem ama... Zümra bana 3 vadede haberleşme demişti. Onun falından 3 hafta sonra haberleştik. Gerçi ilk mesajı ben gönderdim ama hemen ardından şıp diye o telefon etti. Etmeyebilirdi de.
(bkz. azıcık tutan fal )

Aksine fal baktırmak enerjimizi düşürüyor

kesinlikle enerjimizi düşürüyor ister istemez bizi beklentiye sokuyor kurulan cümleler fal yaşadığımız gerçekler bizim kendi iç sesimiz karmakarışık oluyoruz bunları enerjimiz kaldırmıyor ..
Daha çok alabora oluyoruz ben anda da iyi bildiklerini düşündüklerime de baktırmıyorum bir haftadır
Kartlarda gelecek aranmaz.Artık rasyonel düşünmeye başladım
Ve kafama takılanları artık fal yerine çevremdekilere danışıyorum
Özelimi anlatıp hakkımda konuşurlarsa da kendi ayıpları

Şunu telkin ediyorum kendime,bu fal olayının hiçbir bilimsel dayanağı yok,inanç noktasında zaten durumu belli o halde kendimle ilgili önemsediğim durumları fala danışmak niye
Ve gerçekten sömürü düzeni
Arkadaşlarla sohbet arasında fincan kapatıp karşılıklı yorumlamaktı en güzeli inşallah öyle dostlarım olur yine

@pelinayy82 haklısın kartlarda telwelerde gelecek aranmaz kesinlikle , ben faldan vazgeçermiyim yok ama fala en fazla vereceğim ücret 50 tl yi geçmez oda 2 ayda bir olur sanırım eğer bir adam kafamda soru işaretleri oluşturup ben o soruların yanıtlarını faldan umut ederek bekleyeceksem o adamı hayatımdan çıkarmak en mantıklısı kızlar bu sözlerim hepimiz için biz kızlarda bir annenin evladıyız ve evimizin prensesleriyiz ailelerimizin göz bebeğiyiz bizi üzen adamı hayatımızda tutmayalım

Aresi cok begendim ben anlik gecmis sahaneydi. Benim bile kendime anlatamadigim yani ifade edemedigim seyleri konuştu. Ama gelecek vadesi patladi cikmadi. Simdi kredim bayag birikti zumra lal ile ares arasinda kararsiizm ve bosa gitmesini istemiyorum. Neticede gelecek kismede cikmiyor bunnet yani hic olmazsa bende cikkmadi ama aresin fali cok ayrintili ve tatmin edici geliyor yinede. O yuzden kararsizim. Zumraya baktirip da cikkmadi diyen oldu mu?

bayanlar yaklaşık 8 sene olmuş bu site de üye olmuşum daha önce de bahsettim arkadaşım dostum oldu buradan görüştüğüm diye sizden okuyup bir çokfal sitesine fal gönderdim özellikle binnaz abla nedense bana daha iyi geldi çok da param gitti benim naçizane fikrim ben buradan geçmiş senelerde falcı da tavsiye ettim ki öyle benlik durum bana çıkan size çıkmaz vebali var sonrası istemem bende iyi fal bakarım bu arada çıkar da kendime bakamam benden eğer tavsiye almak isterseniz çünkü bütün bu fal olayına nokta koydum binnaz da baktirmak isterseniz zümra evet bana daha sonra ne olacağını dedi bilmiyorum belki attı tuttu engin gümüş evet güzel bakıyor ares levi güzel ve olanları anlatıyor civan ılhan evet biliyor bazı durumları benim için tek bilen falcı var yeşilcingene kabul ederde bakarsa size baktırın ben dediği uyardığı hiçbirşeyi yapmadım geldiğim noktada dediği gibi oldu başka dq size onerecegim kimse yok siteye de girip yazmiycam çünkü benden böyle inşallah siz iyi olursunuz

Sendr bendensin, Aresin anlik gecmisi cok cok ii olup,vadesi patlayanlardan. Cikmamasina ragmen 3 kez arese gonderdikten snra bende zumra ve ares arasinda gidip geldim sonra zumraya gonderdim.ares gibi sok yasatmadi bana ama tutarli seyler soyledi guzel bi yorumdu genel olarak. Vadesi daha gelmedi tutar mi bilmem ama suan soyledigi surec de ilerliyo diyebilirim

bu arada sakın yanlış anlama olmasın ben bu kadar senedir el baktiriyorum yeşilcinege adam mı kadın mı onu dahi bilmiyorum ben sadece hepimiz iyi bakan bilen birilerini arıyoruz internette size anlatmak istiyorum reklam yapıyor falan diye sözlere girmeyin sanırım onu yapanlar belli ediyor kendini o yüzden aklınızda acaba kalmasın hepimizin derdi var birbirimize yardımcı olma halindeyiz hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…