Sendr bendensin, Aresin anlik gecmisi cok cok ii olup,vadesi patlayanlardan. Cikmamasina ragmen 3 kez arese gonderdikten snra bende zumra ve ares arasinda gidip geldim sonra zumraya gonderdim.ares gibi sok yasatmadi bana ama tutarli seyler soyledi guzel bi yorumdu genel olarak. Vadesi daha gelmedi tutar mi bilmem ama suan soyledigi surec de ilerliyo diyebilirim
Merhaba yesilcingene genelde sole yaparsan bole olur diye tavsiye veriyor. Bana en son cok kucuk bir ihtimal kalmis dedi belki olur dedi de ben cok sasirdim. Yani olmayacagi anlamina mi geliyo ki? Tecrubelerinizden yararlanip yprum yapabilir misiniz acaba? Sevgilerbu arada sakın yanlış anlama olmasın ben bu kadar senedir el baktiriyorum yeşilcinege adam mı kadın mı onu dahi bilmiyorum ben sadece hepimiz iyi bakan bilen birilerini arıyoruz internette size anlatmak istiyorum reklam yapıyor falan diye sözlere girmeyin sanırım onu yapanlar belli ediyor kendini o yüzden aklınızda acaba kalmasın hepimizin derdi var birbirimize yardımcı olma halindeyiz hepsi bu
Bence sen Zumraya baktirAresi cok begendim ben anlik gecmis sahaneydi. Benim bile kendime anlatamadigim yani ifade edemedigim seyleri konuştu. Ama gelecek vadesi patladi cikmadi. Simdi kredim bayag birikti zumra lal ile ares arasinda kararsiizm ve bosa gitmesini istemiyorum. Neticede gelecek kismede cikmiyor bunnet yani hic olmazsa bende cikkmadi ama aresin fali cok ayrintili ve tatmin edici geliyor yinede. O yuzden kararsizim. Zumraya baktirip da cikkmadi diyen oldu mu?
bende çıkmadıBu arada hakkaten zumraya vadesi cikmadi diyen var mi
Yeşil çingene bende artık tavsiyeye döndü atmiyorumKızlar bende baktırdım yeşilçingeneye beğendim genel olarak ama şartlı bakıyı soru soramadım sorsam da 8 kredi
Bana çıkmadı zümra. Olacak dediği başka bişeyde olmadıBu arada hakkaten zumraya vadesi cikmadi diyen var mi
Benim vade doldu amacikmadi kasim demisti gerci en son baktirdigimda aralik dediBu arada hakkaten zumraya vadesi cikmadi diyen var mi
Nasıl şartlı bakıyor?ben hiç göndermedim ama fiyatı binnaza göre daha makulKızlar bende baktırdım yeşilçingeneye beğendim genel olarak ama şartlı bakıyı soru soramadım sorsam da 8 kredi
Nasıl şartlı bakıyor?ben hiç göndermedim ama fiyatı binnaza göre daha makul
Benim iade etmişti kahve fali yollamistim olumlu olumsuz hicbirsey hissedemiyorum diyeAlıntı:
Yesilcingene, size şartlı fal teklif ediyor.
Kabul ederseniz falınızı yorumlayacak. Ancak;
- fal iadesi talep edemeyeceksiniz,
- oy kullanamayacaksınız,
- falcının yorumu üzerine sadece gizli yorum yapabileceksiniz.
Enerjisi tutmadığı için reddettiği de çok oluyor galiba, forumda yazılanlara bakılırsa.
teşekkür ederim türkan şoray kanunları gibiAlıntı:
Yesilcingene, size şartlı fal teklif ediyor.
Kabul ederseniz falınızı yorumlayacak. Ancak;
- fal iadesi talep edemeyeceksiniz,
- oy kullanamayacaksınız,
- falcının yorumu üzerine sadece gizli yorum yapabileceksiniz.
Enerjisi tutmadığı için reddettiği de çok oluyor galiba, forumda yazılanlara bakılırsa.
Şimdi de yeşil çingeneyi merak ettim.Gün içi aktif yazıyor
teşekkür ederim türkan şoray kanunları gibi
Yorum bir gün sonra çıkıyor.ama hep olumlu yorumlar olmasi binnazda benim de çok kez kafamı karıştırmadı değilAres levise yaptigim yorum kayde almamışlar yorumu profiline koymamışlar şimdi anladim neden bir guzel yorumlar oldugunu profilinde :’)) gerçekten cok kazıkçılar inanmayin. Bence burdada reklamcilar var :’) kanmayınn
Ares levise yaptigim yorum kayde almamışlar yorumu profiline koymamışlar şimdi anladim neden bir guzel yorumlar oldugunu profilinde :’)) gerçekten cok kazıkçılar inanmayin. Bence burdada reklamcilar var :’) kanmayınn
elifn demete dayanamadım baktırdım
baktıranlar yorumlarını paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?