Binnaz Abla

Ay cok sagol :)

Merhaba yesilcingene genelde sole yaparsan bole olur diye tavsiye veriyor. Bana en son cok kucuk bir ihtimal kalmis dedi belki olur dedi de ben cok sasirdim. Yani olmayacagi anlamina mi geliyo ki? Tecrubelerinizden yararlanip yprum yapabilir misiniz acaba? Sevgiler

Bence sen Zumraya baktir

Kızlar bende baktırdım yeşilçingeneye beğendim genel olarak ama şartlı bakıyı soru soramadım sorsam da 8 kredi

Kızlar bende baktırdım yeşilçingeneye beğendim genel olarak ama şartlı bakıyı soru soramadım sorsam da 8 kredi
Nasıl şartlı bakıyor?ben hiç göndermedim ama fiyatı binnaza göre daha makul

Nasıl şartlı bakıyor?ben hiç göndermedim ama fiyatı binnaza göre daha makul

Alıntı:
Yesilcingene, size şartlı fal teklif ediyor.
Kabul ederseniz falınızı yorumlayacak. Ancak;
- fal iadesi talep edemeyeceksiniz,
- oy kullanamayacaksınız,
- falcının yorumu üzerine sadece gizli yorum yapabileceksiniz.

Enerjisi tutmadığı için reddettiği de çok oluyor galiba, forumda yazılanlara bakılırsa.

Benim iade etmişti kahve fali yollamistim olumlu olumsuz hicbirsey hissedemiyorum diye

Şimdi de yeşil çingeneyi merak ettim.Gün içi aktif yazıyor
teşekkür ederim türkan şoray kanunları gibi

Şimdi de yeşil çingeneyi merak ettim.Gün içi aktif yazıyor

teşekkür ederim türkan şoray kanunları gibi

Rica ederim. Türkan Şoray :)))
Hiç beğenmedim diyemem. Karşı tarafın şu andaki tuhaf ilişkisiyle ilgili bildiği şeyler oldu. Olumsuzu da çat çat söylüyor. Ama şartlı şurtlu olması beni gerdi biraz. Ayrıca ben Katina göndermiştim ve ilginç kartlar vardı. Onlara biraz değinmesini isterdim.

Neyse ben en azından 2018 için fal faslını kapattım. Fincanları bile çevirmeden hemen yıkıyorum. Enerjim anca temizlenir :))

Ares levise yaptigim yorum kayde almamışlar yorumu profiline koymamışlar şimdi anladim neden bir guzel yorumlar oldugunu profilinde :’)) gerçekten cok kazıkçılar inanmayin. Bence burdada reklamcilar var :’) kanmayınn

Yorum bir gün sonra çıkıyor.ama hep olumlu yorumlar olmasi binnazda benim de çok kez kafamı karıştırmadı değil

Aaaa? O zaman arada koydukları berbat puan ve yorumlar sadece rakip falcılarınki mi acaba... diye düşündürttü şimdi.

Doğru, forumda yapılan olumlu paylaşımlar kafa karıştırabiliyor. Hangisi reklam, hangisi tarafsız yorum diye. Sizler daha iyi biliyorsunuz. Ama Ares hakkında söylediklerim hala geçerli :)) Bendeki nokta atışları cidden iyiydi. İlişkinin süresini ve evrelerini bilmesi gibi... Attı tuttu diyemedim açıkçası.

ares bey anı çok iyi bildi bende de. 16 sını takip eden hafta görüşme var dedi bekliyorum eğer tutarsa vadesi
tekrar baktırırım.
inşallah tutar .
ama ilişki geleceği ile ilgili bir gelecek var dedi.
elfin hanım yok dedi
zümra hanım var dedi .
çorba oldum

elifn demete dayanamadım baktırdım
baktıranlar yorumlarını paylaşabilir mi?

Ben her şeyden önce üslubunu beğendim. Tanımadan etmeden laubali konuşanları sevmiyorum. Yani hemen senli benli, canımlı tatlımlı konuşmasınlar demiyorum da, bazısında samimi gelmiyor.

Elfin Demet'de bir mesafe ve profesyonellik var. Gün içinde sınırlı sayıda bakım yapması bile daha bi güven veriyor bana. Kartları yorumlama biçimi de çok değişik, kendine özgü. Ezber değil.
Vadesini bekliyorum hala ama bildiği şeyler oldu: karşı tarafın kişilik yapısı veya aynı meslekten olduğumuzu söylemediğim halde "aranızdaki mesleki ego savaşı" gibi şeyler.

Çorba olmak benzetmesine katılıyorum ben de :)) Ama yine de paralel şeyler söyleyenler çok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…